Kaag´s miljoenenhulp is goed voor het geweten, niet voor Palestijnen

Screenshot_36.png

(Door: Robbert de Witt)

Minister Kaag (D66, foto) wil de financiële hulp voor de UNRWA komend jaar hervatten, nu de problemen daar lijken opgelost. Maar deze gul gefinancierde VN-organisatie houdt de Palestijnen al decennia aan het infuus en doet wat een Palestijnse overheid eigenlijk zou moeten doen.

De rotte appels zijn weg, en dus vindt D66-minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) dat Nederland komend jaar weer de Haagse hulp aan UNRWA kan hervatten.

De ethische commissie van de Verenigde Naties bracht dit jaar een keihard rapport naar buiten over deze VN-organisatie die jaarlijks honderden miljoenen geeft aan Palestijnen voor onderwijs, voedsel en andere essentiële zaken. In het management zou sprake zijn van machtsmisbruik, intimidatie en ‘het onderdrukken van afwijkende meningen’. Daarop schortte Nederland de gift van € 13 miljoen per jaar op.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, D66, Elite, Graaien, Hypocrisie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Kaag´s miljoenenhulp is goed voor het geweten, niet voor Palestijnen

 1. Klaas zegt:

  Enkele opmerkingen over deze kopvodminnende vrouw:
  1. Zij beschaamde het vertrouwen van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
  Zij vertrok eerder bij dit ministerie van nadat zij uit haar vertrouwensfunctie bij de afdeling ‘Politieke VN-zaken’ van dit ministerie was gezet.
  Dat was omdat de leiding van BZ had ontdekt dat zij in het geheim met een vertrouweling van Yasser Arafat was getrouwd.
  Zij beschaamde dus het vertrouwen van dit ministerie en wist niet goed om te gaan met gevoelige informatie.
  Dat alleen al maakt iemand ongeschikt als staatssecretaris op een ministerie waar uiterst vertrouwelijk met informatie moet worden omgegaan, denk aan de internationale samenwerking inzake terrorismebestrijding.

  Haar persoonlijk leven is nauw verbonden met een terroristische organisatie.
  Haar Palestijnse man, Anis al-Qaq, was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in een tijd dat zijn baas Yasser Arafat opdrachten gaf om terreuraanslagen te plegen. Dat kan betekenen dat haar man persoonlijk de hand in terreur heeft gehad.

  Zij heeft bewondering voor terroristen.
  Sigrid Kaag heeft in haar woonkamer prominent een foto van Yasser Arafat (zie foto hieronder). Yasser Arafat geldt als “de vader van het moderne terrorisme”. Zijn hele leven heeft hij zich bezig gehouden met weerzinwekkende terreur. Duizenden onschuldige mensen zijn op bevel van Arafat vermoord. Niet alleen Joden en Israëli’s, maar ook vele Jordaniërs, Libanezen en Palestijnen – zowel politieke tegenstanders als Arabieren die wel in vrede met Israël wilden leven.

  Zij heeft goede banden met terreurorganisaties.
  Sigrid Kaag beroept zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de sjiitische terreurorganisatie Hezbollah. Wie is daar nou trots op? Naast veel terreur in het Midden-Oosten pleegt Hezbollah ook terreur op Joden wereldwijd, zoals de aanslag op een Joods gemeenschapscentrum in Argentinië waarbij 85 onschuldige burgers gedood werden.

  Pro-terreur.
  Haar kinderen lijken pro-terreur te zijn opgevoed door hun ouders. Zo likete haar dochter Janna “Marwan Barghouti for president” op Twitter. Deze Marwan Barghouti is tot vijf keer levenslang veroordeeld wegens bewezen betrokkenheid bij drie terreuraanslagen waarbij vier Israëli’s en een Griekse monnik werden gedood. Maar vermoed wordt dat hij nog minstens 33 aanslagen met in totaal 21 doden georganiseerd heeft.

