Verboden eendjes te voeren

Screenshot_19

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Sinds 1 april (het is geen grap!) is het hier in Amsterdam verboden om eendjes te voeren op straffe van € 70,- per geval. De reden is de toename van ratten… De eendjes kunnen namelijk zelf wel voer vinden. Daarnaast ontstaat er door brood in het water een oncontroleerbare aantrekkingskracht en derhalve een enorme toename van eenden en daarmee gepaard gaande overlast van eenden én blauwalg… Wat de doorgesnoven GroenLinks-fanschare met aan het hoofd de burgermoeder (bleh!) al niet allemaal verzint…

Nu ontstaat er overal in het water blauwalg met name als de zon er op staat, maar hier in Amsterdam ligt het dus aan het brood voor de eendjes… En (!) volgens de Partij van de Dieren krijgen eenden van brood een enorme seksdrive en werkt u derhalve mee aan ware eendenverkrachtingen.

Echter, als ratten geen voedsel uit een beetje strooibrood halen, halen ze het wel uit weggegooide pizzaresten en ander afval op straat of komen ze bij u thuis. Klaarblijkelijk is dat een betere optie dan wat brood in het water voor de eendjes. Het probleem is echter dat GroenLinks met name dusdanige klimaatvriendelijke ratten ’bestrijdingsmiddelen’ heeft afgedwongen dat de rattenpopulatie alleen maar toeneemt.

Dezelfde tekst, maar dan iets anders (satire!)

Hopelijk wordt het per direct (het is geen grap!) in heel Europa verboden om uitgeprocedeerde asielzoekers en gelukszoekers te blijven voeren op persoonlijke straffe van € 700.000,- per asielzoeker. De reden is eveneens de toename van ratten… deze overlastige (!) criminele hufters gaan maar lekker zelf voer vinden in hun eigen thuisland. Daarnaast ontstaat er door het blijven voeren van dit doorgaans koran gerelateerde gajus in de maatschappij onrust, geweld en wederzijdse haat… Daarnaast ontstaat er door het faciliteren van dergelijk slap beleid op geweld en criminaliteit een oncontroleerbare aantrekkingskracht en derhalve een enorme toename van salafistische/extremistische moslims/ISIS-‘strijders’ en daarmee gepaard gaande overlast van dit uitermate overheersende en gewelddadige eeuwige slachtofferrol volk. Wat roze gebrilde partijen als Gay66 en het totaal doorgesnoven GroenLinks, met aan het hoofd de burgermoeder (bleh!), al niet allemaal verzinnen met hun ‘nog ruim 50.000 migranten nodig’, hun daarmee geïmporteerde antisemitisme en de illegale opvang van o.a. 500 uitgeprocedeerde nepvluchtmannen…

Nu ontstaat er overal in de wereld onrust, geweld en haat waar de islam zijn intrede doet, maar hier in Amsterdam ligt het dus aan met name Gay66 en Groen-Links. En (!) faciliteren deze partijen een enorme jonge-moslimmannen-seksdrive en werken daarmee derhalve mee aan ware groepsaanrandingen en verkrachtingen.

Echter, als uitgeprocedeerde asielzoekers en gelukzoektuig geen voedsel uit een beetje opvang halen, halen ze het wel uit laffe overvallen op ouderen, of komen ze bij u thuis. Daderprofiel is voor 70% van de gevallen licht getint en van boreaal Afrikaanse afkomst! Klaarblijkelijk is dat een betere optie dan ze terugsturen naar het land van herkomst. Het probleem is echter dat Gay66 en GroenLinks een dusdanig ‘humaan’ onrealistisch beleid hebben afgedwongen dat deze probleem-ratten populatie alleen maar toeneemt.

P.S.: Ik zag het onlangs in de buurt van Rotterdam gebeuren: Bent u ze op de snelweg wel eens tegengekomen? Deze licht getinte van boreaal Afrikaanse afkomst zijnde kruitvaatjes zonder lont? Als ze zich nota bene ZELF als een asociale hufter gedragen en ú daarmee in gevaar brengen en ú ze vervolgens laat weten dat ze gestoord zijn, komen ze vlak voor u rijden en gaan dan vol op de rem, 1 x , 2 x, 3 x… en maar in het spiegeltje blijven kijken of u erg van ze onder de indruk bent… Of u een kind in de wagen heeft, of een ouder persoon bent, of u een vrouw bent of u dat een volle aanhanger achter uw auto heeft… Het maakt ze niets uit! Als ú ze iets laat weten over hun volkomen achterlijke asociale rijgedrag, dan wordt dat steevast beantwoord met intimidatie en agressie met het doel u daadwerkelijk te laten crashen, ZELFS als ze daar zelf half naast de weg mee belanden. Camera’s installeren en de beelden doorsturen naar de politie mensen! LEVENSgevaarlijk is dat tuig en niemand doet iets!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, betutteling, D66, Groenen, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Verboden eendjes te voeren

 1. Harry zegt:

  Zou die smoelen van Robojet en Klaver wel eens willen zien ,
  als ze dit verhaal onder ogen krijgen !
  Wel weer helemaal een ijzersterk verhaal !

