Racisten-aanmeldingsformulier: Moslims willen critici landelijk brandmerken

Screenshot_71

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Met een zeer lang artikel, “We hebben een probleem dat racisme heet”, heeft de “Süddeutsche Zeitung” vorige week zondag het einde van de media mediaal uitgeluid en daarbij indrukken van een al bijna geïslamiseerde Duitse stad vastgelegd. Het toneel van het angstwekkende spektakel was het Luitpoltpark in München, waar duizenden met een soort islamitische massapicknick het einde van het vasten vierden. Onder hen veel Duitsers, die of al bekeerd zijn of op het punt staan zich te bekeren. Natuurlijk is dit vasten breken een politieke manifestatie. Zo riep een spreekster haar luisteraars er onverholen toe op om mensen, door wie ze zich gediscrimineerd voelen, door middel van een aanmeldingsformulier van de Moslimraad te brandmerken.

journalistenwatch

Voordat spreekster Seyma Yüksel, gehuld in een hidjab, tegen andersdenkenden en politieke tegenstanders mag ophitsen, verbreidt een schrijfster van de “Süddeutsche Zeitung”, Pia Ratzesberger, eerst schemerlicht en zwelgt in romantisch bewasemde bewoordingen: “Het is nog vroeg in de avond, de lampen branden echter al, ook de dadels zijn verdeeld. De lege kisten staan in de tent naast het podium in het Luitpoltpark, waarop een vrouw genaamd Seyma Yüksel een toespraak houdt. Een toespraak, waarmee er een zekere zwaarte over het anders zo luchtige feest komt te liggen.”

Dan begint de islamistische propagandashow van de Moslimraad München: “We hebben een probleem, en dat heet racisme.” Zo noemen de aanhangers van de politieke islam alles wat niet in het concept van de sharia past. Dat willen ze ook in toenemende mate aan hun ongelovige omgeving opleggen, en eisen als vanzelfsprekend dat men hen alles geeft wat ze willen hebben. Wie zich daar niet aan onderwerpt, is een racist en komt aan de schandpaal. Zo oreert Yüksel over de “Europa-verkiezingen, over de populisten en nationalisten die weer in het parlement gekomen zijn. Over de discriminatie bij de zoektocht naar een baan of een woning.”

In duidelijke taal: een ongelovige verhuurder, die geen parallelsamenlevingen in zijn huis wil hebben, is een geval voor de nog fictieve “sharia-rechtbank”, moet echter nu al geregistreerd worden. Daarvoor biedt de Moslimraad München nu een formulier aan waarmee men elke discriminatie kan melden. Dat de “Süddeutsche Zeitung” deze mengeling van Stasi- en kalifaat-methoden ook nog aanprijst, is een schandaal. Terwijl islamitische hordes mannen complete straten in No-Go-Areas veranderd hebben en volksfeesten in slachtfeesten, jammeren islamitische vrouwelijke functionarissen over “beledigingen” vanwege hun hoofddoeken en beweren op straat te zijn uitgescholden.

Dat niemand deze dubbele moraal doorziet, toont de mate van het collectieve Stockholm-syndroom aan. Als Duitser mag men zich in elkaar laten slaan en laten afslachten. Wie zich verzet, is een racist. Als moslim grijpt men naar het aanmeldingsformulier en mag de mensen ongestraft zwartmaken, die voor jou om terechte redenen geen sympathie kunnen opbrengen. Dat heeft iets van totalitarisme en meningsdictatuur, het verbindend element dat via de sharia de mortel van de meeste islamitische landen is. Dat bevalt kennelijk steeds meer autochtonen, zoals volgens de “Süddeutsche Zeitung” een “evangelische moeder, die uit de kerk is uitgetreden en wacht op haar volwassen zoon, die drie jaar geleden heeft besloten om te vasten in de ramadan” of de linkse “studente, die van een vriend van het vasten breken gehoord had en die nu wil meedoen, hoewel ze zelf niet vast.”

Dat de “islamisten” zich uiteraard niets aantrekken van de fundamentele rechten en de regels van de gastlanden, toont aan dat er geen integratie plaatsvindt, maar een opleggen van de eigen wereldbeschouwing. Ook het begrip tolerantie mondt uit in een eenrichtingverkeer. De islamitische gemeenschap is geen millimeter op de westelijke cultuur toegegaan. Dat wordt door zwakke linkse elites bewonderd. Die breken in het eindstadium van hun tolerantie zelfs een lans voor de jihad, zoals het grote aantal Salafisten aanschouwelijk bewijst.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Racisten-aanmeldingsformulier: Moslims willen critici landelijk brandmerken

 1. droevige mof zegt:

  Groen Links en de expansionistische islam zien elkaar als nuttige idioten.
  Ik ben benieuwd wie de eerste zal zijn die merkt dat de andere hem voor de gek heeft gehouden.
  Dat kan allemaal grappig zijn. Maar het gaat om het bestaan van een land, zijn cultuur en zijn inheemse bevolking. Thilo Sarrazin noemde zijn eerste boek “Deutschland schafft sich ab”. Dat was 2010. Een profetisch boek…

  Geliked door 2 people

 2. Smits zegt:

  Alle moslims de deur wijzen. Dat is de enige oplossing. Discriminatie? Dacht het niet , er zijn 51 moslimlanden waar ze naar toe kunnen en er is maar één Nederland waar ik naar toe kan.

