Duitse regering laat duizenden “vluchtelingen” invliegen

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

De beelden zorgden in de sociale media voor ophef: talrijke Afrikaanse “vluchtelingen”, die per vliegtuig naar Duitsland waren gebracht, bij hun aankomst op het vliegveld van Kassel. Daarbij ging het om 154 Somaliërs, die daarvoor in vluchtelingenkampen in Ethiopië waren ondergebracht. Duitsland had zich in december vorig jaar bereid verklaard om via het EU-Resettlement-programma akkoord te gaan met de vestiging van nieuwe “vluchtelingen”. De 154 Somaliërs vormen echter slechts een klein gedeelte.

Junge Freiheit

Zoals blijkt uit een antwoord van de Duitse regering op vragen van de AfD-parlementariër Steffen Kotré, die in het bezit zijn van de “Junge Freiheit”, heeft Duitsland voor 2019 en 2019 de nieuwe vestiging van tot 10.200 van zulke “vluchtelingen” toegezegd, waaronder ook 6000 uit vluchtelingenkampen in Turkije. Volgens de Duitse regering werden er verleden jaar 2844 Resettlement-vluchtelingen door Duitsland opgenomen, dit jaar tot eind oktober waren het er 3617. Er zullen nog meer volgen.

Kosten van meer dan € 6 miljoen

Alleen al de tot nu toe naar Duitsland in het kader van het Resttlement-programma gehaalde vluchtelingen hebben kosten van meer dan € 4,5 miljoen veroorzaakt. “Voor de verdere binnenkomsten tot eind van dit jaar werden nog eens kosten van ca. € 1,7 miljoen ingecalculeerd, zodat het totale bedrag van het hervestigingsprogramma voor het jaar 2019 € 6,3 miljoen bedraagt”, staat er in het antwoord aan Kotré. Per binnenkomst zou Duitsland echter tot € 10.000,- uit het asiel- en migratiefonds van de EU krijgen.

De AfD-parlementariër heeft echter scherpe kritiek op de deelname van de Duitse regering aan het hervestigingsprogramma. “Ik waarschuw er voor om Duitsland nog meer te belasten. DE massale hervestiging van mensen zonder opleiding of taalkennis met het vliegtuig is niet uit te leggen aan de bevolking”, zei Kotré tegen de “Junge Freiheit”. Tot nu toe zouden berichten over door de regering ingevlogen migranten altijd zijn afgedaan als samenzweringstheorieën, vulde de AfD-politicus aan. “Nu weten we dat de geruchten overeenkomen met de waarheid.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Duitse regering laat duizenden “vluchtelingen” invliegen

 1. kampersrene zegt:

  Als dat op die mannier verder gaat dan kunt binnenkort in het Duits museum van “folklore” een rasechte Duitser gaan bewonderen

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Zo snel mogelijk Duits paspoort. Naar ander EU-land (met hulp van Duitse ambtenaren?). Onder andere NEDERLAND.
  Groepen lieve dametjes oproepen om WELKOM IN NEDERLAND te zingen.

  Like

 3. Dijkstra zegt:

  Dit is het resultaat van de overeenkomst die de EU met Turkije gesloten heeft, zie deze pagina, artikel 4 van de overeenkomst.
  https://www.consilium.europa.eu/de/press/press-releases/2016/03/18/eu-turkey-statement/
  De schatting is dat het zal gaan om 160.000 tot 220.000 personen in het kader van dit programma, volgens de website van de organisatie:
  https://resettlement.de/aktuelle-aufnahmen/
  Dit is dus eigenlijk al de ‘gereguleerde migratie’ volgens het pact van Marrakesh.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Ik ben 75 jaar mensen van mijn leeftijd hebben een mooie tijd meegemaakt eentje van voorspoed….met dank aan de zovelen …die hun leven gaven…opdat …wij in vrede konden leven…die mooie tijd ….vrees ik….is voorgoed voorbij…..door de schuld van onbekwame politiekers en de Paus die zijn invloed voor zogezegde naastenliefde door de strot duwde….walgelijke vent die zijn godsdienst niet beschermde….integendeel…..onze kinderen en kleinkinderen staan voor moeilijke tijden….die wij niet meer zullen meemaken….dank zij de import van een achterlijk volk met een boosaardige religie

