Misleiding! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Will.“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Misleiding! . . .

 1. Monalisa zegt:

  😂😂😂 dombos die Nederlanders

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   YEP voor een keer hebben wij Vlamingen jullie eens te kakken gezet, onze partij de GROOTSTE winnaar van de verkiezingen en de volgende zijn we gewoon de grootste partij tout court 🙂

   Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Een vriendin zit ook bij die partij zij heet hier rakkertje

    Geliked door 1 persoon

   • henk verhoef zegt:

    maar het blijft toch wel stinken in Belgie
    Want is er iemand in Vlaanderen die zich iets aantrekt wat een deel van de keizers zei
    Nee — niemand maar dat komt ook omdat maar zo,n klein del van die vlamingen hun hersens gebruikte– en er geen meerderheidhje gehaald werd

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Trucker.Politici en regeringen hebben niets te vertellen,de werkelijke macht ligt achter regeringen (schaduwregering) in europa zijn dat de satanische globalistische elite zoals: De nazi bilderberg groep,het vaticaan,en de illuminati (rotschilds/rockefellers) politici voeren braaf hun beleid en opdrachten uit,dit alles voor een New World Order.

    Like

 2. 20% van de “nederlanders” zijn zwz niet geïnteresseerd in de “politiek”! Zolang de oetkering(en) maar maandelijks worden bijgeschreven!! Gaat al 45 jaar zo! Dit land is zo verrot als een mispel!

  Geliked door 2 people

 3. Inge zegt:

  Het zaad van satan heerst over de volken. Politici zijn vrijmetselaars die meewerken aan het bewerkstelligen van de Nieuwe Wereld Orde, dus stemmen heeft dan ook geen enkele zin. Maar dan denkt men: maar we hebben toch Wilders? want die geeft een heel ander geluid, alleen is hij er slechts om de bevolking het idee te geven dat er toch nog een optie is want anders is het over en uit en dan komt de bevolking in opstand en dat willen ze voorkomen. Mensen beseffen de ernst niet van de situatie waar we inzitten. Wil men verandering dan zal de bezem er doorheen moeten.

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   de bezem er doorheen moeten. Gebeurt niet

   Geliked door 1 persoon

   • henk verhoef zegt:

    men wil dat niet– dat is anders – dan gebeurt niet
    MOCHT het volk het wel willen — dan andere peilingen

    Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Sorry Inge maar nou ga je toch een beetje uit de bocht.
   Wilders heeft inderdaad een ander geluid met het gevolg dat hij door links denkend Nederland totaal uitgekotst is en rondom de klok beveiliging nodig heeft.Ik hoop dat je binnenkort hetzelfde soort beveiliging nodig hebt wegens een niet policor uitspraak en dan nog eens een reactie plaatst.
   En geloof me er is nog altijd een andere optie als je kijkt naar het buitenland waar mensen het linkse gedachten goed en masse loslaten.

   Geliked door 2 people

 4. Trucker zegt:

  Beste oplossing is bij al die Zombies en IDIOTEN (BEHALVE de Geert Wilders kiezer 🙂 ) hun tv weghalen en verbod op kranten lezen, dus mainstream media buitenflikkeren, die IDIOTEN zitten als konijnen naar die lichtbak te staren en geloven alles wat hun wijsgemaakt wordt.
  Het papieren bedruksel is een verlengstuk an de mainstream dus VERBIEDEN.
  Ik heb sedert 2001 GEEN tv meer en lees sedert dan GEEN krant meer, toch weet ik dat ik beter geïnformeerd ben als de idioten en de zombies tesamen.
  Het is gewoon een kwestie van karakter en discipline iets dat de meerderheid reeds decennia mist.

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  De vraag is eigenlijk, waarom denken die achterlijke Nederlanders nog steeds dat als ze op de VVD stemmen dat ze rechts stemmen.
  Daar gaat het eigenlijk om.
  De VVD is verworden tot een zogenaamde D66 partij maar niet echt.
  De VVD is verworden tot een Verenigde Nazie’s partij die Nederland heeft uitverkocht aan een club megalomane zakkenvullers die het liefst zouden zien dat de wereldbevolking liever vandaag dan morgen gereduceerd zien tot iets van een paar miljoen mensen die dan kunnen zorgen voor deze zogenaamde Elite

  Geliked door 1 persoon

  • henk verhoef zegt:

   probleem is == ze denken dat ze denken

   Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Ons enige antwoordt?PVV of het FvD.
   Meer smaken zijn er niet!
   Nou de rest van Nederland nog.

