Geert Mak als hersenspoel-goeroe van kleine kinderen

Screenshot_46

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Op NPO2 Geert Mak (foto) die aan de kinderen op school (schooltelevisie?) uitlegt hoe vreselijk de Denen en Oost-Europeanen zijn, omdat zij niet (meer) willen meewerken met de door de VN en de EU opgelegde ÈN gedwongen (!) opvang van de in scene gezette oorlogs‘vluchtelingen’/immigranten.

Wat *Mak (DOM *schaap), uiteraard tegen een riante vergoeding (!), echter ‘niet begrijpt’ is dat de leiders (!) van deze landen, anders dan ‘onze’ eigen volksverraders Rutte, sukkeltje Jetten of Yasser Feras Klaver (zó heet ‘Jesse’ namelijk ècht!), WÈL naar hun burgers luisteren en aan de hand daarvan paal en perk durven te stellen. Zij zien namelijk WÈL de realiteit van de EU-‘werking’/beperking, de immigratie en het opkomende ´islamisme´ en zijn NIET van plan zich net als de rest van Europa als lemmingen de gapende afgrond in te storten. Mak is, net als al die andere linkse ‘influencers’ op tv, sowieso te blind, te dom of eenvoudig te geldgeil om dat ooit in te WILLEN zien. Blijft dat het uitermate onsmakelijk is om kleine kinderen op een dergelijke manier te beïnvloeden! Bent u ècht trots op wat u doet, Mak?

CO2

De hogere CO2 uitstoot komt voornamelijk door overbevolking van de wereld. Waar het Westen het houdt bij een of twee kinderen fokken ze in Afrika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten (China en Japan uitgezonderd) echter kinderen alsof het nesten (voornamelijk moslim) puppy’s zijn waar ze geld aan kunnen verdienen. Enerzijds is het derhalve volstrekt belachelijk dat waar ‘te veel’ CO2 uitstoot ‘zou zijn’ u juist MEER mensen uit dergelijke gebieden zou toelaten die met hun ‘verantwoordelijkheidsgevoel’ en ‘intelligentiequotiënt’ gewoon door blijven fokken en de wereld bevolking, en derhalve de CO2 uitstoot (!), nòg verder opdrijven. Anderzijds kan ik me niet meer aan de indruk onttrekken dat het een heel bewuste keuze is van een klein, rijk, elitair groepje om in Europa bewust toe te werken naar een burgeroorlog. Uiteraard met vele miljoenen slachtoffers om daarna met veel minder, maar WÈL naar HUN idee her-geprogrammeerde mensen de wereld te bevolken. Waarom zou men anders bijna uitsluitend voor de elkaar al duizenden jaren afslachtende moslims kiezen om die naar Europa te laten trekken? Laten de Joegoslavische oorlogen vanaf 1991 hier een voorbeeld in vormen van hoe het met Europa gaat verlopen als dit zo doorgaat.

Mijns inziens zit daar een heel bewust doel achter. In stelling gebracht door de VN met haar vermeende ‘humanitaire’ acties en oorlogen in het Midden-Oosten, die juist door hen worden ‘geadviseerd’ en in gang gezet om daarmee de vluchtelingenstroom op gang te brengen om ze zich hier te laten installeren. En ik gebruik hier bewust het woord installeren, omdat ‘integreren’ voor de meeste moslims NIET aan de orde is. Zij scheiden zich bewust (!) af van de door hen vervloekte vijand – de westerse cultuur – om deze, als ze straks met voldoende in aantal zijn, volledig over te nemen. Hun kinderen spreken zich er al openlijk over uit. (Ik herinner me onder andere een filmpje waarin islamitisch straattuig van nog maar een jaar of 10, 12 een oude Nederlandse vrouw de huid vol scheldt en haar toeschreeuwen dat ze “haar bek moet houden en zij het hier straks toch overnemen”!)

