De Britse verkiezingsuitslag is het begin van het einde van de EU!

Screenshot_20

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Boris Johnson heeft bij de parlementsverkiezingen in Groot-Brittannië een op een aardverschuiving lijkende overwinning behaald. Hij kan met onmiddellijke ingang verder regeren, de constante blokkade van zijn regeringswerk door het Lagerhuis, die in de Duitse massamedia steeds maar weer met genot uiteengezet werd, is beëindigd. Dat betekent de uittreding van Groot-Brittannië uit de EU in januari – met of zonder akkoord.

PI News (2)

De as Londen-Parijs-Berlijn, waar een halve eeuw lang de Europese Unie om draaide, is gebroken. Zodoende valt het zakenfundament van de EU weg. Wie nu met “Europa” wil onderhandelen, wendt zich niet meer alleen maar tot de EU-instellingen in Straatsburg en Brussel. Hun internationale betekenis, maar ook de rest van hun handelingsbekwaamheid naar binnen tie, brokkelt af.

Veroorzaker van de ondergang van de EU was uitgerekend de politiek van de open grenzen van de regering Angela Merkel. Zij, die de EU wilde versterken, zorgde voor het tegendeel. Veel politiek en historisch bewuste mensen in Groot-Brittannië hebben zichzelf blijkbaar afgevraagd waarom ze eigenlijk in de 20e eeuw twee oorlogen tegen Duitsland gewonnen hebben, wanneer Berlijn hen nu voorschrijft hoeveel asielzoekers ze elk jaar moeten opnemen. De verkiezingsbeslissing voor Johnson was niet alleen maar, maar eveneens een Brits referendum tegen Merkel´s politiek van het multiculturalisme en van de grenzeloze opname van Arabieren en Afrikanen op ons continent.

Diegenen die nu nog de EU willen redden, helpt het weinig dat met de scheiding van Londen van Brussel en Straatsburg ook het Verenigd Koninkrijk op non-actief gesteld wordt. Diens bestand takelt af in Ierland en Schotland. Het gros van de Britse economische kracht en de daaruit resulterende politieke en militaire betekenis van Groot-Brittannië worden echter bepaald door Engeland en Wales. Daar stond de wieg van het moderne kapitalisme in de 19e eeuw. Van hieruit veroverden de stoommachine en de spoorwegen eerst Europa en daarna de hele wereld.

De Britse verkiezingsuitslag markeert het einde van een periode.

Europa is dynamischer dan al diegenen aannemen, die haar geest willen vangen in de wirwar van paragrafen en een bureaucratie die het Europese idee leek te verstikken. Uit de puinhopen van de EU zal een Europa van vrije volkeren herrijzen als feniks uit de as: van Ierland tot aan de Westelijke Boeg, van de Noordkaap tot aan Kreta – de wieg van moderne techniek en cultuur.

De basis van dit nieuwe Europa zal de verscheidenheid van haar volkeren zijn, de pracht van haar talen en een historisch erfgoed, dat wij Duitsers sinds het verval van het Heilige Rijk in 1806 zonder succes geprobeerd hebben te redden in de moderne tijd, onder verschrikkelijke offers.

De weg is nu duidelijk en het doel staat ons helder voor ogen: de EU moet sterven, opdat Europa kan leven!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, EUSSR, gezond realisme, Links fascisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op De Britse verkiezingsuitslag is het begin van het einde van de EU!

 1. theoprinse zegt:

  Nu Boris Johnson de absolute meerderheid heeft gekregen en hoewel hij al een deal heeft met Europa die het tot gister door Labour gechanteerde Britse parlement niet wilde ratificeren kan Johnson nu in principe direct uit de Europese Unie stappen – NO DEAL BREXIT –

  Dit betekent per direct geen afdracht meer aan de Europese Unie en geen plicht aan de Europese wetgeving op economisch, sociaal etc terreinen.

  De Europese Unie kan net als Trump enkel importheffingen gaan opleggen en dat is waar Rutte voor vreest omdat omgekeerd Engeland aan de Europese Unie landen ter compensatie ook import heffingen gaat opleggen en dat raakt de sterk ontwikkelde export sector van Nederland het meeste.

  Dat is waarom wij Geert Wilders steunen in zijn roep aan Rutte om een debat over een NEXIT met name omdat Wilders in 2014 het instituut Capital Economics een studie heeft laten verrichten met als uitkomst dat een NEXIT Nederland vanaf 2035 10 procent meer BNP (200 miljard Gulden ieder jaar) zal opleveren.

  Klik om toegang te krijgen tot Rapport_NExit_full_ENG.pdf

  Geliked door 3 people

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. John van antwerpen zegt:

  Merkel en Macron hebben zwaar gezichtsverlies geleden. Vanuit wanhoop schieten ze nu
  in een kramp en gaan rustig door met in hun eigen leugens te geloven.
  Maar wie zegt dat de Brexit geen Dday is ter inspiratie om het vaste land van Europa te
  bereiken, inspireren en te activeren ? Of ben ik al te optimistisch ?