   Like

   • Trucker zegt:

    je FVD deugt niet Ruud, voor geen millimeter of geen nanoseconde dat ze echte nationalisten zijn of TEGEN DE (misdadige ideologie) islam.
    Ik zou nog liever (Nederlander zijnde) mijn eigen bakkes slaan als voor hun ook maar één keer stemmen.
    Ratten kies je NOOIT voor en wie denkt dat ik raaskal weet geen kl*te van politiek (en in het verlengde daarvan) politieke strategie.

    Like

  • sjuad zegt:

   Nou,,

   Wat je nu ziet is de uitkomst van de oorlog 1940 45.
   De Duitsers wilde een 1000 jarig Rijk.
   Nationalisme overwon deze vechtmachine.
   Nog steeds oorlog dus, one great Nation with no borders.
   En Rutte krijgt er een bobbel van in zijn broek.
   Doodziek die a sexuele pervert.

   Geliked door 1 persoon

  • Inge zegt:

   Waarom denken er nog steeds mensen dat Wilders onze bevrijder is? Wilders is niet de Messias! En waarom hebben mensen nog steeds het vertrouwen in een democratie die niet functioneert als een democratie? zelfs een blinde kan dat zien en waarom Henk niet? Democratie betekent volksheerschappij en daar is geen enkele sprake van. Het enige democratische is dat je nog eens in de zoveel jaar mag stemmen maar daar houd het op.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Wilders is juist alles wat je beschreef. Als de PVV aan de macht komt dan verdwijnt de NPO. Dan verdwijnt de islamisering.
    Dan worden er veel vluchtelingen uitgezet.
    Dat is het Eigen volk eerst. Dat gaat allemaal gebeuren als de PVV aan de macht komt .Helaas lopen er nog teveel domme schaapjes rond zoals jij die dat niet wil geloven.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Het merendeel van de bevolking is te stom om het te snappen en ze zijn vanaf de lagere school gehersenspoeld en besmet met de linksdraaiende bacterie !!

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    zou het in die spuitjes zijn die ze krijgen als kleuter of gebeurd dat niet meer ?
    wij (ouwe pékes en mékes 🙂 ) werden de amandelen “getrokken” en kregen paar spuiten tegen alle kwalen die je als keuter kon oplopen.

    Geliked door 1 persoon

 6. henk verhoef zegt:

  en dan zie ik dat een groot deel van het hoogopgeleide volk zegt– de politie doet niets en doet alles verkeert en noem maar op maw het is de schuld van de politie

  Jan agentje is dus de schuldige
  Hij laat zich met liefde op zijn gezicht slaan want anders als hij terug zou slaan dan GAAT de agent via de politie en de beschermers van de rechtstaat en de misdaad het gevang in
  De agent deed niets bij de ER blokkades — maar de werkelijkheid is– hij kreeg geen opdracht om iets te doen– zelfs geen mensen die konden schrijven gerstuurd om het linkse tuig van een bekeuriung te voorzien
  Oh en het is halasema die aangaf dat zei als baas van de politiek de wet boerka verbod niet gaat handhaven en dat agenten maar bekeuringen moeten aanharken om debakel vujilverbranding of de illegalen opvang te betalen
  Niet de agent== maar de kiezer
  de geestesgestelheid van het volk– de peilinghen/verkiezingsiuitsl;ag
  of de afschaffing toelatings toets pabo
  Misl;eiding– als je zo stom bent om je zo te laten misleiden dan verdien je niet beter

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   hoog opgeleid is geen synoniem voor slim INTEGENDEEL, veel intellectuelen zijn bekakte soorten die –>denken<– dat ze slimmer zijn als een type als ik bijvoorbeeld, kan ik van meepraten 🙂 en kan daar zelfs sappige anekdotes over schrijven 🙂

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Trucker oneens met jou.
    Noem een partij op die kan samenwerken met de PVV.
    Dat wordt heel lang nadenken. Er is alleen het FvD. Het is jammer dat je meehuilt met de wolven!Ik ben een PVV stemmer maar het FvD is een goede tweede.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s