Onze geofferde kinderen

Screenshot_72

De 19-jarige Lauritz Lindboe Wind werd in het centrum van Kopenhagen geslagen en in elkaar geschopt door een groep migranten. De daders lieten hem ook niet met rust toen hij al bewusteloos op de grond lag.

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Denemarken heeft tot nu toe de meest restrictieve buitenlander-politiek. Desondanks wordt in Denemarken, net zoals in andere West-Europese landen die met vreemde culturen “verrijkt” werden, bruut en niet geprovoceerd geweld tegen jonge Denen het vaste bestanddeel van het dagelijks leven. In toenemende mate hebben bendes met migratieachtergrond het op jonge Deense jongens en meisjes voorzien en slaan bruut toe.

PI News (2)

Het huiveringwekkende Denemarken voor kinderen en jongeren

De 19-jarige Lauritz Lindboe Wind werd op 22 februari in het centrum van Kopenhagen overvallen. Een groep jonge migranten ging zonder reden op hem los. Ze sloegen en trapten hem toen hij al bewusteloos op de grond lag. Lauritz was meer dan zeven uur bewusteloos en zijn moeder Karina Lindboe voelt behalve verdriet en zorgen een tomeloze woede. Drie jaar geleden werd namelijk haar andere zoon (22) eveneens in de binnenstad van Kopenhagen aangevallen. Op 25 februari publiceerde ze op Facebook een bijdrage met de titel “Als de angst van een moeder realiteit wordt” en moedigde mensen aan om over hun ervaringen te berichten. De weerklank was zo groot, dat deze zaak zelfs in de kranten stond en op tv kwam. Heel veel moeders en slachtoffers beschrijven soortgelijke overvallen.

Minister-president Mette Frederiksen is kwaad…

Nadat de daaropvolgende maandag een 17-jarig meisje in Helsingør door vier jongens in het gezicht geslagen en geschopt en diezelfde dag een 16-jarige bij het station Hillerød met de vuisten aangevallen werd, meldde zich zelfs een boze staatsminister op Facebook:

“Het maakt me zo ongelooflijk woedend wanneer ik van meerdere gevallen hoor, waarin jonge mensen bruut worden aangevallen… Wij tolereren geen geweld en dreigingen in Denemarken. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om je correct te gedragen. […] Het is absoluut onacceptabel. En ver verwijderd van de veilige gemeenschap die wij in Denemarken willen.”

Enkele commentaren van haar onderdanen:

 • “Woorden zijn mooi – daden zijn beter.”
 • “Iedereen is heel bang om dingen te zeggen zoals ze zijn, en iedereen is heel bang om racist genoemd te worden. Er is dus vrij baan voor moslims om zich zo te gedragen zoals hen dat bevalt, want wij mogen niet zeggen wie het is.”
 • “Pak nu de strijd op en bescherm je eigen volk en verwelkom alleen diegenen die zich hier correct gedragen.”
 • “Mette praat zoals de Deense Volkspartij, maar regeert als de radicale linksen.”

Mette´s antwoord

De sociaaldemocraat Mette Frederiksen werd minister-president, omdat zij de Denen een voortzetting van de restrictieve buitenlander-politiek beloofde. Twee jaar lang had Denemarken een complete stop op de opname van vluchtelingen en migranten uitgevoerd. Nu heeft Mette aangekondigd de komende dagen weer “vluchtelingen” en migranten uit het VN-contingentplan op te nemen!

Ook in Noorwegen komt het steeds vaker tot geweld door jonge jongens en meisjes met een migratieachtergrond: ze overvallen en vernederen autochtone jongeren, die getalsmatig in de minderheid zijn, maken daar opnames van en plaatsen deze op internet. Eén op de drie inwoners van Oslo in inmiddels immigrant van de eerste of tweede generatie, de Pakistani domineren.

Merkel´s vriendin, de Noorse minister-president Erna Solberg, zei over de actuele situatie dat Noorwegen en Europa goed voorbereid zijn op een nieuwe stroom migranten en vluchtelingen uit de oorlog in Syrië.

Screenshot_73

De Noorse minister-president Erna Solberg op de lijn van Merkel, niet alleen wat betreft de houding van haar handen. Gezamenlijk werken ze aan de islamisering van Europa.