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Tijdens het lezen van de eerste alinea zweefde mij al een fraaie satire voor de geest, met in de hoofdrol de neucq-grage mohammedaanse asielparasiet.
  Gelukkig staat die satire verderop in het artikel, want als ik die geschreven had, zou ik binnen een dag achter de tralies zitten.

  Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Kindjes het voeren van eendjes ontzeggen. Ik zie mezelf nog staan als peuter: vrolijk de eendjes en de zwanen in de grote vijver tegenover het gezellige treinstationnetje voeren. Samen met mijn vader en moeder. Dat was ons wekelijkse uitje.
  Ik was toen al dol op die dieren en vond het prachtig dat ze naar me toe zwommen en verwachtingsvol naar me keken.

  Bah, bah, bah, ik haat deze totaal tot gevangenis geworden rotwereld.
  En we staan nog maar aan het begin van de nieuwe communistische heilstaat HELSTAAT.

  Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen lopen gevaarlijke criminelen vrij rond,
  https://tpo.nl/2019/05/01/tweede-verdachte-in-zaak-dode-bejaarde-lelystad-opgepakt-blijkt-ook-tbser-te-zijn-op-proefverlof/
  Tweede verdachte in zaak dode bejaarde Lelystad opgepakt, blijkt óók tbs’er te zijn, op proefverlof
  Nieuw in sociaal experiment Holland: tbs-terreurtandem

  Geliked door 1 persoon

 4. P. Puk zegt:

  Er gaat meer boven je pet dan eronder.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Soms doen bepaalde verhalen en belevenissen over dieren zoals eenden, die ik oftewel zelf meemaak of lees, me haast denken aan die klootzakken van links en de criminele allochtonen of moslims.
  Zo las ik een verhaal in de krant dat er tussen Culemborg en Acquoy ongeveer 35 kippen en hanen op een weiland werden gedumpt wat daar overigens vaker voorkwam en dat die allemaal naar een opvang werden gebracht opdat ze geen besmettelijke ziektes verspreiden, bijna gelijk aan bepaalde “asielzoekers en vluchtelingen” die hier in Nederland ook op plaatsen worden gedumpt waar zij helemaal niet thuishoren en meestal niet zijn ingeënt tegen allerlei ziektes!
  In Australië willen ze daar miljoenen verwilderde katten doden met gif omdat die de inheemse fauna bedreigen maar als dat hier zou gebeuren met radicale moslimextremisten die autochtoonse Nederlanders willen vermoorden kiest links natuurlijk weer gewoon de kant van de desbetreffende moslims!
  Daarnaast bezocht ik na 18 jaar afwezigheid Blijdorp, de dierentuin van Rotterdam, en daar was goed te zien dat zich tussen de dierentuinbewoners allerlei dieren bevonden die eigenlijk daar niet thuishoren zoals meeuwen, reigers, duiven, kraaien, eksters, eenden, konijnen, ratten etc. en dus gewoon mee-eten van wat bet personeel voert aan de dierentuinbewoners of wat het publiek daar achterlaat, zoals talloze “asielzoekers en vluchtelingen” eveneens doen al zijn die lang niet altijd tevreden met de Nederlandse keuken!
  Dat zelfs sommige onschuldig uitziende dieren nog gevaarlijk kunnen zijn bewees een apart deel in Blijdorp waar prairiehonden een stad hadden, tussen de Amerikaanse bizons en ijsberen in (deze kregen later nog 35 kilo zeebaars gevoerd die illegaal waren gevangen door visstropers en zij konden zelfs flinke bekeuringen tegemoet zien!), en hoewel deze grondeekhoorns er vrij schattig uitzien werd daar op borden gewaarschuwd dat ze heel gemeen kunnen bijten en zelfs tetanus overbrengen!
  Het voeren van eenden zit daarbij zo diep in talloze Nederlanders verankerd dat een verbod daarop geen fluit zal uithalen ofschoon ik in de Efteling ook graag eenden, ganzen, zwanen, meeuwen enz. voer en daar leveren de medewerkers van de Efteling NOOIT commentaar op!

  Geliked door 2 people

 6. Dr. Heinz zegt:

  De reden is de toename van ratten.
  Wel Amsterdam zit vol met linkse ratten, en hoe méér ratten hoe méér criminaliteit, geweldmisdrijven, moord en afbraak der maatschappij!!
  Waar is de verdelger als je het nodig hebt??

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  Vanmiddag na m’n “middag-dutje” even ’n blik op de computer en de Site van de Heer E.J.Bron.
  “VERBODEN EENDJES TE VOEREN”. ? ? ?, was het eerste wat op ’t scherm kwam.
  Ik was gelijk klaar wakker en moest onmiddellijk denken aan ’t kranten-knipsel dat ik al jaren rechts op m’n Computer heb hangen en dat me opnieuw doet denken waarom we +_ 20 jaar geleden weg wilden uit ’t OVER-gereguleerde land Nederland.
  In NL wordt je geleefd en het lijkt wel of ’t in het brein van de inwoners geprint zit, het zonder Tegenstribbelen opvolgen van OVERHEIDS-ORDERS.
  Ik moest denken aan de vrouw van een kennis in NL, een Armeense.
  Ze zei:”Jullie in NL vragen je altijd af, Mag dat Wel ?”…………..
  “Wij doen gewoon en zien wel.”
  Wat dat betreft zijn ook de Fransen individueler.
  Maar al dit geregel, regeltjes en bemoeizucht, komt door een vol, overvol en steeds meer vol-laten-lopend land met o.a z.g.n. Asieligers.
  Die moslims/arabs invaders zijn heel anders gewend en gaan hun eigen gang.

  GRAS PLUKKEN IN ‘T BOS, DAT MAG NIE……….!

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Als zo,n lulhannes vraagt wat bent u aan het doen? Ach meneer, ik heb wat gras over dat geef ik aan de kabouters. Dan zal het antwoord zijn “niks er van mee nemen die troep”.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Als je hier gewoon je gang gaat, dan zijn er altijd wel andere die zich afvragen of iets wel of niet mag.
   En voor dat je er erg in heb, heb je hier het stempel aso te pakken.
   En ze verraden je hier ook waar je bij staat, en niemand heeft het gedaan.
   Het beste is je van helemaal niks en niemand iets aantrekken, dan heb je daar ook geen last van.
   En een beetje grote bek scheelt ook wel, als je weer zo’n wereld verbeteraar tegen komt.
   Nederland is een over geregeld land en er is hier altijd wel iets wat hier niet zou mogen op straffe van een geld boete.
   Ze bekeuren hier zelfs nog kleine kinderen die bloemetjes plukken.

   Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Whahahaha.
   Ze hadden haar vast moeten zetten voor een half jaartje of zo want gemeentelijk gras plukken moeten we met zijn allen niet willen.
   Niet onnodig om te zeggen dat het niet voor onmogelijk mag worden gehouden dat de andere dag op datzelfde gemeentelijke gemaaide gras iemand door een stuk of 6 lichtgetinten in elkaar word getrapt of een vrouw door een of andere verwarde wordt aangerand.

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Soms moeten er regels zijn om dingen niet uit de hand te laten lopen.
   Paddestoelen bijv zijn beschermd omdat er nog maar weinig zijn, maar er zijn mensen die het bos in trekken en alles systematisch leeg plukken voor consumptie of de verkoop.
   Hetzelfde doet men met mossen, die worden uit het bos gehaald om te verkopen voor bloemstukken etc.

   Like

 8. Steven zegt:

  Nieuw-West is het eerste Amsterdamse stadsdeel dat het verbod invoert.

  En wie het dan toch niet kan laten, riskeert een boete van 70 euro.

  Tja.. In Amsterdam West wonen de meeste mensen die helemaal NIKS op hebben met dieren.. laat staan dat ze gevoerd gaan worden!
  In dat geval kunnen ze beter zo’n verbod handhaven in de buurt van een bejaardentehuis…dat is ALTIJD PRIJS….oepsss.. € 70..

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Verboden islamieten te voeren hoe lief ze ook mogen zijn !

  Geliked door 2 people

 10. jungleelephant zegt:

  Geweldig stuk en recht voor zijn raap!

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Het kan wat eenden betreft ook heel anders: ik zag een keertje, in 2016, op de Markt in
  ‘s-Hertogenbosch ongeveer 9 eenden lopen, allemaal vrouwtjes, die helemaal niet wisten waar ze heen moesten.
  Sommige mensen vonden het wel koddig om de eenden daar de eendenmars te zien lopen terwijl fietsers de grootste moeite hadden hen te ontwijken. Ze werden echter niet gevoerd maar de vogels moesten wel naar water toe lopen wat op de Markt helaas niet was te vinden.
  De eenden werden toen een zijstraat ingedreven die naar de Binnendieze leidde waarna ik hen op mijn fiets stapvoets volgde. Met zachte dwang dirigeerde ik de vogels naar de Binnendieze en eenmaal daar aangekomen vlogen de eenden meteen instinctief het water in hoewel ik sommigen van hengel moest aansporen met mijn fietsbel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s