Politieke correctheid: de ondergang van onze westerse cultuur

 

(Door: “Balkanske priče”)

Politiek-correcte marxisten die de westerse cultuur bedreigen en overleveren aan een totalitaire politieke ideologie: de ISLAM. Maar landen als Polen, Hongarije of Tsjechië laten niet over zich heen lopen, verkopen hun land niet en halen niet deze gewelddadige haatideologie binnen. De inwoners van voormalige Oostbloklanden weten héél goed waar hun cultuur voor staat en welke normen en waarden er gelden. Bovenal zijn ze ongegeneerd trots op hun land en hun afkomst. Politieke correctheid, cultuurrelativisme en massa-immigratie komen er – letterlijk! – niet in…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Politieke correctheid: de ondergang van onze westerse cultuur

 1. Lucky zegt:

  In Canada

  Geliked door 3 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Verloren zijn we zeer zeker niet. Het is alleen te hopen dat binnen afzienbare tijd het politieke tij keert binnen de E.U., zodat we een gezamenlijke vuist kunnen maken tegen de islam. Dat maakt het een stuk gemakkelijker dan dat kleine ondergrondse groepjes Nationalisten gewapend verzet gaan plegen tegen de huidige bezetter. Dan is er sprake van een guerrillaoorlog en dat soort oorlogen gaan jarenlang duren waarbij veel doden vallen net zoals in het voormalige Joegoslavië, Libanon, Syrië et cetera.
  Ik heb er alle vertrouwen in dat veel regeringsleiders inmiddels al zo denken. De enige belemmering is de politieke correctheid. Niemand durft als eerste zijn kop uit te steken. Dat is waar we vanaf moeten. Als een schaap over de dam is volgt de rest. Dan ook gelijk de koe bij de hoorns pakken en niet zeuren over conflicten met de Grondwet. Daar hebben of maken we noodwetten voor. Een verbod op de islam, islamitische scholen, moskeeën et cetera kan binnen 24 uur erdoor gejast worden. De opkomstplicht voor dienstplichtigen per direct in ere herstellen. Vrijwilligers oproepen om de Binnenlandse Strijdkrachten te dienen verwacht ik een enorme opkomst van. Bewapen ze en laat de beroepsmensen hen binnen enkele weekenden klaar stomen voor de strijd.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Toch is Guerilla oorlog niet het slechtste wat men doen kan om de deugmensjes en de politiek wakker te schudden en kan onder hen heel veel schade aanrichten. Wat dat islamtuig nu doet is ook een soort van Guerilla oorlog voor de grote klap gaat komen.

   Like

 3. jack black zegt:

  Sins wanneer hebben wij islamische grondwet-regelingen ?
  Eruit met deze islamische oorlogs aandrijvers voordat het grote
  afschlachten in Europa begint !
  Nog kunnen we ze eruit trappen !
  De rooie en groene vaderlands verkwanselaren meteen
  er achter aan trappen !
  Gloeiende,gloeiende smeerlappen !

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s