De Holocaust is de herinnering aan de nederlaag van onze vijand

Screenshot_38

(Door: Ryan Jones – Vertaling: E.J. Bron)

Toen ons dagelijks leven vanochtend gedurende de twee minuten durende sirene, waarmee we ertoe worden opgeroepen om te denken aan de zes miljoen in de Holocaust omgekomen mensen, volledig tot stilstand kwam, was dat voor mij aanleiding om er over na te denken dat dit pikzwarte hoofdstuk een absolute nederlaag was – niet voor het joodse volk, maar voor de vijanden van Israël.

Israel Heute

Ja, het joodse volk maakte een dermate onvoorstelbare tragedie mee, die de meeste andere naties neergeslagen zou hebben. Toen ik gisteravond met mijn kinderen in het park zat, omringd door honderden andere Israëlische gezinnen, die ook aan de ceremonie deelnamen die het begin van de Holocaust-herdenkingsdag markeert, zag ik iets in.

We bevinden ons precies 75 jaar na de bijna gelukte poging om het grootste deel van de joodse wereldbevolking uit te roeien. En desondanks was de natie Israël op het wereldtoneel nog nooit sterker, succesvoller en invloedrijker dan nu.

De nazi´s (en de grotere vijand die achter hen en allen die daarvoor geprobeerd hadden Israël te vernietigen, stond) lukte het om zes miljoen individuele joodse lichten te doven. In hun plaats ontstond in de vorm van de herboren staat Israël een in de hele wereld zichtbaar baken van licht. De vijand is overwonnen. Israël en het joodse volk staan meer dan ooit vooraan het front.

Het klinkt uniek, ongelooflijk, zelfs absurd!

De profeet Jesaja dacht – nog voordat het gebeurde – dit, toen hij voor het eerst hoorde wat duizenden jaren later zou plaatsvinden:

 Wie heeft ooit zulks gehoord? Wie heeft dergelijks gezien? Zou een land kunnen geboren worden op een enigen dag? Zou een volk kunnen geboren worden op een enige reize? Maar Sion heeft weeën gekregen, en zij heeft haar zonen gebaard. (Oude Testament – Jesaja 66, vers 8).

Bron:
www.israelheute.com
Door: Ryan Jones

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, gezond realisme, Heilige Land, Historie, Holocaust, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, nationaalsocialisme, nazisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Holocaust is de herinnering aan de nederlaag van onze vijand

 1. Elena zegt:

  Israel for ever !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ga er maar vanuit dat ze op de knieën gaan, de VanToorenburg-Rutte-Zeegers-Jetten-Kuiken-TimmermansZOOI! Doen ze nu eigenlijk alI!! Met hun valse hypocriete lijven vertrappen ze hun eigen rijke (Joods-Christelijke) cultuur, met grote minachting voor de ontberingen / opofferingen van Onze Voorouders! West -Europa wordt met de dag meer anti-Israel. De islamisering wordt ingezet om Israel op de knieën te krijgen! Eerder genoemden graven hun eigen graf én die van hun (klein)kinderen! (wensdroom!) Ze lijken wel behekst te zijn door de islam!

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Dat zijn ze ook, behekst door dat giftige boek, DE KORAN. Maar daar gaan we niets aandoen, vrijheid van religie, en meningsuiting, discriminatie, en rascisme.
   Ja het allemaal niet zomaar wat, ze zijn echt wel goed bezig hoor…….de hoog geëerde rand debielen overal in de wereld, en altijd LINKS.

   Geliked door 1 persoon

 3. Astrid zegt:

  Even terzijde, maar vanavond op de staats-voorlieg- televee bij de linkse salonratten van NPO2 weer eens programma [Forever Pure] om Joden te bashen, voetballfans in dit geval, en aai-aai te doen bij 2 zielige moslims. Men kent werkelijk geen enkele schaamte meer, wegens het uitzenden van deze documentaire juist in een week van herdenkingen van de vele gruwelen van WOII. Die smerige oorlog is gvd nog steeds gaande! Ik ben zelf niet joods, maar ik zie het doortrapte manipulatiespel heel helder en ben inmiddels wel klaar met die georkestreerde hetze tegen alles dat maar Joods is. Iedereen weet dat moslims niet sporen en dat je van Joodse mensen zelden tot geen last hebt. Er komt een moment dat ik mijn tv abonnement opzeg, want van de overige prutprogramma’s, de eindeloze herhalingen en irritante reclamebloikken word ik ook al niet vrolijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Groene Leeuw zegt:

  De Joden zijn al vanaf de vroege middeleeuwen in ons land gekomen en waren en zijn van nature net als autochtone Nederlanders handelsmensen die in Nederland en ver daarbuiten ons land aanzien gaven. Ook zij hebben een groot aandeel in de welvaart en opbouw van ons land op zich genomen door hun kennis van zaken. O.a. in de wetenschap, diamanthandel, onroerend goed, goud, zilver en valutahandel. Ook door hen is ons land groot geworden. Ook de Joden hebben een enorme bijdrage aan ons land geleverd. Moslims leveren sinds de jaren’70 een zeer minimale bijdrage aan ons land aan inkomsten en een grote negatieve lastenpost aan uitkeringen.

  Like

 5. Lot zegt:

  Een genocide is er gepleegd op de de germaanse bevolking. Wanneer ga je dat herdenken? Als mongool heb je een bewolkte geest die nooit nadenkt, en daarom is er uit de donkere volkeren ook nooit iets ontwikkeld. De meeste joden woonden in USA. De meeste mensen in USA zijn van datzelfde turkse oost Europese volk, de slaven. Slaven zijn het omdat ze een hierarchie kennen onder de magyar, die wij Europeanen niet hadden, een slavische mentaliteit.

  Denk je daar wel eens over na al die mensen die zijn gebombardeerd, 16 miljoen Duitsers gedood. En ik had niet bestaan, want de Amerikaanse slavische bevolking wilde Helmond bombarderen en daar woonde mijn moeder, dan had ik niet bestaan, ze vonden Helmond te klein en keerden om en bombardeerden Eindhoven.

  6 miljoen joden is een leugen, al vanaf de jaren 20 hadden ze het steeds over 6 miljoen, het is niet het echte getal. De meeste joden zijn namelijk open Christen.

  Alleen de joden na 1850 werden gerekend. Velen in de SS en Hiltler zijn geen Germanen, dan kun je zelf toch wel zien?

  Altijd maar op jacht naar de blauwogigen, jij slavische bevolking. (=half aziatisch, Turks, Latijns, Arabisch, Semitisch) Hoe sneller die blauwogigen dood zijn hoe beter dat het is. Die vreselijke toef geel haar op hun hoofd niet om aan te zien.(kan de link niet vinden)
  Waar zijn jullie? NOu in Noord Engeland, want daar willen wij de blauwe ogen doden. In Friesland ha ha stuur de Roma er honderden jaren naar toe.
  Ten Noorden van Parijs na de guillotine, we hebben er niet genoeg gedood, we willen er nog meer, waar gaan we naar toe? Zuid, Oost, West, Nee natuurlijk niet, naar het Noorden naar de Blauw ogigen. Dat volk willen we kwijt. Duidelijk toch.
  Wat zijn er nog steeds veel van, laten we ze verbranden op de brandstapel in Frankrijk, Ja we moeten een excuus van verkeerde godsdienst en die vrouwen die hebben magie (?). Nee Europeanen hadden geen magie of achterdocht of aanbidding, ze hadden Kennis van natuur, en dat moest kapot, nee, het ging om de mensen zelf die moesten dood. En zie Frankrijk heeft nu een mooie donkere bevolking, doel bereikt.
  Wat zijn er toch veel blauwogigen in Polen, 40.000 in auswitsch, 1937 gewoon deur dicht en laten verhongeren, Zuid Afrika deur dicht concentratiekamp en laten verhongeren. In andere kampen hebben we ook zo warmgelopen.
  Geen christen worden in 700AD, je hebt het boek toch wel gelezen, was in massaprint? Hoezo niet in geloven, een goed excuus om ze allemaal uit te moorden, weer een boel blauwoogggigen minder.

  Like

 6. ruud beijer zegt:

  Wat jammer toch dat veel Joden tegen de enige partij zijn die het opneemt voor de Joden. Zij stemmen op de PvdA zij graven hun eigen graf .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s