‘Nationale Ombudsman: geef asielzoekers meer rechten’

Screenshot_118

Het AZC in Ter Apel.

In een brief aan staatssecretaris Broekers-Knol van Justitie luidt de Nationale Ombudsman de noodklok. Asielzoekers moeten van de Ombudsman meer rechten krijgen. Zo moeten ze aanspraak kunnen maken op leefgeld en Nederlandse taallessen.

Dat schrijft De Telegraaf. Omdat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) asielverzoeken traag afhandelt, leven veel asielzoekers volgens de ombudsman te lang in onzekerheid.

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op ‘Nationale Ombudsman: geef asielzoekers meer rechten’

  1. Dit kan alleen maar in een landje waar de burgers dom, onnozel, onverschillig zijn en BZV véééél belangrijker vinden! Oh, wat haat ik dit KUTvolk!

    Geliked door 9 people

  2. Lekke Fietsband zegt:

    WTF, nog veel meer aanzuigende werking??
    En de autochtoon maar betalen, heel de fucking globe naar NL halen voor gratizzzzzzzz BBB met extra geld. Dit postzegellandje is overvol.

    Geliked door 7 people

  3. Lise zegt:

    De ombudsman is op zijn hoofd gevallen of bevangen met corona!

    Geliked door 6 people

  4. Rensk. zegt:

    Wéér de nadruk op rechten. De nadruk op plichten? Niet belangrijk. Laag IQ mensen. Heel heel laag IQ

    Geliked door 2 people

  5. M.A.L. Sion zegt:

    De ombudsman heeft gelijk dat de asielzoekers TE LANG in onzekerheid verkeren. Ze moeten veel sneller uitgezet worden en teruggestuurd naar hun land van herkomst. De overgrote meerderheid heeft hier niets te zoeken. Het gaan niet aan om deze gelukszoekers nog meer in de watten te leggen.

    Geliked door 3 people

  6. Monalisa zegt:

    Dit is toch wel het absolute bewijs dat men het spoor volstrekt bijster is. Daar waar de werkende Nederlander zich scheel betaalt aan alle mogelijk verplichte heffingen en premies, wordt het hier over de balk gegooid naar lieden die nog geen ene cent hebben bijgedragen aan deze samenleving en, zo leert de statistiek, de rest van hun leven nooit gaan doen. Althans een groot deel van hen. De gewone NLer wordt via allerlei constructies berooft van zijn gespaarde centen, of van zijn door de vorige generatie gespaard vermogen, en de zittende kliek gutmenschen deelt het uit aan de rest van de wereld die op weg is naar hier, of er al is.

    Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      @Monalisa; liked!!!
      Juist..we worden omgevolkt en ontdaan van onze bezittingen. Zie; Uitstellen pensioenleeftijd z.g. omdat we steeds ouder worden ..niet waar dus, Mensen dwingen tot een lening voor circa 30.000 ivm niet bestaande klimaatproblemen, CO2 taks invoeren voor ons en de bedrijven (die dat weer op ons bord gooien dus we betalen straks dubbel), ook voor een niet bestaand probleem.Ons dubieuze rotzooi medicijnen beleid met China, zie laatste eyeopener van Zembla( Medicijnen met zeer foute inhoud eerst afkeuren en dan toch maar weer invoeren.. want ze zijn nergens anders te krijgen dan uit smerig CHina) Blijkt dat de meeste pillen paar dubbeltjes kosten en ons wordt verteld het is allemaal zo duuuur…vuile tyfus leugenaars.dus ook hier bestelen van het volk!!!.

      Like

  7. G.F. zegt:

    Ik wil nu meteen een nieuwe ombudsman, want deze heeft zijn verstand verloren.

    Like

  8. guusvelraeds zegt:

    Had het al gelezen vanmorgen op nuchtere maag. Kwam hard aan. Zullen we er maar meteen gratis zorgverzekering, huursubsidie, gezinshereniging, moskee financiering en betaalde vakanties in land van herkomst bijdoen.

    Like

  9. Kuu zegt:

    Geef autochtone jongeren die een huis zoeken, zieken en ouderen, hard werkende Nederlanders meer rechten…. Daarna praten we verder…..

    Geliked door 2 people

  10. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Los van de absurditeit om die mensen geld te geven vraag ik me ook af waarom het zo lang moet duren voordat een verzoek tot asiel zo lang moet duren, pak om te beginnen al die lui uit veilige landen en weiger direct hun aanvraag en zet het uitzettings’beleid’ in werking.
    Marokkanen, Algerijnen, Tunesiërs en ga zo maar door; inpakken en wegwezen.
    Weigeren van medewerking zou meten betekenen per direct in detentie plaatsen.
    Als landen niet meewerken aan terugkeer van hun onderdanen per direct de diplomatieke banden opzeggen, geen ambassade hier en de onze die daar zitten sluiten.
    Waar haalt een land als Marokko die grote waffel vandaan ?
    Produceren ze iets waar wij niet zonder kunnen, zijn ze grootafnemer van spullen die wij produceren ?
    Op beide vragen kun je zonder al te lang te hoeven nadenken nee zeggen dus waar is het wachten op?
    Het is het halfbakken beleid wat ons land tot het lachertje van de wereld maakt.

