De leugens rondom de smokkel in de Middellandse Zee

Screenshot_237

(Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

Een zogenaamd uit humanitaire motieven door de Middellandse Zee kruisend schip probeert al 13 dagen Italië of Malta te chanteren om de menselijke lading Afrikaanse migranten over te nemen die naar Europa willen. Daarbij wordt gelogen dat ze barsten. Het enige wat waar is rondom deze propaganda: de Afrikanen aan boord gaat het na bijna twee onzekere weken op de Middellandse Zee zonder twijfel slecht. En het zal zonder twijfel iedere dag slechter met hen gaan. Dat verandert echter niets aan het feit dat alle andere beweringen leugens zijn.

De Afrikanen “vluchten” niet vanwege Libië

De duidelijkste leugen is het ononderbroken door de “Welcome”-media verbreide verhaal dat de migranten in de eerste plaats voor de oorlog en andere ondraaglijke toestanden in Libië zouden vluchten. Waar is veelmeer dat al deze migranten zelfs volledig vrijwillig naar Libië zijn gegaan.

Ze hebben allemaal juist vanwege de al jarenlang woedende burgeroorlog heel doelgericht dit land uitgezocht, omdat daar de smokkel-bendes relatief ongestoord kunnen ageren. Op zich hebben de zwarte Afrikanen immers überhaupt niets met Arabieren, omdat zij door hen vele eeuwen lang slecht behandeld en tot slaaf gemaakt werden (veel langer dan de Amerikaanse slavernij bestond). Vanuit Tunesië daarentegen vindt bijna überhaupt geen illegale migratie plaats, hoewel dit land veel dichter bij Europa ligt. Maar daar heersen geordende toestanden – wat niets voor illegale migranten is.

Het gaat hen alleen maar om de weg naar Europa. Zodat hen echter ook een repatriëring naar Libië billijk moet zijn, waar zij daarvoor vrijwillig naartoe waren gekomen.

Want ze dromen allemaal van het Luilekkerland Europa. Ze denken dat daar een vet welvaartssysteem en goed betaalde banen op de (zeer overwegend) jonge mannen uit Afrika zouden wachten, terwijl immers de realiteit van Afrika die zij hebben leren kennen zeer ontnuchterend is. Ze hebben daarentegen geen idee dat er op hen vanwege het ontbreken van een bruikbare onderwijsachtergrond praktisch geen enkele van deze goed betaalde banen wacht.

Italië moedig en prijzenswaardig – maar huichelachtig

De tweede leugen is het gedrag van Italië. Het verlangt al jaren dat alle andere Europese landen de binnengekomen Afrikanen van haar overnemen. Het land verzwijgt daarbij echter graag dat het tot 2018 zelf alle Afrikanen vrijwillig opgenomen heeft. Vanuit een mengeling van linkse haat tegen de christelijk-blanke identiteit van Europa, van katholieke naïviteit, van Italiaanse Grandezza en het feit dat het nepotistisch doordrenkte Italiaanse staatsapparaat grotendeels niet functioneert. Als gevolg daarvan wordt al jarenlang in veel, vooral zuidelijke, steden van Italië het straatbeeld bepaald door zwarte Afrikanen.

De nieuwe regering – vooral minister van Binnenlandse Zaken Salvini – probeert nu een einde te maken aan de illegale massa-immigratie. Daarmee heeft ze wel degelijk succes, alhoewel Salvini daarvoor door alle Europese linksen en zodoende automatisch ook door vele media heftig uitgescholden wordt. Italië lijkt ook de bijzonder weerzinwekkende praktijk van de voormalige linkse regeringen gestopt te hebben om de nieuwkomers vaak niet (met vingerafdrukken etc.) te registreren, maar hen te laten onderduiken in de hoop dat ze pas maanden later weer als zielige vluchtelingen zullen opduiken in Oostenrijk, Duitsland of Frankrijk. Zonder dat men hun spoor naar Italië terug zou kunnen volgen.

