Angstaanjagend: Wat honderden miljoenen moslims denken

Screenshot_295

(Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

“Robuuste empirische data documenteren dat er per maand in de wereld minstens 5042 doden vallen door ´islamistisch´ politiek geweld.” Dit angstaanjagende aantal werd vorig jaar gepubliceerd door de internationaal gerenommeerde Oostenrijkse sociale wetenschapper Arno Tausch. Maar geen enkel Oostenrijks medium heeft het overgenomen.

Het zijn immers kennelijk alleen maar op zichzelf staande gevallen. En velen vinden immers in verre landen plaats, ergens tussen Nigeria en Indonesië. Dan bericht je er liever helemaal niet over. Daarentegen wordt de berichtgeving gigantisch wanneer er in Nieuw-Zeeland een keer omgekeerd 50 moslims het slachtoffer van een rechtsgerichte Australiër zijn geworden. Hoewel deze – door niets te rechtvaardigen, weerzinwekkende – massamoord volgens alles wat men weet, in tegenstelling tot andere terreur, werkelijk door één individuele dader werd gepleegd. Hoewel hij nog veel verder weg heeft plaatsgevonden dan bijna alle moorden door moslims. Over deze misdaad wordt wekenlang in alle aspecten bericht. Hij kan in Oostenrijk zelfs de eerste regeringscrisis sinds de verkiezingen veroorzaken.

Maar zo fout geweld en het terroristisch terugslaan ook zijn, zo fout is het eveneens om de feiten over de islam te ignoreren. Maar de Oostenrijkse media doen dat nog steeds in grote mate. Waarom? Waarschijnlijk vooral, omdat zij zelf aan de massamigratie uit de islamitische wereld naar Europa, aan de catastrofale “Welkomst”-politiek medeschuldig zijn. Ze durven nu zelfs serieus te beweren dat het probleem opgelost zou zijn, omdat een tijdlang de intensiteit van de volksverhuizing op de – wel degelijk grote en in eerder jaren al aanwezige – omvang van het jaar 2014 terug te voeren is. Net alsof diegenen die eerder zijn gekomen, verdwenen zouden zijn of geen probleem meer zouden vormen. Ze verbreiden ononderbroken de ongelooflijke leugen dat er geen sprake zou zijn van islamisering, hoewel tijdens mijn leven het aantal moslims in Oostenrijk van minder dan 20.000 naar meer dan 600.000 is gestegen en nog steeds constant stijgt. Hoogstwaarschijnlijk zijn het sinds het eerste hoogtepunt van de volksverhuizing in het jaar 2015 zelfs al lang meer dan 700.000 – maar de enorm socialistisch ondermijnde “Statistiek Austria” geeft hier immers geen cijfers meer over. Die telt liever de kersenbomen.

Om te weten wat voor mensen er eigenlijk naar Europa gekomen zijn, en nog steeds komen (bijvoorbeeld door de nu beginnende “gezinsherenigingen”), is het zonder twijfel noodzakelijk om te kijken naar de instellingen van de moslims in de landen van herkomst. Daarover bestaat een sensationeel globaal onderzoek van het “Pew Research Center”, dat gebaseerd is op data uit 24 islamitische landen (waaronder bijvoorbeeld Egypte, Indonesië, Turkije, Libanon, Maleisië, Pakistan). In de onderzochte landen wonen meer dan 56% van alle moslims. Omdat de bijzonder strenge archaïsch-islamitische landen zoals Iran en Saoedi-Arabië niet onderzocht konden worden, is datgene wat alleen in de 24 onderzochte landen aan het licht kwam des te schokkender:

 • 15% zegt: zelfmoordbommen zijn gerechtvaardigd.
 • 65% maakt zich geen zorgen over islamitische extremisten.

Het is bijna nog erger hoe sterk, afgezien van de terreur, in alle maatschappijpolitieke en religieuze kwesties in de (globaal: 1,8 miljard) moslims een rigide en atavistische koran-interpretatie geworteld is:

 • 34% is voor de doodstraf wanneer iemand de islam verlaat.
 • 31% zegt: de sharia moet voor iedereen gelden, niet alleen voor moslims.
 • 70% zegt: de sharia moet staatswet worden.
 • 31% zegt: polygamie is moreel acceptabel.
 • 42% zegt: stenigingen zijn geoorloofd wanneer de dader een man is (bij vrouwen is zelfs 45% hier voor!)
 • 60% zegt: het bekeren van anderen is religieuze plicht.
 • 85% vindt het niet juist wanneer zijn zoon trouwt met een christin (en 92% zegt dat met betrekking tot zijn dochter).

Choquerend. Nog angstwekkender is het dat de in Europa predikende imams overwegend uit deze landen komen. Ze verbreiden daarom zeer waarschijnlijk ook onder Europese moskeebezoekers exact deze “waarden”. Daartegenover vormen die islamitische geleerden die de islam willen aanpassen aan Europese grondwetten en verdragen, die zich inzetten voor een “euro-islam”, een piepkleine minderheid. Velen van hen hebben zelfs persoonsbescherming nodig.

Net zo choquerend is de naïviteit van de Europese migratie-voorstanders: zij denken dat de emigratie uit landen, die zelf zijn mislukt aan de eis een moderne en functionerende economie op te bouwen – die niet alleen maar bestaat uit de consumptie van de winsten uit de vanzelf opborrelende olie- en gasvoorraden –, een bijdrage zouden kunnen leveren aan de Europese demografische crisis.

De kern van deze crisis is drieledig:

 • ten eerste de geboortedaling vanaf ongeveer 1970,
 • ten tweede de constant stijgende levensverwachting zonder gelijktijdige aanpassing van de pensioenleeftijd,
 • en ten derde: we hebben steeds meer hooggekwalificeerde en steeds minder lager gekwalificeerde mensen. Dat zorgt voor een toenemend groter wordend gat; dit gat vergroot zich nog meer wanneer nu de goed opgeleide babyboomers met pensioen gaan, die het kinderen krijgen echter “vergeten” zijn.

Het was een van de grootste verkeerde handelingen van Europese demografen, vooraanstaande economen en politici van de afgelopen decennia om van de import van mensen uit landen met een zeer laag economisch en onderwijsniveau een oplossing van dit probleem te verwachten. Want in plaats van mensen die veeleisende banen in de techniek, informatica, vakkundig uitgevoerd werk, geneeskunde of financiën kunnen uitoefenen, kwamen er heel andere: mensen, die overwegend alleen maar in aanmerking komen voor het steeds meer geautomatiseerde eenvoudige werk, die daarvoor echter – voor zover zij moslims zijn – de hierboven vermelde waardeconstructie meebrengen. Ook voor de sociale beroepen – zoals de verzorging van de vergrijzende Europeanen – komen de meeste moslims niet in aanmerking. Want in hun cultuur is de verzorging van vreemde, niet tot de familie behorende mensen taboe, vooral wanneer het gaat om de verzorging van mannen door vrouwen. Het is immers geen toeval dat onder de geïmporteerde verpleegsters al decennia lang de vrouwen uit de katholieke Filipijnen domineren.

Onderdeel van deze baanbrekende verkeerde handeling was ook het geloof dat een formeel diploma in een niet-Europees land vergelijkbaar zou zijn met een diploma bij ons; en dat men analfabeten met weinig inspanningen zou kunnen integreren in de postindustriële wereld.

Een Syrische arts is echter op geen enkele wijze te vergelijken met een Europese. Ook het niveau van een Syrische schoolverlater komt bij lange na niet overeen met dat van een Oostenrijkse, zoals de – voor de oorlog – ook in Syrië uitgevoerde Pisa-test bij 15-jarigen drastisch heeft aangetoond. Op alle terreinen is zichtbaar hoe beslissend de vorming door het ouderlijk huis en de omgeving is. Dat bewijzen immers ook de door de linksen constant geciteerde (alhoewel ook fout geïnterpreteerde) analyses onder Europese kinderen, volgens welke de kinderen van succesvolle ouders ook op school succesvoller zijn. De reden is echter niet de portemonnee, maar de vorming door een gezin, dat de waarde en de noodzakelijkheid van leren, prestatie en discipline doorgeeft.

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Door: Andreas Unterberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Angstaanjagend: Wat honderden miljoenen moslims denken

 1. Republikein zegt:

  Werd gelinkt aan Strache, eveneens met connectie zwart geld en invloed Putin inzake mediaomkoop, volgens Spiegel(Reuters).

  Like

  • droevige mof zegt:

   We zullen nu heel vaak de naam Strache horen op de NOS, ARD en ZDF tot aan de verkiezingen. De zogenaamde kwaliteitsmedia vuren uit alle batterijen alsof ze in de laatste gevecht komen. Ik betwijfel of hun plan slaagd, want de woede en teleurstelling over de oude partijen is gewoon te groot.

   Like

 2. Steven zegt:

  Lijkt wel of men verschrikkelijk verbaast is hoe mossels denken…
  Een kleuter van 6 weet inmiddels de barbaarse gedachtes al van dit volk…en velen krijgen er op die kleuterscholen al mee te maken.
  Alleen de BAKFIETS rijders en de zwevers onder ons volk zien in iedereen een ‘gutmensch’

  Al die BARBAREN uit de woestijn komen hier alleen maar voor drie dingen;
  – GRATIS geld, misbruik en zelfverrijking
  – Niet werken (dat is alleen voor de blanke slaven)
  – de boel overnemen en een mossel land creëren.

