Duitsland niet meer te redden: de volgende islamcriticus die capituleert

Screenshot_262

(Vertaling: E.J. Bron)

De op de sociale media al jarenlang actieve en geprofileerde islamcriticus Ali Utlu (foto) uit Keulen overweegt zich terug te trekken in zijn privéleven. Hij wil niet langer actief zijn als activist – om zeer begrijpelijke redenen.

journalistenwatch

Op zijn Facebook-pagina schreef de bekennende homoseksuele oorspronkelijk uit Turkije afkomstige 48-jarige absoluut geen kracht meer te hebben. “Haatberichten, bedreigingen met geweld en met moord” zowel door Turkse nationalisten en “islamisten” evenals door politiek linksen zouden hem langzamerhand afgemat hebben. “Voor mij is de strijd voorbij”, aldus Utlu, “geestelijk word ik langzaam een wrak, want ik voel me in de steek gelaten.” De druppel die de emmer deed overlopen was waarschijnlijk een nieuwe lichamelijke aanval op hem, waarbij hij enkele tanden kwijtraakte. “Die zijn nu weliswaar vervangen, maar er zijn diepere wonden in mijn ziel achtergebleven”, zegt hij.

Vooral om mee te moeten aanzien hoe “islamisten” in Duitsland door de politiek gevleid zouden worden, zouden hem er in hebben berusten – vermoedelijk een zinspeling o.a. op de, door de Duitse regering nog steeds als legitieme gesprekspartner met een officiële aanspraak van vertegenwoordiging serieus genomen, “Centrale Raad van de Moslims in Duitsland” (ZMD). Onder diens voorzitter Ayman Mazyek dartelen er zoals bekend ook radicale tot jihadistische verenigingen en splintergroeperingen in deze organisatie rond, die in werkelijkheid slechts een fractie van de Duitse moslims vertegenwoordigt.

In 2012 had Utlu voor het eerst naam gemaakt in de strijd tegen religieus gemotiveerde gedwongen besnijdenis van kleine jongens. Dat leverde hem niet alleen de beschuldiging van “islamvijandigheid” op, maar ook van antisemitisme – wat hem bijzonder pijn gedaan zou hebben. Als strijder voor de burgersamenleving was hij herhaaldelijk actief voor de democratiebeweging en het respecteren van fundamentele rechten in de hele islamitische hemisfeer. Zo werd hij het niet moe te benadrukken dat er van de 57 islamitische landen slechts in drie staten enigszins sprake is van democratische structuren – eentje daarvan zou Turkije zijn, dat onder Erdoğan eveneens afscheid nam van de democratie. Juist daar, in het land van zijn voorouders, was Utlu bijzonder actief; hij nam in 2013 deel aan de protesten in het Gezipark in Istanbul. Ook de rechten van islamitische homoseksuelen lagen hem na aan het hart.

De prijs voor zijn inzet was hoog: lichamelijke aanvallen tegen zijn persoon, lastercampagnes op internet, constant gevaar voor lijf en leden, tijdelijke politiebescherming. In 2013 nam Utlu als spreker deel aan de 2e islam-kritische conferentie in Berlijn, die zichzelf beschouwt als antimanifestatie tegen de door de Berlijnse politiek notoir gevleide “Duitse Islamconferentie” en zulke bekende kritische moslims en ex-moslims als Hamed Abdel-Samad, Necla Kelek, Arzu Toker, Mina Ahadi of Lale Akgün op het podium verzamelde. Maar uiteindelijk zou dit weinig tot geen resultaat gehad hebben. Ondanks diverse intentieverklaringen zou Utlu zo goed als geen ondersteuning hebben ervaren van “humanistische en atheïstische verenigingen en verlichte seculiere islamitische stromingen in Duitsland, wat hem nog extra verbitterde: “Andere islamcritici hebben me nooit serieus genomen”, klaagt hij. Ook de poging om samen te werken met de “Centrale Raad van de ex-moslims” zou mislukt zijn: intern zou de organisatie “arbeidsonbekwaam” zijn, de verenigingsstructuren en de personele leiding zouden zichzelf bewezen hebben als zijnde nie tin staat tot veranderingen. De bittere slotsom van Utlu: ondanks de steun van zijn vele duizenden volgers op Twitter en Facebook, die zijn eerder open, directe en on-intellectuele beginsel wisten te waardeerden, zou zijn inzet uiteindelijk vergeefs zijn geweest.