Met het oog op deze al eerder aangekomen niet-Europese massa´s blijft Salvini zijn buitenlandse politieke accenten echter inzetten op het utopische verlangen dat de rest van Europa hen van Italië zou moeten overnemen. Zodoende verliest hij echter de beslissende ondersteuning onder de EU-landen voor de enige zinvolle en duurzame strategie, die erin zou bestaan om alle illegale binnenkomers weer uit te zetten. Hij zoekt niet serieus de samenwerking met die Europeanen, die een onmiddellijke uitzetting als enige mogelijkheid herkennen om een stop van de migratie te bereiken. Een herverdeling over het hele continent zou daarentegen hun verblijf in Europa definitief vastleggen.

Met zijn koers heeft Salvini alleen maar bereikt dat de EU-commissies ver verwijderd zijn van een consensus in het migratiethema. Zij houden zich sowieso al langere tijd niet meer met het migratiethema bezig, maar liever met absurde linkse thema´s zoals de niet te controleren en onhoudbare belofte dat Europa zich tot 2050 zonder kolen en gas en minerale brandstoffen zou moeten redden en desondanks haar levensstandaard zonder grote revoluties zou kunnen behouden.

95% van de economen en energiedeskundigen beschouwen dat als een krankzinnige hoop. Maar alle linksen concentreren zich volledig op deze onrealistische utopie. Alleen maar om de aandacht van de kiezers van het migratiethema te kunnen afleiden.

Bijzonder huichelachtig is echter het ageren van organisaties zoals de dagelijks pro-migratiedruk producerende vereniging “Sea Watch”. Dez eis in feite handlanger van de zwaar criminele smokkel-bendes, die van de migranten veel geld innen om hen in rubberboten richting de NGO-schepen te dirigeren. Zonder “Sea Watch” & Co zouden er al lang geen migratiestromen van Libië naar Europa zijn. Want alle andere schepen varen met een grote boog om de wateren van Libië heen.

De huichelachtige NGO-argumenten

Bijzonder huichelachtig is ook de huidige campagne van “Sea Watch”: “Een continent met meer dan 500 miljoen inwoners (bedoeld wordt Europa) wil 42 mensen niet opnemen.” Alsof er in de afgelopen jaren slechts 42 personen en niet al miljoenen uit Afrika naar Europa gekomen zouden zijn. Alsof het alleen maar om deze 42 op dit schip zou gaan, voor wie op dit moment grote druk via alle linkse media wordt gemaakt. Volledig duidelijk is echter: als Italië door de knieën gaat, zal er weer een ononderbroken scheepskaravaan vol Afrikanen op weg gaan naar Europa.

Men zou deze spreuk “überhaupt moeten omdraaien: “Een continent met 1200 miljoen inwoners (Afrika dus) wil 42 mensen (uit Afrika) niet opnemen.” Ze komen immers allemaal uit Afrika. En ze werden door het schip toch vlak voor de Afrikaanse kusten opgepikt.

Een duidelijk maken van de verantwoordelijkheid zou vooral eindelijk aan de Afrikanen zelf moeten doorgeven dat zijzelf de enigen zijn die schuldig zijn aan Afrika´s toestanden. En dat zij niet de door corruptie, falende staatsstructuren, agressieve “islamisten”, socialistische staatsmodellen, etnische burgeroorlogen, kwaadaardige dictators en een veel te grote bevolkingsgroei veroorzaakte problemen van Afrika constant in richting Europa kwijt kunnen.

De schuldigen in Berlijn en Den Haag

Voor de allergrootste huichelarij zijn echter de regeringen van Duitsland en Nederland verantwoordelijk. Want de meeste van de in de Middellandse Zee actieve smokkelhulp NGO´s zijn afkomstig uit Duitsland. En het voor de Italiaanse kusten kruisende schip met zijn 42 migranten staat geregistreerd in Nederland. Als geen enkel land zulke met een duidelijke bedoeling varende schepen zou registreren, als Duitsland zulke NGO´s ter verantwoording zou roepen, dan zou een belangrijk deel van het migratiethema zijn opgelost.