Zelf hebben wij als Europese bevolking geen enkel belang bij deze ‘immigratiestromen’. Sterker nog: ze ontwrichten de samenleving alleen maar. Duizenden goed opgeleide mensen met vaste banen ontslaan om ze te vervangen door slecht- of helemaal NIET opgeleide ‘vluchtelingen’? Wat is daar het doel van? Dat raakt kant noch wal! Met name Denemarken en de Oost-Europese landen zien dat gebeuren en nemen rationele beslissingen, maar worden door Brussel en de rest van Europa weggezet als de nieuwe nazi’s. Zij BEVORDEREN de ontwrichting van de Europese samenleving zelfs (!) met als ‘doel’ de utopische/marxistische globalisering. Ze zien inmiddels best wel dat het multiculti-waanidee niet werkt, maar dat toegeven zit niet in hun DNA. Sterker nog: geniepig en achterbaks als ze zijn, geven zij liever blind voorrang aan minderheidsgroeperingen om enerzijds de aandacht af te leiden en anderzijds de onderlinge haat, en daarmee het door hen geïnitieerde en daarmee door hen gelegaliseerde (!) geweld tegen anders (rationeel!) denkenden aan te wakkeren.

Verraderlijke ratten

VIES, maar vooral uitermate hypocriet (!), blaagje Robje Jetten stond afgelopen week met zijn gekunstelde gezicht te verkondigen dat er op gebied van immigratie juist heel veel ‘goed gaat’ en DAT moest BOVEN alles even benadrukt worden. Maar wat goed gaat (er zijn ÈCHT ook normale moslims en immigranten) hoeft NIET benadrukt te worden, dat zien we zelf ook wel, jochie! IK wil van hem juist horen wat hij gaat doen aan al die in de kiem gesmoorde, ontkende en weg gelogen intimidaties, steekpartijen, moordaanslagen en verkrachtingen in en rond de AZC’s! En IK wil van hem horen wat er gebeurt met dergelijk tuig dat zich hier intimiderend, gewelddadig en crimineel misdraagt en daarmee een totaal onnodige extra zware wissel trekt op de politie en een uitermate extra (!) hoge kostenpost voor de samenleving is. DÀT willen we horen, jochie! Ik vind derhalve het Deense idee om dergelijk tuig op een eiland te zetten nog niet zo gek! Toegegeven; NIET humaan (!), maar wie hier ‘te gast is’ en zich als een beest gedraagt, mag mijns inziens ook als een beest behandeld worden. Met een hengeltje op een afgeschreven booreiland zetten dat tuig en weg ermee. Uitzetten ‘kan’ tenslotte niet… ÈN ik wil van hem ZIEN en horen, EISEN zelfs dat deze hypocriet als vermeend ‘verantwoordelijke’ ‘klimaat-‘activist’ minder jetset/plezier vluchten gaat maken!

Ik vraag me sowieso steeds vaker af waarom mensen überhaupt nog naar dit opgeleukte minkukeltje luisteren. Hij is zó NEP! Het slijmspoor dat hij, overal waar hij uiterst parmantig gekleed komt ‘opdraven’, achterlaat, stinkt zó naar geld en uitwerpselen dat het maar goed is dat er nog geen geurtelevisie is uitgevonden. Het is met alle deo- en aftershavegeurtjes ter wereld nog niet te verbloemen. Bíjna nòg walgelijker dan Yasser Klaver, waarvan zijn vermeend ‘sympathieke’ masker (!) steeds verder afzakt en zijn ware aard en bloedlijn aangaande de ouderen, de boeren en de islam, en daarmee de uitroeiing van de varkens in Nederland, laat zien. In perfecte nasmaak van het eveneens ‘keurige heertje van fatsoen’ Rosenmöller, WAT een smerige hufters!

Linkse demonisering en nu openlijke haatzaaierij

Huidskleur (ik zie het niet eens, ik zie slechts een ander mens), afkomst of ‘religie’, het maakt me persoonlijk allemaal niets uit. Zolang iedereen elkaar maar in zijn of haar waarde laat, normaal meedoet, en elkaar, al dan niet vanuit hun eigen godsdienstwaanzin, niets oplegt, opdringt of af probeert te pakken, maar elkaar met respect behandelt. Maar helaas geldt dit tegengesteld HEEL vaak NIET zo en probeert men u (en mij) middels intimidatie, bedreiging en geweld ‘op andere gedachten te brengen’, de mond te snoeren of iets op te leggen c.q. door uw strot te duwen!