Zweden´s geofferde kinderen

De “Zweedse toestanden” van de multiculturele humanitaire grootmacht zorgen voor bijzonder exorbitante aantallen geweldsmisdrijven op kinderen van de autochtonen. Judith Bergmann van het Gatestone Institute:

Volgens een nieuw onderzoek van de Zweedse politie over gemelde geweldsmisdrijven, waarbij kinderen onder de 15 jaar zowel slachtoffer als dader zijn, is het aantal kinderen dat andere kinderen berooft in slechts vier jaar tijd met 100% toegenomen… Het aantal geweldsmisdrijven, waarbij de verdachte een kind jonger dan 15 jaar is, is eveneens dramatisch toegenomen: in het jaar 2015 werden 6359 geweldsmisdrijven gemeld, waarbij de verdachte een kind onder de 15 jaar was. In het jaar 2019 was dit aantal toegenomen tot 8719. […]

De misdaden bestaan uit “geweld tegen het hoofd, schoppen, bedreiging met wapens, brandwonden door aanstekers, moorddreigingen, dreigingen de school te bombarderen, toedienen van steken met levensmiddelenmessen, bijten en kinderen die door andere kinderen gekrabd, getrokken, gegooid en opgesloten werden. De laagste leeftijd van een vermeende dader was 7 jaar.”

Samhällsnytt” laat een video zien, waarin een meisje geslagen en geschopt wordt. De daders filmen en schreeuwen: “Dood haar, wallah!” “Wallah” is de afkorting in de omgangstaal voor de uitdrukking Wahayat Allah: “Ik zweer bij Allah”.

Een politiebericht van 24 februari: Een vader in Jordbro was er getuige van hoe zijn anderhalf jaar oude zoontje door een serie kinderen in de leeftijd van 10 jaar met een mes werd bedreigd.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken heeft zojuist een deskundigenkring tegen islamvijandigheid besloten. Daarbij passend is de “Integratie-top onder ongebruikelijke voorwaarden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Scandinavië, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Onze geofferde kinderen

 1. Tistochwat zegt:

  R.I.P. Europa

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  “Pak nu de strijd op en bescherm je eigen volk en verwelkom alleen diegenen die zich hier correct gedragen.”

  Ze snappen nog steeds niet dat de rottigheid via de islam wordt aangeleerd. Alleen diegene die zich correct gedragen zijn welkom.

  Kijk als je zo denkt trap je in je eigen gegraven valkuil.

  Jullie moeten geen moslims binnen halen. Is dat zo lastig te begrijpen. Neuzel niet over correcte moslims en niet correcte moslims. Het gevaar schuilt in de islam. De islam leert de moslim zijn rottigheden.

  Dus moslims buiiten de deur houden is het beste voor elk niet islamitisch land.

  We willen ze niet!

  Geliked door 4 people

 3. Helena zegt:

  Nederigland ondergaat dit ook zonder mankeren: steekpartijen, berovingen, plofkraken gewapende overvallen kortom: moord en doodslag een losgeslagen bende en maar buigen…. de ‘verwarde’ treinschutter wordt ook weer gepamperd erkent onze wetgeving niet heeft er ronduit schijt aan bespuugd zijn advocaat etc. Hoe lang moeten we nog bespot en getreiterd worden door de gestoorde aanhangers van de proleet tot de bom barst? Wanneer worden de slaapkoppen die – ver weg van de werkelijkheid – dromen van een multiculti inclusieve droom ook eindelijk eens wakker? Afijn we betalen allemaal ongewild belasting als straf voor het lange wachten van de door Merkel en consorten geadoreerde nieuwe Europeanen die met ons geld een mooi kapitaaltje kunnen vergaren. Ok geef ze het geld en een schop onder de kont om het land dat ze hebben laten verrekken op te bouwen, genoeg is meer dan genoeg!! We zijn het zat!!

