Wijkagent gaat drankgebruik ouderen controleren

Screenshot_73

(Door: Maarten Ritman)

ROTTERDAM – Alcoholvrije huizen van de wijk (buurthuizen) en apothekers en wijkagenten die moeten gaan opletten of ouderen niet een borreltje te veel drinken. Zo nodig moeten ze ook mensen gaan waarschuwen. Dat zijn enkele maatregelen die staan in het nieuwe Rotterdamse preventieakkoord.

Het lokale akkoord werd gisteren gepresenteerd. Met meer dan tachtig partners wil de gemeente de strijd voor gezondere Rotterdammers serieus gaan oppakken. Naast zijn zelfverklaarde ’oorlog’ tegen hamburgerketens en snackkramen in de stad ziet zorgwethouder Sven de Langen een rookvrije stad voor zich, waarbij ook zeker niet te veel mag worden gedronken.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, betutteling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Wijkagent gaat drankgebruik ouderen controleren

 1. Peter zegt:

  Zet liever een paar agenten extra in bij een pinautomaat,iemand die zijn hele leven heeft gewerkt mag van mij best een borrel nemen.Als je gaat betuttelen pak een marokkanenwijk aan ,of hebben die soms een te grote smoel .

  Geliked door 3 people

 2. Rini Stegeman zegt:

  De NSB’ers onder ons..ze waren er en zijn nooit weggeweest.BAH

  Geliked door 3 people

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Heeft de gemeente Rotterdam er wel eens over nagedacht waarom ouderen troost zoeken in een borrel ?

  Geliked door 6 people

 4. Rensk. zegt:

  Alle mensen. Als mensen zich ongans willen vreten en drinken laat ze dan. Vind ik b.v. bij Timmermans ook helemaal niet erg. Liefst heb ik dat ie nog veel meer zuipt en vreet. Misschien dat ie dan eerder een infarct krijgt. Zolang een ander er maar geen last van heeft. Alsof je controle kunt houden op een deel van de bevolking, die niets heeft met gezond leven. Laat ze. Maar dan geen maagverkleiningen en idiote operaties meer vergoeden en ook geen nieuwe lever of andere organen doneren aan zulke mensen. Dan gaan ze maar eerder dood. Nou en. Eigen verantwoording. Klaar. O en de boeren bij de supermarkten? Prima. Is niet erg als er eens wat minder geschranst word met Kerst. Als ik al die onmenselijke dikke mensen zie dan is er toch iets goed mis.

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  Een controle gericht tegen de blanke mannen en vrouwen. Alcohol is haram, Allah heeft het verboden. Voor zover ik weet, drinkt de islamitische burgemeester geen alcohol. Maar ik heb waarschijnlijk weer discriminerende vooroordelen.

  Geliked door 2 people

  • Meine zegt:

   Precies ! Ploflims in de gemeenteraden zijn zonder uitzondering voor verhoging van belasting op Alcohol en Honden. Let maar op dat er zware boetes komen voor drinken in openbaar, zet zoals niet opruimen van je hondendrol. En de nodige handhaving met (sharia-) BOA’s …

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   In het openbaar zal de burgemeester het niet doen. Maar ondanks een allahverbod en Haram, kun je dus zie hoe verschrikkelijk huichelachtig en hypocriet die barbaarse mossels zijn, als het donker is en ook als ze binnen zitten, zuipen ze er op los, want, is hun redenering, hun allaaaa hakbar ziet het dan niet, kan het niet zien.

   Like

 6. hans zegt:

  Ze lijken maar niet te begrijpen dat in dit belasting uitbuitland de bevolking steeds woedender worden op dit soort groenfascisten die water prediken, maar zelf wijn drinken en als het maar even kan coke snuiven, zoals wel aantoonbaar is gebleken. Helemaal scheitziek van die marxisten met hun reguleringen en restricties. Criminele negertoko`s en moslimclubs mogen daarentegen dan weer wel met al hun uitwassen. Ze kunnen lekker de tering krijgen wat mij betreft!

