De Barbarijse zeerovers zijn weer helemaal terug

Screenshot_145

(Door: H. Numan)

Een paar dagen geleden werd een Nederlandse staatssecretaris geschoffeerd door Marokko. Ze werd te verstaan gegeven dat ze niet welkom was. Haar bedoeling was overleg te plegen om een Marokkaanse crimineel te kunnen uitwijzen naar zijn eigen land. Iets later loog de Marokkaanse regering dat dit helemaal niet waar was. Ik weet dat liegen daar heel gewoon is, ook voor onze bewindslieden hier (hoi Mark!). Maar dit is nèt eventjes iets te ongeloofwaardig. Wat is het wel? Het gewone gedrag van de Barbarijse zeerovers. Ze zijn er weer, “tot siens bai oe tois” om een oude vitragereclame te parafraseren.

Wat waren de Barbarijse zeerover-staten? De inwoners van nu Marokko, Tunesië, Algerije en Libië, die eeuwenlang opereerden zoals de Somalische zeerovers het nu doen. Met kleine snelle scheepjes jaagden ze op Europese koopvaardijschepen om die buit te maken en de bemanning te verkopen als slaven. Daar verdienden ze een dik belegde boterham mee. Bij tijd en wijle waren de Europese machten het zat en bombardeerden hun bases. Michiel de Ruyter heeft het vele malen gedaan. Tijdens een van die acties wist hij de vrijlating van Hongaarse dominees te bedingen. Iets wat wij wel, maar Hongarije niet vergat. Onze Michiel de Ruyter heeft bij hen een ereplaats in hun geschiedenis. Algiers werd in 1834 nog gebombardeerd door de Franse marine. Om nogmaals duidelijk te maken dat die apenstreken maar eens afgelopen moesten zijn.

En nu opereren ze niet alleen vanuit hun thuisbases aan de Middellandse Zee. Ze werken ook in Nederland. Waar ze zelfs in ons parlement zitten. De apenstreken zijn niet afgelopen, maar worden steeds erger. Sommige volken leren het nooit.

Wat u waarschijnlijk niet weet, is dat die voormalige Barbarijse zeerover-staten een nogal ingewikkeld diplomatiek protocol kennen. In onze diplomatie is elkaar niet schofferen of opzettelijk beledigen zo ongeveer de hoeksteen. Bij hen ook, maar dan precies andersom. Daar schoffeert en vernedert men buitenlandse dhimmi-diplomaten zo hard mogelijk. Bij voorkeur als ze het niet door hebben.

In hun protocol moet een functionaris tenminste door een gelijkwaardige functionaris ontvangen worden. Een lagere functionaris is een grove belediging. Andersom is het heel gewoon om de buitenlandse (dus dhimmi) functionaris urenlang te laten wachten om hem of haar uiteindelijk te woord te laten staan door …. de portier. Ik neem u niet in de maling. Dit gebeurt echt. Die portier wordt dan geïntroduceerd als ‘een lagere diplomatieke ambtenaar’ om de vernedering niet te duidelijk maken. De minister (of andere hoge hotemetoot) excuseert zich dan voor zijn afwezigheid en of de staatssecretaris zo vriendelijk wil zijn om zijn boodschap af te geven aan zijn afgevaardigde. Aan de portier dus. Je kunt alleen maar beledigd zijn als je weet dat je beledigd wordt, tenslotte.

Zouden wij andersom hetzelfde doen – en eerlijk gezegd zou dat mijn advies zijn – dan is het een reden voor een oorlogsverklaring of tenminste het verbreken van de diplomatieke betrekkingen, het sluiten van ambassades plus zware sancties. Maar dat is pure bluf. Kunnen ze niet, willen ze niet, en doen ze echt niet. Maar als wij niets doen, waarom ook niet?

Het gedrag van Barbarijse zeerover-staat onderdanen alhier? Precies hetzelfde. Vanaf de kleuterschool is geweld, chanteren, beledigen en vernederen voor hen de norm. Glashard liegen, alles ontkennen en hun slachtoffers de schuld geven is de gebruikelijke verdediging als ze ontdekt worden. Wederom, zolang wij niets doen, waarom ook niet? Het werkt toch prima?

Als u de geschiedenis van de Barbarijse zeerovers een beetje kent, en iets van het mohammedanisme weet, dan weet u dat dit vanuit hun religie en cultuur komt. Niet alleen de Barbarijse zeerover-staten doen dat. Alle mohammedaanse staten doen dat. Zolang ze er mee weg komen. Hoe strenger islamitisch, hoe meer. Men eist bijvoorbeeld in Iran dat Nederlandse vrouwelijke ministers zich gesluierd voorstellen, “omdat onze wetten dat nu eenmaal eisen”. Nederland, semidebiel als het is, gaat daar uiteraard mee akkoord.