Ik zou er persoonlijk dan ook geen enkel probleem mee hebben als bijvoorbeeld Öztürk, Kuzu, maar ook oud hoofdcommissaris van politie Joop van Riessen, – die op tv openlijk zei dat Wilders weggewerkt zou moeten worden, omdat Wilders (en zijn aanhang) NIET MEER passen in de ‘nieuwe samenleving’ die ze (de VN en de EU) aan het ‘vormen zijn’, vanaf vandaag hetzelfde ‘vrijheids- en veiligheidsgevoel’ mogen gaan ervaren als Geert Wilders dat al tientallen jaren moet ondervinden vanwege zijn volledig terechte kritiek op ‘het heilige boek’ en daarmee op de islam. Idem geldt mijns inziens voor Eva Jinek, Herman Koch, Dolf Janssen en zelf-benoemd intellectueel/mede-uitgemergelde-fossiel Freek de Jonge, die Thierry Baudet op een ronduit walgelijke manier demoniseren en daarmee bewust tot doel maken van klaarblijkelijk WÈL geaccepteerde (?), zéér agressieve en gewelddadige extreemlinkse groeperingen als Extinction Rebellion en Antifa. Want extreemrechts is ‘not done’ (volledig mee eens!), maar extreemlinks met dezelfde Auflösung-und-Saubermachung-SS-structuur en werkwijze wel…?! Het zou mij persoonlijk niets verbazen als oud hoofdcommissaris van politie Riessen onder de groep ‘politiemensen’ valt die onschuldige mensen op basis van intimidatie en vervalsing in geschrifte schuldig verklaart en laat opsluiten.

Met alle door Links ‘oogluikend’ toegelaten misstanden als geweld tegen andersdenkenden, de demonisering van bepaalde politici, het aanzetten tot haat en geweld tegen die politici (Pim Fortuyn als voorbeeld), de in aantal groeiende, door links-extremisten aangestoken autobranden en de stigmatiserende werkwijze van de NOS, bepaalde ‘praat’programma’s en ‘politieke’ bewegingen als DENK, D66 en Groen-Links en de eenzijdige of helemaal GÉÉN actie/inzet van de politie hierop, vragen zij erom dat de burger het recht dan maar in EIGEN hand gaat nemen. Ik hoor het steeds meer om me heen, als al het geweld en de smerigheden van de ene zijde oogluikend geoorloofd worden, moet men niet vreemd opkijken als de tegenreactie volkomen identiek zal zijn. En ik vind dat volkomen terecht! Genoeg is genoeg! De tijd van wegkijken en niets doen is definitief voorbij.

Over Links gesproken, maar nu positief: ik hoor Lilian Marijnissen uitsluitend zeer rationele en bedachtzame dingen zeggen. ZIJ ziet en omschrijft feilloos wat bijna twee decennia CDA/Balkenende / VVD/Rutte is samenwerking met de PvdA en de christelijke partijen aan sociale en maatschappelijke afbraak en schade hebben veroorzaakt en durft dit ook te benoemen. Daarnaast denkt ze hierin ook nog eens progressief en oplossingsgericht mee. Mocht het ooit zover komen dat FvD en PVV de grootste worden en het smerige achterbakse gekonkel van de andere partijen weten te doorbreken om te kunnen gaan regeren, dan bij voorkeur zeergaarnegraag samen met Lilian Marijnissen.

Ik kan u overigens aanraden om ook eens op YouTube te kijken naar Blue Tiger Studios, WYNIA’s week of op Cafeweltschmertz, waar u uitermate interessante discussies en visies van o.a. realistische wetenschappers en journalisten kunt terugkijken.

Alshetublieftdankuwelzeerbeleefd

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Geert Mak als hersenspoel-goeroe van kleine kinderen

 1. VarAway zegt:

  Perfect stuk Drs.Schilder, PERFECT!
  AlsUBlieft🙏

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Mocht het ooit zover komen dat FvD en PVV de grootste worden en het smerige achterbakse gekonkel van de andere partijen weten te doorbreken om te kunnen gaan regeren, dan bij voorkeur zeergaarnegraag samen met Lilian Marijnissen.”