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

  • Jean zegt:

   Beste Kampersrene, zelf ben ik al dicht bij de 77, u spreekt de waarheid en ik deel die mening, de schuld ligt bij politieke lafaards en volksverraders die maar één doel nastreven nl. “alles voor eigen gewin”.
   Laten wij héél snel kiezen voor verbod op stemrecht voor vreemdelingen, verbod op dubbele nationaliteit, islam over de hele lijn verbieden en grenzen sluiten, binnen het jaar bekomen we een veilige samenleving ‘zonder barbaren’ een samenleving waarvoor onze ouders, grootouders hun leven gegeven hebben.
   Wat die lul in Rome uitspookt zal hem nog zwaar aangerekend worden, de grootste huichelaar in de laatste ± 75 jaren, die krijgt nog geen blik van mij en zeker geen milligram respect.

   Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  Frankrijk wil nu de immigratie beperken en afhankelijk maken van beroepskwalificaties. Dit alles onder druk van het groeiende succes van Le Pen.
  Het zal en mag niet werken. Allemaal bluffen.
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2019/11/frankrijk-scherpt-asielbeleid-fors-aan-idee-voor-nederland-719504/

  Geliked door 1 persoon

 6. henk verhoef zegt:

  Kijk even naar de uitslag van de verkiezingen in voormalige ddr deelstaat
  Juist ja — De afd een 25 pct en de andere vreemdelingen lovers partijen een 75 pct van electoraat
  Men — het hoogopgeleide volk-heeft dus gekozen voor de import
  en dat is wat er gebeurt– wil van het volk

  Let wel- de mof liep ook achter HITLER AAN EN WAS OOK VOOR DE GASOVENS EN DE JODEN MOORDEN en later riep men– wir haben es nicht gewust– toen ze de joden en anderen de gouden tanden uit de mond trokken/sloegen en ze de gasoven induwden
  Veel nederlander hielpen ook dapper mee en kwamen er in de rechtstaat nederland ook goed mee weg
  Probleem is dat de moffen er toen goed van afkwamen en zal men hopen dat dat nu weer gebeurt als de moslim de baas word/is ipv de Yank toen

  Like

 7. Steven zegt:

  ..en er zillen er nog wel MILJOENEN worden opgehaald. de EU zal en MOET naar de KLOTEN!

  Like

 8. hans zegt:

  Als ze doorgaat komt er oorlog! De vraag is: willen ze dat ook!?

  Like

 9. Duitsland wordt naast nazi staat en islam staat ook nog eens een maffia staat, waar alle denkbare bendes de steden en dorpen zullen overnemen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De Duitse regering is de grootste vijand van het Duitse volk !!

  Like

  • droevige mof zegt:

   Helaas, helaas, helaas moet ik me aansluiten bij wat henk verhoef schreef in de opmerking hierboven. De meerderheid van de Duitsers steunt de systematische vernietiging van hun land en de schade van de buurlanden als gevolg van domheid, eerbid voor gezag en gewoonweg desinteresse. Ze hebben precies de regering die bij hen past.
   Hier is geen excuus voor.

   Geliked door 1 persoon

 11. Jean zegt:

  Wanneer wordt die bende onder leiding van mergel “buiten gevlogen”?

  Like

 12. Wout Eenhoorn zegt:

  Niets is meer vreemd als het over de politiek in Duitsland gaat.Stelletje domoren Eerst zogenaamd excuses voor miljoenen doden en nu dit.weer.En wij alles maar nemen.Ik begrijp niet da tdie Duitser alles maar pakken

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Mensensmokkelaars worden vervolgd voor hun praktijken, terwijl vanuit de E.U. subsidie aan Duitsland gegeven word als men – asielzoekers – met het vliegtuig gaat ophalen. Dit is een door de E.U. gelegaliseerde mensensmokkel, maar zij worden dus NIET vervolgd. ….De massale hervestiging van mensen zonder opleiding of taalkennis met het vliegtuig is niet uit te leggen aan de bevolking….Als of die zich er druk over maken. Ze willen zich schuldig blijven voelen vanwege Duitslands Naziverleden en blijven met de verkiezingen op foute politieke partijen stemmen. De fut is er uit gelijk als bij PSV. Van topploeg naar amateur-gestuntel.