  Geliked door 5 people

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Jammer dat er niet bijstond van welke partij deze GGZ patiënt is, nu wordt ik gedwongen te denken “dat het wel een GroenLinks dan wel een socialistische Kameraad” is die deze waanzin probeert door te drukken.
  Volgens hun maatstaven drink ik ook ‘bovenmatig’ maar kom op, jullie hebben toch zulke problemen met de vergrijzing ? Daarbij rook ik ook nog eens een keer en wordt ik daarvoor gestraft door absurde accijnzen en belastingen. Zie het maar als langzame zelfmoord, er blijft ook weinig keus over als je leeft in een open inrichting.
  “Komt een man bij de dokter; Dokter als ik stop met roken en drinken kunt u me dan garanderen dat ik langer leef ? Nee zegt de dokter maar ik kan wel garanderen dat het veel langer lijkt….’

  Geliked door 4 people

 8. Tistochwat zegt:

  Ga liever het coke snuiven van linkse ‘politici’ controleren, en gun oude mensen hun borreltje!
  WAAR BEMOEIEN ZE ZICH MEE! Alsof ze begaan zijn met ons welzijn, laat me niet lachen!

  Geliked door 1 persoon

 9. paulzwueste zegt:

  De communistische heilstaat ten voeten uit…
  Spionage, regelwaanzin plus minachting voor de vrijheid van de mens…!

  Geliked door 4 people

 10. Cathja zegt:

  Bemoeien jullie je niet met ouderen/mensen die graag eens een borreltje pakken. Er zijn tal van zaken op te noemen waar we graag toezicht zouden willen hebben, maar waar niemand te bekennen is. Kom niet in de privé-sfeer van de burgers. Daar heeft niemand iets te zoeken!

  Geliked door 5 people

 11. M. zegt:

  Ze geven geen donder om de gezondheid van die mensen.
  Men wil de weg alvast plaveien voor de onverdraagzame mensen in de samenleving.
  Omdat die aanstoot nemen aan onze cultuur en de gebruiken van onze verdraagzame eigen burgers van het land.
  Straks is uw hond ook slecht voor de gezondheid.
  Zo voorspelbaar die linkse viespeuken.
  Men was laatst al waanzin aan het verspreiden op de nepnieuwskanalen dat een likje van de hond levensgevaarlijk is en meer van die waanzin om de onverdraagzame mensen in onze samenleving het zoveel mogelijk naar de onverdraagzame zin te maken.

  Geliked door 4 people

 12. Lucky zegt:

  Dat ze bijv hier maar eens tegen optreden

  Geliked door 2 people

 13. IkBenHet zegt:

  Hier wordt simpelweg het pad geeffend voor de voortschrijdende islamisering.
  Geen alcohol en geen, merendeels op varkensvlees gebaseerde, snack- en fastfoodrestaurants.
  Roken en nog wat onzinnige zaken zijn louter bedoeld om de ware bedoelingen te verhullen.

  Geliked door 3 people

 14. Lucky zegt:

  Lachgas…

  Geliked door 2 people

 15. Gerrit zegt:

  Het lijkt of we hier de Stasi weer hebben uitgevonden. Controle controle. Het gaat een naargeestige tijd worden waarbij onder de noemer klimaat en gezondheid alles aan banden wordt gelegd.
  En de Politie gaat zich daarvoor lenen? De volgende stap van Blokhuis zal wel zijn een controle van de ziekenhuishulp aan mensen die roken, drinken of te dik zijn. U heeft niet geleefd naar onze adviezen! En daar volgt een sanctie op. Thuisbezoek en inspectie van de koelkast.

  Geliked door 4 people

 16. Danny zegt:

  De gemeente Rotterdam is op haar achter hoofd gevallen. Ze kunnen beter de import beperken en de criminalireit harder aanpakken. Makkelijk scoren door senioren hun pleziertje af te pakken. Zeer laf. Eeewww

  Geliked door 1 persoon

 17. bozeoudeman zegt:

