Tweet Filip Dewinter

 

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, leert ons hoe we onze handen moeten wassen, terwijl ze het “Europese volkslied” neuriet. Tot zover de bijdrage van de EU aan de bestrijding van het corona-virus!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Filip Dewinter)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Europese Commissie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tweet Filip Dewinter

  1. droevige mof zegt:

    Toen Pilatus zag dat hij niets verder kwam, maar dat er veeleer tumult ontstond, liet hij water brengen en waste ten overstaan van het volk zijn handen, terwijl hij verklaarde: “Ik ben onschuldig aan het bloed van deze rechtschapen man; gij moet het zelf maar verantwoorden.”
    EVANGELIE VOLGENS MATTEÜS
    Hoofdstuk 27:24

    Geliked door 3 people

  2. Bart zegt:

    Wat een raare zeg wat is dat voor een mens me handen wasen kan ik zelf wel dat hoef ik niet van jou te leren als van jou moet leren kwam er werkelijk ook niks van terecht wicht

    Geliked door 1 persoon

  3. Nemesis zegt:

    Zelfs als ze neuriet klinkt het vals, zelfs dat kan ze niet,

    Geliked door 2 people

  4. delamontagne zegt:

    Achh, je kunt kritiek hebben, maar in ieder geval doet ze nog wat voor haar Euro 300.000 , weliswaar sjaar’s maar toch………

    Geliked door 1 persoon

  5. Tistochwat zegt:

    De Corona-maatregelen worden enorm aangescherpt, hoorde ik net op de radio.
    Kinderen mogen wél met elkaar blijven spelen: heel dom, want niet-zieke kinderen kunnen het Coronavirus wel flink verspreiden.

    Like

  6. guusvelraeds zegt:

    Niet te geloven. Ze is van huis uit arts dus handen wassen kan ze wel. Heeft ook een hele schare kinderen gekregen. Inzoverre is zij atypisch ten opzichte van andere leiders die vaak kinderloos zijn. Dus ze weet wat hygiëne is. Maar toch als dit filmpje een van de bijdrage zijn van de EU aan covid 19 uitbraak dan kan het instituut beter de deuren sluiten. Dat laatste komt er toch van. De houdbaarheidsdatum is al lang verstreken.

    Like

  7. Wim Vreeswijk zegt:

    Het valt mij op dat Ursula ons als kleine kinderen voordoet hoe wij onze handen zouden moeten wassen als zogenaamde ‘oplossing’ tegen besmetting door het coronavirus. Dat is m.i. veel te eenvoudig gesteld door onze Ursula. Ursula en haar voorgangers hadden er beter voor kunnen zorgen dat alle Europese landen hun zelfstandigheid hadden behouden. Uiteraard mèt handhaving van de eigen grenzen waarbij wij zelf, net zoals in de VS, Canada en Australië al decennia het geval is, kunnen bepalen wie wèl of wie niet welkom is. We hebben ons echter in 1985 laten piepelen door bedriegers met een verhaal over een open grenzen verdrag van Schengen waarin bepaalt werd dat er geen grenzen meer zouden bestonden en iedereen welkom was, met wat voor kwade bedoelingen dan ook. Nee Ursula, U, Uw voorgangers en Uw naaste EU-collega’s hebben met een dergelijk verdrag een tijdbom geplaatst in de Europese landen. Eerst waren het nog talrijke aanslagen en nu is het een aanslag met een Coronabom die inmiddels aan duizenden Europeanen het leven heeft gekost. U moet U schamen, diep schamen met zo’n goedkoop filmpje over hoe je je handen zou moeten, Ook nog eens gecombineerd met Uw neuriën van het Europese volkslied.

    Geliked door 2 people

    • E.J. Bron zegt:

      Als ze dan toch zo nodig opvoedend belerend bezig wil zijn, had ik liever gehad dat ze, i.v.m. alle barbaarse – overwegend islamitische – import had laten zien hoe je op een fatsoenlijke manier met toiletpapier je reet schoonveegt…

      Geliked door 2 people

      • Tistochwat zegt:

        E.J. Bron 23 maart 2020 om 20:35

        Er schijnt helaas geen wc-papier meer te zijn, heer Bronmaster.
        We zullen dus moeten overgaan op de mohammedaanse methode.

        Like

  8. delamontagne zegt:

    Het is zodanig “grotesk” dat ik eerst aan Fake-News moest denken.
    De Presidente van de EU tijdens het crisis punt van de Corona heeft ons niets anders te vertellen en voor-te-doen, hoe wij onze handen moeten wassen onderwijl
    het Europese Volkslied murmelend.
    Maar ze zijn er zo aan gewend om hun volken als debielen te beschouwen, dat ik aarzel dit als “Fake-news”te zien.

    Der Leyen, nouveau Ponce Pilate, s’en lave les mains… Sortir de l’UE, vite !

    Mevr. von der Leyen, de nieuwe Pontius Pilatus was haar handen, ROT TOCH OP

    Geliked door 1 persoon

  9. Rensk. zegt:

    Ik ga ervan uit dat ze een teringhekel aan het Europese volk heeft door dit te doen. Iets anders kan ik er niet van maken, Geeft niet mag ze hebben een hekel aan ons burgers, maar neem ons geld dan ook niet en flikker een eind op .Parasiet dat ze is.

    Like

  10. Tineke zegt:

    Ik zie dit meer als een dikke vinger naar de bevolking.
    Het zijn allemaal misdadigers in het kwadraat!

    Like

  11. Het is verdomme niet te bevatten.
    Iemand die een heel erg klein beetje op let ziet dat dit zo gemaakt en opgezet is dat de honden er geen brood van lusten.
    Dit soort dingen is nog erger dan het fake nieuws wat op bevel van dezelfde EU verspreid wordt.
    Wat een nep filmpje zeg.
    Zo iets kan alleen maar gemaakt worden door iemand die het volk echt voor idioot houdt.

    Geliked door 1 persoon

  12. klimaatkosten gaan af van ziekenhuisbudget

    Like

Plaats een reactie