  Like

 14. ruud 2 zegt:

  Vraag Jesse Klaver eens wat hij moest doen in Etheopie? Valse paspoorten brengen?

  Geliked door 1 persoon

 15. Shabbatsv. zegt:

  Wordt het misschien eens tijd dat Duitsland een gaashek rondom krijgt .., zo een van het soort dat ze hier ook ooit maakten ?
  Met zo’n bord erop ..maar dan met ‘ Deutsches ‘ Viertel – ‘Duitse ‘wijk , en die houden we dan potdicht volgens DDR model .
  …een mens heeft zo zijn gedachten….

  Like

 16. Johan zegt:

  Dit is toch niet meer normaal ?
  Ze zijn echt helemaal compleet gek geworden daar in Duitsland.
  Alsof ze nog niet genoeg “glansparels” hebben, die daar de boel verzieken.

  Like

  • Tjah @ Johan.
   De vraag of ze helemaal gek geworden zijn is goed geplaatst, maar bij mij komt het volgende op.
   Hebbenze hier in Nederland ook zo’n lucht taxi en zo ja om hoeveel personen op jaarbasis gaat het dan.
   Ik ben namelijk niet vergeten dat ook de Nederlandse regering tekende bij het kruisje van Marrakesch.

   Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Niet uit te leggen.
  Dat lijkt het laatste waar ze zich zorgen om maken !
  Ze vertrouwen er gewoon op dat ze toch wel herkozen worden en het absurde is dat ze nog gelijk hebben ook.
  Een burgeropstand ?
  Welnee, daar zijn de Europeanen te gezapig voor, we zien het (als het meezit) in een item op het Nieuws voorbij komen, we nemen nog een slokje van de koffie en brommen; “tjongejonge, het is toch wat hè? “.
  Ik heb werkelijk geen idee hoe lang dit door zal gaan/kan gaan.
  Denk steeds vaker laat ik maar niet reageren op dit soort nieuws, het is zinloos en een herhaling van wat ik eerder al eens gezegd heb.
  In plaats van dat er bij steeds meer mensen de ogen open gaan blijft men apathisch toekijken.
  Ben nu 69 en denk steeds vaker; “het zal mijn tijd wel duren”.
  Een deel der ouderen protesteert wel maar wel zo zacht dat niemand erdoor gestoord wordt want ja je wilt niet uitgemaakt worden voor racist nietwaar.
  De jongeren schijnt het al helemaal niet te interesseren die zijn allang gewend aan het kijken van een voetbalwedstrijd waar 80% van de spelers niet uit Europa afkomstig zijn.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  https://vladtepesblog.com/2019/11/06/amazing-speech-in-the-french-parliament-where-the-words-are-spoken-aloud-the-great-replacement/

  Een geweldige toespraak in het Franse parlement waar de woorden “De grote vervanging” hardop worden uitgesproken..:

  Dit is echt een verbazingwekkende essentiële waarheid. Verspreid dit alstublieft om anderen te laten weten dat er ten minste één persoon met gezond verstand en met moed is.

  Geliked door 1 persoon

 19. Hovawart zegt:

  De werknemers in de EU betalen steeds meer belastingen, ieder mondje dat gevoed moet worden kost nu eenmaal geld……..tot alles overbelast zal zijn.
  Gelukkig heeft Nederland nog genoeg ‘potjes’ die we kunnen aangewenden, net als de BPM op nieuwe auto’s…zo’n ZesHonderd Miljoen! waar men nog geen bestemming voor heeft gevonden.
  Met dit belastinggeld kun je de burgers een verlaging geven, doek de BPM op, of zoek er een nuttige bestemming voor….maar geld afpakken en Nederlanders de hoofdprijs laten betalen voor auto’s en motoren die over de grenzen 1/3 minder kosten…..dat is pure diefstal.

