MH17

Screenshot_140

(Door: “Bezige Bij”)

Maleisië heeft het JIT-rapport getekend. Dat is zeer opmerkelijk te noemen. Zeker nadat de Maleisische premier Mahathir een dag eerder nog eens herhaalde geen bewijzen te hebben dat de Russen erbij betrokken waren. Nederland heeft eerder deze week aangekondigd landen te straffen met het inhouden van ontwikkelingsgeld als ze niet naar de pijpen van onze politiek-correcte elite dansen. Dus heeft het er alle schijn van dat Maleisië het eerste land is dat daarmee is gechanteerd via diplomatieke kanalen. En dus gedwongen de conclusies van het JIT heeft getekend. Anders is die plotselinge ommezwaai niet te verklaren… toch?

 Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op MH17

 1. Jade zegt:

  Zeer benieuwd hoelang ze al die leugens kunnen volhouden…
  Ik heb deze video maar gedownload voor
  het geval hij straks verwijderd is van jijbuis.

  Geliked door 5 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Het is sowieso de schuld van de Russen, dat nu de zon schijnt en het overmorgen maandag is ook.

  Geliked door 3 people

 3. Wolf zegt:

  Vond het al raar. Dus zoo zit de vork in de steel!

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Dat hele onderzoek duurt zo lang om de blunders en het bedrog in goede banen te kunnen leiden .
  De overheid heeft zat te verbergen , blijkt iedere dag weer .

  En dat Oekraine zo achterlijk zou wezen om tegelijkertijd ALLE radarapparatuur in die omgeving stil te zetten ” voor onderhoud” , dat gelooft toch geen zinnig mens ?
  Dat doe je een voor een .
  Ze hebben dingen verdonkeremaand die de Russen vrij zou kunnen pleiten .
  En dat soort tuig moeten we de EU binnen halen ?

  Nou ja , hoeveel beter is onze regering ?
  Ook een leugenachtige stelende boevenclub .
  Bij nader inzien past Oekraine prima bij onze overheid .

  Geliked door 6 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Voor de zoveelste keer blijkt dus weer, dat geld, dat stom is, recht maakt, wat krom is.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  De Russen hebben er geen enkel belang bij om zonder reden een passagiersvliegtuig neer te halen met bijna 300 onschuldige burgers er in. En dat de MH17 met een bukraket is neergeschoten mag dan zo wel zijn, alleen is er zeer specialistische kennis voor nodig om de apparatuur rondom zo’n raket te kunnen bedienen. En nu komt het; De Russen brachten de buk-raket over naar Oekraine. Als het nu werkelijk de bedoeling was om deze hele operatie geheim te houden, was het veel simpeler geweest de raket in Rusland zelf af te vuren. Rusland zelf is voor de inlichtingendiensten veel ontoegankelijker dan de Oekraine, en op Russisch grondgebied is, wat geheimhouding betreft, veel meer mogelijk dan over de grens. Maar het komt voor de E.U. o zo goed uit om de Russen de schuld in de schoenen te schuiven, en 4 onschuldigen aanwijzen die ervoor moeten opdraaien. Deze gang van zaken is nog veel erger dan tunnelvisie alleen. Je zou bijna denken dat de E.U. zelf personen ingeschakeld heeft om dat vliegtuig neer te halen, om er zo politiek gewin mee te kunnen boeken, om de Russen als zondebok aan te kunnen wijzen. Immers; De Russen vuurden de raket niet af, en de Oekraïners kunnen niet omgaan met die moeilijke techniek. Wie (zijn belang) blijft er dan over ? Lucht en ruimtevaart-specialisten die in opdracht werkten voor de E.U. !

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Schaliegas in het Russische gebied van Oekraïne, ene Biden (zoontje van Amerikaanse vice president) en ene Guy Verhofstadt die daar enorme belangen in verworven hadden, een Clinton wijf wat ook wat daarin te vertellen had, Oekraïne wat zelf, meen 20, van die BUK installaties heeft, Het gebeurde boven Oekraïens gebied; dat Oekraïne wat in oorlogstijd geen enkele werkende radar zou hebben gehad.
  Ow ja, binnen een uur na het neerhalen van MH 17 kregen, zonder enig bewijs, de Russen de schuld al. Nederlandse onderzoekers afgereisd naar Kiev moesten wachten tot het de Kiev groep schikte dat ze afreisden naar het ramp gebied, wat gedurende die tijd ruimhartig beschoten werd door die zelfde Kievvers, terwijl de pro Russen bezig waren om onder vuur liggend lijken te bergen en in tegenstelling van wat de NPO meldde deze keurig opborg in een gekoeld treinstel.
  Een NPO die filmpjes zo bewerkte dat het leek dat de pro Russen de lijken bestalen…Bijna een week bleven de Nederlandse onderzoekers in Kiev, waar ze niets deden aan onderzoek op de luchthaven/radars of zo, zich het lekkere leven lieten welgevallen…
  Ach, het zijn zomaar een paar dingetjes waar dat jit gedoe niks over meldt.

  Like

 8. Nederland zit op zijn eigengemaakte bom.
  Nu nog de ontsteking….!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s