  Zij is haatdragend naar een bevriende democratische natie.
  De democratisch gekozen Israëlische premier Netanyahu noemde zij onder meer “een racistische demagoog” en “geen vertegenwoordiger van vredelievende Israëli’s”.
  Zij werkte voor de UNWRA, de VN organisatie die alle Palestijnse nakomelingen van vluchtelingen opgesloten houdt in kampen. Dat zou nodig zijn, zo wordt hen wijs gemaakt, omdat zij daardoor ooit naar Israël zullen mogen verhuizen.
  Daarom moeten zij – zelfs als zij in gebied wonen met Palestijns zelfbestuur, wat geldt voor de meerderheid – in afschuwelijk overbevolkte kampen blijven wonen. In deze kampen worden zij door de UNWRA opgevoed met antisemitisme, haat tegen Israël en verheerlijking van de jihad.

  Zij heeft nauwelijks verbondenheid met Nederland of met het Nederlandse beleid.
  Haar kinderen noemt zij ‘Palestijns’. Als haar kinderen Palestijns zijn en dus niet Nederlands, wat doet zij dan in een Nederlands kabinet?
  Ook beleidsmatig gezien is Sigrid Kaag een heel merkwaardige keus voor een staatssecretaris. Sigrid Kaag herkent zich niet in Nederland, want zij constateert “dat Nederland gedurende mijn [tientallen jaren] afwezigheid nogal is veranderd”.
  Zij vindt migratie “een verrijking voor de Nederlandse samenleving”. Zij is daarom tegen opvang in de regio, iets wat juist een speerpunt is van het buitenlandbeleid van het nieuwe kabinet.

  Nederland staat de komende jaren voor grote uitdagingen, ook wat islamitische terreur betreft.
  Het is van groot belang om ministers en staatssecretarissen te hebben die deze dreiging en de bestrijding daarvan serieus nemen.
  Sigrid Kaag heeft laten zien dat zij hiervoor niet de meest aangewezen persoon is.
  Mark Rutte (VVD) had deze kopvodminnende vrouw nooit moeten accepteren. Hij kan daarom beter op zoek gaan naar een meer geschikte persoon, of, beter, ermee stoppen en verkiezingen uitschrijven.

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Wat ik al dacht. Kaag vind weer een excuus om toch weer miljoenen van onze centen naar een bodemloze put te smijten. Het idee van een Palestijnse staat. Welk idee heeft madame Kaag hier eigenlijk bij. Een criminele staat van misdadigers, die gelieerd zijn aan IS en alle joden van de aardbol willen vegen? En na de joden een volgend volk wat weg moet. Het ligt immers bij dat volk altijd aan anderen. Is niks mee te beginnen. De persoonlijkheidsstructuur van die gasten is voornamelijk narcisme met een doodscultus incluis, Is wel een staat die bij madame Kaag past idd. Vreselijke takkewijven mensen als Kaag en nog meer van dat soort

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Wat kan Nederland een hoop geld over houden voor zijn eigen burgers, stem daarom D’66 weg.

  Geliked door 1 persoon

 4. Deze welbespraakte minister Sigrid Kaag hoort thuis in de gevangenis ,wegens het willens wetens sympathiseren met het islamitische terroristische gedachtegoed van de in Egypte geboren massamoordenaar en Nobelprijswinnaar Yasser Arafat !!! Deze zogenaamde toekomstige partijleider van D66 is een grote schande voor Nederland ,waar jaarlijks de holocaust met krokodillentranen wordt herdacht !!! Waarschijnlijk kan de pathologische leugenaar Mark Rutte ( premier) de naam van de moordenaar Yasser Ararat niet meer herinneren ,maar ja dat krijg je als geschiedenis hebt gestudeerd aan een universiteit die misschien wel rechts georiënteerd was ,maar de geschiedenis van Israël misschien wel bewust verdraaid heeft!!!Nu maar hopen dat een meerderheid van de tweede kamer ervoor zorgt dat het Nederlandse belastinggeld niet weer verspild gaat worden aan de UNWRA !