    Geliked door 3 people

  11. Asielzoekers liggen in Verzorgingstehuizen, doodzieke Oudjes in vieze luiers THUIS! (met overspannen mantelzorgers!!) Dat kan alleen maar in een land met MISDADIGERS in de “regering”!!

    Geliked door 2 people

  12. klaas zegt:

    Geliked door 1 persoon

  13. Pietersen zegt:

    Ze hebben al recht, namelijk op een forse schadevergoeding als de procedure vertraging oploopt.
    Dit is geen ombudsman maar een linkse pleitbezorger.

    Geliked door 1 persoon

  14. Tistochwat zegt:

    leven veel asielzoekers volgens de ombudsman te lang in onzekerheid.

    De enigen die in onzekerheid leven, zijn WIJ!
    Omdat al ons geld wordt ingepikt om die agressieve asieleisers levenslang aan de vreet te houden!

    Hebben de mohammedaanse bezetters nu nóg niet voldoende privileges? Me dunkt!

    Geliked door 4 people

  15. Mary zegt:

    Ruim 90 procent zijn economische vluchtelingen, zijn geen asielzoekers, hebben nergens recht op, zijn ongewenste vreemdeling en komen hier dus alleen het Nederlandse volk beroven. Nexit grenzen dicht, economische vluchtelingen enkele reis thuisland en wel direct!!!!!!!, rot op!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  16. Hovawart zegt:

    Je verzint het niet, maar het is wel een interessante casus om te zien hoe vér men kan gaan, totdat het domme volk begint te morren, voordat men het genoeg vindt.
    Een quote van Julius Ceasar Juncker is, “If it’s a Yes, we will say ‘on we go’, and if it’s a No we will say ‘we continue’.”……de toekomst is ons al twee decennia geleden ontnomen.

    Geliked door 3 people

  17. BigLJohn zegt:

    ….leefgeld en gratis Nederlandse taallessen….En natuurlijk, bij te lang wachten op de toelatingsprocedure, tot 15000 Euro schadevergoeding. Deze idiote regelgeving zorgt ervoor dat klaplopers uit de gehele wereld proberen naar Nederland te komen. In de jaren 50 werd Nederland al vol bevonden met zijn 10 miljoen inwoners. Intussen stevenen we af op 18 miljoen inwoners terwijl de limit onbegrensd lijkt te zijn. Zal Nederland pas vol zijn bij 100.000.000 inwoners ? Niet voor niets moeten de boeren opkrassen om plaats te maken voor grootschalige huizenbouw ten behoeve van die – migranten – zoals ze benoemd worden. Analfabeten met een moslimachtergrond die onze cultuur om zeep komen helpen en ons aan de bedelstaf helpen.

    Nederland was te vol met 10 miljoen inwoners.

    Geliked door 4 people

  18. Yvonne zegt:

    Wij moeten zelf maar sparen voor nieuwe wasmachine enz en als je dan spaart laat de gemeente je de heffingen betalen van € 271,00 want je hebt geld !! Zal ik mijn huis aan hun geven want dat ze in onzekerheid leven is toch vreselijk?? Sarcastisch bedoeld Lieve lezers

    Geliked door 1 persoon

  19. Kuu zegt:

    O ja:
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1372617009/halsema-koopt-tweede-huis-in-amsterdam
    Knutselhuisje voor meneer Oey? In ambtswoning rommelen is wel gevaarlijk, he, meneer Oey?

    Like

  20. bozeoudeman zegt:

    Wie is deze idioot die dit stelt, trap die landverrader het land uit! Ga je eens inzetten voor de belangen van Nederlanders die klem zitten dat zijn er miljoenen, droplul!

    Geliked door 5 people

  21. Nemesis zegt:

    Goeie genade, wat een super geschifte en ook smerige idioot, ik kan niet anders als het meer dan eens zijn met degenen die hier zo op reageren.

    Volgens mij heeft ondertussen het grootste deel van de autochtone bevolking hier het geheugen van een goudvis en zijn ze knettergek bovendien.

    Geliked door 3 people

  22. Piet Snot zegt:

    Mijn broertje heeft uiteindelijk maar een vakantie huisje gekocht na een mislukt “huwelijk” van 25 jaar.
    Geen enkele kans maakte die kerel op een huurhuis na zo’n 2 jaar bij ze ouders gewoond te hebben op een kamertje van 2×3 m. op ze 50tigste met 2 kinderen die regelmatig daar ook verbleven.
    Iedere uitvreter kreeg voorrang, op elke woning.
    Geen enkel recht heb je meer als werkende Nederlander, je bestaat gewoonweg niet meer.
    Het zal iedere instantie een tering zorg zijn waar jij leeft of hoe.
    En dan zouden we meer rechten moeten geven aan uitvreters

    Geliked door 1 persoon

  23. Eppo zegt:

    Geef ze een schoffel, hark en papierprikker en dan van ochtends half8 tot half 5 aan de slag . en bij afwijzing vamos met die opvreters .

    Like

  24. kampersrene zegt:

    OK….geef de vrouwen het recht rond te lopen zonder die boerka en zich normaal te kleden zoals een mens en niet zoals een spook

    Like

  25. LUCIA zegt:

    Juist als ze geld willen dan ook ervoor werken net als de Nederlanders leren ze ook hoe het hier toegaat. Wedden dat ze dan snel weg zijn, scheelt ook weer in procedure kosten.

    Like

Plaats een reactie