Griekse burgers verzetten zich tegen “vluchtelingenorganisaties”

Screenshot_95

(Door: “Danny”)

De inwoners van Lesbos zijn de nep-media en de “hulporganisaties” zat!

En dat laten ze zeer duidelijk merken! Inwoners vallen de “vluchtelingenhelpers” aan en maken duidelijk dat hun aanwezigheid niet gewenst is. Verschillende hulporganisaties zijn al met de staart tussen de benen van het eiland vertrokken vanwege de bedreigingen door “fascistische” eilandbewoners om vervolgens ook op Twitter te worden opgejaagd door onze nationalistische broeders.

Natuurlijk klinkt het heel ernstig en barbaars voor mensen die niet het vermogen hebben door te redeneren waar deze woede vandaan komt. Maar ook die mensen zullen snel wakker worden wanneer men weet hoe de vork in de steel zit.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", Desinformatie, gezond realisme, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Griekse burgers verzetten zich tegen “vluchtelingenorganisaties”

 1. Rensk. zegt:

  Als ik daar zou wonen zou ik er zeker tussen staan, om ze (media en hulpverleners) weg te meppen, want ik snap de woede van die mensen. Een mens kan in zn woede enorm sterk zijn weet ik uit ervaring. Je dingen en ongewenste gasten door de strot laten duwen door een stel koekwausen is onverteerbaar. En die koekwausen gaan maar door met hun vernietiging van soevereine staten.

  Rutte heeft de meeste soevereiniteit al richting Brussel geduwd en over de balk gesmeten en zijn volgende missie is zoveel mogelijk geld naar Brussel te loodsen. Het toneelstuk wat ie nu opvoerd alsof ie dat niet wil? Laat me niet lachen. Brussel is zijn baas en niet het volk. Althans zo ziet hij het.

  Like

 2. Jean zegt:

  Wij moeten de Griekse burgers helpen en steunen, die vreemdelingen hebben niets te zoeken in Europa, terug naar Afrika ermee daar hebben ze ruimte en warm. Wij hebben al teveel ellende binnengelaten dus nu starten met massale terug sturing naar landen van herkomst.
  Wij zorgen voor onze bejaarden, gehandicapten, zieken en zijn niet het OCMW van de wereld.

  Like

 3. klaas zegt:

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het mag een wonder heten dat de bevolking op die eilanden niet al veel eerder in opstand zijn gekomen. Een groot deel van de bevolking is sterk afhankelijk van het toerisme en te vrezen valt dat dit al langere tijd sterk was gedaald en dat het nu helemaal naar nul gaat.
  Toeristen komen om verschillende redenen maar zeker niet voor een horde migranten van diverse pluimage. (en dan zeg ik het netjes)

  Like

 5. Zoals Ik al eerder stelde gaat het bij Erdogan om het geld.
  Hij wil namelijk naar verluid nog een extra € 6 miljard van de EU en zoals elk nuchter denkend mens wel weet is dat dan maar het begin want de oorlog in Syrië kost nou eenmaal een smak geld.

  Erdogan eist miljarden van de EU voor opvang vluchtelingen

  Onvervalst staaltje chantagepolitiek

  Voor 6 miljard euro is de Turkse president Erdogan bereid zijn ‘troepen’ van de Turks-Griekse grens terug te trekken. Het gaat daarbij niet om militairen, maar om een met bussen naar de grens vervoerde massa van naar schatting 30.000 illegale migranten. Het gevraagde losgeld komt bovenop de 5,6 miljard euro die de Turkije-deal van Merkel en Rutte uit 2016 inmiddels heeft gekost.

  https://opiniez.com/2020/03/03/erdogan-eist-miljarden-van-de-eu-voor-opvang-vluchtelingen/johannes-vervloed/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s