  Geliked door 3 people

  • Marinus Hoogedoorn zegt:

   Deze motherfuckers die te stom zijn hun gore reet behoorlijk te zuiveren,worden helemaal opgefokt door hun imans en de koran in hun denken een”herrenvolk” te zijn.Geen wonder dat ze zo goed op konden schieten met de nazis van toen.

   Like

 3. kampersrene zegt:

  Dat is hun grootste handicap …..ze kunnen niet denken !….ze geloven alles wat door de imam in hun oren gebazen wordt.. zelfs geloven die idioten in 73 maagden indien ze voor Allah hun leven hebben gegeven na enkele onschuldigen slachtoffers te hebben gemaakt….islam en denken ???

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het verschil met Westerse “godsdienst-gelovigen” is dat ’n moslim nooit zelfstandig zal denken maar altijd de oplossing bij allah zoekt.
   Allah wil het zo of van allah mag dat niet.
   Dan kan je niet verwachten dat zo’n onderontwikkelde arabier of neger zichzelf zal ontwikkelen.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   kampersrene.Kleine correctie,1 maagd van 72.

   Like

 4. Peter zegt:

  Het Duitse parlement heeft voor een
  motie gestemd die de BDS-beweging als
  antisemitisch bestempelt.De beweging
  pleit voor economische druk op Israël
  om de bezetting van Palestijns gebied
  te beëindigen.

  BDS staat voor boycot,desinvestering en
  sancties.Hun argumentatie en methoden
  zijn antisemitisch,staat in de motie
  die werd gesteund door de CDU,SPD,
  Liberalen en Groenen.De motie heeft tot
  gevolg dat de beweging geen subsidie
  meer krijgt.

  Israël juicht de stellingname van de
  Bondsdag toe en zegt dat andere landen
  daar een voorbeeld aan kunnen nemen.

  Een mail aan diverse partijen gestuurd met als tekst:
  Goed nieuws uit Duitsland.
  Nederland moet dit voorbeeld volgen !

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Inderdaad angstaanjagend!

  Probeer maar niet om dit artikel onder de aandacht van politici te brengen (behalve de PVV dan), want die wijzen ons er dan op dat wij hier vrijheid van godsdienst kennen, en dat betekent kennelijk ook vrijheid inclusief religieus getinte misdaden, ja zelfs moorden, en allerlei vormen van dwang jegens de heidenen (wij dus).!

  Ze zijn hier doodsbenauwd voor opstand onder diverse bevolkingsgroepen, en zien daarom bijna alles door de vingers wat moslims ons aandoen. Politie gaat bij moslims de iftarmaaltijd gebruiken (de stroopsmeerders!), maar dat doet onze koning nota bene ook…! Alles voor de ‘vrede’ in de samenleving.
  Nederland heeft zich gebonden en verbonden aan allerlei overeenkomsten en regels, zodat we zelfs criminele asielzoekers uit veilige landen niet uit MOGEN zetten.

  Wat een toekomst!

  Geliked door 1 persoon

 6. jack black zegt:

  De moslimwereld is en blijft een Paralel-Wereld in Europa !
  Ergo ?
  Punt (er)uit ermee !

  Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  Met dank aan Rutte, Jette en klaver.
  [video src="https://videos.files.wordpress.com/qGGfJtK3/ebba-es-ist-gewusst_dvd.mp4" /]

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/05/18/kamervoorzitter-arib-denk-maakt-nepnieuws-en-verspreidt-desinformatie/

  Kamervoorzitter Arib: ‘DENK maakt nepnieuws en verspreidt desinformatie’
  ‘Knip- en plakwerk om te provoceren, manipuleren van waarheid’

  Wat DENK doet is met plak- en knipwerk heel veel nepnieuws verspreiden. Het probleem is dat de achterban van DENK daar erg agressief, soms bijna intimiderend op reageert, ook tegen Kamerleden.”

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Uitzoeken of de moorden ook dodelijk zijn geweest…..?

  Van de 108 moorden in 2018, zijn er 31 gepleegd dood asieleisers.