Amerika doet dat absoluut niet. Die zeggen: dit is geen vrouw, maar de vertegenwoordiger van ons land/de president. Haar geslacht doet niet ter zake. U eist dus dat ons land zich onderwerpt aan uw wetten. Die wet op de sluier is streng verboden in Amerika, dus dat gaan we niet doen. Als het Iran echt menens was, dan zouden ze voet bij stuk houden. Echter, Iran maakt er helemaal geen punt van. En dat betekent dat Iran gewoon kijkt tot hoever het kan gaan. Nederland trapt er in, met boter en suiker. Leuk! Amerika niet. Erg jammer, maar geen probleem. We verzinnen wel wat anders. Natuurlijk zegt Amerika niet letterlijk zoals ik het beschrijf, maar in meer diplomatieke bewoordingen.

Evenzo goed is het tonen van je ruggengraat precies dat waar Europa te bang voor is. Enkel de PVV zou eisen dat de minister met zoveel woorden tegen Iran zegt dat ze naar de petroleumpomp kunnen lopen. Zelfs het Forum heeft het niet door en zou akkoord gaan met de Iraanse eisen. Logisch eigenlijk, want Baudet en Hiddema weten bepaald niet veel van het mohammedanisme. Ook die twee zullen zeggen: ‘s lands wijs, ‘s lands eer. Als het bij hen de gewoonte is om onze ministers te woord te staan door de portier, dan moet dat maar. (zolang wij bij de 150 lotuseters kunnen blijven zitten mag van ons heel veel.)

En dat brengt me tot wat wij als land kunnen doen. Niet luisteren naar wat de opvolgers van de NSB gillen, dat spreekt voor zich. Feministen die openlijk voorstander zijn van boerka’s en vrouwelijke besnijdenissen diskwalificeren zich ten ene male als gesprekspartners. Hooguit voor een goed gesprek met een psychiater. Dr. Martijn de Koning, beter bekend als “dokter Kromzwaard”, ook. Met die man kan niet gedebatteerd worden. Een nauwgezet onderzoek van de AIVD is een veel gezonder idee. Ik denk dat hij meer te verbergen heeft dan Anton Mussert.

De meest gehoorde kreten zijn ‘dat is niet democratisch’ en ‘als Wilders aan de macht komt, zijn we terug  bij de NSDAP’. Complete onzin. Democratie is doen wat de meerderheid wil, en zoveel mogelijk rekening te houden met de minderheid. Het is niet domweg doen wat een onbenullige minderheid gilt, omdat dat ‘democratisch’ zou zijn. Dat is krankzinnig. Hoeveel mensen willen Zwarte Piet Zwart houden? Rond de 87%. Hoeveel wil enkel Zwarte Piet afschaffen? Iets van 3%. De rest wil niet alleen Zwarte Piet, maar ook Kerstmis en Pasen afschaffen en de slavernij weer invoeren. Plus de doodstraf voor homoseksualiteit en sharia recht invoeren als we toch bezig zijn.

Je hoort er in het debat niet veel over, want de laatste groep zijn natuurlijk onze Barbarijse zeerovers. Ongeveer 10% van onze bevolking. Natuurlijk willen die Zwarte Piet afschaffen, als dat haalbaar is zonder te veel moeite. Maar dan gelijk ook Sint Nicolaas, want daar nemen ze veel meer aanstoot aan. Vreemd eigenlijk. KZPO maakt wel veel stennis over Zwarte Piet, omdat dit aanstoot zou geven, maar Sint Nicolaas, die voor mohammedanen veel erger is, hoor je ze niet over.

Er is geen debat, en het is niet democratisch om te gaan polderen. KZPO zegt: verbied wat wij willen. De rest van Nederland zegt: we gaan helemaal niets verbieden. Nogal een verschil.

Terug naar wat Nederland zou kunnen en moeten doen. Allereerst moeten we – en dat kan alleen maar als Wilders minister-president is geworden –  direct ophouden met alles racisme te noemen en dader-centraal  te denken. Als de FIOD en de ECD constant Marokkaanse en Turkse bedrijven en bedrijfjes onderzoeken, is dat geen discriminatie, maar doodeenvoudig waar het probleem ligt. Die frauderen gewoon meer. Exact hetzelfde geldt voor zigeuners, die tegenwoordig eufemistisch ‘Roma’ genoemd moeten worden. Het is een vaststaand feit dat die zich veel minder aan onze wetten (willen) houden, dus is het niet meer dan logisch dat ze navenant meer aandacht van justitie krijgen.

