Dapper, dapperder, dapperst?

Screenshot_199

(Door: “bozeoudeman”)

Waar zijn toch al die dappere Nederlanders, die Nederlanders die niet zouden buigen voor terreur, die Nederlanders die een lawaaidemonstratie hielden op de Dam in Amsterdam om onder de bezielende leiding van Job Cohen alle terroristen duidelijk te maken dat er met dappere Nederlanders niet te spotten viel? Al die verontwaardigde Nederlanders die schreeuwden dat zij allemaal Charlie waren?

De Duitsers hadden al in de periode 40-45 gemerkt en aan den lijven ondervonden dat met Nederlanders niet te spotten viel. Dappere Nederlanders hadden zich verenigd om en masse de SS te weerstaan en hen met de rest van de bezettingstroepen uit hun mooie land verjaagd. Alle Nederlanders, nou ja bijna allen, hadden in het verzet gezeten, zo bleek na de oorlog redelijk snel.

Daarom vraag ik mij af waar nu toch die dappere Nederlanders allemaal zijn? Dappere rechters, die gewoon rechtspreken en zich niet laten intimideren door wie of wat dan ook. Dappere rechters, die een terrorist het plaatje terrorist durven op te plakken als in meerdere gesprekken die de terrorist in het gevang heeft gevoerd duidelijk door de terrorist wordt toegegeven het uit terroristisch oogpunt te hebben gedaan. Of weten die rechters het soms beter dan de dader?

Waar zijn de dappere Drenten, stoere trotse Tukkers, ons eigen Gallische dorpje diep in het land waar de bevolking gewoon nog Normaal doet en zich niet laat leiden door zieligheid-proleten die nergens tegen kunnen, omdat het geloof dat nu eenmaal niet toestaat. Die liefhebbers van motoren en keiharde rockmuziek, die zich niet laten intimideren door een enkele “islamist” die een zielige huilbui afsteekt op een Facebook-pagina van verzamelde huilebalken.

Al die dappere Nederlanders, waar zijn ze toch? Dappere mannen en vrouwen, die niet zouden zwichten voor terreur, want dan zou het licht uitgaan en verloor men meer dan wat dan ook. Nee, dat nooit. Het Nederlandse volk is de laatste nakomeling van dat Gallische dorpje. Het dappere Nederlandse volk zal nimmer slaafs en kruiperig excuses aanbieden aan een intimiderende club huilebalken. Nooit. Dat maakte mij tot een blij mens, totdat ik wakker werd.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, sarcasme, Satire, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dapper, dapperder, dapperst?

 1. Piet Snot zegt:

  Of topic.
  Ze hebben Ebru Umar er uit gegooid bij Metro.
  Misschien een idee om hier haar columns te plaatsen, maar of ze dat gratis doet?

  Falende gratis treinfolder METRO ruimt columnist Ebru Umar wegens ‘bezuinigingen’, aldus Ebru Umar
  “Op 5 november 2005 verscheen mijn eerste column in Metro. Op de plek van Theo van Gogh. Op 18 juli 2019 verscheen mijn laatste column in Metro.
  Dat het de laatste zou worden, ervoer ik pas de dag erop. Iets met bezuinigingen. Iets met allemaal ontslagen. Iets met duur zijn.
  23 juli 2019 had er een column van mij in Metro moeten verschijnen. De krant heeft echter een zomerstop. Wat er daarna gebeurt weet niemand.”
  http://www.ebruumar.nl/337/exit-metro-hora-est/

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Doe mij denken aan het liedje aan het eind van WO-II: ‘wo sind sie geblieben, al die soldaten’

  Like

 3. Dan moet je bij die corrupte nep regering wezen en die corrupte nep-democratische EU en die politieke ja en mee-knikkers die het voor de mensen ONMOGELIJK maken om niets anders te doen dan een Donnertje-BOE te roepen. Zij die hun dappere gezicht laten zien en hun dappere stem laten horen worden vervolgd, bedreigd en soms verkracht of vermoord of lastig gevallen, bestolen, achtervolgd, beboet of krijgen zelfs politie-bezoek thuis, in de gevangenis gezet ( natuurlijk in gevangenissen al vol met de islamitische medemens), geïntimideerd etc. Komt het niet van slinks, EU, regering, gemeente, dan wel van islam of de ‘groene-gestapo’ ……………………………..Zelfs onze nep- ‘democratische-verkiezingen’ worden na alle waarschijnlijkheid gemanipuleerd.

