Collaborateurs en doodgravers van Frankrijk

Screenshot_5.png

Bestaat er in NL ook al zo´n lijst van de “boven ons gestelden”? 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, collaboratie, Frankrijk, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Collaborateurs en doodgravers van Frankrijk

 1. Harry zegt:

  Dat zijn er nogal wat !
  Die schiet je met één magazijn van een uzi , kalashnikov , of iets dergelijks niet af !
  Hoeveel beter is de situatie dan nét voor de tweede Wereldoorlog ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Ja die bestaat, maar zal ze niet noemen. De EU kijkt mee.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  momenteel is er de lijst 125 landverraders en Nsbers,
  met OPPER LANDVERRADEER , onze mossselruggengraat op 1 met stip
  u mag de fvd er nog bij optellen hoor ,
  annabel werkte tenslotte al voor Jalta DDS soros livestro ,
  na de verkiezingen rende ze met zijn allen naar ???
  HANS WIEGEL, !! NAAR WIE ??? NAAR HANS WIEGEL
  EN DAN ALS GEKOZENEN IN BRUSSEL AANGEKOMEN !!
  ROEP JE HARD, DIE Orban is echt geweldig , WAARNA JE JEZELF AANSLUIT BIJ DE ISLAM OMVORMERS, d66 EN RUTTE MET DE TANDENFEE
  DUS , neem van Bob aan, GEEN ZUIVERE KOFFIE
  ondanks uw contributie van euro 25 whahahaha ,
  klootzakken
  ze zijn er lekker van op vakantie geweest whahahaha

  maar ??
  we moeten natuurlijk ook even terug in de tijd !!
  laten we a.u.b. niet vergeten :
  gerrit Zalm, ik ben gerrit en ik steel als de raven die ons zeg maar 20 jaar geleden , de euro in ons mik prakte, tegen de belachelijke koers van 2.20371, waar de grootste diefstal sinds 1900 plaatsvond
  alles dik 2 x zo duur werd,,,, alleen uw salaris door 2.2.0371 gedeeld werd,
  maar u hoefde op vakantie geen geld meer te wisselen ,
  heerlijk toch al die voordelen ???
  Dit krijg je nog steeds niet uitgelegd aan de dombo’s in nederland

  dan :
  de jager , uw geld komt met rente terug, van Greece dus vergeet die volgevreten homo a.u.b. niet voorop op de ossenwagens te zetten naar de guillotines .
  onze harry potter, die na ons Nee, 62..9 % bij de leugen van Lissabon , gewoon afreisde en na een pak op zijn flikker van Adolfa , gewoon onderop bij het kruisje tekende
  van ons NEE een JA maakte, en een baan kreeg van euro 400.000 p.j. voor 4 dagen in de week
  Oooh ja, er werden 17 uitroeptekens bijgevoegd, en 7 vraagtekens gezet, artikel 21 werd 9 en 11 werd 41 ,en ?? er kwam geen EU volkslied geloof ik , whahaha

  ook toen bleef u als zombie thuis op de bank zitten , zonder die schele BALKENENDE DE TYPHUS TE SLAAN en zapte naar Boer neukt vrouw , !
  en boekte een all in naar turkije .

  onze dijsselbloem , die als afgestudeerde dropveter in Wageningen, op het onderwerp koeienstront in vloeibare of granulaat vorm , even nederland naar god bracht, en de grieken samen met de troyka levenslang aan de bedelstaf bracht .
  .
  en natuurlijk Hansie ziekenfonds, de kanjer, die de zorg vrij wilde geven DAN WERD HET GOEDKOPER VOOR DE CONSUMENT, WHAHAHAHA

  Nou goed gelukt he, dus leeft die lul nog, ik heb nog een mooi stevig koord liggen

  uiteraard de haast vergeten p,v,d, allochtoon , die de islam binnen haalde, stemrecht gaf, wat ons o.a. DENK OPLEVERDE ,
  EN EEN LEIDER MET EEEN MONGOOLTJE OP ZIJN ARM, ALTIJD GOED VOOR WAT EXTRA STEMMEN, en 1 met een opa, die wat treinen vol met joden op vakantie stuurde

  nou ondertussen de ukraine gratis neukhut figuur, die van het referendum ,,,, is ons heilig, ????? alleen bevielen de laatste 2 referenda niet zo goed !!!