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Kaag het slaafje van haar dierbare mannie doet gewoon wat haar terreurmannetje haar op draagt. Men denkt toch niet dat zij als vrouw ook maar iets in haar privéleven wat in te brengen heeft met de vent waar ze mee getrouwd is. Ze is niet meer dan een nuttige idioot. Arabische mannen en met name uit die streken trouwen niet uit liefde hoor. Vergeet het maar.

  Geliked door 1 persoon

 6. andre zegt:

  Sigrid Kaag doet ook maar wat haar wordt opgedragen en de hele Palestina kwestie is een goor smerig verdien model van LINKS, opgezet door LINKS en onderhouden door zielloze idioten als een Sigrid Kaag. De geldstromen in de vorm van subsidies uit de belastingpotten verdwijnen zo als sneeuw voor de zon in de zakken van LINKS. De ethische commissie van de VN krijgt hier natuurlijk ook hun fooitje van, zelfs de VN zit tot over hun oren in deze LINKSE kwestie. De VN is ook kneiter LINKS trouwens. Maar wij moeten gaan applaudisseren dat NL zowaar 13 miljoen eventjes opschort? hahahaha uit het zicht verdampen de miljarden en opschorten is 2 weken later alsnog betalen als LINKS het beleid voert. 700.000 vluchtelingen zijn er inmiddels al 5 miljoen en dan zitten de psychopaten al bijna op hun magisch getal van 6 miljoen. De Rothschild Khazar maffia zijn de slavendrijvers de moordenaars en dieven uit “vrucht van de boom”

  Like

 7. Pingback: Kaags miljoenenhulp is goed voor het geweten, niet voor Palestijnen! | eunmask

 8. Hovawart zegt:

  Ondertussen word de Nederlandse Randstad een exacte kopie van de Gazastrook……….dat belooft nog wat.

  Like

 9. Ray zegt:

  Volgens miljoenen ontevreden autochtone Nederlanders, waaronder boeren, leraren, huizenzoekers, huizenbouwers, zorgverleners enz. (de lijst MET lijkt eindeloos) is de tijd rijp voor een politieke revolutie gezien de vele aperte onzin uit de kokers van partijtjes als GL, D66 en PvdA en het meedeinen van de ‘vermeende’ vroegere daadkrachtige liberale partijen op de golven van TE megalomane linkse idiotie. Partijen die 3 woorden bezigen die zijn gimigimigimi oftewel geef me JULLIE Geld.

  Laat men/zij eerst een daadkrachtig optreden in eigen geboorteland – NEDERLAND – i.p.v. persoonlijke, belangen buiten Nederland te laten prevaleren door met ons geld corrumperende groepen Palestijnen als regelrechte Sinterklazien met gratis geld te strooien.

  Of beseffen huidige “regeerders” inmiddels dat zij in 2021, hopelijk eerder, afgedaan hebben en willen via geld strooien buiten NL hun/haar CV opleuken om daarmee een zakkenvullend nep baantje bij bijv. de VN te krijgen. Zie wat mw. Hennis er (not) van bakt.

  Mijn partij was! de VVD door de giechelende zich constant verstoppende MP die incidenteel ‘pleur op’ zegt tegen lui die menen dat onze wetten niet voor hen gelden en zijn minachting voor collegae uit door als een naoorlogs knulletje in korte broek zich doof en stom te houden voor een ieder in de 2e kamer.

  De houdbaarheidsdatas van politici van D66 en zeker GL waren al verstreken voor Rutte III goed en wel begon met ‘mis’regeren!.

  Wordt tijd dat de Bilderberg club Rutte laat vallen en FvD gaat steunen met als motto put your money where your mouth is, of ‘geen woorden maar daden’ IN NEDERLAND en uit de categorie hier hebbuh se wat an.

  Like

 10. vraagtekentje123 zegt:

  Mw. Kaag geeft graag, van onze belastingcentjes aan het volk van haar echtgenoot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s