Ik weet heel goed dat een groot deel van de Marokkaanse en Turkse schatkisten gevuld worden door hun onderdanen alhier. Dat mag, zolang het volgens onze regels gaat. Een Nederlandse staatssecretaris wordt vierkant geweigerd voor overleg? Prima. Ambassadeur, legt dat eens uit. In detail. Oh, het blijkt dat uw diplomaat die dat vertelde de schoonmaker van het ministerie was? Ook geen probleem. Dan zal onze schoon… diplomaat de ambassadeur de boodschap geven dat hij zijn kameel moet pakken en terug naar huis kan gaan. Zo direct hoeft het nu ook weer niet, een stagiaire van de diplomatieke dienst werkt net zo goed.

Als wij niet kunnen onderhandelen hoe Marokkaanse onderdanen naar hun eigen land uitgezet kunnen worden, dan is er kennelijk geen verdrag. Dan kunnen we de ontwikkelingshulp die we geven direct stoppen, nietwaar? Is dat ondemocratisch? Dan is gezond verstand ondemocratisch.

Precies hetzelfde kunnen we doen als Marokkaanse en Turkse staatsburgers met twee paspoorten weigeren hun bezittingen in eigen land op te geven. Die krijgen dan geen uitkering. Ondemocratisch? Wel nee. Ik woon in Thailand. Als ik in Nederland om wat voor reden dan ook een uitkering wil aanvragen, moet ik mijn Thaise bankboekje laten zien. Als ik dat niet doe, krijg ik niets. Tamelijk logisch, lijkt me. Gewoon, omdat ik niet aan de regels voldoe. “Zielig”, “Isse main lant”, “Isse main koeltoer” gaat voor mij echt niet werken. Is dat geen discriminatie? Waarom moet ik wel opgave doen van mijn buitenlandse bezittingen en mensen met een grote bek niet?

Over twee paspoorten: Nederlanders mogen geen twee paspoorten hebben. Onze wet verbiedt dat. Dus aan u de keuze. Welk van de twee paspoorten gaat u opgeven? Die vraag zou direct aan hoge functionarissen, zoals Arib, Aboutaleb en Marcouch gesteld moeten worden. Juist zij moeten het goede voorbeeld geven. Ik garandeer u, wanneer links eenmaal is uitgeraasd over die ongelofelijk strenge eis, dan geven Arib, Aboutaleb en Marcouch direct hun Marokkaanse nationaliteit op.

Militair en economisch is er geen enkel mohammedaans land dat iets te vertellen heeft. Het enige wat ze in overvloed hebben is olie. Dat is een verslaving waar we heel snel (sinds 1973 eigenlijk) vanaf moeten. Hoe precies is een ander verhaal, maar we kunnen veel beter ons geld stoppen in onderzoek naar alternatieven voor Arabisch olie dan in opvang van Arabische vluchtelingen.

Turkije gaat altijd prat op haar strategische positie aan de Bosporus. Waarom iedereen daar altijd in tuint, geen flauw idee. Pak de landkaart maar. Om die Bosporus te bereiken moet je dwars door de Egeïsche Zee varen. Die is bijna net zo ondiep als de Bosporus en staat volledig onder Griekse controle. Die zee kan even effectief afgesloten worden. Dat maakt de Bosporus een stukje minder strategisch belangrijk.

Turkije mag best als onafhankelijk land wapens kopen in Rusland. Alleen niet als NAVO-lid. Want Russische wapen passen nu eenmaal niet in onze logistiek. Met andere woorden: donder die vervelende snorren direct de NAVO uit. Als Erdoğan opeens Constantinopel in plaats van Istanboel hoort uit de mond van Poetin, dat is dan zijn probleem. Niet het onze. Potentiële EU-leden – wat Turkije enorm graag wil worden – bezetten geen EU-staten. Dus éérst Noord-Cyprus terug geven aan Cyprus, dan praten we verder.

Kortom, er is meer dan genoeg wat wij als klein land zonder problemen kunnen doen tegen de islamisering van onze samenleving. Casablanca of Istanboel bombarderen is nergens nodig voor. We hoeven niet ‘te jagen’ op Marokkaanse of Turkse fraudeurs. Enkel fraudeurs in Nederland opsporen en berechten. Ongeacht hun nationaliteit of religie. Als men – of jullie – daar aanstoot aan neemt, gewoon minder misdrijven plegen.

