4 op de 5 rechters is D66-rechter en 95% D66’ers wil dat zo houden!

Screenshot_30

(Door: Kenneth Steffers)

Slechts 5% van de D66-kiezers vindt dat er meer moeite gedaan moet worden om rechters meer een afspiegeling te laten hebben van de electorale verhoudingen. Dat is ook niet zo gek, met een factor van 4 op 5 is D66 namelijk flink oververtegenwoordigd binnen het ambacht van rechters.

Uit een recente peiling van Maurice de Hond blijkt dat 95% van de achterban van D66 het prima vindt dat 4 op de 5 rechters in Nederland D66-sympathieën heeft. Slechts 5% van de “Democraten” is voorstander van meer democratie binnen de rechterlijke macht en hoopt dat de verhoudingen van rechters beter verdeeld zullen worden over het electoraat.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, democratie, Elite, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op 4 op de 5 rechters is D66-rechter en 95% D66’ers wil dat zo houden!

  1. Jules Vismale zegt:

    Als die D66-rechters van het kaliber waren geweest zoals de Duitse nazi-rechter Manfred Roeder (1900-1971) dan zouden ze in Nederland iedereen ter dood hebben veroordeeld die tegen de Islam, moslims, asielzoekers en vluchtelingen waren!
    Roeder had namelijk ook de zeer bekende Duitse pottenbakster Cato Bontjes van Beek (1920-1943), die ironisch genoeg een Nederlandse naam had (!) en voor de Rote Kapelle werkte, ter dood veroordeeld! Cato had niettemin in 1939 onheilspellende dromen gehad waarin zij de Duitse keizer Wilhelm II en zijn vrouw ontmoette en aan deze vroeg om iedereen gelijk te betalen en dat ze ter dood veroordeeld werd om naar een executieruimte af te reizen ofschoon ze niet eens waarom dat het geval was!
    Deze nachtmerrie werd helaas op 5 augustus 1943 werkelijkheid daar Cato Bontjes van Beek toen samen met Stanislaus Wesolek, Emil Hübner, Adam Kuckhoff, Frida Wesolek, Ursula Goetze, Maria Terwiel, Oda Schottmüller, Rose Schlösinger, Hilde Coppi, Klara Schabbel, Else Imme,
    Eva-Maria Buch, Anni Krauss, Ingeborg Kummerow en Liane Berkowitz, allemaal leden van de Rote Kapelle, in de gevangenis Berlijn-Plötzensee werd onthoofd onder de guillotine!
    En als extra vernedering werden zowel haar lichaam als dat van Elisabeth Schumacher, Libertas Schulze-Boysen, Hilde Coppi, Marie Terwiel, Liane Berkowitz en Mildred Harnack ontleed om daar autopsies op uit te voeren door de Duitse gynaecoloog en anatoom Hermann Philipp Rudolf Stieve (1886 – 1952)!
    Cato Bontjes van Beek heeft niettemin zelfs in het (thans linkse) Amsterdam gewoond en op school gezeten en als zij nog in deze tijd had geleefd om erachter te komen dat het nazisme daar door het gehate links en de islam vervangen dreigen te worden dan had ze allang zelfmoord gepleegd! Die D66-rechters zijn feitelijk geen haar beter dan de nazi-rechters!

    Geliked door 2 people

  2. Henk.V zegt:

    In theorie is elke rechter onafhankelijk en op deze veronderstelling berust onze zogenaamde onafhankelijke rechtspraak., waarbij men aanneemt dat iedere rechter de wet zuiver interpreteert. Lange tijd kon deze gedachte redelijk standhouden, TOTDAT het in onze tijd meer en meer begon op te vallen dat er regelmatig merkwaardige milde beoordelingen van de aard van ernstige misdrijven optraden. Deze beoordelingen traden steeds op wanneer er lieden met een bepaalde godsdienstige achtergrond zeer ernstig in de fout waren gegaan. Allerlei redeneringen werden dan gevolgd die de zwaarte van het misdrijf moesten verminderden. Het gevolg was dan steevast: een verhoudingsgewijs milde straf.
    Deze ”moderne” zienswijze op misdaden die gepleegd zijn door mensen met steeds dezelfde achtergrond kan NOOIT in de bedoeling van ons strafsysteem hebben gelegen. In alle gevallen klinken duidelijk de echo’s van een modieus soort politiek correct denken.