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Trein schutter is tramschutter
   Het is te zot voor woorden dat je zomaar waar dan ook in elkaar wordt geslagen gestoken enz
   Ze haten ons maar niet ons geld ,wij moeten steeds meer inleveren om deze sympathieke mensen te blijven onderhouden

   Like

   • M. zegt:

    Het zijn laffe onderkruipsel die altijd ongewapende mensen aanvallen of met een bosje lafbekken een oud mens in elkaar slaan.
    Die lafheid staat boven aan. het liefst vermoord men mensen die niet mogen moorden.
    Om even de lafheid aan te geven.
    En onze overheid vind zo’n god als opdrachtgever en beloner voor moord op onschuldige mensen wel oké.
    Dat moet beschermd worden bij de wet.
    En onschuldige burgers zonder moordopdracht en beloning daarvoor moeten de bescherming verliezen en waarom denkt u ?
    Onze overheid danst immers ook voor de grootste misleider van allemaal en de duvelskoppen werden elkaar cadeau gedaan in het torentje maar mensen willen het liever niet zien.
    En dat de satanisten de kinderen verplicht met de leerplicht laten bukken voor de grootste misleider van allemaal, is uiteraard omdat God niet bestaat.
    Men doet wereldwijd erg veel moeite om de mensen van de Schepper af te brengen en dat allemaal omdat hij niet bestaat?
    Daarom hoeven de mensen die al gevangen zijn door de grootste misleider niet op bezoek bij de Schepper van de satanisten.
    Om lid te worden van de satansclub hoeft men alleen maar Jezus af te zweren als zijnde goddelijk.
    Hoop drukte voor iets wat niet zou bestaan vind u ook niet?
    De waarheid maakt je vrij de leugen plaats je onder een afvalligwet.

    Like

 4. Alfred zegt:

  Individuele moslims kunnen geweldige kwaliteiten hebben, maar de invloed van de religie verlamt de sociale ontwikkeling van haar volgelingen.
  Er bestaat geen sterkere regressieve kracht in de wereld.
  Verre van stervende, is de islam een militant geloof dat mensen wil bekeren.
  Het is al verspreid over geheel Centraal-Afrika, bij elke stap onverschrokken strijders voortbrengend, en ware het niet dat het christendom wordt beschut door de sterke armen van de wetenschap, de wetenschap waartegen het (de islam) tevergeefs heeft geworsteld, dan zou de beschaving van het moderne Europa kunnen vallen, zoals de beschaving van het oude Rome is gevallen

  Winston Churchill in zijn boek “The river war” uitgebracht in 1899

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Alfred. Winston Churchill in zijn boek “The River war” uitgebracht in 1899. Toen al hadden de “beschaafde Gutmensen” problemen met de waarheid. Men vond de eerste editie van dit boek te scherp en te beledigend voor de islam. De tweede editie moest worden bijgeschaafd.

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Stuur gewoon dergelijk uitschot op die akelige Mette Frederiksen af opdat die hen zelf in haar huis kan opnemen! En dan blijft en ongetwijfeld van haar en haar hele hebben en houden niets meer heel, iets wat ik overigens dat islamtuig toewens!

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Ik vind dat onze jongeren ook alleen maar in groepen moeten gaan lopen dan zijn ze beter beschermd, in ieder geval totdat de PVV en FVD adequate maatregelen hebben genomen tegen dit uitschot, Ik kan wel wat radicalere dingen bedenken maar dan ben ik strafbaar en daar pas ik effe voor.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  MALMÓ ZWEDEN:

  Leeftijd 16 jaar, hij filmde terwijl z’n “vrienden”! 2 jonge Zweden martelden en vernederden.
  / / /
  Een “jongere” ! ! van 16 jaar staat voor de Rechtbank want wordt vervolgd voor zware mishandeling en diefstal in het Centre Commercial Emporia in MALMÖ.
  Twee jongens van 15 jaar oud werden er mishandeld, bedreigd en gebrand met cigarettes.
  Een van de medeplegers was niet ouder dan 14 jaar.

  Op 23 Juli werden 2 Zweedse jongens van 15 jaar oud ontvoerd uit ’t Centre Commercial in Malmö.
  Ze werden meegenomen naar een garage en bedreigd en mishandeld door twee “jongeren” ! ! van dezelfde leeftijd.
  Ze werden gedwongen hun pasjes af te geve en hun telefoons en moesten daarna de schoenen van hun ontvoerders kussen.
  Hierna kregen ze een serie klappen en slagen en vuistslagen in het gezicht.