  Geliked door 3 people

 10. kampersrene zegt:

  Een Moslim en nadenken …dat gaat niet samen….ze geloven alles wat de imam in zijn oren blaast…zelfs dat er 73 maagden op hem wachten als hij als martelaar een paar onschuldigen heeft vermoord

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  MEDIA…..”NIW VS DENK’. NIEUW Israëlitisch WEEKBLAD. 24.5.2019.
  Hoofdredacteur Esther Voet, adjunct Bart Schut en bestuurslid Paul. Brill zaten vorige week vrijdag bij de Raad voor de Journalistiek ( RVdJ) om het NIW te verdedigen tegen een klacht
  v.d.Amsterdamse afdeling v.d.politieke partij. DENK.Deze had er bij de Raad over geklaagd dat Schut vorig jaar had geschreven over het antisemitisme binnen de partij. Nadat Denk tweeeneenhalve maand na verschijning van het artikel rectificatie eiste en Vpet dit y weigerde. stapte Mourad Taimounti,fractievoorzitter in de Amsterdamse gemeenteraad,naar de RvdJ. Tijdens de zitting maakte Voet duidelijk dat het NIW niet onder de indruk raakt van ultimatums en dat het enige Joodse opinieblad van ons land zich het recht voorbehoudt antisemitisme te ontmaskeren, waar zich dat ook voordoet. Schut kwam met een aantal voorbeelden van Jodenhaat vanuit de partijtop van Denk,maar ook vanuit de Amsterdamse afdeling,die stuk voor stuk passen binnen de antisemitisme-definitie van de International Holocaust REMEMBRANCE Alliance.
  Zo had het bij de zitting aanwezige duoraadslid Sheher Khan gezegd dat Israel achter de oprichting van terreurbeweging Islamitische Staat zat. Recent vond DENK-deelraadslid Ayat Zaki nog dat het schreeuwen van ‘Allahu AKBAR’ tijdens de twee minuten stilte op 4 mei’geen verstoring van de dodenherdenking was. De uitspraak v.d.Raad voor de Journalistiek komt waarschijnlijk pas in juli, bijna een jaar na. plaatsing van het gewraakte artikel. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

  • fleckie zegt:

   commentaar, Esther Voet,hoofdredacteur .NW,ISR. Tt Weekblad, 24.5.2019. EEND
   ‘HOe ironisch. Want daar zaten we dan. Terwijl TUNAHAN KUZU bij de KLAAGMUUR met een Palestijnse vlag stond te zwaaien, zaten wij op vrijdagmiddag 17 mei met z’n vijven op een rijtje; een lege stoel tussen de DENK-vertegenwoordiging en het NIW in. In een nieuw artikel had Bart Schut de woorden ‘de Jodenhaat bij DENK’ durven gebruiken. Het artikel zelf was van augustus. Half november sommeerde de Amsterdamse fractie v.d.partij ons deze woorden voor 16 december te rectificeren. Wij reageerden niet,zeker niet na het zo lang na het zogenaamde ‘delict’.
   De fractievoorzitter van DENK -Amsterdam Mouradbg Taimouiti stapte naar de Raad. Hij vertelde. hoe diep beledigd hij was, hoe hij werd bedreigd en er ontzettend veel last van had. En hij had nog wel Joodse vrienden!, Als ik iedere keer dat een Jodenhater mij die laatste zin toeroept een euro had gekregen, zou ik nu miljonair zijn. En op de vraag waarom de gtwctoe geen ingezonden brief had gestuurd of contact met de hoofdredacteur had opgenomen alvorens een ultimatum te stellen,werd geantwoord:”wij zijn een jonge partij,moeten daarin onze weg nog vinden”.
   In de Monitor Antisemitische incidenten 2017 van het CIDI verscheen voor het eerst een nieuw hoofdstuk : antisemitisme in de politiek. En ja,DENK werd in die ‘ monitor met 2. Incidenten genoemd. Meer voorbeelden? zie het VARIA-artikel op pag.6.
   Die vrijdag wees ik de Raad ook op de antisemitische uitingen in de reacties die door Dede politieke partij worden toegestaan op haar sociale media-uitingen Een paar voorbeelden; ” De Holocaust nooit bestaan,Joden opgezet om land in te pikken( sic)”
   ” De zionistische Joden doen hetzelfde wat Hitler deed”. …..” Van mijn part mag Hitler terugkomen”. Dan hebben we even niet de verzamelde reacties meegenomen die ik van zelfbenoemde Denk-aanhangers op Twitter heb gekregen? Gelukkig voel ik me niet zo snel beledigd als de politici van die partij. Afgelopen maandag verscheen op de CIDI-website het bericht dat de organisatie aangifte had gedaan tegen die uiting omdat DENK die haatreacties niet van hun internetsites had verwijderd.
   Dat er Jodenhaters bij DENK zitten moge duidelijk zijn. Hoe was het ook alweer: als het eruit ziet als een eend,als het zwemt als een eend en het kwaakt als eveneens, dan mag je het best een eend noemen…….Wij wachten de uitspraak van de Raad rustig af
   ##*~*~*~*~*~*~*~Fleckie: je moet maar lef hebben, om met altijd lange tenen alles te bagatelliseren, maar ja, in hun koran staat immers hoe ze NIET-MOSLEMS tegemoet moeten treden, .. vooral hun grote bek, en slachtofferschap kinnen ze enormgoed laten manifesteren!!!!!*~*~*~*~*~*~*~!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s