FOTOSHOPPER: “Onze nieuwe minister-president” . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “CoOontje“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER: “Onze nieuwe minister-president” . . .

  1. Haha, oh heerlijk die is goed! ASScher, trekken aan een dood peerd!! De woorden van Ass en Klaver; ‘voor komen dat de PVV en FvD de grootste worden!!’ Hopelijk worden er de komende maanden nog veel Kaaskoppen eindelijk wakker uit hun ‘Dit-gaat-nooit-voorbijDroom’!! En ook al is het een proteststem op de zgn. FASCISTISCHE partijen stemmen!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Peter zegt:

    Socialisten willen maar 1 ding en dat is u en mijn geld .En er niks anders voor doen ,dan belasting heffen,zodat ze het met goede sier onder d’r eigen armen kunnen verdelen .

    Geliked door 1 persoon

  3. Rensk. zegt:

    Zag dat strontjong Klaver nog voor de buis met zn grote moslimsbek. Afstammeling van die ongelikte boeren van het riffgebergte.

    Geliked door 1 persoon

  4. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Een mens zou graag willen dat het bewaarheid wordt maar laten we ons niet vergissen, wie had bijvoorbeeld gedacht dat Frans T. in de Europese Commissie zou komen en dat het leeuwendeel van de Nederlanders voor hem zouden stemmen?
    Laten we ons niet vergissen in het feit dat nog steeds een heleboel van de stemmers die de PvdA bij de vorige verkiezingen met pijn in hun hart hun partij lieten vallen dat nog steeds voelen.
    En voor je het weet hollen ze weer net zo hard terug.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie