Syrische vluchtelingen moeten weer vertrekken: Libanese regering kondigt afbraak van noodonderkomens aan

Screenshot_58

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de pacificatie van grote delen van Syrië zijn de talrijke Syrische vluchtelingen in het buitenland daar niet meer gewenst. Zo probeert het kleine buurland Libanon, dat alleen al tussen 1,5 en 2 miljoen vluchtelingen uit Syrië herbergt, die nu kwijt te raken.

Duits - Zuerst

De Libanese autoriteiten kondigden aan in de stad Arsal in de buurt van de Syrische grens ongeveer 5000 onderkomens van beton af te breken. In Libanon zijn alleen noodonderkomens toegestaan, die gemaakt zijn van hout en plastic. De autoriteiten gaven de bewoners tot 9 juni de tijd om de behuizingen aan te passen aan de bouwvoorschriften voor noodonderkomens. Anders zullen de behuizingen worden afgebroken.

Door de afbraak zouden ook 15.000 kinderen gedupeerd worden, zodat verschillende internationale organisaties tegen de maatregel protesteren.

Libanese politici maken de Syrische vluchtelingen daarentegen verantwoordelijk voor talrijke, ook economische, problemen in het land. Om het provisorische karakter van de vluchtelingenopname te benadrukken, staat de Libanese regering alleen maar informele vluchtelingenkampen toe.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Libanon, Syrië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Syrische vluchtelingen moeten weer vertrekken: Libanese regering kondigt afbraak van noodonderkomens aan

 1. Steven zegt:

  Hebben de ZWAAR linkse organistaties al gepleit om iedereen naar Europa over te brengen in het kader van ‘humaniteit & mensenrecht’?

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Die gaan eindeloos parasiteren net als dat volk dat hier doet, zelf weer de boel opbouwen is er niet bij, moet de ander doen.

  Geliked door 4 people

 3. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/staat-de-eu-tweede-turkse-invasie-cyprus-toe-uit-angst-voor-4-miljoen-in-turkije-wachtende-migranten/

  Staat de EU ‘tweede Turkse invasie’ Cyprus toe, uit angst voor 4 miljoen in Turkije wachtende migranten?

  Het enorme leger migranten hoopt dat Erdogan de sluizen naar Europa, die hij voor een ‘steunmaatregel’ –sommigen zouden zeggen omkoopsom- van zo’n 6 miljard euro uit Brussel grotendeels (maar niet volledig) gesloten heeft, weer openzet.

  Like

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Het grote voorbeeld voor Europa. Terug en het land weer opbouwen. Zoals onze grootouders en ouders hier. Al die mannen die hier rotzooi schoppen terug naar veilig Syrië.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  @Steven. De Libanezen hebben stront genoeg van de Syriers en zo ook de Jordaniers. In Jordanie hebben de Syriers zeer slechte naam’; o.a. door hun gebrek aan wil te werken voor hun eigen kost. Dus, binnenkort gaat koning Abdullah ook zijn land schoonmaken en Syriers naar de andere kant van de grens vegen. NATUURLIJK gaan linkse politiek-correcte verraderlijke organisaties heel snel hun lament trumpet opzetten. Namens Humaniteit & Mensenrechten zouden ze eisen dat al de Syriers die in Libanon en Jordanie verblijven “Heim in Europa Reich” zouden vinden. NGO monsters zouden met eisen komen en Dagobert Soros zal een zak of twee vol dollars in de EU strooien om mensen voor zijn duistere ideeen te winnen.

  Like

 6. Corné zegt:

  Op de verplicht gerecruteerde Hezbollah militanten na. Die zijn straks hard nodig om Israël van de kaart te vegen. Reken maar dat er heel wat Syrische jongens de klos zijn.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat deze asielparasieten hun eigen land gaan opbouwen !!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  De Syriërs en wat daar voor door moet gaan uit Nederland kunnen dan ook mooi terug om daar hun apotheken en zo weer open te stellen.
  Heb er geen bezwaar tegen als ze een half jaar uitkering meekrijgen.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Ze willen natuurlijk eerst een Europese huwen, dan kunnen ze naderhand ook nog alimentatie eisen bij scheiding,( als ze dan genaturaliseerd zijn), want ‘alimentatie betalen’ kan niet, i.v.m. werkloos zijn, eventueel in eigen. land van herkomst……..<~<~<~<~<~<~<~ Flecken.anna@

  Like

  • Thomasson zegt:

   @fleckie. De vraag is welke Europese vrouw wil zo’n Allah gedrocht huwen? Ze zien eruit als ratten en hebben een rattenmentaliteit.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s