D(emonen)66 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Linkse Kerk, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op D(emonen)66 . . .

  1. Blaffertje zegt:

    Dat Corona komt D666 wel heel goed uit.
    Kunnen ze met opgeheven hoofd zeggen “We konden er niets aan doen” en onderwijl wrijven ze zich in hun handen van pret.

    Geliked door 3 people

  2. BigLJohn zegt:

    Ollongren keert weer terug in de politiek…. Uw organen geroofd. De meeste mensen weten niet wat er gebeurt als hun organen er uit gehaald worden. De organen worden er al uitgehaald als de patient nog leeft. Hij of zij ondergaat helse pijnen in zijn of haar laatste uur. Ze worden als een vis van voor naar achteren open gesneden. Men sterft niet aan een kwaal, maar aan de operatie alwaar men onder vreselijke pijnen de organen er uit haalt. Die slachters blijven met hun gore tengels van ons af. Wij hebben de officiele papieren daarvoor thuis liggen.

    Geliked door 3 people

  3. ronjaspers zegt:

    De ratten van d666 gaan regelmatig op auditie bij de bilderberg groep,dus is het logisch dat ze nederlander vijandig beleid uitvoeren.

    Geliked door 3 people

  4. LUCIA zegt:

    EEN KLEINE AANVULLING OP DE LIJST DER WANDADEN, AL ONZE DATA/INFORMATIE (Hiermee bedoel ik de data verzameld door alle privacyschendingswetgeving geïnstigeerd en ingebracht door demons 666 ( wetgeving en voorstellen), WORDT OOK NOG EENS NA VAN ONS GEROOFD TE ZIJN, IN HARDE VALUTA OMGEZET DOOR VERKOOP AAN ALLERLEI DERDEN EN VAAK BUITENLANDSE PARTIJEN..VAST VOOR EEN 3E , 2E HUISJE…HEBZUCHT EN GRAAIZUCHT BOVEN ALLES NIETWAAR???

    Geliked door 3 people

  5. oudmarinier zegt:

    Politieke partijen die DIT soort zaken / idee-en opperen en/of (willen) doordrukken, zoudn met onmiddelijke ingang VERBODEN en ONTBONDEN moeten worden !!!

    Geliked door 3 people

  6. ik geef mijn organen niet aan ministers, Marcon, Merkel en Timnmermans

    Geliked door 1 persoon

  7. koddebeier zegt:

    Hoe dom moet je zijn om nog steeds D66 te stemmen ???

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie