Sensationeel vonnis van de Oekraïense Hoge Raad: nazi´s en communisten – geen verschil

Screenshot_181

(Door: Max Erdinger – Vertaling: E.J. Bron)

Koren op mijn molens, een vonnis om neer te knielen. Mijn toespraken sinds miljoenen jaren worden door de hoogste rechters bevestigd: er bestaat geen fundamenteel verschil tussen rode linksen en bruine linksen. Hartelijk dank, Oekraïense Hoge Raad.

journalistenwatch

Zoals de website “sciencefiles” meldt, werd er door de Oekraïense Hoge Raad al op 16 juli een sensationeel vonnis geveld, dat in de Oekraïne vertrekkende gevolgen zou kunnen hebben. Gevolgen, die je voor de hele wereld wenst.

“Sciencefiles” geeft het concentraat uit het vonnis als volgt weer: “Communisten en nationaalsocialisten zijn verschillende uitgaven van hetzelfde fascisme. Beide zijn moorddadige systemen, die mensenrechten met voeten treden, proberen de hele maatschappij onder hun controle te krijgen, elk terrein van het individuele leven te controleren. Politieke vervolging, rechtsverdraaiing en de willekeurige toepassing van rechtsnormen zijn bij hen net zo aan de orde van de dag als het uit de weg ruimen van individuele vrijheidsrechten. Met het oog op de bereidheid om mensen te vermoorden, verschillen communistische (socialistische) regimes en het nationaalsocialisme op geen enkele wijze.”

Interessant zijn de opties die dit zeer verheugende vonnis van de Oekraïense Hoge Raad opent. Zo wordt bijvoorbeeld de weg vrijgemaakt voor een wet, die het mogelijk maakt om niet alleen de symbolen van het nationaalsocialisme te verbieden, maar ook de communistische. Zodoende heeft de Oekraïne een enorm belangrijke voortrekkersrol ingenomen. Al jarenlang wijst ook “Jouwatch” er op dat nationaalsocialisme, socialisme en communisme derivaten van één en dezelfde marxistische destructieve geest zijn. De weg van deze ideologen wordt geplaveid door 100 miljoen doden, ze hebben complete economieën geruïneerd, zoals onlangs in Venezuela, maatschappijen onderdrukt, levens verwoest, vrijheidsrechten afgebroken – en desondanks doen ze tot op de dag van vandaag alsof zij de enige bezitters van een legitieme politieke ideologie zouden zijn, gerechtvaardigd om neer te kijken op hun bruine broeders in de destructieve geest.

Met het sensationele en al lang noodzakelijke vonnis van de Oekraïense Hoge Raad is de Oekraïne nu de eerste Europese staat waarin de moorddadige regimes van communisten en nationaalsocialisten op hetzelfde niveau werden geplaatst. De korenschuur van Oost-Europa leed in de 20e eeuw onder beide heerschappij-systemen, het nationaalsocialistische en het communistische. Voor de Holocaust maakten de Oekraïners in de jaren 1932 en 1933 de Holodomor (doding door honger) mee, toen Stalin zelfstandige boeren in kolchozen dwong, de oogsten in beslag nam en 3,9 miljoen Oekraïners volgens plan liet verhongeren.

“Sciencefiles”: “Tegen deze achtergrond is het zeker niet verwonderlijk wanneer de Oekraïners niet in staat zijn om een verschil tussen communisme/socialisme en nationaalsocialisme te herkennen. Dat is er gewoon niet. Beide systemen zijn op dezelfde manier even gemotiveerd om te moorden en beide systemen hebben er geen probleem mee om armzalige individuen (Friedrich Engels) op te offeren aan het zogenaamd zo verheven ideologische idee.”

De verachting van het individu is een gemeenschappelijk kenmerk van alle fascistische systemen. Waar het nu zo gebruikelijke “Wir” (“Wir schaffen das” bijv.) erbij gefantaseerd wordt, verschillen bijvoorbeeld tussen Beieren, Friezen en Zoeloes genegeerd worden door hen ongenuanceerd “behorende tot de mensen” te verklaren, waar over het algemeen verschillen ontkend worden en een globale, zeer realiteitsvreemde “menselijkheid” zonder meer wordt aangenomen, tot rechtvaardiging waarvan individueel leed, individuele onthouding en dergelijke goedkeurend op de koop toe worden genomen, daar gaat het om een fascistisch systeem.

