Parijs . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, Frankrijk, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Parijs, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op Parijs . . .

 1. Hovawart zegt:

  Andere tijden, dezelfde ideeën, en nog steeds dezelfde methode.
  We vieren binnenkort 75 jaar vrijheid, het zooitje van Rutte denkt eind April nog op het pluche te zitten, en boeken met 80 personen een studiereisje naar Auschwitz,………brrrrr
  Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hun ware motieven misschien op een geheel ander vlak liggen als men ons wil laten geloven…………wat men 80 jaar geleden heeft geprobeerd kan morgen weer gebeuren, de toekomst is grimmiger dan het verleden.

  Liked by 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Macron weer op de vlucht voor de burgers.
  Terwijl het staatshoofd een theatervoorstelling bijwoonde, probeerden demonstranten het gebouw binnen te komen. Die Compagnies Républicaines de Sécurité (CRS) grepen in, waardoor de wannabe Napoleon kon vertrekken. Charlie Chaplin zou blij zijn geweest met deze nieuwe editie van The Great Dictator.
  RT France met video
  https://francais.rt.com/france/70392-paris-manifestants-tentent-penetrer-dans-theatre-macron-assiste-representation?fbclid=IwAR0P3i-vIaKFiZHjiONmfyJkNq0EpH683pCSes1NOj6nNjObRBAflVTS3V8#.XiIlsji9ny0.facebook

  Liked by 2 people

 3. karton zegt:

  Als Rutte en z’n zooitje een z.g. studiereisje naar Auschwitz gaan maken dan weet ik vrijwel zeker dat hun motieven niet geheel en al zuiver zijn. Immers, op de lagere school en de daarna volgende scholen c.q. opleidingen is altijd veel aandacht en tijd besteed aan o.a. Auschwitz, Dachau, Bergen-Belzen enz. alsmede a.d. gehele nazi-tijd. Die genoemde 80 personen hebben NIET goed opgelet tijdens hun schooltijd, of uhh…………ze zien ’t als een goed betaald uitstapje.

  Liked by 1 persoon

 4. leo1 zegt:

  ” Islam Macht Frei “

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s