Hij voorspelt een duistere toekomst voor Duitsland met zijn voortdurende islamisering: “Ik moet erkennen dat wij verloren hebben. We kunnen niet meer doen dan het omschrijven van de catastrofe, want veranderen zullen we helemaal niets meer.” De verklaring van Utlu eindigt met de woorden: “So long, het was een opwindende tijd, maar ik ben nu alleen nog maar kapot.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Duitsland niet meer te redden: de volgende islamcriticus die capituleert

 1. koddebeier zegt:

  Nederigland de volgende ??

  Geliked door 1 persoon

 2. met dank aan frau Merkel en haar welkomstcultuur !

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Duitsland niet meer te redden: de volgende islamcriticus die capituleert! | eunmask

 4. Lucky zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2019/06/30/asylbewerber-so-funktioniert-die-anti-abschiebe-industrie/

  Kampf um jeden einzelnen illegalen Asylbewerber: So funktioniert die Anti-Abschiebe-Industrie
  Gevecht voor elke illegale asielzoeker: zo werkt de anti-deportatie-industrie

  Flüchtlingsräte, Lehrerorganisationen, Parteien, Kirchen, Gewerkschaften, Politiker, Journalisten und Rechtsanwälte. In Deutschland sorgen die genannten Personengruppen nicht nur dafür, dass weiterhin massenhaft illegale Migranten ins Land strömen, sondern das diese auch dauerhaft hier bleiben. Sollte dennoch mal jemand auf die Idee kommen, eine Abschiebung anzusetzen, wird diese eben kurzerhand verhindert. Das kriminelle Netzwerk der Anti-Abschiebe-Industrie reicht mittlerweile bis in Bundesbehörden hinein, deren Mitarbeiter angewiesen werden ausreisepflichtige Migranten rechtzeitig zu warnen.

  Vluchtelingenraden, lerarenorganisaties, partijen, kerken, vakbonden, politici, journalisten en advocaten. In Duitsland zorgen deze groepen mensen er niet alleen voor dat massale immigranten het land blijven binnenstromen, maar dat ze hier permanent blijven. Mocht iemand echter ooit op het idee komen om een ​​deportatie in te plannen, dan is dit eenvoudigweg te voorkomen. Het criminele netwerk van de anti-deportatie-industrie strekt zich nu uit tot federale agentschappen waarvan de werknemers worden opgedragen om migranten tijdig te waarschuwen om het land te verlaten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Perfide Albion zegt:

  Tenminste 1 CDU-er heeft nu gekregen wat ze allemaal verdienen…. Dat er maar velen mogen volgen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Willem zegt:

  Wir schaffen das.

  Geliked door 1 persoon

 7. REINIER zegt:

  De echte Duitsers zijn de vluchtelingen van de toekomst, gelukkig is het in Polen en Hongarije nog een beetje leefzaam. Het moslim geloof duld geen andere geloven naast zich dus je kan zelf wel invullen als ze in de meerderheid komen en in de regering en bij de politie en in het gerechtsgebouw enz. enz.