  Geliked door 3 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig waren de Friezen WEL dapper genoeg om al die Anti-Zwarte Pietbetogers weg te houden uit die provincie en anders zullen dadelijk talloze rechtsextremisten de moslims en de asielzoekers in het geheim blijven aanvallen! Je kunt niet eindeloos alles maar pikken en tijdens WO II hebben helaas vele tienduizenden Nederlanders met de nazi’s gecollaboreerd (denk aan de 25.000 Nederlandse Waffen-SS’ers en de 102.600 gedeporteerde Nederlandse joden!) maar dat werd na de oorlog HEEL snel in de doofpot gestopt!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Jules Vismale.Er bestaan geen “rechts extremisten” dit is 1 van de vele leugens van het extreem linkse nageboorte.Extreem links gebruikt de tactiek van een van hun grote helden: nazi propaganda minister joseph goebels,als je een leugen lang genoeg blijft herhalen gaan de mensen er vanzelf in geloven.

   Geliked door 1 persoon

 5. verwardeman zegt:

  Beste Bozeoudeman , na de periode 40 – 45 hadden wij hier zelfs dappere rechters welke
  oorlogsmisdadigers en terroristen ter dood veroordeelde en af lieten knallen , de laatste
  ergens in 1952 .
  Toen had men het niet zo op landverraders , die kwamen voor de krijgsraad met bovengenoemde
  afloop .
  Wat zou ik zulke rechters graag zien i.v.m. die Syrie-gangers , landverraders welke men naar
  mijn mening zonder meer af moet knallen , de vuile drek !

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   verwardeman 23 juli 2019 om 14:21

   Toen had men het niet zo op landverraders

   De grootste landverraders, die nep’oranjes’, werden anders hartelijk verwelkomd toen ze na de oorlog weer hier terugkwamen om verder te parasiteren op het (klootjes)volk.

   Geliked door 2 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Ook al zie je ze niet, ze zijn er echter wel B.O.M. Al dan niet georganiseerd houden ze zich overigens rustig. Nu iets ondernemen met het huidige politieke klimaat is dan ook het domste wat iemand kan doen. En aangezien men alle rechercheurs die Nederland rijk is op zo’n zaak zal zetten ligt dan ook voor de hand. De pakkans is derhalve enorm groot.
  De actiebereidheid is echter enorm. Althans dat is mijn mening. Het wachten is echter op een politieke ommekeer want veel vaders met fulltime banen, hypotheken en opgroeiende kinderen willen niet jarenlang de gevangenis in omdat de huidige rechters die met de vijand meeheulen het geringste akkefietje per direct de kop indrukken met een jarenlange gevangenisstraf wegens racistische en terroristische activiteiten tegen de “zwakkere medemens” in de samenleving.
  Hun tijd komt, al blijft dat een kwestie van tijd.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   𝙅𝙤𝙖𝙣𝙣𝙚𝙨 𝙙𝙚𝙣 𝙃𝙤𝙡𝙡𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙯𝙚𝙜𝙩:
   23 𝙟𝙪𝙡𝙞 2019 𝙤𝙢 14:27

