“We dachten dat het een waterplas was” – Triëst: drie Afghanen wassen zichzelf en hun kleren bij de Molo Audace

Screenshot_106

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Drie Afghanen, zojuist via de Balkan-route in Triëst aangekomen, wasten zichzelf en hun kleren aan de Molo Audace (een kade in de oude haven/oeverpromenade) in het stadscentrum. Voor het begin van hun reis hadden de drie “beschermingzoekers” waarschijnlijk geen gelegenheid om zich te informeren over de gewoonten en gebruiken van het uitgezochte land van hun asielaanvraag, vooral over de verboden. En blijkbaar hadden de drie Afghanen niet de zee gezien en dachten hun was te doen in een waterplas.

politikstube

Il Giornale” bericht:

Een paar stappen verwijderd van de Piazza Unità d´Italia in Triëst werden meerdere migranten aan de Molo Audace in het stadscentrum gezien, die daar zichzelf en hun kleding wasten.

Zoals de lokale zender Tele4 bericht, gaat het bij de protagonisten om drie migranten, die via Kroatië kwamen, en gezegd zouden hebben: “We dachten dat het een waterplas was.”

“We zijn net uit Afghanistan aangekomen, het is onze eerste dag hier. We wisten niet dat dit verboden was – verklaarde een van de drie. We wilden alleen maar douchen en onze kleren wassen.” “Nu zullen we naar de politie gaan om asiel aan te vragen en een opname-instelling te vinden om te zien of die ergens slaapplaatsen voor ons kan regelen”, vulde een andere jonge man aan.

Triëst, de eerste etappe van de migratieroute vanuit de Balkan, werd vaak door degraderende situaties geteisterd. “Ik weet niet wat er vanochtend gebeurd is”, becommentarieerde Roberto Dipiazza, de burgemeester van de stad, “maar met hen zijn we aan alles gewend. Er komt geen einde aan dit soort verslechtering”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Balkan, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Italië, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “We dachten dat het een waterplas was” – Triëst: drie Afghanen wassen zichzelf en hun kleren bij de Molo Audace

  1. Republikein zegt:

    Toeristen.

    Like

  2. mahoog zegt:

    Valt me mee,dat ze zich wilden wassen en verschonen ,hoewel de broek niet van de kont ging zo te zien

    Geliked door 1 persoon

  3. hannah zegt:

    wel een hele grote plas …. slim stel …

    Like

  4. Ja alles wat uit hoogontwikkelde landen komt is alles normaal en gewoon.

    Like

  5. Daan Kranenburg zegt:

    Nieuwe rage in NL: Boerkabuddie. Dan moet je als autochtone Nederlander toch zwaar geschift zijn.

    Like

  6. vanhetgoor zegt:

    Ik zie het punt niet. In veel derde wereld landen wast men zich in een rivier. Aan een kade gaan zitten om de kont te wassen is beter dan in een marmeren fontein midden in de stad.

    Like

Plaats een reactie