  U zult ongetwijfeld , roepen frans de tranentrekkende huilebalk, maar die doe ik zelf, ik heb zoveel leed in Ukraine meegemaakt, van al die gewone lieve mensen, waar OOm frans er 14.000 van dood liet schieten (still counting en de medeorganisator van de moord op 300 onschuldigen MET VOORBEDACHTE RADE OP DE MH-17

  er is een hoop werk te doen hier ,

  p.s. vult U a.u.b. de lijst even zelf aan .

  huggie

  bobzelf

  Geliked door 3 people

 4. kampersrene zegt:

  Foto’s die een verzamelaar van doodsprentjes doet likkebaarden….ik zou zeggen … heb nog even geduld

  Geliked door 2 people

 5. Taljaard zegt:

  De globalisten zijn bang voor het Franse volk en hun traditionele revolutionaire strijdbaarheid en patriottisme. Daarom hebben zij hun volksvervangingsagenda er in Frankrijk over de afgelopen 40 jaar, na de dood van De Gaulle, ook zo ver en ingrijpend door gevoerd. Ze zijn er echter niet in geslaagd om deze Franse geest helemaal uit te roeien.

  En in tegenstelling tot de Duitsers kan men hen ook geen historisch schaamtetrauma aansmeren om hen monddood te maken. Het onverzoenlijke Russische ”Njet!”, wat de globalisten te horen kregen nadat zij hun wraak- en plunderoefening over Rusland na de val van communisten over het land en het volk lieten neerdalen, en wat resulteerde in Putin, zou dus ook wel eens een net zo onverzoenlijk Frans ”Non!’ kunnen worden.

  Rusland is hen ontglipt.
  In de Verenigde Staten, N.B. hun thuisbasis, worden zij door Trump en steeds meer Republikeinen in hun streven belemmerd (en kwaad dat ze zijn!). In het Verenigd Koninkrijk slikt men hun boodschap ook steeds minder, met de Brexit-vote als resultaat. En een paniekerige reactie daarop, die slechts de onwil zowel als de onmacht van de gevestigde politiek aldaar steeds meer aan het licht brengt.

  En in Frankrijk begint het traditionele revolutionaire ressentiment zich steeds meer te roeren.
  Die geest krijgen ze niet in de fles, ondanks hun zetbaasje Macron, die als hij niet oppast inderdaad misschien nog wel eens het lot van een Ceaucuscu of een Louis XVI zou kunnen delen.
  Het ziet er in elk geval sterk naar uit, dat er op termijn een Zesde Franse Republiek kan ontstaan, die een expliciet antiglobalistisch karakter zal dragen.

  ”Ami, entends tu le voile noir des corbeaux sur nos plaines?
  Ami, entends tu le cries sourds de pays, qu’on enchaine?”

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   LE CHANT DES PARTISANS

   Ami, entends-tu le vol noir du corbeau sur nos plaines?
   Ami, entends-tu les cris sourds du pays qu’on enchaîne?
   Ohé! Partisans, ouvriers et paysans, c’est l’alarme.
   Ce soir, l’ennemi connaîtra le prix du sang et des larmes.

   Patriotes, vous qui aimez votre pays, il est temps de le défendre.
   La RÉSISTANCE CÉST NOUS, Marine le Pen……….

   ( p.s: Of ’t al zover is weet ik niet ! )

   Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/29/poll-61-per-cent-french-say-islam-incompatible-society/

  Poll: 61 Per Cent of French Say Islam ‘Incompatible’ with Society

  Enquête: 61 procent van de Fransen zegt dat de islam ‘onverenigbaar’ is met de samenleving

  An Ifop survey has discovered that nearly two-thirds of French people, or 61 per cent, believe that Islam is “incompatible with the values of French society”.
  The results are an eight per cent increase compared to a previous study released in February of last year and reflect growing concerns of the impact of religion in public life against France’s traditional secularist stance, according to the study, Le Journal du Dimanche reports.

  Between the left and right of the political spectrum, there is disagreement on the subject of Islam. More than half — 54 per cent — of the supporters of the far-left France Insoumise (Unbowed France) party saying that Muslim worship had a place in France, compared to 85 per cent of the supporters of Marine Le Pen’s National Rally who argued the opposite.

  Een Ifop-enquête heeft ontdekt dat bijna tweederde van de Fransen, of 61 procent, van mening is dat de islam “onverenigbaar is met de waarden van de Franse samenleving”.
  De resultaten zijn een stijging van acht procent in vergelijking met een eerdere studie die in februari vorig jaar werd gepubliceerd en weerspiegelen de groeiende bezorgdheid over de impact van religie in het openbare leven op de traditionele secularistische houding van Frankrijk, volgens de studie, meldt Le Journal du Dimanche.

  Tussen links en rechts van het politieke spectrum bestaat er onenigheid over de islam. Meer dan de helft – 54 procent – van de aanhangers van de extreem-linkse partij Insoumise (Unbowed France) in Frankrijk die zei dat moslimverering een plaats in Frankrijk had, vergeleken met 85 procent van de aanhangers van de National Rally van Marine Le Pen die de tegenover.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s