  Geliked door 2 people

 8. droevige mof zegt:

  De dominante groen-linkse ideologie heeft een waardencanon waarop de islam aan de top staat.
  Andere waarden zoals homoseksuelen en vrouwen zijn ondergeschikt. Daarom is het niet tegenstrijdig indien moslims vrouwen lastig vallen of homoseksuelen in elkaar slaan. Of wanneer windmolens hele zwermen vogels versnipperen. (De windmolens staan boven de vogels.)
  Een blik op de weegschaal is voldoende….
  Trouwens: Joden staan niet langer vermeld in de groen-linkse waardencanon.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @droevige mof. De Groen Linkse pest heeft een waardecanon: genocideplegers staan bij hen, van oudsher, boven aan de top. Normaliter zijn ze zwart van vuil en rood van het (onschuldig) bloed. Denk maar aan hen roots: adoratie voor Jozef Stalin, adoratie voor een van de grootste despoten in de geschiedenis Mao Tse Tung. Velen van hen noemden zich ook Maoisten. Zij waren gek op Fidel Castro en liepen met T-Shirts met de afbeelding van moordenaar Che Guevara die graag mensen martelde in Cubaanse gevangenissen. Dan kwam het jaar 1990 en hun idolen vielen stuk voor stuk. Toen moesten ze een metamorfose ondergaan en ze werden GROEN. Zij hebben de Goelags voor het klimaat vervangen. Dat gedoe met het klimaat is een valse vlag. Zij hebben inmiddels de Islam ontdekt als bron van adoratie. Ze gaan de Islam helpen onze landen over te nemen en de bevolking om zeep te helpen.

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   -Groenlinks is een groen rondje druipend in rood bloed. Ze zeggen de natuur te steunen, maar er zijn vele voorbeelden, dat ze deze juist om zeep helpen. Hier in het Gooi hebben ze vele heidevelden laten kortwieken door zwarte asielzoekers met grote houtzagers! met dieselmotor, kun je nagaan. Die heidevelden waren levendig en paars, en nu zijn het dorre vlakten die zeer langszaam bijna niet te herstellen zijn. Ze hebben een bankje bij een van de velden ervoor gezet, met een plaatje erop; Met dank aan GroenLinks. De satanische elite laat altijd een boodschap na, of een boodschap wat er nog gaat komen.
   Een destructieve partij.
   -Joden niet meer vermeld, betekent dat dat de (inter)nazi’s geen jodenvervolging meer op de agenda hebben staan? Tenslotte hebben de (inter)nazi’s van Duitsland zich gelinkt aan de Arabieren moslims, zoals uit het artikel ook weer blijkt.

   Like

 9. freda110 zegt:

  Dankzij Frau Bibber en consorten Bibber gaat een werkelijk mooi land compleet naar de bliksem.

  Geliked door 2 people

 10. Aegolius cs zegt:

  Hij komt er tot nog toe “goed” vanaf.

  Was het niet Pim Fortuyn die (politiek?) werd vermoord en Theo van Gogh vanwege zijn islamkritiek?
  Is het niet dat Geert Wilders vanwege zijn islamopvattingen voortdurend wegens zijn beveiliging in een sociale gevangenis moet leven?

  Geliked door 4 people

 11. Tistochwat zegt:

  En zo werkt het plan van de elite: iedere realist murw maken, lichamelijk en geestelijk breken, zodat je er gewoon geen zin meer in hebt.
  Zo gaat de fut er wel uit en kunnen de schoften ons zonder enige moeite uitbenen en straks (door de mohammedaan laten) elimineren.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   ‘elite’ moet tussen aanhalingstekens, want er is totaal geen sprake van elite, maar van schofterige graaiers.

   Geliked door 5 people

  • rottenpikwick zegt:

   Dit soort elite is VULLES!!

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Tistochwat. Zo precies ziet hun draaiboek uit.

   Like

  • Lot zegt:

