VIDEO Dr. Nikolaus Fest na de brandaanslag (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Dinsdagochtend jongstleden werd mijn auto in brand gestoken. Er is nog geen brief waarin de verantwoordelijkheid wordt opgeëist, maar het handschrift is dat van de Antifa. Het is, na gelijksoortige aanvallen op de auto van de AfD-voorzitter Tino Chrupalla, op die van Beatrix von Storch, Uwe Junge, Guido Reil en vele anderen, de zoveelste aanslag. Linkse politici overkomt zoiets niet. Hun auto´s worden niet in brand gestoken, hun huizen worden niet besmeurd, hun ramen ´s nachts niet ingeslagen, hun kantoren worden niet verwoest. Zij hebben, anders dan de AfD, geen problemen om ergens in een kroeg met partijvrienden bij elkaar te komen – want alleen kroegbazen die aan ons verhuren, worden enorm door de Antifa bedreigd.

En linkse politici worden ook niet, zoals de AfD-voorzitter in Bremen, Magnitz, bruut neergeslagen. Maar uiteraard: de terreur komt altijd van rechts! Dat is niet de enige beoordelingtegenstrijdigheid als het om de AfD gaat. De voormalige AfD-voorziter Frauke Petry heeft er eens op gewezen dat grenzen ook – als ultima ratio – met wapens beschermd zouden moeten worden. Dat werd in een bewuste verdraaiing uitgelegd als een schietbevel van haar. Nu doet Griekenland exact hetzelfde met uitdrukkelijke toestemming van de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en grote delen van de CDU en de FDP. Kritiek in de media: bijna nul, en over een “schietbevel” van von der Leyen heeft, terecht, niemand het.

Als de partij Die Linke vindt dat men gewoon 1% van de rijken zou moeten doodschieten, dus 10 of 30 of 100.000 mensen, dan zijn de “Süddeutsche Zeitung” en alle anderen er als de kippen bij om dat als ironische grap neer te zetten. En ook wanneer de partijvoorzitter van Die Linke, Bernd Riexinger, er grootmoedig aan toevoegt dat men de rijken niet zou hoeven doodschieten, werkkampen zouden beter zijn. Ook dat is ironie, en met het oog op de historie van Die Linke en haar rijkelijke ervaring met doodschieten en werkkampen, is dat heel grappig. Erg daarentegen is een uitdrukking als “vogelstront”. Hier een oproep tot moord, daar een metafoor, alhoewel enorm mislukt. Om bij zulke beoordelingszaken “meten met twee maten” vast te stellen, is meer dan een understatement.

De AfD werft zoals bekend voor gesprekken met Rusland. Dat wordt zo uitgelegd alsof zij ook hier in het land een autoritair regime à la Poetin zou willen hebben. Dat is natuurlijk onzin. Wanneer echter Matthias Platzeck, de voormalige minister-president van Brandenburg, in zijn nieuwe boek gesprekken met Rusland eist, wat is dat dan? Vooruitziend, verstandig, reële politiek. Bij sociaaldemocraten super, bij de AfD erg. Zo simpel is dat.

In de laatste “Wort zum Sonntag” riep de pastores Annette Behnken ertoe op om “de parlementen te bestormen”. Strafrechtelijk gezien zit dat dicht in de buurt van de dreiging met geweld tegen grondwet-organen. Maar in de media: vriendelijke desinteresse, voor de meesten geldt dit als moedige mening. Als de AfD ook zoiets gezegd zou hebben, dan zou het mediale grote alarm zijn uitgeroepen, met de inmiddels gebruikelijke roep om de binnenlandse veiligheidsdienst.

Enzovoort, enzovoort. Er zijn honderden voorbeelden van te vinden. Altijd meten met twee maten, altijd totale hysterie of totale consideratie, afhankelijk van de afzender. Dan past het in het plaatje dat de voormalige chef van het hoogste federaal gerechtshof, Hans-Jürgen Papier, van mening is dat Die Linke in Thüringen het parlementarisme belachelijk gemaakt zou hebben. Maar in de media was “Thüringen” natuurlijk geen schandaal van Die Linke, maar van de AfD! Wat weet een voormalige rechter van het hoogste federale gerechtshof daar nu ook vanaf…

Zo, nu ga ik even naar mijn auto kijken, of wat er van over is. Het is echter maar een auto. Er bestaan belangrijkere dingen. Bijvoorbeeld ons land en de strijd tegen de linkse hysterie!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Dr. Nikolaus Fest na de brandaanslag (+ Nederlandse vertaling!)

 1. koosv8 zegt:

  Het is de zelfde indoctrinatie als vroeger bij de CENTRUM DEMOCRATEN. Precies, en ook de vraagstellingen, maar niet wachten tot het antwoord is gegeven , nee volgende vraag. Vooral niet uitlaten praten. WALGELIJKE LIEDEN, LINKS DEUGD NIET EN DOET NIKS!!!
  WEG ERMEE.

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  De bruinhemden/stoottroepen van de bilderberg groep.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat ze al deze linkse fascistenclubjes in opvoedkampen opsluiten.(ook in Nederland !)

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Antifa-terreur

  Like

 5. Jan zegt:

  Künast geeft toe dat Antifa door de regeringspartijen wordt betaald.

  video
  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/eebnzhyx&jwsource=cl

  Like

 6. Jan zegt:

  Ontslagen om politieke redenen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s