Britten voor Brexit – Pers hitst op

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

Links media-establishment tegen “Vox Populi”

Het Britse volk heeft opnieuw gesproken: het wil de Brexit. De Conservatieven hebben de grootste overwinning sinds Margaret Thatcher behaald. Labour lijdt de grootste nederlaag sinds 1935. De mainstream media zijn geschokt.

Die Freie Welt

Allereerst de feiten:

 1. De Conservatieven hebben na hun belofte om de Brexit uit te voeren de grootste verkiezingsoverwinning sinds Margaret Thatcher behaald.
 2. Voor de Labour Party van Jeremy Corbyn is het de grootste nederlaag sinds 1935.
 3. Al met de EU-verkiezingen hebben de Britten op pro-Brexit-partijen gestemd.
 4. De meerderheid heeft in een referendum voor de Brexit gestemd.

Zodoende is duidelijk: de Britten – of in ieder geval de Engelsen – willen overwegend eindelijk de Brexit. En ze willen hem zo snel mogelijk. Ze willen een eind aan de discussies en in plaats daarvan daden zien.

De mainstream media tonen openlijk hun afschuw voor de “volksbeslissing” en beschrijven de burgers als slachtoffers van “populisten”

Toen eergisternacht de eerste peilingen en prognoses binnenkwamen, is van een groot deel van de links-globalistische vertegenwoordigers van de mainstream media regelrecht de galblaas geknapt. Door ontelbare krantenartikelen in Groot-Brittannië en op het continent trekt een teneur van de verschrikking. De “Daily Mirror” schreef al voor middernacht van de “nachtmerrie voor kerstmis” en dat de Britten nu nog eens vijf jaar met de Conservatieven zouden moeten ondergaan.

Ook de Duitse media reageren overwegend terughoudend of zelfs geschokt over het resultaat, vaak zelfs met een zekere verachting voor de beslissing van de Britse burgers, die zich zogenaamd door “populisten” zouden hebben laten vangen (bijvoorbeeld de “Spiegel”: “Populisme zegeviert”). Überhaupt: de stem van het volk schijnt bij steeds meer links-liberale journalisten gehaat te zijn. Hier is de huichelarij van de zogenaamd zo links-liberale oud-68´ers en hun jongere pupillen te zien, die tegenwoordig in de redacties en de chef-etages zitten. Een feit is echter: ze doen zich links voor, verachten echter het gewone volk, de arbeidersklasse. Voor hen zijn vooral de mannen van de arbeidersklasse een schoolvoorbeeld voor “toxic masculinity”, “rechts-populisme”, “automatisch enthousiasme”, gewoon het manvolk dus dat in de VS op Trump stemt, in Groot-Brittannië voor de Brexit heeft gestemd en in Duitsland de AfD durft te ondersteunen.

Maar de stem van het volk zwijgt niet.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Britten voor Brexit – Pers hitst op

 1. Monalisa zegt:

  Heerlijk toch welk schaap 🐑🐑 volgt om de EU te verlaten

  Geliked door 2 people

  • Ik denk Monalisa dat als de EU op de manier zoals ze nu doen Polen en Hongarije blijven behandelen dat een van deze twee landen er uit gaan stappen.
   Ondanks dat het geen Nettobetalers zijn.
   Zo ver Ik begrepen heb is het vooral bij de Hongaarse bevolking een opkomend idee om de hele EU maar buiten te trappen.

   Geliked door 5 people

   • Monalisa zegt:

    We zullen het zien

    Like

   • Nemesis zegt:

    Hongarije krijgt nu ook ergens anders geld van binnen, er zijn al meer als 30.000 Duitse families inclusief hun zaken naar Hongarije vertrokken. Hoeveel Nederlanders weet ik niet, maar ook andere uit Europese landen trekt het daarheen. Evenals naar Polen. Ik gun het ze van harte. Trap de EU eruit, jullie kunnen dat, zonder deal, jullie zijn genoeg beledigd door dat rattennest uit Brussel.

    Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

  • Ik had vanmorgen als zo iets meegekregen @ Klaas en mijn eerste gedachte was een vergelijking met de USA want ook daar was een wettelijk gekozen president ineens het grote probleem.
   Nu ook in Groot Britannié dezelfde shit.
   Gewoon gekozen door de meerderheid zelfs met een overweldigende meerderheid en het linkse tuig denkt de barricaden op te moeten.
   Maar van de andere kant gingen ook de rechtsen de straat op om duidelijk te maken dat het niet te ver gedreven moet worden.
   Dat vond Ik dan weer wel een hele sterke.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Zie de linkse vuilnisratten, verliezen kunnen niet tegen en dan worden ze gewelddadig.
   Opsluiten dat tuig !!!!!!

   Like

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen in de VS,
  Jongen in schoolbus door 8 zwarten zwaar mishandeld vanwege Trump petje.

  Geliked door 2 people

 4. Orelius zegt:

  Geweldig het volk heeft gesproken. Wanneer worden ze hier wakker . Ga de straat op met de boeren en laat je afschuw zien voor die dictatoriale eu . Die onze vrijheid , indetiteit , onze cultuur en ons geld afpakken. Ze hebben geen gevoel voor hun eigen landen en volken . Alleen maar oog voor macht. We worden onderdrukt en als er toch iets is waar Nederlanders een hekel aan hebben is het onderdrukking. Laat dat een woensdag zien , ga de straat op neem je spandoek anti eu en de Nederlandse vlag mee. Dit word de dag van de waarheid. Gaan we voor NEXIT of blijf je thuis en word jij je kinderen en kleinkinderen voor eeuwig onderdrukt door het globalistentuig.

  Geliked door 4 people

  • Monalisa zegt:

   De tv van vrijdagavond bij SBS is de negenstander met 28% gegroeid dit jaar ze staan nu op 48% de voorstander van de EU staat op 38% de tegenstand groei met de jaren laat Rutte een bindende referendum uit schrijven met het verkiezing jaar.ik weet zeker dat de opkomst zeker hoger dan 55% ligt.

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Kan me nog herinneren dat ik een keer in een boek heb gelezen dat Ben Bot had gezegd: wij ontwikkelde intellecturelen weten wel wat goed is voor het volk. Had iets met de EU te maken. Dat wij ontwikkelde intellectuelen daar knap je totaal op af. Ik knap altijd af bij mensen, die zichzelf de lucht in prijzen of je laten horen dat ze grote huizen bezitten en weet ik wat nog meer van dat gelul. Dan weet je al van tevoren: dit mens zit verder onder de maat dan dat hij of zij zichzelf aan zit te prijzen. Gaap

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Zoals Stan Laurel ooit eens beweerde als het om komieken ging: als komiek moet je de mensen aan het lachen maken en het voor het publiek doen! Helaas ergerde hij zich in zijn tijd gruwelijk aan allerlei (jonge) komieken die de vreselijkste grappen uithaalden, elkaar beledigden, een gigantische eigendunk bezaten en alleen maar zichzelf geweldig vonden!
   Je kunt beter door anderen worden geprezen dan dat je jezelf prijst omdat dit namelijk juist gruwelijk arrogant overkomt! En het is voor iedereen in de EU veel beter dat niet alleen Engeland die afschuwelijke EU verlaat maar andere landen ook omdat het ons alleen maar ellende opleverde!

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ben Bot, was een of is een botte smerige verrader, arrogante rattige kwal. Intellectueel zei hij ?? Vergeet het maar, hij liegt dat het gedrukt staat hij is niks, minder dam een eencellige amoebe.

   Geliked door 1 persoon

 6. Marc zegt:

  Het is en blijft een fascistische reactie. Of het nou de Democraten in de VS zijn, of deze Labour-aanhangers in Engeland: ze accepteren nooit een democratische verkiezingsuitslag dat hun terreuragenda niet ondersteunt.