  Like

 20. Lucky zegt:

  Ondertussen in Belgie…..letterlijk dood-verrijkt?
  https://tpook.nl/2019/11/08/belgische-filosofe-67-die-boeken-schreef-over-openstaan-voor-alle-culturen-dood-gevonden-gambiaanse-tuinman-hoofdverdachte/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Belgische filosofe (67) die ‘boeken schreef over openstaan voor alle culturen’ dood gevonden, Gambiaanse tuinman hoofdverdachte.

  “De Gambiaanse tuinman van een alleenwonende vrouw in een villa in Brakel is opgepakt. Hij wordt verdacht van de moord op de 67-jarige Lutgarde Maes.
  De vrouw des huizes, een filosofe die boeken schreef waarin stond dat ze ’openstond voor alle culturen’, verdween op vrijdag 6 september van de aardbodem.

  De 46-jarige Gambiaan die sinds enige tijd in haar tuinhuisje woonde, is elders in België gearresteerd, zo schrijft Het Nieuwsblad.

  Lutgarde, die pas op latere leeftijd een masterdiploma in de filosofie behaalde, stond open voor een open samenleving. „Wat multiculturaliteit betreft, is de grootste uitdaging om de mentaliteit door middel van onderwijs bij te schaven. Onbekend is nu eenmaal onbemind.””

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Is Merkel seniel aan het worden, soms? , ( volgens haar gelaatsuitdrukking? ) …….en……. iedereen moet ook maar zo op dezelfde manier met de handen gaan staan.,!!!<~<~<~<~<~<~<

   Like

 21. Lucky zegt:

  Nieuwe werkelijkheid?
  https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/trebbin-in-brandenburg-macheten-attacke-auf-dorf-disco-65862008.bild.html

  Macheten-Attacke auf Dorf-Disco
  Machete-Aanval op Dorps-Disco

  Op zaterdag rond 22.00 uur trokken twee afgewezen gasten een pistool voor de ommuurde dorpsdisco “Kulti” en probeerden ze uitsmijter Tom * (25) in de nek te steken.

  Tom, die de aanval afweerde, zei tegen BILD: “Er kwam een ​​troep van tien mannen, drie van hen hadden een huisverbod. Eerst werd er rond gediscussieerd. Toen keerde iemand ze de rug toe en haalde iets uit zijn broek. Op zijn beurt had hij de machete al opgeheven en wilde hem in mijn nek slaan. ”
  Ze hebben toen op de deur ingehakt. Ze hadden blijkbaar wraak willen nemen, anders hadden ze de wapens niet meegenomen. ‘
  Toen de daders, een groep jonge Syriërs en Afghanen, die naar verluidt uit een huis in het nabijgelegen Luckenwalde kwamen, zich realiseerden dat ze de “Kulti” niet konden bestormen, trokken ze zich terug.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Gvdgv, wat moeten we me die arremoezaaiers, hang de verantwoordelijken op aan bomen en lantaarnpalen en deporteer die rotzooi.

  Like

 23. janszn zegt:

  Ieder volk krijgt de regering, die zij kiest.
  Ja, ook wij Nederlanders.
  Kijk naar die gekte om ons heen: immigratie die miljarden kost, evenals de CO3-gekte, stikstof, Fpas, klimaat, transities, zwarte Piet en wat nog meer verzonnen wordt door die Haagse lieverdjes.
  U wilt dit niet meer, u bent het zat?
  Hopenlijk weet u wat u moet doen in deze chaos.

  Like

 24. Horatius zegt:

  Dit hervestigingsprogramma is een ander woord voor een omvolkingsproces van geheel West-Europa in het kader van de Wiedergutmachung, gestart in de jaren 50 toen het Wirtschafstwunder in Duitsland plaatsvond.