    De uitspraken mogen dan ”onafhankelijk” zijn geweest, maar hoe men het ook keert of wendt: in de uitspraken horen wij impliciet politieke opvattingen doorklinken.
    Hier wordt overduidelijk de indruk gevestigd dat de politiek zich met de aard van de rechtspraak bemoeit en dus kunnen wij stellen dat er geen ONPARTIJDIGE rechtspraak meer bestaat.
    De absurde manier waarop Geert Wilders voortdurend door onze rechtsprekende instanties in de tang worden genomen toont dit overduidelijk aan. Hij is het slachtoffer van politiek correct rechterlijk GETREITER.
    Dit fenomeen doet mij helaas denken aan de afschuwelijke vormen van nazi rechtspraak met als totale dieptepunt het optreden van de beruchte nazi rechter Ronald Freisler (https://historiek.net/krijsende-roland-rechter-in-dienst-van-hitler/39918/)
    Die man liet de uiteindelijke consequentie zien van rechtspraak in handen van politiek correcte rechters.
    Ook nu zien wij die bemoeienis van de politiek met de rechtspraak in volle kracht terugkeren. Er bestaat GEEN vrijheid van meningsuiting meer.
    Wat de overheden niet bevalt zal worden bestraft. Zover is het nu al. En waar eindigt dit proces van politieke inmenging??
    Rechter Freisler kreeg zijn verdiende loon toen de geallieerde bommenwerpers zijn gerechtsgebouw troffen tijdens een van zijn gevreesde zittingen. Hij werd onder neerstortend puin bedolven en zo hoort het ook.
    Rechters die een specifiek politiek interpretatie van het recht menen te kunnen toepassen moeten worden ontslagen.
    Wij waren ooit een redelijk werkende rechtstaat en die willen wij weer terug !

    Geliked door 1 persoon

    • Jules Vismale zegt:

      En wat vindt je ervan dat Antoine-Quentin Fouquier-Tinville zijn verdiende loon had gekregen tijdens de Franse Revolutie? Hij heeft, gelijk naar Roland Freisler, meer dan 2600 mensen ter dood veroordeeld in afschuwelijke showprocessen en daarna op een vernederende wijze naar de guillotine gestuurd!
      Na de val van Maximilien Robespierre in 1794 werd Fouquier-Tinville zelf ten val gebracht, hij heeft bijna een jaar in de gevangenis gezeten waar hij door zijn medegevangenen en cipiers werd uitgejouwd en beschimpt en toen Fouquier-Tinville op 5 mei 1795, samen met een aantal collega-rechters, zelf naar de guillotine werd gestuurd, werd hij door het woedende publiek, waaronder nabestaanden van zijn slachtoffers, opnieuw beledigd en uitgejouwd en hoe blij waren zij toen Fouquier-Tinville uiteindelijk zelf op het schavot werd onthoofd!
      Feitelijk heeft Fouquier-Tinville alle ellende moeten ondergaan waar Freisler aan was ontsnapt, ongeveer 75 jaar geleden, en is het trouwens ook niet zo jammer dat talloze nazi-rechters van het Volksgerichtshof wisten te ontkomen aan vervolging, zij zelfs hun baan terugkregen, ruime pensioenen kregen uitbetaald en al hun schuld op Freisler toeschoven!?
      Daarbij heeft een bepaald slachtoffer van Freisler, Margot van Schade, die door hem ter dood was veroordeeld en uiteindelijk ontsnapte aan de doodstraf, weinig plezier aan haar overleving gehad! Zij had zich er altijd gruwelijk aan geërgerd dat Marion Freisler-Russegger, de weduwe van Freisler, een ruimschoots pensioen betaald kreeg van de Duitse staat, zij het gedachtegoed van haar man nooit helemaal verloochende, zij nooit ter verantwoording werd geroepen en zij had Freisler laten begraven in haar familiegraf in Berlijn, overigens zonder dat zijn naam op de grafsteen werd vermeld!
      Margot van Schade had bovendien jarenlange nachtmerries gekregen van de processen van het Volksgerichtshof en ze voelde zich zwaar vernederd en bedrogen door de naoorlogse justitie!
      En dat is ook niet verwonderlijk omdat Vrouwe Justitia zich al eeuwenlang schaamt voor corrupte, machtslustige, partijdige en bloeddorstige rechters die soms zelf de grootste criminelen waren daar ze onschuldige veroordeelden, schuldigen vrijspraken of hun slachtoffers gruwelijk lieten martelen om bekentenissen uit hen los te krijgen, denk maar aan de heksenprocessen en de processen tegen de Bokkerijders uit Limburg!
      Eigenlijk hadden bijna alle rechters door de eeuwen heen het zwaard van Vrouwe Justitia over hun hoofd heen zien vliegen, net zoals het zwaard van Damocles, maar door haar blinddoek en weegschaal zal ze hen te vaak hebben gemist!

      Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Oordeel met een vrije geest over deze video bijdrage en maak je onbevooroordeelde keuze of Nederland inmiddels niet verworden is tot een klimaat en milieu dictatuur die critici hardhandig de mondsnoert, intimideert en maatschappelijk elimineert. De burger werd aan de klimaattafels geweerd met gevolg dat een misdadige miljarden roof op de burgerij uitgerold wordt aan de hand van klimaat en milieu sprookjes die zijn weerga in de geschiedenis niet kent.

    Geliked door 2 people

  4. bozeoudeman zegt:

    De gerechtelijke macht is vrijwel altijd een afspiegeling van een regenteske elite geweest, dus wat is er vreemd aan dat 95 % van de rechters D66 sympathieën heeft, rechters zij regenten bij uitstek en daar is D66 als reactionaire club de partij bij uitstek voor.

    Geliked door 3 people

  5. Cathja zegt:

    Ik vind dat elke rechter ONPARTIJDIG zijn of haar werk behoort doen.
    Iedereen moet zich aan de wet houden. De een niet minder dan de ander.
    Doordat partijdigheid in de Nederlandse ‘recht’spraak duidelijk aan de orde is, moeten de meeste rechters worden vervangen.
    We hebben voorbeelden gezien van veel te milde straffen voor vreemdelingen, en dat ondergraaft ons gevoel van rechtvaardigheid.

    Geliked door 2 people

  6. lucia zegt:

    In Engeland en Amerika komen bepaalde beroepsgroepen die een zekere macht hebben binnen de maatschappij praktisch allemaal uit de kringen van de Freemasons, een nogal enge sekte gelieerd, vooral in de top, aan satanisme. Het zou me niet verbazen als dat hier ook zo is,
    D66, de 2 zessen hebben ze al, en als je denkt dat dit infantiel klinkt, moet je er eens wat over gaan lezen, hoe infantiel deze lui in feite zijn, met gebruik van symbolen en geheime handshakes etc. Ik verzin dit niet en vindt het bedenkelijk dat volwassenen, dit soort ja klungele geheime tiener of kinderachtige dingen doen. Zo ziet het er althans voor ons uit, van de buitenwereld af bezien maar als je leven er alleen maar uit bestaat, om slecht te doen, zijn symbolen en maffe handshakes misschien wel verdedigbaar en daarmee bedoel ik niet goed te praten maar om je daden te verhullen, zodat wij, de rest het niet snappen en alleen maar denken, die lui zijn infantiel.De rechters worden bij koninklijk besluit voor het leven benoemd, op voordracht van de Hoge Raad. Wellicht dat het voor het leven benoemen eruit moet, ik begrijp de achtergrond wel maar het blijkt in de huidige tijd niet meer te functioneren en het zou allemaal zo georkestreerd zijn om de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht te waarborgen, gezien de uitvergrote unanieme politieke inkleuring/vertegenwoordiging, .van deze groep, vind ik dat de onafhankelijkheid hier duidelijk in het geding is.en bovendien als alle schijn van onafhankelijkhied vermeden moet worden, zelfs onwenselijk is.

    Geliked door 1 persoon

  7. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nooit geweten maar het omroepgansje Leonie Sazias zit ook namens D66 een stoel in de Tweede Kamer warm te houden.
    Geen nood, op het moment dat ze haar mond een keer opendoet hebben we Martin Bosma nog die haar direct af fakkelt tot op heer knieën…!
    ( van af 4.55)

    Like

  8. Pingback: Welterusten en morgen gezond weer op! | voorzieners

  9. Kraftavilqa zegt:

    Natuurlijk wil 95% van de d66 aanhang geen verandering van de status quo ze gaan echt geen zand in de raderen van de eigen baantjesmachine strooien en ze delen hetzelfde gedachtengoed: straf de blanke en bescherm de bruine.

    Like

Plaats een reactie