  Alles moet wel halal zijn hoor. En wie zorgt daarvoor? Juist, een kruipchristen die vast ook alle voeten van islamieten graag likt. De volgende taken voor deze nsb politie worden het controleren dat mensen geen varkensvlees eten, dat iedereen braaf luistert naar de vrijdag oproep tot gebed, dat roken niet enkel in de kroeg maar ook in eigen huis verboden is, dat islamfoben worden aangegeven, dat milieu ontkenners door Greta aanhangers hun huizen worden uitgesleept om op straat op Greta wijze te worden uitgejouwd ‘how dare you’, dat homo’s van kerktorens worden gegooid, dat synagogen en kerken worden platgebrand, dat alle vrouwen gesluierd zijn, dat vooral ouderen hun huizen worden uitgegooid om ruimte te maken voor de vele tienduizenden Afrikaanse zeer geleerde immigranten en islam doktoren en ingenieurs die ons komen verblijden met hun hoogstaande cultuur, dat jongeren bij hun ouders moeten blijven wonen tot zij misschien op vijftigjarige leeftijd een hondenhok krijgen toegewezen, dat alle Europeanen zonder morren hard werken om de onomkeerbare instroom van islam en Afrikaanse import een fijn leven te geven, dat uiteraard rechtse protesten tegen dit alles in de kiem worden gesmoord door de bij wet gelegaliseerde Antifa-brigade. Het enige dat die nsb politie niet meer hoeft is criminelen pakken, behalve als het Nederlanders zijn. Ja, het wordt steeds leuker in Nederland dank zij ook die christenen die oh zo graag weer als figuranten willen meespelen in het nu islam circus, waar homowerpen, steniging en meer van dat soort leuke spelen worden georganiseerd. WAT FIJN DAT ER POLITIE IS! DAAR HEBBEN WE WAT AAN!

  Like

 18. bedonderde burger zegt:

  POLITIE GA JULLIE SCHAMEN! Maak jullie los van de terreur van de NSB commissarissen die jullie door corrupte politici in jullie maag is gesplitst, jaag die linkse D66 nazi’s die jullie terroriseren weg, kies de kant van het volk. kies de kant van het recht, kies de kant van gerechtigheid. Dit geldt trouwens ook het leger! Jaag dat linkse schorem dat ons allen de vernieling in helpt weg. Kom in verzet, doe een Bouta! Sta straks niet weer aan de verkeerde kant van de geschiedenis zoals een groot deel van de politie in 40-45 stond.

  Like

 19. boorzalf zegt:

  Liedje voor sharia instituut trimbos, en de gemeente rotterdam, stelletje gestoorden.

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Blijkbaar hebben die agenten niet veel respect voor de ouderen omdat die zo kwetsbaar zijn in hun ogen en wat schieten ze er feitelijk mee op? Hebben de smerissen anders ook het lef om hierna levensgevaarlijke seriemoordenaars en moslimextremisten op drankmisbruik te controleren? Als ze bovendien niets snappen van de ouderdom hadden zij beter dit Nederlandse verhaal kunnen leven hoe leven en dood zo nader bij elkaar staan. Lees en oordeel zelf:

  In dit verhaal was er een zekere Anna, een meisje, die niets snapte over de dood toen haar opa was overleden. Ze vroeg toen aan haar ouders, het dorpshoofd en de dorpelingen hoe dat zat maar niemand gaf haar blijkbaar het goede antwoord.
  Uiteindelijk besloot Anna aan een wijze (?) edelhert te vragen wat de dood inhield maar deze antwoord dat herten prooidieren zijn en steeds voor de dood op de vlucht zijn omdat roofdieren hen willen doden. Hierna vroeg Anna aan een (oude) zeearend ongeveer precies hetzelfde maar deze antwoordde dat hij wel oud en groot was maar niet erg wijs. Tenslotte was hij voor veel dieren de voorbode van de dood omdat de zeearend namelijk leeft om te doden.
  Anna vroeg wederom hetzelfde aan een groep zeehonden maar die hadden ook geen verstand van de dood omdat zij tenslotte vissen doden om in leven te blijven. En echte wijsheid zit nou eenmaal in het hart.
  Toen Anna tegen een oude wilg ging zitten om zich af te vragen waarom haar opa moest sterven gaaf deze ten antwoord dat hijzelf een lang leven achter de rug had, dingen meegemaakt en gezien, de tijd had om te denken en te voelen en de wijsheid van zijn voorouders erfde. De wilg had tenslotte ook stormen doorstaan terwijl dieren in zijn hotels schuilen en water drinken in zijn holtes, vogels op hem broeden, insecten van zijn stuifmeel leven en mensen manden maken van zijn takken.
  Maar als een wilg omvalt door een harde storm vernieuwd hij zichzelf met nageslacht omdat zowel mensen, dieren en planten nou eenmaal hun bijdrage aan de wereld leveren.

  En de politie zou op hun beurt een goede bijdrage leveren aan deze maatschappij als ze eens wat minder bekeuringen uitdeelden, op boeven, verkrachters, aanranders en radicale moslims gingen jagen in plaats van de oudjes lastig te vallen want niet iedere bejaarde is nou eenmaal een Statler en Waldorf, twee kritiek-leverende en grappige (?) zuurpruimen uit de Muppet Show!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s