  Wij ‘profiteren’ hiervan mee want er zal ongetwijfeld weer wat worden herverdeeld als er nog meer kennismigranten worden overgevlogen vanuit Donker-Afrika en wij vriendelijk maar dringend worden verzocht ook een bijdrage te leveren vanuit humanitaire overwegingen bij deze hervestiging.
  Aan welke criteria deze asielzoekers moeten voldoen wordt niet bekend gemaakt. Worden ze zorgvuldig gescreend, zijn ze in het bezit van een vakdiploma of zijn het gewoon economische profiteurs op zoek naar levenslange uitkeringen en een mild strafklimaat?

  Intussen komen ze ook binnen via de Balkanroute en Italië, want de buitengrenzen van Europa staan boerkawijd open. Al of niet met behulp van Erdogan die ook zijn eigen agenda heeft en wel wat vluchtelingen kwijt wil die niet van plan zijn Syrië weer op te bouwen na een jarenlange burgeroorlog.

  Het Pact van Marrakesh is nu in volle werking getreden en de gevolgen zullen op termijn rampzalig zijn en dat weet iedereen die over een beetje gezond verstand beschikt en dus niet in de ban is van de linkse leuze: ‘Menselijkheid is de ziel van Europa.’

  Staan we aan de vooravond van een burgeroorlog of zijn we al bij voorbaat bereid het hoofd op het hakblok te leggen? Verkiezingen brengen geen uitkomst want het cordon sanitaire is een beproefd middel om de z.g. populisten buitenspel te zetten. De Gele Hesjes brachten ook geen omwenteling te weeg in Frankrijk, al lijkt het er nu wel op dat er bepaalde eisen worden ingewilligd om de stroom asielzoekers enigszins aan banden te leggen.

  Maar dit zijn slechts wat achterhoedegevechten want de hoofdmoot van de invasietroepen zijn al gearriveerd en het wachten is slechts op de onvermijdelijke confrontatie als de eis wordt gesteld op een zekere vorm van autonomie in de talloze moslimenclaves. Ze krijgen dan zo goed als zeker de steun van de linkse politieke elite maar de weerstand zal zeker niet gering zijn, dus de kans op grote maatschappelijke onrust en een escalatie is zeker aanwezig.

  De hamvraag is echter welke kant de politie en het leger zullen gaan kiezen bij die confrontatie?

  Daar zijn op dit moment geen zinnige voorspellingen over te doen. Maar is tegen die tijd het Europese leger opgericht, een fenomeen waar met name Merkel & Macron sterke voorstanders van zijn, dan zijn we op zijn Hollands gezegd de pineut. Want dat leger zou een soort Vreemdelingenlegioen zijn vanuit tactische overwegingen, omdat er dus niet op de eigen bevolking hoeft te worden geschoten.

  Alles bij elkaar geen scenario waar een mens erg vrolijk van wordt maar bij ongewijzigd beleid niet geheel onwaarschijnlijk vanwege de volgende reden: overal waar veel moslims verblijven ontstaan er bloedige conflicten tussen soennieten en sjiieten en ‘ongelovigen.’ We hoeven alleen maar met een schuine blik naar het Midden-Oosten te kijken om te weten wat ons in de toekomst te wachten staat.

  Maar volgens Mark Rutte hoeven we ons geen zorgen te maken: de AIVD, IND en het OM houden de zaak onder strenge controle, dus we kunnen rustig gaan slapen.

  Like

 25. Republikein zegt:

  GTSV is vanaf het begin een hoerentent.

  Like

 26. Gerrit zegt:

  De kosten voor de zogenaamde vluchtelingen zijn enorm.Maar nu gaat snel de gaskraan in Groningen dicht en verdwijnt een grote inkomstenbron voor het rijk.Dus op alles nog meer belasting heffen. De voedselbanken gaat een grote toekomst tegemoet want voor veel mensen zijn de waanzinnige gestegen kosten niet meer te betalen.Om over het gebrek aan woningen nog maar te zwijgen. Maar deze mensen krijgen een fijn huurhuis. De Nederlander moet duur kopen op een overspannen markt. We hebben nog nooit zo een stel prutsers bij elkaar gezien als nu in Den Haag.Er gaat geen verandering komen want men zal desnoods een pact met de duivel gaan sluiten om te voorkomen dat de PVV ook maar iets voor elkaar gaat krijgen.
  Het is hier net zoals in de DDR, de bevolking gegijzeld door een elite die het goed met zichzelf heeft getroffen. Het is tijd om de straat op te gaan net zoals de bewoners van Leipzig elke week deden.