  Later werden ze meegenomen naar een verlaten plek buiten waar de mishandelingen doorgingen: schoppen met de voet en slagen met stokken, brandwonden door op lichaam gedrukte sigaretten.
  Van een van de twee werden de haren in brand gestoken.

  Alles werd met een smart-phone gefilmd en dit werd later door de politie op de telefoon ontdekt.
  Hierdoor werd duidelijk wat er zoal was gepasseerd.
  Ook bleek op die smartphone een filmpje te staan van een andere mishandeling een maand eerder.

  Een voormalig vriendinnetje van een van de misdadigers in spé, verklaarde de politie dat zij de afgelopen maanden meerdere keren filmpjes van haar vriend had ontvangen waarop andere diefstallen en mishandelingen van Zweden stonden.
  Uit de Zweedse Krant:
  Nyheter Idag

  https://nyheteridag.se/16-aring-atalad-for-ran-och-tortyrmisshandel-mot-tva-pojkar-i-malmo/

  Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er is maar een taal die barbaren verstaan, snoeihard straffen en vervolgens met de hele familie het land uitgeflikkerd worden, geen gelul van ‘ik heb er zo’n spijt van’ of ‘hij heeft zo’n slechte jeugd gehad’ niks daarvan, de complete familie straffen, dan denken ze heus nog wel een keer of vijf na voordat ze een stap verkeerd zetten.

  Geliked door 1 persoon

 9. verwardeman zegt:

  Een troost beste mensen , deze kinderen mogen vanaf 18 jaar stemmen , met een beetje
  geluk komt dat wel goed…………….

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:


  Dochter wordt sexueel lastiggevallen, de vader wordt gearresteerd, dader niet!
  Vader is Tommy Robinson.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Moeder van gekke greet

  Like

 12. Lucky zegt:

  The policeman inside the suit dancing with the children is Paedophile policeman PC Amjad Ditta (Also known as Amjad Hussain) who was attached to West Yorkshire Police Protective Services. He and 15 others are charged with sexually abusing children

  De politieagent in het pak die met de kinderen danst, is Pedophile politieagent PC Amjad Ditta (ook bekend als Amjad Hussain) die verbonden was aan de politie van West Yorkshire. Hij en 15 anderen worden beschuldigd van seksueel misbruik van kinderen

  Geliked door 1 persoon

 13. R Thomasson zegt:

  Wij moeten medelijden met de jongeren, kinderen en hun ouders hebben, maar het is beter dat wij dat juist niet zouden hebben. De moeder van Lauritz Lindboe is nu onmetelijk woedend. Was zij dat ook tijdens de verkiezingen? Toen ze ging naar het stemlokaal, heeft ze iets gedaan om haar kinderen, en kinderen van andere mensen te beschermen? Zij kon dat doen d.m.v. stemmen op de Deense Volkspartij. DF is de enige partij in Denemarken die bescherming kan bieden voor Deense kinderen, hun ouders en hun land. Helaas duurt dat te lang voor de doorsnee burgers te begrijpen, dat bijna al de traditionele partijen laten hun eigen kiezers in de kou. Nog erger; zij staan lijnrecht tegenover de belangen van hun eigen volk en eigen land omdat ze bang zijn voor racisme. De angst voor racisme is bij deze geesteszieke Quislings groter dan de angst voor de komende Armageddon. Dat is niet enkel een Deens probleem het is een Europees probleem. Wat de jongeren betreft; het is tijd dat zij het heft in eigen hand nemen. Jongeren verwachten kennelijk dat de gladde verraderlijke politici zouden voor ze opkomen. Vergeet het maar. Politici zijn uitsluitend geïnteresseerd in hun eigen carrière. Het maakt niet uit of zij socialistisch zijn, liberaal- of christen-democraten. Ze hebben een slagzin: “Pecunia non Olet”. Dat betekent veel konten kussen in EU verband, en nog meer smerige islamitische reten bewerken. Hoe harder de stank, hoe meer geld het brengt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s