Een rechter veroordeelde onlangs een (asielige) verkrachter die maar liefst 16 meisjes verkracht had tot 7 jaar gevangenis. Minder dan 6 maanden per geval. Een andere veroordeelde een asielzoeker met verblijfsvergunning tot een fopstrafje, ‘omdat hij anders zijn verblijfsvergunning kwijt zou raken’. Beide rechters zouden daarvoor minstens berispt zo niet streng bestraft moeten worden. In het eerste geval kun je gerust van een recidivist spreken, dat is een straf verzwarende omstandigheid. In het tweede geval is die verblijfsvergunning niet ter zake doende. Als hij die vergunning niet kwijt wilde raken, dan had een natte spons en wat zachte zeep of lotion zijn probleem kunnen oplossen. Deze rechter is simpelweg niet geschikt voor zijn vak. Hij kan beter bij de sociale dienst gaan werken. Voor dit soort veelplegers zouden de straffen zonder meer bij elkaar opgeteld moeten worden. Dus die eerste verkrachter zou dan per geval 10 jaar krijgen. Omdat langer dan 25 jaar niet kan, tot zolang achter tralies blijven zitten. Is nog coulant, als je 135 jaar niet hoeft uit te zitten.

Marokko wil haar eigen criminelen niet terugnemen? In dat geval naar Casablanca vliegen, desnoods met 4 marechaussees en in de slurf zetten. Zoek het maar uit met hem. Hij komt het vliegtuig niet in. Maak er maar een diplomatieke rel van.

De PVV zou bij elke gelegenheid, te pas en te onpas, voor moeten stellen om maatregelen tegen Turkije te nemen, tot ze zich terugtrekken uit Noord-Cyprus. (soort van delenda Carthago.) Gegarandeerd zeker zit de Nederlandse vleugel van Erdoğan’s DENK partij elke keer boven in de gordijnen. Geeft flink wat reuring, vooral aan de linkerkant van de Kamer. Bovendien is er geen speld tussen te krijgen. De tijd dat we de andere kant op konden kijken, moet maar eens afgelopen zijn.

Strikte handhaving van onze grenzen. Iemand heeft wel een dure smartphone, maar geen paspoort? Dan is het geen asielzoeker. Of een hele domme, die zijn prioriteiten verkeerd heeft, maar dat is zijn probleem. Zonder paspoort direct uitwijzen en terugsturen. Bad, bed en brood? Prima. Maar uitgeprocedeerde asielzoekers op straat zetten? Dat is iemand aanzetten tot criminele activiteiten. Dat is strafbaar, en mag de overheid niet doen. Die mensen moeten in verzekerde bewaring blijven tot uitzetting mogelijk is. Met een bed, een bad en brood. Tot ze uiteindelijk vertrekken.

Kortom, er is meer dan genoeg mogelijk zonder in de wet ook maar één letter te veranderen. Waar de kiezers kunnen helpen door niet dom op de VVD te blijven stemmen.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op De Barbarijse zeerovers zijn weer helemaal terug

 1. Rensk. zegt:

  Idd de vrouw van de president had zich niet gesluierd. Maar die marionet van Hamas Kaag stond wel in een lange zwarte jurk met gebogen schouders voor een arabier. (die arabier van haar heeft haar goed gedrild) Ze weet haar plek als onderdanige pakezel. Minachting alom voor haar onderdanigheid.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Ik begrijp überhaupt niet dat een Marokkaan in Nederland asiel kan aanvragen : er is daar toch geen oorlog ?

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Perfect verhaal H. Numan, met de oplossingen erbij. Kan de haag zo mee beginnen. Maaaaar “ze verdommen het “. Bedenken hoe we den haag het vuur na aan de schenen kunnen leggen. De raderen draaien.

  Like

  • g reinders zegt:

   gewoon met zn allen er voor zijn om dit kabinet naar huis te sturen !bij schiphol en Zaandam staan er al van deze huizen ! en het koepelhuis in haarlem weer geschikt maken om er weer voor een hele tijd te wonen . dat is wat de NEDERLANDERS moeten / mogen doen !

   Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Heerlijk Land, dat GerMoney! Dit is al de tweede grote roof uit een belangrijk museum! Laat mij raden, wie……

  Like

 5. henk verhoef zegt:

  uw verhaal is helemaal waar en overal controleerbaar
  MAAR hoe dom is de gemiddelde nederlander dan – om dat zooitje in den haag en brussel te kiezen
  DAAR zit immers het probleem–
  Helaas is niet alleen de nederlander dom– maar in generaal– de de BLANKE — hoog opgeleide
  Je kan het een zwakbegaafde blanke analphabeet toch niet kwalijk nemen dat hij de geloof- of oetkeringbelovers/gekkies kiest

  Waarom is die hoogopgeleide blanke niet MEER geintgereerd meer en kiest hij maar wat
  Omdat hij in de steek is gelaten door zijn eigen groep– zeg masar de boze blanke man is uit de groep gestoten want hij heeft geen zin meer om- bv- de onderwijzeresjes( aldan niet met hoofddoekje ) een paar uurtjes per week te laten aanklooien zonder enig stok achter de deur voor prestatie — maar voor ver weg vliegreisjes naar verwegstan( en klom,aat prediken) want een mens mag ook wel wat beloont worden voor niets doen
  – onderweijzeresjes is voorbeeld– want half nederland aan de oetkering en TOESLAGEN( zijn ook oetkering)
  Maar de spaargelden van blanke boze man– bv zijn pensioen– in 10 jaar is er MAAR 20 pct door het afvalputje gegaan
  en de spaargelden van de gemeenschap– bv eneco– verkocht– tafelzilver weg en over 2 jaar is dat geld ook op aan leuke zaken– zoals ezels provberen te leren lezen of mooie moskeen te bouwen
  Wat zijn we rijk — toch
  of nog mooier we leven in een beschaafd land– kijk maar– achter iedere 3e voordeur( is vrijwel over heel eurpopa gelijk) heerst geweld ( huiselijk of geloof of overheid) en vallen er meer doden dan in het verkeer
  maar de advocaten en rechters- — goud geld aan te verdienen want zij zijn de baas

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat een heerlijk verhaal !!
  Een verhaal ook waar elk redelijk weldenkend persoon achter zou moeten staan.
  Eén probleem nog; hoe krijgen we het de Haagsche politici aan het verstand.
  Helaas, dat is geen ‘probleempje’ maar een levensgroot probleem, ze zijn ziende blind en horende doof, van Linkse partijen hoeven we helemaal niets te verwachten, die zijn doordesemd van allochtonen die zich daar met hand en tand tegen zouden verzetten.
  Tel daar de Sigrid Kaags en de Yasser Ferats binnen de politiek bij op en het wordt duidelijk dat zo’n gevecht zich jarenlang zou voortslepen.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/27/over-thousand-migrants-storm-greece-italy/

  Over a Thousand Migrants Storm Greece and Italy In Days
  Meer dan duizend migranten bestormen Griekenland en Italië in dagen

  Both Italy and Greece have seen a new influx of migrants in the last several days, with Greece alone receiving over 700 migrants in 24 hours.
  Italian authorities allowed several migrant transport NGO vessels to dock on both Sunday and Monday, with the French NGO Sos Mediterranée dropping off 215 migrants at the port of Messina on Sunday after recovering the migrants off the coast of Libya, Il Giornale reports.
  A day later, the unpopular leftist Italian coalition government of the Democratic Party and the Five Star Movement, granted access to two more migrant transport NGOs, Open Arms, which landed 73 migrants in Taranto and Aita Mari which disembarked 78 migrants in Pozallo

  Zowel Italië als Griekenland hebben de afgelopen dagen een nieuwe toestroom van migranten gezien, waarbij alleen Griekenland meer dan 700 migranten in 24 uur ontving.
  Italiaanse autoriteiten lieten op zondag en maandag meerdere NGO-schepen voor het transport van migranten aanmeren. De Franse NGO Sos Mediterranée bracht zondag 215 migranten af ​​in de haven van Messina nadat de migranten voor de kust van Libië waren teruggevonden, meldt Il Giornale.
  Een dag later verleende de impopulaire linkse Italiaanse coalitieregering van de Democratische Partij en de Vijfsterrenbeweging toegang tot twee andere migrerende transport-NGO’s, Open Arms, die 73 migranten in Taranto en Aita Mari landden die 78 migranten in Pozallo van boord brachten

  Like

 8. Rina zegt:

  Wij worden doodziek van dit slappe beleid, we lijken wel gek te worden. Ze doen steeds maar alsof er niks aan de hand is, maar het land is ziek!!! Ik vind schieten en handgranaten elke dag gebeurd het wel, niet te geloven. En ik ben zeker niet rassistisch!!!

  Like

 9. Frenkie zegt:

  De spijer op z’n kop. Nederland slaapt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s