Een bijzondere dag met actie!

Screenshot_58

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het was een bijzondere dag vandaag. Ik mocht mee met het Identitair Verzet. Ondanks de berichten die de ronde doen dat deze mensen “extreemrechts” of nog erger zouden zijn, vind ik hun acties van de afgelopen jaren erg uniek en oprecht. Daarbij zijn er door hun acties ook bepaalde zaken toch in de Tweede Kamer besproken die allang besproken hadden moeten worden en daarom ben ik meegegaan.

Mijns inziens is het ondemocratische salafisme eindelijk open besproken, omdat de leden van het Identitair Verzet op het dak van de islamitische middelbare school in Amsterdam stonden. Soms is een speciale geweldloze actie blijkbaar nodig om iets bespreekbaar te krijgen. Maar goed, ik ben mee geweest met een unieke actie vandaag in Maastricht en het was een leuke ervaring.

Om 07:15 stapte ik de auto in en gingen we op weg naar Maastricht om naar het AZC te gaan, dat ze zouden gaan bezetten om aandacht te vragen voor de asielproblematiek, voor de waanzin die zich in dit land afspeelt. Dit AZC wordt verbouwd met luxe voor een nieuwe lading niet-westerlingen en daar hoort natuurlijk vloerverwarming bij… Dat, terwijl er in verzorgingstehuizen de verwarming wordt teruggedraaid en de ouderen volgens de directie maar een extra fleece dekentje moeten komen halen, of twee…

Nu roept de commissaris van de Koning, Theo Bovens, de Limburgse gemeenten op om nog eens meer dan 1500 plaatsen te zoeken voor mensen die mijns inziens niet echt iets toevoegen aan onze vrije westerse samenleving. Het Identitair Verzet wil de commissaris laten weten dat de organisatie er alles aan gaat doen om zijn voornemen om Limburg vol te stampen met “vluchtelingen” te doen sneuvelen. Limburgers wachten gemiddeld zes en een half jaar op een woning…

In de auto heb ik wat gesprekken gevoerd met mijn twee medereizigers en hun gevraagd naar hun visie over de negatieve naam die door de politiek en de MSM aan hen en het Identitair Verzet altijd gelijk wordt gegeven. Realisme is toch duidelijk iets anders dan extreemrechts heb ik geleerd, aangezien ze niets van geweld willen weten en het verafschuwen. Maar ze willen dat de problematiek, de ongelijkheid, het gevaar van de islam, het meten met twee maten eerlijk wordt besproken en ernaar gehandeld wordt.

In Maastricht ontmoeten we nog drie moedige mensen die, net zoals mijn medereizigers, enthousiast waren over wat er te gebeuren stond. Ze hadden al even op de locatie gekeken over hoe het beste te handelen, hoorde ik en met het spandoek en een aantal fakkels gingen ze op pad. Eén van de leden bleef beneden bij mij en ook daar heb ik even mee kunnen kletsen. Hij vond het jammer dat er zo ontzettend veel mensen klagen over het politieke wanbeleid (mijns inziens voortkomend uit Agenda 21/2030 van de VN waar Nederland, net zoals 127 andere landen, voor getekend heeft) en dat er niet veel mensen op welke geweldloze manier dan ook actie ondernemen of zich aansluiten bij een al bestaande actiegroep zoals het Identitair Verzet.

Ik zag de activisten vanaf een afstand via de steigers naar boven klimmen, het dak op, en vervolgens de vlag van het Identitair Verzet onder de al hangende vlag hangen. Daaropvolgend, intussen was de eerste politieauto al gearriveerd, hingen ze het spandoek aan de gevel van het gebouw. Dat alles onder extreme windomstandigheden, aangezien ik op de grond al last had van de harde wind.

Al snel volgden vele andere politieauto’s voor de vier actievoerders op het dak, die na een paar uur, na overleg met de politie, meegewerkt hebben en naar beneden zijn gegaan en zijn gearresteerd, maar niet lang zijn vastgehouden en een boete hebben ontvangen. Wij beneden hebben nog even gemoedelijk met agenten gepraat, ook met wat burgers, aangezien ik benieuwd was wat die ervan vonden. Eén op de tien was enigszins kritisch of terughoudend, maar de meesten konden de actie wel waarderen, aangezien die misschien ook opa’s en oma’s in verzorgingstehuizen hebben zitten en/of zien dat deze immigranteninvasie een negatief effect heeft op onze samenleving, onze leefbaarheid, onze vrijheid en onze veiligheid.

Mijn ervaring met de mensen die neergezet worden als extreem, radicaal, nazi’s of weet ik veel wat voor negatieve benamingen; het zijn aardige, gepassioneerde, moedige mensen met een hele realistische kijk op de negatieve dingen die plaatsvinden in ons land door politiek wanbeleid, veel van onze geschiedenis en de problematiek in ons land weten en ik hou ze in de gaten deze activisten, maar dan op een positieve manier. Het was een unieke, gezellige en leuke ervaring.

www.1limburg.nl

Mocht u mee willen betalen aan de boetes van deze moedige mensen, dan kan dat hier!:

https://tikkie.me

Screenshot_54

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Identitaire Beweging, Nationalisme, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Een bijzondere dag met actie!

 1. Rene zegt:

  Hulde Identitair verzet mooie actie,volgende keer ff bakkie soep☝️ mvg😉

  Like

 2. Helena zegt:

  Dankjewel Elise voor het verslag van de actie van Identitair Verzet, wat goed dat je erbij was in Maastricht. Hulde aan deze helden waren er meer van in dit land van de slapjanussen. Wel klagen en lijdzaam afwachten typisch Nederlands, van een actie als deze gaat mijn Patriotten hart weer sneller kloppen: chapeau voor deze mensen!

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Elise je schrijft of er meer mensen mee willen betalen aan die boetes.
  Ik heb een heel ander voorstel deze mensen moeten pertinent weigeren deze boetes te betalen.
  Betalen aan het deze asociale regering Rutte 1,2 en 3 nooit en te nimmer.
  Ik ben na al mijn jaren van mijn leven dat ik met overheden te maken heb gehad van hoog tot laag onbuigzaam geworden.
  Wij de belasting betalers worden als stront behandeld door al die overheids lagen.
  Wij worden gruwelijk gediscrimineerd en vernederend door de media en door links Nederland voor alles uitgemaakt tot aan doodsbedreigingen toe.
  Daarom nooit nooit betalen en gruwelijk in verzet komen.
  Wij en zeker deze club komt op voor DE ECHTE NEDERLANDERS en zo hoort het ook.
  Wij met zijn alle betalen belastingen om Nederland draaiend te houden en niet om het te laten verwoesten door de terreur bende Rutte het terreur gajes van links of door al dat buitenlandse uitschot.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   vangie1206j 2 maart 2020 om 06:44

   Prachtig plan, maar:

   Als je weigert om belasting te betalen, komen ze het via de deurwaarder bij je halen.
   Desnoods zetten ze je uit je huis als het buiten 20 graden vriest.
   Wij zijn immers alleen maar belastingslaven?

   Like

   • die lange zegt:

    De boetes niet betalen,dat kan wel.
    Krijg je wel veel hogere boetes maar blijven weigeren gijzeling word niet meer toegewezen.
    Kosten lopen ook hoger op voor de roverheid.
    ps ervaringsdeskundige mvg

    Like

  • jack zegt:

   De meeste Nederlanders denken er hetzelfde over !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s