  Geliked door 3 people

  • henk verhoef zegt:

   merkel en mcronnetje zien de bui al hangen
   ZIJ hebben een draagkracht van nauwelijks 20 pct van het volk– boris meer dan 50– dat steekt ook
   Dus brexit moet mislukken want anders is frankrojk de volgende die weg loopt
   nederland niet– weg lopen- zijn ze te dom em lui voor

   Geliked door 3 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een ongekend optimisme gaat uit van het artikel en gezien de enorme winst die geboekt is begrijpelijk.
  Maar volgens mij hebben de Britten niet tegen Merkel en haar immigratie aanpak, maar tegen de onverzadigbare EU die zich almaar meer macht wil toe-eigenen gestemd.
  En het is precies die bemoeizucht die de Britten meer dan zat waren.
  Logisch ook, het Britse Rijk was ooit het rijk waar de zon nooit onderging, van Amerika tot India, overal wapperde de Engelse vlag fier, de rijk is langzaam maar zeker steeds verder afgebrokkeld en nu zou Groot-Brittannië opgeofferd moeten worden aan de EU ?
  Dát ging de Britten te ver.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  de EU moet sterven, opdat Europa kan leven!

  Dit is literatuur van het hoogste en fijnste niveau!

  Geliked door 4 people

 6. J.A. Kapteyn zegt:

  Het zal nog wel even duren vóór dat dit scenario werkelijkheid wordt, maar zoals Robert Jensen zegt: de geest is uit de fles. Links krijgt klap op klap en verschrompelt steeds meer. De NWO-utopie wordt door de burger uitgekotst. De burger wil eigen soevereiniteit, eigen baas zijn over zijn toekomst, zelf bepalen of en hoeveel immigratie hij wil toelaten. Weg met superbureaucratie Europa ! Leve de eigen nationaliteit en zelfstandigheid !

  Geliked door 5 people

 7. henk verhoef zegt:

  de europeaan prodeert voor namelijk voorbodes voor de vuilnis bank
  Nedelrand met grote bek levert veel BLOEMEN en planten
  Hoe lang kan een brit leven zonder die troep —-heel lang- maar hoelang kunnen de nedelrandse tuinders de polen en de banken betalen als de britten zeggen – hoe die rotzooi maar-
  Of hoelang kan frankrijk aisbussen produceren als de engelse zeggen– wacht even — we leveren even die motoren niet
  Of hoeland kan europa militair overl=ven mketbv vliegtuifcarriers en soldaten met muynitoe als de engelse zeggen– wacht evenb– nedelrand verdedig je zelf maar- oke je hebt geen kogels en geen onderbroek– kan je ook niet in je broek scheiten van angst
  en merkel mag haar vieze sjoemel autos, houden

  De engelsen zijn veel slimmer dan het iedere keer naar hoerenplaats in frankrijke verhuizende eu parlement ondrer lijdeng van de afbreeksyter van duitrse leger en vettepens franske/zwamsom

  Gele hesjes en stakingen in frankrijk is zodanig dat– macron nu reeds zijn mond moet houden want draagkracht is onder de 10 pct gezakt en hij krijgt nioet meer voor elkaar- en volk gaat voor iedere scheet de straat op =wel niets duurdere boodschappen he

  misschoien is de uitslkag van boris welk een wake up call voor de macron ministers/aanhang– straks geen baan meer
  \nou ja omavriouw macron heeft pensioen als lerares- dus macron heeft inkomen( zij niet n
  mEer– te oud)

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Het Vierde Rijk dendert gewoon door. Net als het derde.
  Nu 1000 miljard voor DUURzaamheid. Alsof het niks is.
  Die wij natuurlijk graag ook betalen voor de arme broeders in het rijk.
  Brussel is een ramp, Rutte is erger.

  Geliked door 2 people

 9. Blaffertje zegt:

  “De Britse verkiezingsuitslag is het begin van het einde van de EU!”
  I hope so.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Linkse idioten

  https://www.breitbart.com/videos/v/D2AEB2ol/
  Chaos Erupts in London as Socialists Clash with Police After Boris Johnson’s Election

  Socialists and anti-Brexit protesters took to the streets of London to declare Boris Johnson is “not my prime minister”, blocking roads and clashing with police.

  Like

  • Taljaard zegt:

   Wedden dat het linkse establishment BJ en de tories binnenkort gaan beschuldigen van inmenging door Rusland en Putin?

   Like

   • Lucie zegt:

    Oh daar kunnen we op wachten.Wladimir Putin wordt toch al van alles beschuldigd.
    Gelukkig heeft deze man meer verstand dan 95% van de kliek in Den Haag.

    Like

 11. Orelius zegt:

  Als de economie van Engeland straks nog steeds goed blijkt te draaien of zelfs zal groeien willen alle landen uit die stink eu.
  De een na de ander .. als we straks al dat tuig weg hebben , van de media (lijkt wel een hypnosekast die tv) dan worden er steeds meer mensen wakker , want je hebt mensen die geloven alles wat ze zeggen op die kast . Nooit geleerd zelf te denken.
  Zulk volk zoeken die globalisten , dat zijn hun prototypes . Maar ze hebben buiten ons gerekend , wij gaan woensdag de straat op . En jullie ook hoop ik laat je zien en horen . Laat het anti stink eu geluid horen , want daar hebben ze de schijt van. Hun arristocratische levendje in Brussel is exit . Wij willen NEXIT. STEM PVV.
  Jongens en meisjes van EJ BRON , kom in beweging deze dag is niet alleen voor de boeren . Als er niks veranderd zijn we allemaal de lul. Wat is 1 vrije dag nemen , tegenover de ellende die we hebben en nog krijgen . Deze dag word heel belangrijk, die zal laten zien waar we staan . Of we daadkracht hebben of slappe lullen zijn. He onze vrouwen worden verkracht , onze kinderen geintimideerd . Onze kinderen krijgen geen huis terwijl die instromers alles voor elkaar krijgen. Etc , et , etc . Dus laten we onze plicht doen en kom in verzet. PVV , PVV , PVV , PVV EN NOG EENS PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s