  Geliked door 2 people

  • L Jansens zegt:

   Geef ze 30 dagen om te vertrekken en anders met geweld buiten zetten al die aanhangers van die pedofiele massamoordenaar Mohammed genaamd

   Like

 3. Lucky zegt:

  Over discriminatie en racisme gesproken…..
  https://www.opendoors.nl/nieuws/2019/01/16/christenen-zwaar-vervolgd-in-73-landen

  Christenen zwaar vervolgd in 73 landen
  ERMELO – Christenen lijden in zeker 73 landen in de wereld onder zware tot extreme geloofsvervolging. Dat meldt Open Doors op basis van de nieuwste Ranglijst Christenvervolging die woensdag 16 januari is gepubliceerd.

  Van de 150 landen die Open Doors onderzocht in het kader van de Ranglijst Christenvervolging wordt dit jaar duidelijk dat in bijna de helft van deze landen christenen zware, zeer zware of extreme vervolging ondervinden vanwege hun geloof. “Vervolging wordt intenser, gruwelijker. Tegelijkertijd blijft het aantal christenen dat wordt vervolgd stijgen. We schatten dat nu één op de negen christenen wordt vervolgd”, zegt Open Doors-directeur Maarten Dees. Twee jaar geleden was dat nog één op de elf. In de 50 landen op de Ranglijst Christenvervolging worden in totaal meer dan 245 miljoen christenen vervolgd om hun geloof.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  nou heb ik eindelijk eens geweldig nieuw om te lezen hoe bepaalde autochtoonse Duitsers de islam en de moslims in Duitsland zo zat worden dat ze zelfs hun spullen op een verkerende manier vernielen! Lees hier en hopelijk vindende reageerders op E. J. Bron dit ongetwijfeld een fantastisch verhaal:

  Tientallen korans uit Duitse moskee in Bremen vernield en daarna in de wc gegooid

  In een moskee in Bremen zijn zaterdagmiddag 50 korans verscheurd en in de wc gegooid. Het is nog niet duidelijk wie achter de actie zit. Er worden foto’s en video’s verspreid, waarop te zien is dat de korans ook hierna in een wc gegooid zijn. De politie van Bremen zoekt getuigen. Het is nog niet bekend wie erachter zit (is dat nou zo moeilijk te raden!) en of de daders politieke of religieuze motieven hebben.

  De koepel van islamitische organisaties in Bremen ziet de aanval als een “geplande provocatie, gericht op verdere escalatie”. De koepel is natuurlijk geschokt en boos.
  En zijn die islamieten dat soms ook als ze autochtoonse Duitsers, die hen gastvrij binnenhaalden, verketteren, terroriserend, beroven, verkrachten, mishandelen of daarna willen doden?

  Islamofobie

  “Vrijwel elke dag ervaren wij fysieke en verbale aanvallen. Helaas is het in de samenleving normaal geworden om moslims en de islam de schuld te geven van politieke en sociale problemen. Het is nu tijd voor solidariteit en steun voor moslims.” Ook roept de organisatie moslims op om zich niet te laten provoceren door “dit soort idioten”.
  En wat doen ze dan als de moslims de rollen steeds maar omdraaien? Gaan ze dan stille tochten houden voor de getiranniseerde Duitsers?

  In een andere stad, Kassel in het midden van Duitsland, werd een ruit van een moskee ingegooid. Voor zover bekend heeft dat incident beslist niets te maken met de aanval op de moskee in Bremen. In Mönchengladbach werd onlangs een varkenshoofd neergelegd bij een moskee.

  Uit cijfers van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt dat het aantal tegen de islam gerichte misdrijven af lijkt te nemen. In 2017 zijn er in Duitsland in totaal 950 aanvallen op moslims en mosliminstellingen geregistreerd, in 2018 waren het er 824. In de eerste drie maanden van 2019 gaat het om 132 incidenten, waar dat er in dezelfde periode vorig jaar nog 196 waren.

  Toch kunnen het er wel veel meer zijn daar zelfs talloze moslims geen aangifte meer doen van geweld tegen hen en aangerichte vandalisme. En anders moeten ze maar gewoon kwaad worden op hun linkse beschermengelen die hen constant voortrokken, betuttelden en verkeerde dingen van hen gedoogden!
  Als er trouwens in de moskee in Bremen haat werd verkondigd tegen de “ongelovigen” in Duitsland en Europa dan mogen ze de volgende keer zelfs al die korans daar in brand steken met de haatmoskee erbij! Opgeruimd staat netjes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s