   Lilian Marijnissen van de SP. Een partij die de voortzetting is van de communistische partij KEN-ML. Kommunistiese Eenheidsbeweging Nederland- Marxisties Leninisties.
   De partij waar haar vader, Jan Marijnissen -een goed politicus, maar met het verkeerde gedachtegoed- nooit afstand van heeft genomen. Zonder het te zeggen heeft Lilian datzelfde gedachtegoed aangehouden. Het is te hopen dat PVV en FvD ooit de grootste worden en dat ze dan genoeg gezond verstand hebben om ALLE andere partijen, inclusief de SP, op zeven streken te houden.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Geert Mak lijdt aan een filosofische stoornis die solipsisme wordt genoemd. Wat is solipsisme? Voor een keer kun je op Wikipedia vertrouwen:
  “Solipsisme (van solus, alleen, en ipse, zelf) is het geloof of de filosofie dat er maar een enkel bewustzijn bestaat: dat van de waarnemer. Het hele universum en alle andere personen waarmee gecommuniceerd wordt, bestaan slechts in de geest van de waarnemer.”

  Mak leeft in de Mak wereld en beleeft de Mak geschiedenis van de 20e eeuw. Hij kan een goed verhaal vertellen, dat is alles. De rest is troep.
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Solipsisme

  Geliked door 4 people

 3. Rensk. zegt:

  Het ergste was nog de misleiding Malmo. Een van die moslims wilde graag verhuizen naar Malmo, omdat het daar veiliger zou zijn.En uiteraard onder elkaar. Meneer was bang van het deense volk. Degenen, die echt bang moeten zijn dat zijn de ongelovigen en christenen in Islamitische landen. Maar daar hoor je moslims nooit over. Als dat werkelijk zo is dat her daar in Malmo veilig is, vertel er dan ook bij alleen veilig voor moslims. Niet voor autochtonen. Hoewel ik betwijfel of daar zelfs voor moslims veilig is. Zou de vrouwen die daar wonen wel eens willen spreken wat veiligheid betreft. Geert Mak de slappe uitgezakte vrouw van middelbare leeftijd met zn linkse achterbakse praatjes. De man zou wat meer aan sport moeten doen. Ook goed voor uitgezakte hersens. Want die zitten zo onderhand in zn tenen.

  Geliked door 3 people

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Eigenlijk zou heel Nederland uw stuk onder ogen moeten krijgen. Maar dat weten we eigenlijk al. Ik zie het al in de eigen kennissen kring, Ze haken heel snel af, zo interresseloos als veel mensen zijn. Maar toch👍👍👍

  Geliked door 2 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Ik weet alleen zeker dat als Geert Max ZELF ooit wordt overspoeld met allerlei islamtuig en zogenaamde vluchtelingen en asielzoekers, hij hierna ging wensen dat hij dat uitschot NOOIT had verheerlijkt! Daarbij valt het trouwens op dat in talloze landen waar overbevolking heerst steeds meer besmettelijke ziektes uitbreken die moeilijker in toom zijn te houden!

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Alex Delarge 21 januari 2020 om 23:16

   Zou Mak ook gratis personeel hebben om zijn landgoed te onderhouden?
   Hij heeft daar trouwens een behoorlijke partij brandhout liggen.
   Mag Geertje Mak dan wél zo veel ‘CO2 uitstoten’?

   Ach, natuurlijk wel; voor de linkse ‘elite’ gelden soepele regeltjes.

   Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Geliked door 3 people

 8. leefbarbaar zegt:

  Meneer Mak is een PvdA-er. Met de kennis van nu; een kwaadaardig demagoog en onbenul.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Laten we hopen dat het elitair groepje zelf in de kuil vallen die zij voor andere graven !!
  En anders moeten we daar maar een beetje aan me helpen door ze het laatste zetje te geven !

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  “Imperialisme is het proces waarbij landen hun macht in andere delen van de wereld uit willen breiden door gebieden te veroveren en te beheersen. Het overnemen gebeurt niet, zoals bij kolonialisme, alleen om economische redenen. Het gaat er vooral om ook de eigen cultuur en politiek over te brengen of deze zelfs op te leggen aan de overheerste bevolking.” (bron: wiki)

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Als hij Cambodjaan was geweest zou hij een trouw helper onder Pol Pot zijn geworden met diens killing fields als socialistische nalatenschap.
  Mak is niets anders dan een genocide-pleger op de Europese bevolking en een moslim omdat hij taqiyah hanteert om zijn doel te bereiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s