BRIEFJE VAN JAN – Aan alle woningzoekenden

Screenshot_134

(Door: Jan Dijkgraaf)

De rechtbank vond een geitenpaadje om een Somalisch gezin uit Engeland wél aan een huis te helpen…

Beste woningzoekenden,

Slecht nieuws. Jaartje langer wachten. De Somaliërs komen. Klinkt een beetje cryptisch zeker? Ik zal het uitleggen. Begin jaren ’90 ving Nederland een groot aantal Somalische asielzoekers op. Een deel van die Somalische ‘Nederlanders’ trok, nadat ze een status hadden gekregen, door naar Groot-Brittannië, waar vaak al familie van ze woonde. Dat was mooi, want Somalische asielzoekers zijn met een score van 70% wereldkampioen bijstand trekken.

Maar… de Brexit!

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan alle woningzoekenden

 1. Tineke zegt:

  Ik had het gisterenavond/vannacht al gelezen.
  Je kunt er zo onderhand met je verstand niet meer bij !
  Dat kut VN verdrag,door bijna alle lidstaten ondertekend in New York is een wurgcontract !
  En onderdeel van agenda 2030 !
  Dus op een paar landen na,zijn het allemaal landverraders !
  Ze offeren de burgers inclusief de levens van hun eigen kinderen op voor geld en macht !
  Ik vraag me vaak af,hoe dat zit met die vrouwen achter die machtswellustelingen.
  Die zijn geen haar beter !

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Als je nieuwkomers niet leert wat de normen en waarden in je land zijn, hun een luilekkerland-leventje bezorgt, moet je niet raar opkijken dat ze lak aan je krijgen, overal misbruik van gaan maken, ja zelfs de zware criminaliteit in gaan. Vanwege de kinderen kregen die Somaliers een huis, Hoeveel Nederlanders met kinderen werd al een huis geweigerd ! Graag 15 jaar wachten a.u.b. ! En dat op een woningmarkt die steeds krapper word, en waar de Raad van State deze woningmarkt nog eens extra drukt vanwege stikstof verhalen. Gaat zo door overheid en rechtbank magistraten, ook hier in Nederland is een soort van DDR in wording !

  Geliked door 3 people

 3. Aan alle woningzoekenden, weer een geweldig ‘Briefje’ van Jan Dijkgraaf op The Post Online

  De beste briefjesschrijver van Nederland Jan Dijkgraaf heeft weer een boeiend briefje geschreven. Ditmaal gericht Aan alle woningzoekenden. Want wat is het geval? Een Somalisch Nederlands spijtoptant gezin is uit angst voor het naderende Brexit vanuit het Verenigd Koninkrijk halsoverkop teruggekeerd naar Nederland. Men had bij vertrek geen woonruimte geregeld want Nederland Zorgland zou dat zoals gebruikelijk wel voor hen doen. Het gezin kreeg van een aantal gemeenten echter nul op het rekest. Een rechter in Utrecht heeft daarentegen in haar/zijn wijsheid besloten dat het gezin bij voorrang en per direct woonruimte dient te krijgen in Almere.

  Wat moeten we nu weer denken van deze rechterlijke uitspraak? Heeft deze rechter schijt aan de geboren Nederlanders? Ja, de meeste Nederlandse rechters hebben dat. Is deze rechter een vrouw met teveel vrouwelijke hormonen, die haar juridische oordeelsvorming vertroebelen en bepalen? Denk het wel of deze rechter is een erg feminiene man. De rechter is tevens lid van D’66 of Groen Links? Dacht het wel, maar het kan ook de PvdA, de SP, de PvdD of de CU zijn, je weet het tegenwoordig niet meer. De rechter blowt teveel of is aan de coke? Denk het ook, maar het kan ook de drank zijn. De rechter heeft een niet herkende burn-out en ziet ze vliegen. Zou maar zo kunnen. Of heeft deze rechter uit Utrecht een vrolijke en zorgeloos makende combinatie van deze factoren? Kan ook.

  Voor veel meer gezellige en zorgeloos makende informatie leze men vooral dit laatste Briefje van Jan.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Soms zou je willen dat je deze krankzinnige wereld met een ruimteschip kon verlaten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Ik zag ze in de jaren 90 in de in de gemeente waar ik werkte. Aan de kleren (klederdracht) zag ik dat het beslist geen arme mensen waren. Ze waren ook volledig op de hoogte met wat hun rechten waren.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja, ze weten beter hoever + waar ze van alles los kunnen krijgen, dingen, waar wij nog niet aan denken, neem maar gemeentebelasting al. ( alleen vraag ik me af …WIE hun. autorijlessen betaalt, autorijexamen, en ook nog een auto, eropna kunnen houden, ( of gaan ze als. taxi-chauffeur.,?)

   Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Op zich is het natuurlijk al te absurd voor woorden dat een rechtbank/rechter op zoek gaat naar een geitenpaadje, kan me niet voorstellen dat dat in zijn/haar functieomschrijving stond.
  Maar dan nog, die Somaliërs hebben in het verleden een (naar ik aanneem tijdelijke) verblijfsvergunning gehad, dat staat toch niet gelijk aan het Nederlanderschap of let ik nou niet op ?

  Like

 7. Thomasson zegt:

  D66 is een moderne versie van de NSB geworden. Maar met een ander vijandbeeld. In plaats van de Joden zijn de D66 NSB’ers virulente vijanden van het Nederlandse volk. Maar als een moderne mensen van de 21ste eeuw kiezen de D66 NSB’ers voor een andere aanpak hun doel te bereiken. De NSB hielp de nazi’s met het oppakken en op transport zetten van Joden, de D66 NSB’ers helpen Nederland te omvolken via hun Freißlers in de rechtbanken. De moderne D66 rechter zat niet te brullen zoals Freißler het deed. Toch heeft hij bevolen de Somalische gezin met vier kinderen een huis in Almere te geven. Het interesseert hem niet dat Nederlanders wachten jaren op dit huis, en dit gezin had een leuke “home” in Engeland. Maar Somaliers ze zijn, net als luizen in de pels van een hond, dat de hond wordt straks met shampoo gewassen en het bloedzuigen zal ophouden. Dus ze springen nu op een andere hond voordat het te laat is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s