Martin Bosma veegt de vloer aan met dictatoriale nep-democraten: ‘D66 als bedreiging van onze democratie’

Screenshot_61

(Door: Michael van der Galien)

Martin Bosma (foto) krijgt veel te weinig aandacht in de pers. En dat is jammer, want hij is niet alleen bijzonder slim, maar ook nog eens erg uitgesproken. Na Geert Wilders is er mijn inziens geen andere PVV’er zo graag bereid om radicaal-links aan te pakken. 

Vandaag onderstreept Bosma dat maar weer eens door te linken naar een nieuw stuk van Syp Wynia. Daarbij schrijft Bosma: “D66 als bedreiging van onze democratie. Leest u mee, mevrouw Ollongren?” Vervolgens citeert hij uit het stuk van Wynia: “Je kon de kiezer toch niet laten stemmen over belangrijke kwesties.”

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, D66, democratie, gezond realisme, Hypocrisie, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Martin Bosma veegt de vloer aan met dictatoriale nep-democraten: ‘D66 als bedreiging van onze democratie’

 1. M. zegt:

  De politieke partijen die de motie 2010 van Halseraf allemaal aannamen zijn allemaal een gevaar voor de democratie.
  Het tegen gaan van zij die op ons land spugen was geen beleid voor deze democratie ondermijners dus spuugt de politiek maar op de Nederlanders.
  Om het maar even in heldere taal te verwoorden.

  Men veroorzaakt twee samenlevingen naast elkaar met die motie 2010 van Halseraf met die voorkeurs behandeling van niet integreerbare mensen waar het eigen volk de ellende van mag hebben.
  Het word tijd dat ze op donderen, ze hebben al teveel schade aangericht en zijn duidelijk volksvijandig beleid aan het voeren op kosten van het volk zelf.
  Welke ook nog niet eens mag klagen over de tering bende die de ellendelingen van ons land maken anders worden ze voor racist of extreem rechts uitgemaakt in hun compleet corrupte media waar men het echte nepnieuws te horen krijgt.
  Daarbij zijn ze een gevaar voor onze kinderen met het indoctrineren en perverteren van de kinderen en het openlijk discrimineren van onze kinderen met de leerplichtwet die daar voor misbruikt word.

  Geliked door 3 people

 2. n.a.denker zegt:

  Beste Wachteres, even ter correctie : het is geschreven door Coen de Jong (politicoloog)

  Het is een fantastisch goed geschreven stuk over D666,de partij des doods. Als Hans van Mierlo dit wist zou hij zich drie keer in z’n graf hebben omgedraaid. Je zou alle 15 punten uit de hoofd moeten leren. Bij discussies met D666ers moet je ze er mee om de oren staan,liefst zo hard mogelijk, want het zijn verschrikkelijke hypocrieten en vooral die engerd,gladde aal Jetten met z’n uitgestreken smoelwerk,om van te kotsen. Daarbij is het de meest antichristelijke partij van NL.

  Ook die misselijkmakende de Groot die vindt dat de veestapel gehalveerd moet worden, eigenlijk liefst geheel opgeruimd, mag wel eens een toontje lager gaan zingen want de boeren lusten hem inmiddels rauw.

  Martin Bosma krijgt inderdaad niet de meeste aandacht maar zijn bijdragen getuigen van uitstekende dossierkennis,vaak voorzien een gezonde doses humor. Geen enkel van zijn collega’s die maar bij benadering zijn niveau haalt.
  Ook als hij wordt geïnterrumpeerd druipen die collega’s veelal met de staart tussen de benen af.

  Martin Bosma for president. Nederland uit de EU. NEXIT NOW!!

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Mensen zoals Bosma zou het volk op handen moeten dragen.
   Nederland heeft mensen zoals Bosma nodig.

   Like

   • LUCIA zegt:

    @ M ;
    Kan niet voor de rest spreken maar deze man is een Cassius Clay in discussies hij mept er ongenadig op los en zo snel dat je de klap amper ziet aankomen, je ziet gewoon mensen duizelig van hem worden, de man doet aan een meerdimensionale woorden aanvallen… schitterend gewoon, ik ben af en toe ademloos van bewondering en verukking.Van mij krijgt hij Olympisch Goud in WoordMeppen!!Annabel nanninga doet zilver ook een dijk van een dame!!

    Like

 3. Rensk. zegt:

  Waar hangt die rare pot eigenlijk uit? Nou ja erg is het niet. Ik denk echt dat als het kabinet met een virus geveld word voor heel lange tijd de samenleving zonder de frustraties van het kabinet een stuk prettiger doorgaat, Dat er een zucht van verlichting door de samenleving gaat.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zag vanavond de compilatie van Koot & Bie op tv.
  Bij dit nummer moest ik meteen aan D66 denken….;

  Like

 5. Bosma is met afstand het beste Kamerlid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s