Extra agenten en politiekantoor in AZC-dorp Ter Apel

Screenshot_424

TER APEL – Er worden meer agenten gestationeerd in het Groningse dorp Ter Apel. Ook komt er een nieuw politieloket, kondigt burgemeester Jaap Velema van de gemeente Westerwolde aan.

De Telegraaf

Het aantal agenten in het dorp dat regelmatig geteisterd wordt door overlastgevende asielzoekers gaat omhoog van vijftien naar twintig per week. Daarmee komt een wens in vervulling van de gemeente. Burgemeester Velema wil al langer meer controle en veiligheid rondom het winkelcentrum van Ter Apel creëren door meer blauw op straat.

Ook een nieuw ’zichtbaar en toegankelijk’ politieloket in het centrum moet de overlast en criminaliteit tegengaan. „Het huidige politiebureau is daarvoor niet geschikt”, aldus Velema tegenover RTV Oost. De extra agenten zullen zich voornamelijk richten op handhaving en gebiedsverboden.

Asielbus

Eerder liepen de spanningen over extra politie-inzet tussen het COA en de gemeente hoog op. Ook ontstond er grote verontwaardiging over asielzoekers die zich misdroegen in een plaatselijke bus. In antwoord daarop werd een aparte buslijn geopend voor de asielzoekers.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Extra agenten en politiekantoor in AZC-dorp Ter Apel

 1. Peter zegt:

  Vers van de pers :
  Duitse studie toont bedenkingen tegen islam
  De islam stuit in Duitsland op grote bedenkingen. Iedere tweede persoon ziet dat geloof als een bedreiging, blijkt uit een onderzoek van de Bertelsmann Stichting.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  En dan te bedenken dat deze zogenaamde “vluchtelingen” zogenaamd uit oorlogsgebieden komen en veiligheid zoeken in ons land, terwijl ze juist onze veiligheid bedreigen! KRANKZINNIG!

  Liked by 8 people

  • Wachteres zegt:

   Ja maar, ze zijn of psychisch ziek of ze hebben hoge bloeddruk of iets anders waar je gewelddadig van wordt, Bert.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Plus het feit dat er steeds minder agenten worden ingezet bij politiebureaus en dat al decennialang.

   Huh? Wat zeg ik nou dan?
   Welke politiebureaus?

   Like

   • koddebeier zegt:

    Politiebureaus ?? Dat zijn toch die gebouwen waar de buitendeur altijd op sloot zit en waar ‘s-avond nooit iemand is of open doet .

    Like

  • King Arthur zegt:

   Ze komen hier als kansloze opportunistische criminele dieven, verkrachters en moordenaars, gefaciliteerd door de haagse lamlullo’s oftewel haagse trekpoppen. Zolang wij niets tegen de faciliteerders ondernemen zal er ook niets veranderen. Kosovoraanse crimi’s mogen niet gestopt worden, net zoals zovele anderen. De Sorosclub in brussel bepaald en markje buigt en de CU-lamlullen gaan zo erg krom staan dat er niet eens een stkje gevallen zeep nodig is om ze een stevige beurt te geven.

   Like

  • Peter zegt:

   Klopt !
   Met kop en staart het land uitbonjouren.
   Uitbonjouren is een hele mooi term met als betekenis: op een onvriendelijke manier afscheid nemen, eruitgooien en / of ontslaan.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk dat het nu wel over zal zijn met de overlast.
   5 Extra agenten zijn de beslissende factor.

   Like

  • Monalisa zegt:

   De krankzinnige moeten wel in bedwang gehouden worden anders loopt het de spuigaten uit. Nederland en half Europa is al verloederd. We zien genoeg onderweg wat er 20 jaar geleden niet was.

   Like

 3. boorzalf zegt:

  Nou die paar (2 of zo) agenten gaan voor een hoop veiligheid zorgen, en geen hond die dat gelooft.
  Er is maar 1 medicijn, uitzetten en wel direct.

  Like

 4. Vorig jaar is de bevolking van NL met 100.000 gegroeid, de EU met 1.000.000. 1.000.000 UITVRETERS er bij! Las vandaag dat de OZB volgend jaar misschien wel weer met 10% opgeplust wordt! Ik hoor amper protest over deze jatterij. Wat zijn het ook een stelletje SUFKUTTEN in Nederiglandje!

  Like

 5. bobzelf zegt:

  ik denk dat het opstellen van 2 kalashnikovs bij de buitendeur ookveel rust zal geven ?? ik gok ook maar hoor

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Pappen en nat houden in plaats van maatregelen, zoals trap die lui eruit !!

  Like

 7. ruud beijer zegt:

  Hee eens even kijken hoeveel mensen er in Ter Apel op de PVV hebben gestemd. Nou niet echt veel.Dus veel plezier met jullie asielzoekers in Ter Apel!

  Liked by 1 persoon

 8. Marc zegt:

  Tommy Robinson has been sent back to prison — for the second time, for the “crime” of live-streaming his political commentary outside the trial of a rape gang in Leeds in 2018.

  That political broadcast was deemed “contempt of court” even though it did not disrupt the trial, which successfully convicted the rapists.

  Nonetheless, moments ago Dame Victoria Sharp and Justice Mark Warby sentenced Tommy to six months in prison. She also activated the previous suspended sentence against him, by a court in Canterbury back in 2017. That’s nine months.

  By law, Tommy’s sentence will be reduced to take into account the time already served. In the end, the judge calculated, he’ll be sent to jail for 19 weeks, and let out half-way.

  That’s more than two months in prison, for giving his opinions on Facebook.

  If a journalist in Russia or Venezuela were to be punished in this manner, we’d call him a political prisoner.

  So what do we call it when it happens in the UK?

  Yours truly,

  Ezra Levant

  Like

 9. Landelijk zijn er 10tallen miljoenen, meer dan 100 miljoen, te weinig voor JEUGDZORG! Mensen, laat je niet verneuken!! Dit zijn “gewoon” bijkomende kosten van de VERRIJKING / OMVOLKING!! 75% of nog meer van de Jeugdzorg gaat naar “vluchtelingen en asielzoekers”! Mogen wij niet weten! Als men mij wil verneuken, moet men wel heel vroeg opstaan! Stelletje Minkukels!

  Like

 10. Cathja zegt:

  Ik begrijp niet dat er nu ineens wel agenten genoeg zijn om de orde te helpen herstellen, terwijl voor de ‘gewone’ Nederlander die aangifte wil doen blijkbaar geen politiemensen voorhanden zijn.
  Net zo krankjorum is die gratis asielbus.
  Als wij ons ernstig misdragen dan zullen we het weten, maar die kansloze klaplopers krijgen zowat alles voor elkaar.

  Wanneer begint nu eindelijk eens de uittocht van de ‘ongedocumenteerden’, zodat we eindelijk verlost worden van dat schorem?

  Liked by 1 persoon

 11. scherpschutter1943 zegt:

  Gaan we weer. Een politiebureau bij het asielzoekerscentrum. o.k, 5 agenten erbij, o.k. Wat niet gebeurt is het uitbreiden van de bevoegdheden van die agenten. Daar zit hem de kneep. Die asielzoekers weten precies wat de politie wel en niet mag en zoeken de uiterste mazen van de wet op. Dat wordt ze allemaal ingefluisterd door linkse asieladvocaten die daarvoor door u als belastingbetaler vorstelijk worden betaald. Zodoende financieren wij onze eigen ondergang.
  De politie mag niets, doet niets en houdt zich aan de wet zoals het hoort. Effect van dat nieuwe politiebureau is dus nul en van de extra agenten is dat 0,0. Neem een noodwet aan waarin staat dat de politie asielzoekers mogen straffen door middel van stokslagen of eenzame opsluiting in een donker gat zonder faciliteiten. De mensenrechtenbeschermers lopen direct te hoop en schreeuwen moord en brand want dat kan toch niet! Ik vergelijk het met een zinkend schip waar het water al tot aan de knieën van de bemanning staat en de kapitein verboden heeft om een stop in het lek te slaan omdat dat niet mag volgens de rederij. Hedt schip met kapitein en bemanning gaan dus geheel volgens de voorschriften, naar de kelder. R.I.P. Zo gaat het ook met nederland en smerige lafhartige bestuurders. We zijn niet voor niets een eu.provincie van duitsland “Befehl ist Befehl” en achteraf “Wir haben es Nicht Gewust”

  Liked by 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Yep, je hebt terug je punten verdient, die schimmige advocaatjes die in de rij staan bij de islamieten iinvader (ik lees dat er hier reageerders hun zelfs “asielzoeker” heet, nee ik verzin het niet) worden goed betaald uit de ruif van de overheid.
   Niks gemakkelijker voor zo’n advocaat dan een islamieten invader te verdedigen, het is altijd dezelfde materie en ze hoeven alleen de naam te wijzigen.
   Zouden ze gewoon moeten royeren advocatuur die een islamiet verdedigd.

