“Het Franse schip zinkt!” – Marine Le Pen eist migratiestop

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De Franse politica van de partij Rassemblement National (RN), Marine Le Pen, heeft op een persconferentie, voorafgaande aan een debat in het Franse parlement over de immigratie, maandag in Parijs een immigratiestop geëist, omdat het Franse schip zou dreigen te zinken.

RT

“Het is dringend geboden om een einde te maken aan de plundering van ons land, ook met het oog op een lakse immigratiepolitiek. Op dit moment eisen we een moratorium voor de immigratie, omdat het Franse schip zinkt”, zei ze.

Ze bekritiseerde dat de massale immigratie Frankrijk sterk veranderd heeft.

Politiebureaus worden uit bezuinigingsoverwegingen gesloten, daarna gerenoveerd en veranderd in opnamecentra. Deze jungles, die zich overal uitbreiden, onder de bruggen of langs de autosnelwegen, de vreselijke krottenwijken die aan de rand van de steden ontstaan, de families die staan te bedelen op kruisingen, die groepen mannen die, wie weet waar ze vandaan komen, in onze steden rondstruinen, de explosieve nieuwsberichten waarbij de verantwoordelijken niet bij naam genoemd worden. Dit debat is ontstaan, omdat de staatsfinanciën en onze sociale systemen vlak voor de ineenstorting staan onder het financiële gewicht. Omdat ons straf-, politie-, justitie- en gevangenissysteem op grond van de explosie van de immigratiecriminaliteit compleet oververhit is.

Ook refereerde ze aan de radicaalislamitische aanslag van vorige week in Parijs, toen vier politieagenten door een collega doodgestoken werden en riep minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner ertoe op om af te treden.

De migratiepolitiek van de Franse regering werd zowel door de rechtse zijde als door groepen die migranten beschermen scherp bekritiseerd. De partij van de Franse president Emmanuel Macron had voor maandag het initiatief genomen voor een debat in het parlement over het thema illegale immigratie, dat in het vervolg eenmaal per jaar gevoerd dient te worden.

Bron:
www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marine Le Pen, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rassemblement National, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Het Franse schip zinkt!” – Marine Le Pen eist migratiestop

 1. Johan zegt:

  Eenmaal per jaar een debat voeren over immigratie is wat weinig. Wellicht halen ze volgend jaar niet eens. Dan bestaat Frankrijk niet meer en is het een Afrikaanse kolonie geworden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Dat vinden veel Fransozen met haar,…..Het op twee na grootste land van Europa,(zonder de Franse overzeese gebiedsdelen)…….een land dat 16x groter is dan de Pays-Bah. daar is geen woord Fransch bij.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Macron had voor maandag het initiatief genomen voor een debat in het parlement over het thema illegale immigratie, dat in het vervolg eenmaal per jaar gevoerd dient te worden.

  Hoezo debat, moet er dan nog gedebatteerd worden. De vijand staat al in de woonkamer. Dan helpen debatten ook niet meer maar moet de nood toestand per direct uitgeroepen worden. Een stop op immigratie en niet eerder kan een begin gemaakt worden met het uitmesten van Frankrijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Ach, debatteren is best gezellig natuurlijk: wijntje erbij, stokbrood en van die heerlijke kaas. Macron begrijpt echt wat leuk is.Vuile handen? Geen zin in!

   Like

 4. Ronald B zegt:

  Deze vrouw zou de beste Franse presidente kunnen zijn!!! Schoon schip maken met honderduizenden uitzettingen om het echte Franse volk met haar cultuur, normen en waarden te beschermen!!! Inzet van leger zou moeten en extra geld voor politie idem. ALLE illegalen, dubbelepaspoort criminelen, dubbele paspoort werkweigeraars en uitkeringtrekkers meteen Frankrijk uit!!! Zettum op, Marine!!!

  Geliked door 2 people

 5. Bijltjes dag in Frankrijk. Niet op de leiders maar op de burgers.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Als er niets verandert !
  http://img.over-blog-kiwi.com/1/86/26/54/20191007/ob_7cc104_la-france-d-hier-d-aujourd-hui-et-de-d.jpg#width=950&height=699
  Het Frankrijk van gisteren
  Zoals ’t nu is
  Het Frankrijk van morgen

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ongedierte…how low can they go?
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/10/migrant-gang-trial-assaulting-extorting-french-prostitutes/

  Migrant Gang on Trial for Robbing and Assaulting French Prostitutes

  Migrant Gang staat terecht wegens het beroven en aanvallen van Franse prostituees

  A gang of Moroccan migrants face trial in Rennes after being accused of robbing and sexually assaulting prostitutes in several cities across France.
  The seven men, aged between 25 and 35, are said to have pretended they were clients of the prostitutes before robbing them and sometimes sexually assaulting and raping them.

  Een bende Marokkaanse migranten staat terecht in Rennes nadat ze in verschillende steden in Frankrijk wordt beschuldigd van het beroven en seksueel misbruiken van prostituees.
  Van de zeven mannen, in de leeftijd tussen 25 en 35 jaar, wordt beweerd dat ze klanten van de prostituees waren voordat ze hen beroofden en soms seksueel mishandelden en verkrachtten.

  Like

 8. Sakura zegt:

  Wat een show vertoning toch. Veel geblaat en weinig wol. Men verzet geen poot om hier iets aan te veranderen , men laat bewust de boel verkankeren . Voor wat nog een debat voeren ,als ze buiten komen struikelen ze letterlijk over het probleem, zijn ze blind en doof soms ??? . Dit is duidelijk een poppenkast en de fatalistische afloop staat al vast. Het is al lang kwart na twaalf. Dieptriest is het te moeten aanzien , die komedie die de verachtelijke politieke volksverraders opvoeren .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s