Tegelwijsheid . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tegelwijsheid . . .

 1. koddebeier zegt:

  Dat wel, maar ze buigen heel snel mee.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  https://nos.nl/artikel/2305909-vijftig-cafegangers-keren-zich-tegen-politie-in-doetinchem.html

  In Doetinchem is vannacht een vechtpartij uit de hand gelopen. Zo’n vijftig mensen keerden zich tegen de politie. Uiteindelijk werden vier mannen aangehouden.

  Het incident begon in een club in het centrum van de stad, waar zo’n tien mannen aan het vechten waren. Toen agenten na een melding door de uitbater aankwamen, was een deel van de groep een paar honderd meter verderop iemand aan het mishandelen. Agenten grepen in en de groep keerde zich tegen de politie.

  De groep werd steeds groter en uiteindelijk kwamen volgens de politie ongeveer vijftig man tegenover acht agenten te staan. “Er werd fors op de politie ingetrapt en geslagen”, laat de politie weten. Met wapenstokken, pepperspray en versterking uit heel Oost-Nederland werd de rust teruggebracht. Er kwamen in totaal zo’n vijftig agenten aan te pas.
  Intimiderend

  Op de vraag waarom niet meer dan vier mensen werden aangehouden, antwoordt een woordvoerder dat daarvoor de gelegenheid moet zijn en direct bewijs. “Maar als een groep van vijftig man steeds dichterbij komt, schreeuwt en roept, is dat heel intimiderend. We doen niet voor niks een getuigenoproep, het kan heel goed zijn dat anderen zich ook aan strafbare dingen schuldig hebben gemaakt.”

  Een hond werd door een man gebeten en door ambulancepersoneel behandeld. Ook een hond, die gewond raakte aan haar poot, werd ter plekke behandeld. De mishandelende persoon wordt nog gezocht.

  Het wordt steeds gekker.

  Like

  • henk verhoef zegt:

   en hoeveel hebben de agenten er dan het ziekenhuis ingeslagen( of dood mag van mij ook)
   Niet een want als de politie wat doet– staan ze onmiddelijk voor de d33/gl rechters
   en het tuig wordt dan ook nog bijgestaan door de beschermers vanm de rechtstaat– opuw kosten en de agent gaqat of de nor is maar is altijd zijn baan kwijt en uitkering komt hij ook niet voor in aanmerking
   begin steeds beter te begrijpen– tekort aan onderwijzers en tekort agenten en heeft niets met salaris te maken

   Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Deze slappe tinussen zonder ruggegraat denken, dat ze rechtop staan, maar dat is niet zo. Ze hebben zich vastgegrepen aan strohalmen. En let maar eens op, hoe ze met knikkende knieën voor de troep staan, als er stront aan de knikker komt. Dan is de vlucht naar voren hun enige uitweg. Zij laten u gewoon stikken. Onderwijl vragen ze zich af, hoeveel pruimen kunnen schuiven aan een boom zo volgeladen. Gaat u rustig slapen, zij waken, sorry zij vluchten.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Bij Rutte en Jetten weten we het wel die krijgen op tijd een paal door hun reet. Van Klaver weten we het niet. Misschien een twijfel geval. Moet ware gender nog ontdekken. Prototype van een metro man. De rest van het EU zooitje maakt het allemaal weinig uit zo decadent als ze zijn als ze maar rechtop blijven staan. Desnoods met viagra, coke, hashish en de hele reutemeteut. Alleen Juncker geeft er niets meer om. Hij is binnen en gaat met pensioen. Zou hij ook een gat hebben in zijn pensioen of erger last hebben van de lage rente?

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Een marionet hangt toch gewoon aan touwtjes?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s