D66 . . .

Door:
J.G.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, D66, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op D66 . . .

 1. koosv8 zegt:

  Dat is helemaal waar. De politie geeft advies over uw sloten in huis, bij ramen en deuren. En heeft het over veiligheid sloten en keurmerken. DUS U MOET ZICH OPSLUITEN.
  Dan kunnen de misdadigers vrij rondlopen.

  Geliked door 6 people

 2. karton zegt:

  D66 ? Heeft vermoedelijk grote belangen in de drugswereld.

  Geliked door 2 people

 3. Kees zegt:

  Inderdaad, typisch D666!
  De omgekeerde wereld, alles wat normaal was, wordt abnormaal genoemd en wat abnormaal was, wordt normaal genoemd. Lees het boek 1948 van George Orwell….

  Geliked door 2 people

 4. Jantje zegt:

  Degenen die drugs, dus ook coke, gebruiken faciliteren criminaliteit.
  Door dit uit het criminele circuit te halen, haal je de grond onder de voeten van crimineel tuig vandaan, kan je het controleren, reguleren en er belasting over heffen.
  De gevangenis zit nu vol met allerlei aan drugs gerelateerd tuig.
  Daarvoor zouden we een nieuwe polder moeten maken, in de Noordzee bijvoorbeeld, die ze met de hand moeten ontginnen.
  Ik ben voor het voorstel, alleen denk ik dat D’66 alleen maar aan de stemmen die het oplevert denkt. Zulke populisten zijn het wel.
  D’66 opdoeken staat net zo hoog op mijn verlanglijst.

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Het is hier een Sodom en Gomorra dankzij D666 en GroenSlinks, dus dit voorstel past helemaal in het straatje van D666 van Robotje Jetten.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Dus Junky66 of Dieven66 ??? Wat willen ze nou ??? D66 ers snuiven te veel of slikken te veel pilletjes, in ieder geval is dat linkse krapuul behoorlijk de weg kwijt !

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Laat het kabinet 1 ding goed tot hun door laten dringen mocht dat al mogelijk zijn met die betonnen koppen: Islam heeft alle ellende die we nu op ons bord krijgen veroorzaakt. Ook de drugs. Die drugsbendes zijn allemaal bendes afkomstig van Islamieten. Althans zij hebben sowieso het voorbeeld gegeven en zijn het meest vertegenwoordigd in alle soorten criminaliteit. Ook in Duitsland enorme clans, die zich daarmee bezig houden. Islam betekent: groepsverkrachtigen/loverboys/handtasjesrovers/molesteren van oudjes/sissen naar vrouwen/ vrouwen uitmaken voor hoeren/joden lastig vallen door hun haat op ze te projecteren/vrouwenonderdrukking/homohaat/kindhuwelijken etc etcetc etc, maar elite blijft raaskallen: Islam is vrede en liefde. Idioten En dat heeft zogenaamd gestudeerd. Dommer dan dom kun je niet zijn door dit nog te blijven roepen en te ontkennen dat Islam een kwaardaardige en barbaarse ideologie is met een verdekt religieus sausje. Haga kan gewoon doorgaan met ons land ondermijnen. Let maar op Ook in hoger beroep. Enige wat ze hoeven te doen is dreigen tussen neus en lippen door. Dat werkt hier in het westen heel goed met al die bange nuttige idioten. En reken maar dat ze dat uitbuiten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen….ook fair trade in Nederland?
  https://tpo.nl/2020/01/21/de-boeren-komen-terug-op-21-maart-nieuwe-landelijke-actie/

  De boeren komen terug – Op 21 maart nieuwe landelijke actie
  Op zo’n 40 drukke locaties in grote Nederlandse steden

  Boeren gaan op zaterdag 21 maart opnieuw actie voeren. Dat heeft de actieclub Agractie dinsdag bekendgemaakt.

  De organisatie kondigde eerder al aan in het eerste kwartaal van dit jaar opnieuw van zich te laten horen. Op zo’n veertig drukke, goed zichtbare locaties in grote Nederlandse steden, zal tussen 12.00 en 16.00 uur de actie Boerderijprijzen plaatsvinden. De exacte locaties, worden in een later stadium naar buiten gebracht.

  Eind deze week lanceert de club een tweede actie, waarbij de boeren de consument in de supermarkt confronteren met producten waarvoor Nederlandse boeren geen eerlijke prijs hebben ontvangen en producten die niet duurzaam zijn

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Lucky.
   Ik had ’t nog niet gehoord/gelezen, van de actie van de Boeren-helden op 21 maart a.s.
   Een, naar verhouding, niet eens zó grote groep als de Boeren, zijn in staat om half Nederland plat te leggen. Ik zou dat toejuichen.
   Als álle ouderen nu óók eens in actie zouden komen, bijv. achter hun rollator of in hun rolstoel een paar snelwegen op, maar ik vrees dat als dat laatste gebeurt er ogenblikkelijk een blik agenten wordt opengetrokken, incl. lange lat, die de ouwetjes van de weg meppen. Bij de Boeren ligt dat ff anders : die rijden met hun tractoren dwars door hekken en muren : ouwetjes met rollators en rolstoelen zie ik dat nog niet doen.

   Like

 9. Kuu zegt:

  Roken is heeel erg, alcohol drinken ook. Drugs? Hoort bij onze tolerante cultuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s