En het is nog huichelachtiger dat deze beide landen weliswaar nog steeds NGO´s laten ageren, maar niets ondernemen om daarna ook de gevolgen te dragen. Wanneer namelijk ook maar een van deze beide landen Italië zouden verzekeren deze 42 Afrikanen over te nemen, dan zou Italië hen immers onmiddellijk aan land laten gaan en verder sturen naar het noorden. Maar dat wil men in Berlijn en Den Haag ook weer niet. De regeringen daar willen wel graag bekendstaan als goedmensch-regering, maar niet instaan voor de consequenties.

Ze rekenen er liever op dat in Italië uiteindelijk altijd de teerhartigheid en inconsequentie zegevieren. Waarmee ze tot Salvini toe altijd gelijk hebben gekregen.

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Door: Andreas Unterberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De leugens rondom de smokkel in de Middellandse Zee

 1. delamontagne zegt:

  Slechts één op de drie Italianen is voor het ontschepen van de “vluchtelingen” van de Seawatch in Italië.

  Volgens een peiling uitgevoerd door Emg.Acqua en vandaag op de Italiaanse TV-zender RAI3 te zien, is 61% van de Italianen tegen het van boord gaan van de 42 “migranten”van de Seawatch, in de Italiaanse haven van Lampedusa.
  93% van de kiezers van Matteo Salvini en 49% van de kiezers van de 5 Sterren-beweging zijn tegen.
  Slechts 33% van de Italianen is voor.
  BRON:
  Il Giornale
  http://www.ilgiornale.it/news/politica/sea-watch-lampedusa-61-degli-italiani-non-vuole-che-1717463.html

  Like

 2. fleckie zegt:

  ARD tt.110, za.29.6.2019 …………..’ ERMITTLUNGEN. …GEGEN…”SEA-WATCH 3”..
  .DIe italienische Staatsanwaltschaft ermittelt gegen die. deutsche. KAPITANIN. der. HILFSORGANISATION SEA- WATCH.
  Ihr werden nach Angaben der Organisation u.a, Beihilfe zur. illegalen EINWANDERUNG und VERLETZUNG. des SEERECHTS. vorgeworfen. …Die “ SEA-Watch 3” mit 40 Gefluchteten an Bord liegt weiterhin vor der INSEL. LAMPEDUSA . Laut KAPITANIN ist die Situation. sehr . angespannt.
  Die Bundesregierung ist nach eigenen Angaben bereit, Menschen von der “ SEA-.Watch 3” aufzunehmen.Allerdings mussten sich auch ANDERE. EU-STAATEN beteilgen………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 3. fleckie zegt:

  ZDFtext za.29.6.2019. .SEA- WATCH 3”. vor Italiens Kuste: SALVINI. GREIFT. KAPITANIN . SCHARF. AN’…………..Der Streit. UM. das Rettungsschiff “ SEA-WATCH 3” Geht. in die nachste Runde. KAPITANIN Carola. Racketeer begrundete ihr Engagement fur Fluchlinge mit einer moralischen Verpflichtung,die aus ihrem privilegiërtem Leben erwachse. “ Ich bin weiss, Deutsch, in einem reichen Land geboren und mit dem richtingen Pass.
  Intaliens Innenminister. Matteo SALVINI twitterde daraufhin,” nicht jeder,der Weiss,Reich und deutch ist, muss losziehen, UM ITALIEN auf die Eier zu gehen…..HILF. DEN. KINDERN. IN. DEUTSCHLAND”………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 4. fleckie zegt:

  ZDFtext 141, za.29.6.2019. ‘ BUNDESREGIERUNG. FORDERT: EU-REGELN. fur. FLUCHTLINGSRETTUNG”. .Die Bundesregierung fordert,fur die SEENOTRETTUNG von Fluchtlingen im Mittelmeer eine europaische Losung zu erarbeiten. Es muss ein Mechanismus gefunden werden,UM nicht immer wieder ad hoc entscheiden zu mussen, wo gerettete Fluchtlinge untergebracht werden, heisst es vom. AUSWARTIGEN Amt.
  HINTERHRUND ist die deutsche HILFSORGANISATION SEA-WATCH, die mit ihrem Rettungsschiff “ SEA- WATCH 3” trotz eines VERBOTS. IN. ITALIENISCH. GEWASSER. GEFAHREN. Ist. Die Kapitanin riskiert damit eine Strafe……………………………<~<~<~<~<~<~<~
  Fleckie: men kan zich NU gaan afvragen: watbezielt dat mens( kapiteinse) …EN…WIE. bepaalt/
  geeft HAAR. ORDERS,! om zo te ‘handelen’.(+ om zo haar kortzichtigheid te verdedigen.)( dat is pas gemakkelijk om ‘ongemakken’! af te schuiven op andere landen,( NET. zoals de Poolse paus zijn ‘riedel’ ging bazelen betr. verbod op ‘anticonceptie, waarvan wij NU de …’naweeen’…’ ‘mogen’ ondervinden. ……[.bovendien ( wie bepaalde dat de AFD – afspraak tot vergaderen in Stettin, afgewimpeld werd..],,??!!………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. Eigen volk eerst zegt:

  Het is pure mensenhandel en alles draait doodgewoon om geld!!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Toch de haven van Lampedusa binnengevaren…………….

  Like

 7. fleckie zegt:

  :ARD Text 106,za.29.6.2019: ………..FLUCHTLINGE. . VON. BORD.
  Das Schiff der deutschen HILFSORGANISATION SEA-WATCH ist nach dem unerlaubten. ANLEGEN im Hafen der Italienischen INSEL. LAMPEDUSA. beschlagnamt worden,
  Kaptinanin Rackete wurde festgenommen,wie SEA-WATCH mitteilte. Der intalienischen Nachrichtenagentur. ANSA zufolge drohen ihr 3 bis 10 Jahre haft.
  Die Migranten gingen von Bord.Sie waren vor mehr als zwei Wochen vor der Libyschen Kuste von SEA-WATCH gerettet worden. Was mit ihnen passieren soll,ist unklar..Mehrere EU- STAATEN jhatten sich bereit erklart, sie aufzunehmen………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 8. fleckie zegt:

  WDR TEXT 106, Sa 29.6.2019, ’MÜNSTER. WILL. “ SEA-WATCH”. HELFEN.
  Das Rettungsschiff “SEA-WATCh 3” hat nach mehr als 2 Wochen auf offener See am Samstag mit 40 Fluchtlingen an Bord im Hafen der italienischen INSEL Lampedusa angelegt. Am fruhen Morgen durften die Menschen das Schiff verlassen.Im politischen Tauziehen um die Migranten will die Stadt MÜNSTER weiterhin helfen. Das hat Oberburgermeister Markus Lewe Ernesto bekrachtigt.
  Eine Familie hat sich konkret bei der Stadt gemeldet und mochte 3 Fluchtlinge bei sich wohnen lassen. AUCH andere NRW.-Stadte wollen helfen……………………….<~<~<~<~<~<~<~fleckie: houdt. MEN. dan ook in de gaten,voor hoelang die FLUCHTLINGE ‘bivakkeren’ bij de. ZICH aangeboden…’humane’. familie?!…………..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Vooral hoop Ik Flecky dat deze familie een paar dochters rond hebben lopen tussen de 12 en 16 jaren oud.
  Dan zullen ze snel genezen zijn van hun gutmenschenziekte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s