   “…𝙊𝙤𝙠 𝙖𝙡 𝙯𝙞𝙚 𝙟𝙚 𝙯𝙚 𝙣𝙞𝙚𝙩, 𝙯𝙚 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙚𝙧 𝙚𝙘𝙝𝙩𝙚𝙧 𝙬𝙚𝙡 𝘽.𝙊.𝙈. 𝘼𝙡 𝙙𝙖𝙣 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙜𝙚𝙤𝙧𝙜𝙖𝙣𝙞𝙨𝙚𝙚𝙧𝙙 𝙝𝙤𝙪𝙙𝙚𝙣 𝙯𝙚 𝙯𝙞𝙘𝙝 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙞𝙜𝙚𝙣𝙨 𝙧𝙪𝙨𝙩𝙞𝙜. 𝙉𝙪 𝙞𝙚𝙩𝙨 𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙣𝙚𝙢𝙚𝙣 𝙢𝙚𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙝𝙪𝙞𝙙𝙞𝙜𝙚 𝙥𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙚𝙠𝙚 𝙠𝙡𝙞𝙢𝙖𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙙𝙖𝙣 𝙤𝙤𝙠 𝙝𝙚𝙩 𝙙𝙤𝙢𝙨𝙩𝙚 𝙬𝙖𝙩 𝙞𝙚𝙢𝙖𝙣𝙙 𝙠𝙖𝙣 𝙙𝙤𝙚𝙣. 𝙀𝙣 𝙖𝙖𝙣𝙜𝙚𝙯𝙞𝙚𝙣 𝙢𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙧𝙚𝙘𝙝𝙚𝙧𝙘𝙝𝙚𝙪𝙧𝙨 𝙙𝙞𝙚 𝙉𝙚𝙙𝙚𝙧𝙡𝙖𝙣𝙙 𝙧𝙞𝙟𝙠 𝙞𝙨 𝙤𝙥 𝙯𝙤’𝙣 𝙯𝙖𝙖𝙠 𝙯𝙖𝙡 𝙯𝙚𝙩𝙩𝙚𝙣 𝙡𝙞𝙜𝙩 𝙙𝙖𝙣 𝙤𝙤𝙠 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙝𝙖𝙣𝙙. 𝘿𝙚 𝙥𝙖𝙠𝙠𝙖𝙣𝙨 𝙞𝙨 𝙙𝙚𝙧𝙝𝙖𝙡𝙫𝙚 𝙚𝙣𝙤𝙧𝙢 𝙜𝙧𝙤𝙤𝙩.
   𝘿𝙚 𝙖𝙘𝙩𝙞𝙚𝙗𝙚𝙧𝙚𝙞𝙙𝙝𝙚𝙞𝙙 𝙞𝙨 𝙚𝙘𝙝𝙩𝙚𝙧 𝙚𝙣𝙤𝙧𝙢. 𝘼𝙡𝙩𝙝𝙖𝙣𝙨 𝙙𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙢𝙚𝙣𝙞𝙣𝙜. 𝙃𝙚𝙩 𝙬𝙖𝙘𝙝𝙩𝙚𝙣 𝙞𝙨 𝙚𝙘𝙝𝙩𝙚𝙧 𝙤𝙥 𝙚𝙚𝙣 𝙥𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙚𝙠𝙚 𝙤𝙢𝙢𝙚𝙠𝙚𝙚𝙧 𝙬𝙖𝙣𝙩 𝙫𝙚𝙚𝙡 𝙫𝙖𝙙𝙚𝙧𝙨 𝙢𝙚𝙩 𝙛𝙪𝙡𝙡𝙩𝙞𝙢𝙚 𝙗𝙖𝙣𝙚𝙣, 𝙝𝙮𝙥𝙤𝙩𝙝𝙚𝙠𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙤𝙥𝙜𝙧𝙤𝙚𝙞𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙠𝙞𝙣𝙙𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙬𝙞𝙡𝙡𝙚𝙣 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙟𝙖𝙧𝙚𝙣𝙡𝙖𝙣𝙜 𝙙𝙚 𝙜𝙚𝙫𝙖𝙣𝙜𝙚𝙣𝙞𝙨 𝙞𝙣 𝙤𝙢𝙙𝙖𝙩 𝙙𝙚 𝙝𝙪𝙞𝙙𝙞𝙜𝙚 𝙧𝙚𝙘𝙝𝙩𝙚𝙧𝙨 𝙙𝙞𝙚 𝙢𝙚𝙩 𝙙𝙚 𝙫𝙞𝙟𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙚𝙚𝙝𝙚𝙪𝙡𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙜𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜𝙨𝙩𝙚 𝙖𝙠𝙠𝙚𝙛𝙞𝙚𝙩𝙟𝙚 𝙥𝙚𝙧 𝙙𝙞𝙧𝙚𝙘𝙩 𝙙𝙚 𝙠𝙤𝙥 𝙞𝙣𝙙𝙧𝙪𝙠𝙠𝙚𝙣 𝙢𝙚𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙟𝙖𝙧𝙚𝙣𝙡𝙖𝙣𝙜𝙚 𝙜𝙚𝙫𝙖𝙣𝙜𝙚𝙣𝙞𝙨𝙨𝙩𝙧𝙖𝙛 𝙬𝙚𝙜𝙚𝙣𝙨 𝙧𝙖𝙘𝙞𝙨𝙩𝙞𝙨𝙘𝙝𝙚 𝙚𝙣 𝙩𝙚𝙧𝙧𝙤𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙨𝙘𝙝𝙚 𝙖𝙘𝙩𝙞𝙫𝙞𝙩𝙚𝙞𝙩𝙚𝙣 𝙩𝙚𝙜𝙚𝙣 𝙙𝙚 “𝙯𝙬𝙖𝙠𝙠𝙚𝙧𝙚 𝙢𝙚𝙙𝙚𝙢𝙚𝙣𝙨” 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙨𝙖𝙢𝙚𝙣𝙡𝙚𝙫𝙞𝙣𝙜.
   𝙃𝙪𝙣 𝙩𝙞𝙟𝙙 𝙠𝙤𝙢𝙩, 𝙖𝙡 𝙗𝙡𝙞𝙟𝙛𝙩 𝙙𝙖𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙠𝙬𝙚𝙨𝙩𝙞𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙩𝙞𝙟𝙙…”

   HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
   wishful thinking is van alle tijden, schrijf je tekstje maar eens als Pim Fortuyn’s moordenaar het einde van zijn leven ziet aankomen in een seconde.
   Half Nederland “zou hem wel vinden”…maar sinds hij vrij is is er ineens geen “enorme actiebereidheid” voor zo’n akkefietje, nogthans is de “pakkans” te verwaarlozen tot NIHIL en als je het niet weet ik kan je voor de vuist weg een paar methodes aan de hand doen.
   De “actiebereidheid is echter enorm” jawel in de gedachten en achter de keyboard want die hypotheek en die kinderen en die voetbal en die blabla.
   Als je iets wilt overweeg je het en is die hypotheek of ditjes of datjes van ondergeschikt belang Joannes.
   By the way, wapens zijn precies geen probleem maar toch wel die verduivelde hypotheek eerst inlossen.
   Man man ik hoor dat riedeltje”wij zijn er klaar voor” al meer als twintig jaar dat ik op de pc tokkel.

   Geliked door 2 people

 7. bigljohn zegt:

  Dappere Nederlanders ? Die moeten nog geboren worden. En dan maar hopen dat ze geen rare opvoeding thuis krijgen zijnde; inspraak en deals sluiten met hun ouders, als het over hun opvoeding gaat. Jongens die als meisjes opgevoed worden, kinderen die in letterlijk alles hun zin krijgen, scholen die de kinderen nog veel verder verpesten met hun ultra linkse ideeen. Dappere Nederlanders ? De laatsten zag je in 40-45, een uitgestorven soort. In onze tijd zie je bijna uitsluitend mietjes. Ze springen al van de flat af, of voor de trein, voor een niemendalletje. Moeten op tijd hun wiet hebben, de nodige alcohol of lachgas. Zijn verslaafd aan hun telefoon, op de lagere school lopen ze er al mee rond. Want anders horen ze er niet bij. Waarbij ? Bij het regiment van slappelingen en mietjes die ons land geheid naar de verdommenis zullen gaan helpen !!!

  Geliked door 3 people

 8. ruud beijer zegt:

  Behalve PVVers en FvD ‘ers zijn het allemaal huichelaars en wegkijkers.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Had je niet liever nog even langer blijven dromen, Bozeoudeman? ’t Was toch een mooie droom?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Jawel, zeker weten had ik gaarne blijven doezelen en dromen, het was een mooie droom, maar toen begon de kat scherp krijsend te miauwen en kreeg meteen hulp van haar vier collega’s die alle vijf nieuw eten wilden. Verder zorgde de buurman aan de voorkant voor de nodige tumult waarmee hij zijn lekker hele dure BMW cabriolet weer eens uit zijn garage tevoorschijn haalde, terwijl mijn achterbuurman, die ik ervan verdenk stiekem bij de MC “Beyond Satudarah” te horen -want dat mag nog wel, die club moet nog verboden worden door zo’n D66 broekie- startte zijn zware Harley terwijl de honden van de boerderij wakker werden gekraaid door de haan waarmee zij direct een koor vormden. Ach, het is zwaar, heel zwaar om buiten de stad te wonen, zo hoort u maar weer eens. Een kleine kanttekening, soms gaat mijn fantasie met mij aan de wandel.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s