“Die Linke” is NIET de opvolgster van de SED!

Screenshot_124

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Feiten over de muurmoordenaar partij

Deze dagen hebben de alternatieve media en de partijgetrouwe hof-verslaggevers van de Duitse regering één ding gemeen: de gebeurtenissen in Thüringen domineren hun vette koppen.

PI News (2)

De redenen daarvoor zouden echter niet verschillender kunnen zijn. Bij de alternatieve media is het de pure ontsteltenis over het na de vluchtelingen tsunami  van 2015 grootste keerpunt in de geschiedenis van ons land, terwijl de armada van de hof-verslaggevers zich op dit moment gigantisch moet inspannen om met handige framing de beginnende metamorfose van de democratie in een democratuur te versluieren voor de Duitse bevolking.

De mateloos onderschatte

Nog nooit in de wereldgeschiedenis werd een vrouw zo onderschat als Angela Merkel. Toen Helmut Kohl in het jaar 1991 “zijn meisje” als nieuwe minister voor Vrouwen en Jeugd presenteerde, was de verbazing groot, omdat Merkel er uitzag alsof ze niet tot drie kon tellen. Nu, bijna 30 jaar later, heeft de voormalige secretaresse van de FDJ voor Agitatie en Propaganda al haar politieke tegenstanders verslagen, Duitsland op een stramme linkse koers gebracht en staat zij nu op het punt om de Bondsrepubliek naar het voorbeeld van de DDR radicaal te veranderen. Chapeau! Dat is een hele prestatie voor een vrouw, waarvan Kohl heeft beweerd dat ze niet eens fatsoenlijk met mes en vork kon eten. Bovendien kan Merkel in haar vaandel schrijven dat zij “Die Linke”, de partij die verantwoordelijk is voor de doden aan de Berlijnse Muur, salonfähig heeft gemaakt.

De SED werd nooit ontbonden

Hier moet een wijdverbreid misverstand uit de weg geruimd te worden: “Die Linke” is niet de opvolgster van de SED, ze IS de SED. De “Socialistische Eenheidspartij van Duitsland” werd nooit ontbonden. Ze noemde zichzelf in december 1989 eerst “Socialistische Eenheidspartij van Duitsland – Partij van het Democratische Socialisme (SED-PDS)”en veranderde korte tijd later haar naam in “Partij van het Democratische Socialisme” (PDS). In 2007 vond er een fusie tussen de PDS met het “Stemalternatief Arbeid & Sociale Rechtvaardigheid” (WASG) plaats. Daarna vervelde de SED opnieuw en noemde zich uiteindelijk “Die Linke”.

Nadat er dus alleen maar naamsverandering hadden plaatsgevonden, kan er van een “opvolger-partij” geen sprake zijn. “Die Linke” IS de SED, ze IS de moorddadige muurmoordenaar partij.

Onbegrijpelijk gedrag van de oude partijen

Het is onbegrijpelijk dat een partij met zo´n traditie door de oude partijen nu ook nog gevleid wordt, terwijl men de onberispelijke AfD demoniseert en haar in verband brengt met alle schandelijke daden uit de tijd van 1933 tot 1945 – inclusief Buchenwald. Nog nooit eerder in de geschiedenis van de Bondsrepubliek stond een democratisch gelegitimeerde partij aan zo´n hetze-campagne blootgesteld. Als dat zo doorgaat, zullen AfD-leden binnenkort vogelvrij verklaard worden en mogen worden afgeschoten.

Wat betreft de SED, pardon, “Die Linke”, lijkt het erop dat het in de deelstaat Thüringen niet tot nieuwe verkiezingen voor het deelstaatparlement zal komen en men gehoorzaam in een tweede poging Bodo Ramelow door stemonthouding in zijn functie verheft.

Screenshot_125

Het logo van de toekomstige “Eenheidspartij van Duitsland”.

Ramelow speelt nu alweer helemaal de landverrader en benadrukt tegenover de MDR dat hij bereid zou zijn naar iedereen de hand uit te strekken. Hij zou eveneens bereid zijn om de hand uit te steken naar Mohring (CDU) en Kemmerich (FDP). Daarna volgde uiteraard nog het onvermijdelijke:

“Als we nu niet als één man optreden en de democratie verdedigen, dan zetten de AfD´ers en deze mens, de heer Höcke, die men gerechtelijk bevestigd fascist mag noemen, ons voor schut.”

Wat kun je daar nog op zeggen, behalve het beroemde citaat van de schilder Max Liebermann:

“Ik kan niet zoveel vreten als ik zou willen kotsen.”

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, collaboratie, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Die Linke” is NIET de opvolgster van de SED!

  1. droevige mof zegt:

    Voor vrienden van de onderzoeksjournalistiek. Hier is een uitgebreide compilatie van de leugens, misleidingen en financiële transacties van de Duitse communistische partij Die Linke.
    https://www.achgut.com/artikel/die_linke_sed_taeuschen_tricksen_luegen_die_top_10

    Geliked door 1 persoon

    • Nemesis zegt:

      @ droevige , de rest krijg ik niet eens uit mijn toetsenbord, laat het a.u.b. weg, het is een scheldnaam, En als er iemand hier is die dat niet verdient ben jij dat wel.

      Maar hartelijk dank voor het plaatsen van dit artikel, ik hoop dat er nu ook veel zijn die over de SED de ogen open gaan.
      Gezien ik familie en vrienden had in dat deel van Duitsland voor de muur en me ook toen al veel met politiek e.d. bezig hield en in Duitsland (west dus) in 1964 kwam wonen ook vanwege familie, weet ik er veel vanaf ook door de mensen die het zelf aan de lijve ervaren hebben.

      Like

      • droevige mof zegt:

        Ja, dat klopt. Maar velen kennen mij onder die naam en vermoeden terecht dat ik een onconventionele Duitser ben. Deze laatste weken/maanden van de bananenrepubliek zal ik de naam nog steeds behouden.

        Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Okay, begrijpelijk. Ik hoop op “de laatste weken” 😀

        Like

  2. Jan zegt:

    Niet de opvolger van de SE maar wel van de NSDAP

    Bianca Deubel, die Linke: Alle AfD’ers horen in de gaskamer

    http://www.pi-news.net/2021/02/bianca-deubel-alle-afdler-gehoeren-in-die-gaskammer/

    Like

Plaats een reactie