Precies op het moment dat Duitsers in het eigen land bij bosjes op het altaar van de globale menselijkheid geofferd worden, waar enkele ideologen in verantwoordelijke posities alweer nadenken over wereld-gerechtigheid met de bedoeling de mensen hun leven voor te schrijven, autorijden te verbieden, vliegreizen onbetaalbaar te maken, hen fiscaal tot op het bot te beroven (CO²-belasting), de taal te controleren, te censureren, monddood te maken en dergelijke zaken meer, zich daarbij achter het schijnargument “antropogene klimaatverandering” verbergen om hun ware bedoelingen te versluieren, is het vonnis van de Oekraïense Hoge Raad niet hoog genoeg in te schatten. Lang leve de Oekraïense Hoge Raad, hoera, hoera, hoera!

In Duitsland heeft het fascisme alleen maar een andere kleur gekregen: Groen. Met de Groenen – over de roden hoeven we het helemaal niet meer te hebben – wordt de legendarische voorspelling van Ignazio Silone waar: Als het fascisme terugkeert, zal het niet zeggen: “Ik ben het fascisme”. Nee, het zal zeggen: “Ik ben het antifascisme”.  En precies dat is op dit moment het geval. Hoe blind kun je zijn?

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Max Erdinger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, Fascisme, gezond realisme, Groenen, Justitie, Marxisme, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Oekraïne, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Sensationeel vonnis van de Oekraïense Hoge Raad: nazi´s en communisten – geen verschil

 1. benkok zegt:

  Inderdaad, voor totalitaire systemen is geen plaats in een democratische samenleving, die moet je uitsluiten,
  Dus communisme, nazisme en ……..helaas vergeten in dit artikel: ISLAM.
  Ik noem ze al jaren alle 3 op een rijtje.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Geliked door 2 people

 2. Bastiaan 2000 zegt:

  Op mijn werk werd ik altijd lachend aangekeken als ik zoiets zei. Bastiaan was niet helemaal in orde dachten ze dan, samen met hun deugclubje.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Groen Links is als een watermeloen. Groen van buiten en rood van binnen. Ik zag een keer dat iemand dat tikte op You Tube en vond het een prachtige metafoor.

  Geliked door 2 people

 4. win zegt:

  islam hoort ook in dit rijtje thuis. is zelfs nog veel gevaarlijker, want om een belonende godheid gebouwd.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. reageerbuis zegt:

  Als het fascisme terugkeert, zal het niet zeggen: “Ik ben het fascisme”. Nee, het zal zeggen: “Ik ben het antifascisme”. is eerder dan door Silone door Jacques Presser gebruikt, die dit in een brief aan Gerard Reve schreef.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Het concentraat uit het vonnis is een exacte omschrijving van de duistere EU club.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Slinks zl zeggen dat dit door de komiek Volodymyr Zelensky is ingefluisterd en dat het vonnis dus niet serieus genomen moet worden.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  De spijkers op hun koppen, de AFA’s beschreven hoe ze en wat ze daadwerkelijk zijn. Zie ook maar hun akties tegen iedereen die tegen de linkse, groene en fascistische politiek op staat. En de islam is niet anders dan communisme en socialisme, ook die is bezig met wereldoverheersing en heeft niets met vrede of democratie te maken want elke kritiek is ook daarin verboden.

  Geliked door 1 persoon

 10. exmarineman zegt:

  En de Bilderbergers opgericht o.a. door Bernhard van Oranje was dat niet ook een nazi van origine(?), willen zoals ook Soros, een N.W.O. en dat is ook wat de EU beoogd gebaseerd op het Kalergiplan en Illuminati.

  Geliked door 1 persoon

 11. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nazi nageboorte draait altijd alles om,waar ze zichzelf schuldig aan maken geven ze rechts de schuld van.Over rechts gesproken,er bestaat geen “extreem rechts” geen bewijs,geen voorbeelden.Dit is een tactiek van extreem links,overgenomen van 1 van hun grote helden nazi minister van propaganda joseph goebels: Als je een leugen lang genoeg blijft herhalen gaan mensen er vanzelf in geloven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s