FOTOSHOPPER

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER

  1. Macron, Timmerfrans, Merkel en Rutte zetten graag de ondergang in

    Geliked door 4 people

  2. Woodensledge zegt:

    Ik vrees dat die ondergang niet meer te vermijden is….
    Kom overeind, mensen. Kom op je poten, volgevreten, gezapige landgenoten.
    De tijden dat je er op kon vertrouwen dat “anderen het wel zouden doen” zijn voorgoed voorbij.
    Nu kún je wellicht nog wat doen om je eigendommen , lijf en leden te redden!
    Pík het gewoon niet meer!

    Like

  3. Jan zegt:

    Moslimwijf geeft aan waarom zij en haar soortgenoten uit Europa getrapt moeten worden en dan het liefst morsdood

    Video
    http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmY7DybGFrZbr51qDtwoKK9VzCxaH7ZHavVKyARrV8An4r

    Like

  4. droevige mof zegt:

    Tekenen des tijds. De enige Nederlandstalige Duitse minister Peter Altmaier valt van het toneel. Door een uitstekend vetkussentje (type airbag) werd hij gespaard.. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht in een (dieplader) ambulance. Ondertussen is hij in orde, hij heeft alweer gegeten.
    https://deutsch.rt.com/inland/94065-cdu-wirtschaftsminister-altmaier-sturz-digital-gipfel/

    Geliked door 1 persoon

  5. koosv8 zegt:

    Hitler was beter voor het eigen VOLK dan deze leugenachtige corrupte oost Duitser.

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    Het blijft leuk om Hitler en de zijnen in de zeik te nemen:*

    *Excusez les mots, mes amis.

    Like

  7. rottenpikwick zegt:

    Toen Merkel de poorten van West-Europa spontaan opengooide voor zgn. vluchtelingen, ben ik afgehaakt. Met deze desastreuze, naïeve beslissing, heeft zij en haar Kontelikkers W-Eu in de afgrond geschoven. Merkel, Macron, Timmermans, Rutte en noem maar op, hebben W-Eu een provincie van het Midden-Oosten gemaakt! De media staan bol van de gevolgen, elke dag weer.

    Like

  8. rottenpikwick zegt:

    p.s. Geweldige foto(shopper)! Welke mede-Landverrader zie ik daar op de achtergrond????

    Like

  9. bigljohn zegt:

    Een communiste (Merkel) uit de voormalige DDR die aan de touwtjes trekt in Europa. Dit werd de doodsteek voor Europa, dit alles samen met andere rotzakken gerealiseerd. Zij (Merkel) zit dankzij de verdwaasde kiezers in Duitsland al veel te lang op die hoge post. Haar bedoelingen zijn behoorlijk onfris, en haar eventuele opvolg(st)er zal precies dezelfde koers gaan varen. Lenin deed ooit de volgende uitspraak; Het doel van socialisme is communisme. Dat belooft wat voor de nabije toekomst. Drie stromen in Europa die elkaars bloed wel kunnen drinken; De communisten, de Islamieten, en de totaal weerloze autochtone Europeanen. Echter, de laatste groep verkeert nog steeds in dromenland, en velen onder hen vertrouwen de MSM media en de politiek nog steeds blindelings. Rutte is op de achtergrond al zeker van zijn herverkiezing, nog lang voor de volgende verkiezingen er aan komen. Hij voorspelde ook al een Rutte 2 en 3. Dit kan allemaal geen toeval meer zijn. De politiek en de verkiezingen zijn door de jaren heen verworden tot een grote stinkende beerput. Je stemt rechts, en je krijgt er altijd links voor terug. Al vele, vele jaren ! De VVD zou prima kunnen fuseren met Groen Links. In feite trekt de laatste indirect aan de touwtjes in Nederland.

    Like

  10. fleckie zegt:

    Is ze er nou nog altijd. WANNEER vertrekt dat mens ( eindelijk) eens? ( als. ‘DE. PLEURIS’ uitbreekt. zal ze wel in een AL. klaar staande vliegtuig halsoverkop richting ( ‘eigen. stulpje’ …maken dat ze wegkomt naar. Latyns-America, ( dat mag eigenlijk niet gebeuren, moet bestraft worden, met haar ‘UITVOERDERS’ ‘lakeien) in. …ELK. LAND, .. ( de FRANSE. ‘GUILLOTINE’. is daar een goed voorbeeld van, hoe ’. parasitairen! gestraft werden!!!)

    Like

  11. Jean zegt:

    Beste Alphons, die 4 genoemde verraders zetten de ondergang niet alleen in ze hebben de ondergang al voor een heel groot gedeelte veroorzaakt. De enige redding is “nu die verraders verdrijven en opsluiten en terug de touwen in eigen handen nemen, de grenzen sluiten en de islam verbieden”.

    Like

  12. fleckie zegt:

    Woont Timmermans,niet in Zuid-Limburg. HEERLEN, ( MOLENBERG, waar eigenlijk een gedeelte van de zich noemende ‘elite’ , meestal in huizen op ‘ mooie ( ruime). percelen woont?!
    Onbegrijpelijk dat Limburgers hem nog NIET. HEBBEN. ’VEREERD’ MET. EEN. ’VISITE’!?…….<~<~<~<~~<

    Like

Plaats een reactie