   Like

 12. henk verhoef zegt:

  en wat gaan die agenten dan wel doen of wat mogen ze doen- wat kunnen ze doen
  Stel dat een agent een asielzoeker of zoiets even iets aandoet
  omdat hij roept een wapen te hebben ( arubaan in den haag\)
  ben je als agent wel zuur natuurljk wwnt alle eisers hebben gratis advocaten
  Agenten willen savonds ook gewoon naar huis naar hun vrouw en kinderen

  zelfs als zey men arabisch sprekende agenten is het nutteloos
  Je kan toch in 2 dagen vaststellen – jij hoort hier als asieleiser niet dus hub vliegtuig in en wegwezen
  Maar ja als het bij de belastingdienst -toeslagen jaren duurt waaarom denkt dat de ambtenaar bij grappenmaker wel werkt–
  festifals wel sluiten– de grenzen niet

  Like

 13. Piet Snot zegt:

  Zal wel bestaan uit enkel allochtonen agenten.
  Nederlandse agenten kunnen daar in het AZC geen woord verstaan van al die “gasten”.

  Like

 14. andre zegt:

  Alle domme bootjes met zogenaamde vluchtelingen die nog nooit een zee hebben gezien stappen er blindelings op via een oorlogsgebied als Libya. Ja dan is het niet vragen om problemen maar het plaatsen van problemen.

  Hier nog een klein dingetje wat mij toch best vrolijk stemde, gewoon en normaal is in het westen te moeilijk door die klote linkse kerk maar door die zelfde klote linkse kerk veroorzaakte armoe en ellende kan dus weldegelijk recht gezet worden. Hulde maar niet uit NL helaas nooit!

  https://sputniknews.com/europe/201907111076211343-polish-court-refuses-to-expel-russian-dad-who-took-his-daughters-from-swedish-muslim-family/

  Like

 15. hannah zegt:

  als je zoals hier in Eindhoven hulp moet hebben van de politie komen ze met 4 wagens omdat ze anders niet durven … hopelijk is het voor de mensen in Ter Apel beter geregeld ….

  Like

 16. jack black zegt:

  Op kosten van de Belastingbetaler !?
  Eruit met die rotzooi !
  Enkeltje terug naar strontputland van herkomst !

  Liked by 2 people

 17. Jean zegt:

  Kijk eens wat voor onkosten gemaakt worden om “vreemdelingen” binnen te halen, vreemdelingen die wij niet vertrouwen, vreemdelingen die onveiligheid binnen brengen en onleefbaarheid voor ons veroorzaken.
  Gewoon dadelijk terugsturen is veel beter koop en brengt veiligheid in ons land, wij zullen vreemdelingen nergens tolereren, niet in onze woningen niet in onze gemeenten en niet in onze samenleving.

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Even wat anders, CO2 is uit de mode. Eén vandaag komt nu met “er is te veel stikstof in de lucht”.
  G#$%%6d wat ze al niet verzinnen.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En als Stiksof uitgemolken is dan word er weer een ander element uit de bodemloze put getrokken.
   Als het maar geld op levert voor de staat.
   En de groene khmer zag dat het goed was

   Like

 19. Trucker zegt:

  HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  echt de omgekeerde wereld.
  In een normaal land is het minder islamieten invaders maar in het Nederland van Rutte en de rest van het multikulle islamofiele soortement overheid is het net andersom.
  Krankzinnige misdadige bange dun door de broek lopende overheid, ik voel mij trouwens in Vlaanderen ook niet vertegenwoordigd door het soort overheid dat er huist, zelfde als in jullie land en net zo schijterig wat betreft islam.

  Liked by 1 persoon

 20. Daan Kranenburg zegt:

  Aan alle reageerders op dit artikel: Zinloos om hier woorden aan vuil te maken.
  ruud beijer zegt:
  11 juli 2019 om 13:19
  Hee eens even kijken hoeveel mensen er in Ter Apel op de PVV hebben gestemd. Nou niet echt veel.Dus veel plezier met jullie asielzoekers in Ter Apel! Wees realistisch de overgrote meerderheid van het autochtone klootjesvolk vindt het allemaal prima gaan in ons land.

  Liked by 1 persoon

 21. M. zegt:

  Met wat extra mensen achter de feiten aan blijven rennen dan is men er in iedere geval van verzekerd dat de problemen niet op zullen raken.
  Voor ieder probleem dat men oplost haalt men er gauw velen nieuwe binnen zodat we het een beetje problematisch houden.
  Daar schijnen de mensen gelukkig van te worden volgens linkse rakkers en ander volk waarvan het verstand zoek schijnt te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s