  Like

  • Steven zegt:

   De straat op gaan heeft niet zoveel zin… daar vegen ze hun reet mee af. Brandende fakkels en hooivorken en met honderdduizenden tegelijk…. moet je kijken hoe snel ze allemaal in het vliegtuig zitten!
   De moskeeën liggen inmiddels al vol met wapentuig om die straks op de bevolking leeg te kunnen schieten. Ik had ooit al ergens gelezen dat veel wapens gewoon met goedkeuring worden doorgelaten…. de genocide is in volle gang!

   Like

 27. Hovawart zegt:

  Het is toch een opmerkelijk feit dat een COA overal NIEUWE kampen laat opzetten, opgedrongen aan gemeentes en bevolking die dat helemaal niet willen, maar er worden geen moslims opgevangen in islamitische verenigingsgebouwen, moskeeën of ander openbaar moslimonderkomens………willen zij soms ook geen asieltrekkers helpen?
  Je zou toch zeggen dat de vrome gelovigen als eerste hun deuren openen voor hun zielsverwanten…………

  Geliked door 1 persoon

 28. Rutte Merkel zegt:

  Ze zijn gek geworden de regering vangt 10.000 voor elke asielzoeker en eenmaal hier gevestigd mag de Duitse hardwerkende burger er zijn levenslang belasting voor betalen en als je als Duitser voor iets komt ben je alleen goed om de economie draaiende te houden en hard te werken zodat elke statushouders met zijn aanhang een goed leven heeft in Nederland pikken ze ook alles precies zo ze pikken alles uiteindelijk in binnenkort is er geen Nederland of Duitsland meer zoals de andere landen er ook voor komen te staan maar een land waar straks de buitenlanders over de blanke heersen en uiteindelijk krijg je volkermoorden en hele grote rellen onder de bevolking die het niet meer pikt dit soort gedrag van de leiders zoals Merkel en Rutte .als je straks veilig wil zijn ga je in het buitenland zitten want ze zitten allemaal hier heel dom bezig deze wereldleiders brengen alleen maar burgers in gevaar meer criminaliteit en geen veiligheid meer te waarborgen hoe lang pikt de bevolking dit nog eigen bevolking wil nu al niet meer werken voor andere rassen .kut Europa e u mijn woorden.

  Like

 29. Rinus zegt:

  Lekker doorgaan zo komen ze vanzelf naar Nederland blij mee.
  Als er ooit de pleuris uit breekt zijn Merkel en Rutte en Macron verdwenen. Basterds

  Like

 30. Monalisa zegt:

  wir schaffen das is ook rekbaar. er komen er nog zo; 20 miljoen aan

  Like

 31. Willie44 zegt:

  Er komt weer een tijd….. dat er weer iemand opstaat…geleerd van het verleden hebben we nie

  Like

 32. Vis zegt:

  Ze zijn knettergek om dat vreselijke volk op te halen en vooral als het 4,5miljoen kost en, uit eindelijk is het kosten plaatje dan 6,3miljoen nou ik kan me eigen hier gatverdorie zo kwaat om maken. Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt. Als ik om een of andere reden in de schit kom te zitten als BLANKE HOLLANDER dat wordt ik mijn huis uit gesodemieterd en heb nergens geen recht meer op en komt er n,vluchteling in mijn woning want, die moet geholpen worden. SODEMIETER NOU MAAR EENS OP MET DAT OPVANGEN VAN DIE GELUK ZOEKERS OPZOUTEN MET AL DAT VOLK EN DE POORT SLUITEN!!!!!!! Want,ik krijg er genoeg van en,nog meer roven en moorden jongens want,je wordt hier toch niet gepakt. STELLETJE SUKKELS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s