  Gisteren Nieuwsuur gezien? Ze lieten uitsluitend de verliezers van Labour aan het woord!

  Like

 7. Mary zegt:

  Geweldig duidelijker heeft het Britse volk het niet kunnen maken ze zijn helemaal klaar met Labor, met die enge communist Corbyn en de globalisten nu kunnen ze handel gaan voeren met Amerika, Australië, en andere democratische landen met conservatieve leiders i.p.v. gecontroleerd, alle vrijheden afgenomen te worden, overspoeld worden door massa immigratie, door de EUSSR en alles wat daar weer achter zit, soevereiniteit terug, Britse wetgeving terug en zoals Johnson het zei de straten weer veilig maken, geweldig uit de EU wat een verlossing voor de Britten!!!!!!, ook werd in een interview met Australie nog even aangehaald dat door heel Europa de bevolking die EU club en de globalisten meer dan zat zijn…………..

  Like

 8. John van antwerpen zegt:

  Nu nog hopen dat de politiek correcten op het Europese vasteland geschockeerd worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  10 – nul ……….. Voor Engeland 10, Brussel 0 !
  Boris Johnson kan nu met zijn comfortabele absolute meerderheid door gaan met Brexit.
  Drie jaar lang hebben de bittere vijanden van de blanke en Christelijke Europese landen geprobeerd deze Brexit tegen te werken.
  Een Brexit die door het echte Engelse volk wordt gewild.
  De Engelsen lieten niet over zich lopen zoals de Fransen die de europese Grondwet verwierpen maar uiteindelijk toch door onze politici werd geratificeerd met minachting voor de wil van het eigen volk, dat z.g.n in theorie souverein is.

  Op deze prachtige avond ging er een golf van verlichting en hoop door de Europese volken die door hun eigen politici worden opgeofferd.
  Politici die zichzelf als missie hebben gegeven om de Westerse beschaving om zeep te helpen door de oorspronkelijke Europese bevolking te verdunnen en op-te-heffen door geïmporteerde islamitische individuen.
  Massale abortus voor de blanke bevolking, euthanasie, destructie van gezinnen, vernietiging van Nationale talen en het toestaan van allerlei dodelijke praktijken ( drugs, steriele en gevaarlijke sexuele afwijkingen, de dwaasheid ten top ) en ondertussen worden voorouderlijke en culturele tradities,( elk land eigen ) de nationale trots en eer, volledig gedenigreerd.

  Maar “The fighting Spirit” van de eeuwige Engelsman verpletterde de Nazi-Islam spookbeelden van de Labour Party, een partij die er zogenaamd is voor de arbeider.
  De geest van Winston Churchill daalde die avond neer op Old England, maar het gevecht zal nog zwaar zijn, bloed zweet en tranen.

  Moge deze onbetwistbare overwinning van het soevereine Engelse volk een inspiratie zijn voor de Fransen, zodat frankrijk eindelijk weer FRANKRIJK wordt.

  Philippe Grimberg

  Like

 10. fleckie zegt:

  De linkse pers vergeet eaarschijnlijk EEN DING: :: wat misdaad tegen het volk begaan betreft, heeft HET. VOLK, een voortreffelijk geheugen! en zeker de Britten, …wat hun kinderen is’ ‘ aangedaan‘overkomen’, …veroorzaakt door ‘vreemde ‘. ‘binnengedrongen’!! misdadige
  volkeren !!! waaraan men. volgens de EU! tolerant moet zijn, (. OOK. in. andere. landen!!!…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ook in Nederland laat men geen middel ongebruikt om het te bagatelliseren en om een doemscenario te schetsen van wat er straks bij de handelsverdragen staat te gebeuren.
  Het bagatelliseren lukt niet erg als een overwinning dermate duidelijk is en die handelsverdragen dat is koffiedik kijken.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  De feiten verdraaiers van de mainstream media zijn geschokt.

  Like

 13. J. Knol zegt:

  Laat de media maar schrijven, de zwijgende meerderheid weet echt wel beter!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s