   Maar waarom willen die elite dan met die donkere mensen gaan samenleven?
   Of gaan ze later die ook afmaken?
   Het gaat om het volgende: Ik denk dat ze eerst ons gaan doden, zodat wij niet meer gaan protesteren, een profetie is dat wij 200 jaar in de tijd teruggeworpen worden zonder elektriciteit. En dan gaan ze andere volkeren afslachten. Die heb ik wel eens gelezen over culling echter niet in profetieen. Wat niet klopt is, wij zijn zelf zo gemaakt door de elite wij moeten zorgen voor de ander etc. Hadden wij een ander Europa bijvoorbeeld aan de grenzen hoge posten met machinegeweren en iedereen die hier komen willen schieten we neer, want de donkere volkeren willen ze toch kwijt vanwege de culling van mensen. Net zo goed dat de wereldoorlogen een grote depopulatieactie was. Waarom heeft de elite niet gekozen voor ‘agressievere opvoeding.’ Dan hadden wij ook niet geprotesteerd bij oorlogen zoals wij nu doen en hoeven wij ook niet als eersten afgemaakt te worden. Ik heb soms het vermoeden dat ze alleen ons gaan afmaken. Ik weet al tientallen jaren van Duitse toeristen dat zij om deze reden geen kinderen willen, omdat ze weten dat er nog een derde wereldoolog komt, tegen hen, beter gezegd alleen tegen Europa en er bijna geen bevolking overblijft. Hoe moet je je voelen als volk om zo nagejaagd te worden!

   Like

  • Lot zegt:

   Mensen zien Duitsland als een welvarend land, maar eind jaren 50 lag het nog geheel in puin meer dan 10 jaar na de oorlog. Mijn vader is daar op de fiets naar toegegaan en ook naar Belgie. Hij stond toen naast de dom van Keulen en alles eromheen was plat. De Duiters wilden perse hun oude land terug en hebben het opgebouwd ongeveer zoals het in Duitse stijl was, alles in nieuw dan.
   Zo kun je ook zien dat een land wel 50 jaar duurt om weer te herstellen van oorlog. Jaren 90 waren Dresden ed pas herstelt. Geen reden om van een in puin liggend land als de oorlog over is, dan nog vluchtelingen aan te nemen, want 1e moeten die het land opbouwen en 2e de oorlog is over. In het koude Duitsland moesten ze het ook zonder huizen stellen.

   Like

 12. edwin vissers zegt:

  Jezus

  Like

  • BigLJohn zegt:

   edwin vissers; Jezus bemoeit zich nergens mee. Gelijk die inbreker die in een huis ingebroken had. Hij zag een bordje tegen een muur met een afbeelding van het oog van Jezus en waar onder stond; Het alziend oog van Jezus ziet alles. Toen draaide hij het bordje om, en daarop stond; Maar hij verraad niets !

   Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Duitsland is niet meer te redden. Maar welk Europees land is dat wel ? Je hoeft geen bezoek te brengen aan een paragnost om in de toekomst te kijken. Vluchten is de enige optie die nog rest. Alleen voor jongeren een optie om bijvoorbeeld in Polen of Hongarije een nieuwe toekomst op te bouwen. Tenminste als ze er in mogen en zich aan willen passen aan hun nieuwe vaderland. Voor ouderen als ik is dit alles geen optie meer. We bevinden ons in de herfst van ons leven, en staan dichter bij de dood dan bij het leven. En volgens een oude wijsheid moet je een oude boom niet gaan verplanten, want dan gaat hij dood.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @BigLJohn. Ook oude bomen kunnen vechten. Als het niet voor henzelf is, dan voor hun kinderen en kleinkinderen. Eigenlijk leven wij nog in een fase waar wij hoeven geen geweer in de hand te nemen. Wij kunnen dat gewoon in het stemlokaal. Als wij alle traditionele vullis wegstemmen en een trap onder hun kont geven, staat de deur open voor een nieuwe horizon. Waarom is dat zo moeilijk om niet te stemmen op de corrupte en onaftsoenlijke VVD? Het is een partij voor de alle rijksten. Zijn wij dat allemaal? Waarom zouden wij onze stem aan een misselijkmakende partijen zoals D66, Groen Links, CU en de dievenbende van de PvdA? De PvdA heeft te lange tijd op de ruggen van de arbeiders gesurft. Wij moeten ze toch allang door hebben? Hetzelfde geldt ook voor Z66 (van zwendel en zakkenvullen). Wij staan al 19 jaar in een nieuwe eeuw. Wij hebben probelemen die in deze eeuw steeds erger worden. De oude politieke disfunctionerende rommel van de 20ste eeuw, kan geen adequate antworden geven voor problemen anno nu. Dus WEG ERMEE.

   Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Thomasson; Stemmen, kiezen….Er valt niets meer te kiezen. Dat doen de stemmentellers voor ons. Vandaar dat we elke 4 jaar weer opnieuw in de ellende zitten met een of ander links flut kabinet. Zo gaat het al tientallen jaren achter elkaar. We maken ons voor de verkiezingen telkens blij met een dooie mus, om daarna te moeten ervaren dat het weer gruwelijk mis gelopen is. U mag van mij gaan stemmen, want ik laat toch iedereen in zijn waarde. Maar ik pas.

    Geliked door 1 persoon

 14. ronjaspers zegt:

  Ik ben niet handig met computers (anders had ik dit artikel hier geplaatst.) maar ik heb een artikel gelezen van een vrouwelijke ingenieur/architecte die in opdracht van de duitse regering ondergrondse bunkers heeft gebouwd die nog luxer zijn dan 5 sterren hotels onder alle belangrijke duitse steden.Hier vlucht de “satanische elite” naar toe als de blanke christelijke genocide/oorlog begint.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Hoe zal die oorlog er volgens jou uitzien?
   En zouden ze alleen de blanken doden, om dan achter te blijven met de donkere bevolkingen in de wereld, of gaan ze die dan ook doden en hoe gaan ze dat doen?

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Lot.Goede vraag,Deze satanische elite willen een new world order,1 wereldregering,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij,chip in de hand) 1 wereldreligie.Maar eerst moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

    Like

 15. Lucky zegt:

  Fake news?
  Geen wonder dat merkhel trilt….
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/30/german-prepper-network-accused-of-ordering-body-bags-for-assassinations/

  German ‘Prepper’ Network Accused of Ordering Body Bags for Assassinations
  Duits ‘Prepper’-netwerk beschuldigd van het bestellen van lijkzakken voor moorden

  A network of mostly police and military have been accused of ordering body bags and quicklime to dispose of political opponents following the “collapse” of Germany.
  The Mecklenburg-Vorpommern based far-right group, named “Nordkreuz”, are accused of ordering around 200 body bags along with quicklime, Hannoversche Allgemeine Zeitung reports.

  According to intelligence information given to the Editor’s Network Germany (RND), the group consists of around 30 individuals, mainly from the police and military, allegedly including an active member of the Special Operations Command of the State Criminal Police Office Mecklenburg-Vorpommern.

  Een netwerk van voornamelijk politie en leger is beschuldigd van het bestellen van body bags en ongebluste kalk om politieke tegenstanders af te zetten na de ‘ineenstorting’ van Duitsland.
  De uiterst rechtse groep uit de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, genaamd “Nordkreuz”, wordt ervan beschuldigd ongeveer 200 lijkzakken samen met ongebluste kalk te hebben besteld, meldt Hannoversche Allgemeine Zeitung.

  Volgens informatie van de inlichtingendienst aan het Netwerk van de redacteur Duitsland (RND), bestaat de groep uit ongeveer 30 personen, voornamelijk uit de politie en het leger, die naar verluidt een actief lid van het Speciale Operatie Commando van de Staatscriminele politiebureau Mecklenburg-Vorpommern omvatten.

  Geliked door 1 persoon

 16. kampersrene zegt:

  Duitsland niet meer te redden ? dat zou kunnen als de bio Duitsers zich gewonnen geven en dat zie ik niet vlug gebeuren…..idem voor alle Europese landen waaronder Nederland….Timmermans of geen Timmermans….Ik voorzie een burgeroorlog light……de hamvraag .. aan welke zijde zal de politie en het leger staan …het volk of deAllatisten

  Like

 17. Jan zegt:

  Asielshoper shopt niet

  Like

 18. Jan zegt:

  Koppensnellers roepen kalifaat uit in Duitland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s