ISLAM . . .

Screenshot_68

WAT WIJ BIEDEN: gratis gezondheidszorg, gratis tandheelkundige zorg, gratis huisvesting, gratis uitkeringen, vrijheid van meningsuiting, gratis onderwijs, de vrijheid om hun eigen religie uit te oefenen, de vrijheid om hun moskeeën te bouwen.

WAT ZIJ BIEDEN: verkrachting, pedofilie, onthoofdingen, zuuraanvallen, vrouwelijke genitale verminking, “eer”moorden, huiselijk geweld, stenigen tot de dood erop volgt, zelfmoordaanslagen, executie van homoseksuelen, kindhuwelijken, afhakken van ledematen, etnische zuivering.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

8 reacties op ISLAM . . .

  1. Ruud zegt:

    Kortom, de antichrist en daarmee het schuim van de aardbol. Het is als een woekerende kanker die pas echt verdwenen is als je hem eruit snijdt.

    Geliked door 1 persoon

  2. Alex Delarge zegt:

    Bij wat zij bieden vergeten te melden. Incest en inteelt.

    Geliked door 1 persoon

  3. Harrie Vaes zegt:

    ALLE PARTIJEN IN ONS LAND HETEN DE ISLAM WELKOM….JA…..OOK FVD. ……..EN ZINGEN WELKOMSTLIEDEREN OM DE ISLAM TE ONTVANGEN……….BEHALVE DE PVV…..ALLEEN DE PVV STRIJDT TEGEN ISLAMISERING.
    HET BESEF KOMT PAS ALS HET….TE LAAT….IS. EN WAT MIJ BETREFT ZIJN WE REEDS….TE LAAT….. EN IS HET KWAAD AL GESCHIED.
    WELTERUSTEN.

    Geliked door 1 persoon

    • Nemesis zegt:

      En zij die het weten en beseffen, wat doen die? Ook alleen maar op hun keyboard rammen hoe erg het wel is. Ga eens mee met de demonstraties, tenminste die, die nog kunnen en hou eens op met bang zijn. Uitgescholden word je toch wel en als ze met stenen beginnen te smijten, ga je gewoon achter een politieagent staan, die vangt het wel op. Maar begin eens tenminste iets te doen als alleen maar wegkwijnend achter de computer te zitten.

      Like

      • Piet Snot zegt:

        Dit kan niet meer op een vriendelijke manier opgelost worden met demo’s
        Daar lachen ze om.

        Like

      • Nemesis zegt:

        Voorstel voor de onvriendelijke manier graag. Ik wist wel iets, maar heb het nodige “speelgoed” er niet voor in huis en weet niet waar ik het el kan krijgen.

        Like

  4. fransdewit zegt:

    Mensen worden onderdrukt en het tuig de vrije teugel, Heeft de duivel dan toch gewonnen? Ben bang van wel, laat het dan maar heel snel iedereen te gelijk overkomen en laat de aarde maar ontploffen dan. Wat niet meer weet wat niet meer deert. Maar het onkruid is dan ook gelijk de das om gedaan.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie