Nederland moet op nummer één staan bij Nederlandse politici!

Screenshot_84

(Door: “Elise Nijmegen”)

De Verenigde Naties wil de wereld leiden en alle aangesloten landen moeten, net zoals bij de EU, de orders opvolgen van de VN. Volgens onderstaand artikel heeft Pakistan de VN gevraagd om organisaties die kritiek hebben op de islam te labelen als terroristische organisaties.
www.jihadwatch.org

Wij, de mensheid, worden mijns inziens op allerlei manieren vergiftigd door multinationals die invloed hebben op de politiek en die stuk voor stuk economische belangen, winstbelang, belangrijker schijnen te vinden dan de gezondheid van mensen.

De “chemische broers” Monsanto en BASF wisten al jaren dat hun producten Amerikaanse (en anderen over de hele wereld) boerderijen vernietigden, zo blijkt uit documenten. Volgens interne documenten negeerden de bedrijven de risico’s die hun nieuwe landbouwzaad- en chemisch systeem met zich meebrengen. De documenten die meer dan 10 jaar oud zijn, kwamen boven tafel tijdens een recente succesvolle rechtszaak van $ 265 miljoen die door een boer uit Missouri tegen beide bedrijven was aangespannen.
www.rt.com

Turkije zegt dat het de migranten die ze eerder naar de grens met Griekenland hadden gestuurd weer naar de grens zullen sturen als deze corona-crisis, die zo weer in het leven geroepen kan worden door globalistisch ingestelde regeringen, voorbij is.
www.breitbart.com

Heldhaftige burgers, ook u kunt er één worden, zijn op onderzoek uitgegaan bij ziekenhuizen, aangezien we in de media horen dat er zich in elk ziekenhuis een ware ramp voltrekt. Die angst wordt gevoed door de media en de politiek, maar James Goodman uit New York (en vele anderen) heeft een ziekenhuis in New Tork bezocht op zoek naar corona-patiënten, maar er geen gevonden. In vele ziekenhuizen in de hele wereld is er geen paniek, zijn er geen corona- patiënten en zijn de wachtkamers leeg.
www.worldunity.me

Hieronder nog een filmpje dat bewijst dat er geen reden tot paniek is en vele ziekenhuizen gewoon leeg zijn.
www.youtube.com

En nog één…
www.bitchute.com

Gaat het helemaal niet om het corona-virus? En is er iets anders aan de hand dat u niet mag weten misschien? Onderstaand artikel laat ons weten dat er in de afgelopen drie maanden meer dan 21 miljoen mobiele telefoonrekeningen werden geannuleerd en 840.000 vaste lijnen werden gesloten, zo melden de autoriteiten van Peking. Het Chinese “regime” vereist dat alle Chinezen hun mobiele telefoon gebruiken om een gezondheidscode te genereren. Alleen met een groene “gezondheidscode” mogen Chinezen naar China verhuizen. Het is onmogelijk voor iemand om zijn mobiele telefoon op te zeggen!
www.puppetstringnews.com

Volgens onderstaand artikel van 20 juli 2019 gaat vanaf januari 2021 een nieuw beleid ingevoerd worden door de EU. De leden zijn het eens geworden over EPS. De Europese personeelsnormchip. EPS zou “buitengewone voordelen” voor de burgers opleveren…

Op deze manier kan de identiteitskaart namelijk worden afgeschaft en kan direct de identiteit van een persoon worden vastgesteld. Net zoals honden en katten zullen alle mensen een chip hebben, de EPS-chip die binnen slechts 50 milliseconden kan worden uitgelezen vanuit uw arm, waarop uw 16-cijferige Europese pincode zich bevindt. De introductie, oorspronkelijk gepland voor januari 2021, zal met een paar jaar worden uitgesteld, aangezien eerst in alle EU-landen de rechtsgrond moet worden gecreëerd…. Wel zullen zuigelingen, zo laat het artikel weten, vanaf 2021 de chip krijgen…
https://neue-weltpresse.de

Italië wil, net zoals Engeland en net zoals vele mensen van de nationale bevolkingen van Europa, uit de EU. De mega-populaire Salvini, die dezelfde taal spreekt als Wilders en Le Penn, oppert om de EU en de Euro te verlaten. Zeer goed plan. Ik denk dat Nederland dat ook zou moeten doen! Salvini zei over de EU:  “Dit is geen Unie, maar een grot vol slangen en jakhalzen”. Er zijn ook vele Italianen die de Europese vlag in de fik steken en weer vervangen voor de Italiaanse!
http://verenoflood.nu

Of u nu links rechts of in het midden staat qua politiek, ik kan me niet voorstellen dat u het eens bent met het mondiale beleid dat uitgerold wordt en waar Rutte-III aan meewerkt. Het is noodzaak dat Rutte-III het stokje overgeeft aan politici die wel hart hebben voor óns Nederland en de Nederlanders, die ons vrijheid en gezondheid gunnen en die uit de dictatoriale EU en de VN willen stappen.

Ik gun alle Nederlanders en toekomstige generaties Nederlanders een veilig leven vol vrijheid, gezondheid, met zelfredzaamheid, tradities en de Nederlandse cultuur. En geen toekomst waar iedereen verplicht wordt tot vaccinaties, ongezond voedsel, getimed water en energieverbruik, waar 5G is en verplicht openbaar vervoer tezamen met een digitaal creditsysteem dat aan de hand van gedrag en de denkwijze bepaalt naar welke school iemand wel of niet kan gaan, of het individu wel of geen krediet kan krijgen, of ze wel of geen verzekering kunnen nemen enzovoorts.

Gebruik deze tijd om onderzoek te doen, om verder te kijken dan de MSM en het politieke kartel dat, ondanks alles wat het zegt, Agenda 21 van de Verenigde Naties nastreeft, daar heeft Nederland namelijk voor getekend!!! De zogenaamde “duurzaamheidsagenda” die als streven heeft om de wereldbevolking drastisch te reduceren, omdat dat nu eenmaal “duurzamer” is.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nederland moet op nummer één staan bij Nederlandse politici!

 1. klaas zegt:

  Like

 2. Hovawart zegt:

  “Een grote crisis moet men niet onbenut laten”, en ‘onze’ regering jast er terstond allerlei (milieu)wetten door, daar kraait nu toch geen haan naar…………politiek is lijkenpikkerij, zoals Dom66 al zo vaak bewijst.

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/04/01/coronavirus-hugo-de-jonge-heeft-nog-geen-beademingsapparatuur-bij-nederlandse-marktleider-besteld/

  Coronavirus – Hugo de Jonge heeft nog geen beademingsapparatuur bij Nederlandse marktleider besteld
  Deskundigen: ‘Dit is onbegrijpelijk’

  Hamilton Medical, de Zwitserse marktleider op het gebied van beademingsapparatuur voor transport en IC’s heeft van het ministerie van VWS nog steeds geen bestelling gekregen.

  Duidelijk is dat VWS tot op de dag van vandaag geen bestelling heeft geplaatst bij Hamilton, nota bene de marktleider in Nederland. De Zwitsers leveren aan 42 van de 78 ziekenhuizen en hebben diverse onderzoeksprojecten lopen. Bronnen die nauw bij de bestelling van beademingsapparatuur zijn betrokken, zeggen dat er contact is geweest tussen het ministerie en Hamilton. De leverancier stuurde een offerte en documentatie. Sindsdien heeft het bedrijf niets meer vernomen van de VWS-commissie die over de bestellingen gaat.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Als er ziekenhuizen niet vol zouden zijn, kan dat liggen aan de besmettingsgraad per gebied.

  https://l1.nl/l1mburg-centraal-mecc-bereidt-zich-voor-op-opvang-156163/

  Het academisch ziekenhuis in Maastricht gaat de beddencapaciteit uitbreiden om straks coronapatiënten te kunnen opvangen. Tegenover het ziekenhuis in het MECC wordt op dit moment hard gewerkt om 276 extra bedden te creëren. Gekozen is voor een grote hal in het MECC en niet voor een van de hotels in de buurt omdat er op deze manier een beter overzicht is voor het verplegend personeel. Het MUMC+ begon 4 weken geleden al aan de voorbereidingen

  Like

 5. Lucky zegt:

  Sterftecijfer griep: 0.1%
  Sterftecijfer corona: 5%

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/video-thierry-baudet-eist-verduidelijking-als-het-daadwerkelijk-zo-is-dan-is-het-enorm-zorgelijk-dat-het-rivm-spreekt-over-5-als-sterftecijfer/

  Video! Thierry Baudet eist verduidelijking: ‘Als het daadwerkelijk zo is, dan is het enorm zorgelijk dat het RIVM spreekt over 5% als sterftecijfer’

  Voor 5% procent van de besmette patiënten zou het coronavirus fataal zijn, met andere woorden: een sterftecijfer van maar liefst 5%. Dat is uiteraard absurd hoog, en dit zijn nog wel de cijfers waar het RIVM zelf mee komt. Baudet wil duidelijkheid, want dit soort cijfers zijn schrikbarend.

  Baudet stelt terecht dat als het echt zo is dat het sterftecijfer 5%, dan is het virus nog veel gevaarlijker dan iedereen dacht. En dat zou ook betekenen dat groepsimmuniteit levensgevaarlijk is.

  Vandaar dat Baudet verduidelijking wil, want is dit cijfer gebaseerd op het aantal geteste besmettingen of is dit een cijfer/voorspelling voor de gehele samenleving?

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  “Nederland moet op nummer één staan bij Nederlandse politici!”

  Echt niet.

  Wij staan eenmaal per 4 jaar op nummer 1 als ze onze stemmen nodig hebben.
  Verder vegen ze hun reet aan ons af.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ blaffertje.
   waf waf woef whoe waf woef ! Kreeg ik door van m’n hond, ik heb een Keeshond en hij heet Achmed. In mensentaal blafte hij : U heeft helemaal gelijk !

   Like

 7. Blaffertje zegt:

  Goed stuk Elise Nijmegen.👍👍👍

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Dat zouden we wel mogen verwachten, tenslotte wordt hun salaris betaald door het Nederlandse volk, dan zou toch wel meer loyaliteit verwachten dan wat de meeste nu ten toon spreiden !

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Een veilig leven vol vrijheid, gezondheid, met zelfredzaamheid, met tradities en de Nederlandse cultuur, zullen we alleen hebben als we de Europese Unie verlaten !!
  En niet in deze fascistische dictatuur !

  Geliked door 1 persoon

 10. Gienekehado zegt:

  ‘De zogenaamde “duurzaamheidsagenda” die als streven heeft om de wereldbevolking drastisch te reduceren, omdat dat nu eenmaal “duurzamer” is’. Dit juich ik van harte toe!! L I K E !

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Salvini zei over de EU: “Dit is geen Unie, maar een grot vol slangen en jakhalzen”.
  Sterker nog: die hele EU zit vol met blauwe jakhalzen die al jaren vreemden beter behandelen dan hun eigen soort en dat Pakistan het gore lef heeft om islam-critici en -haters als terroristen te zien is een gotspe!
  De radicale islamieten hebben het er gewoon, dankzij hun eigen terreur, mensenverachting, opdringen van de islam en het tonen van ondankbaarheid aan hun linkse en gulle gevers, zelf naar gemaakt dat talloze anderen hen haten!
  En dat is iets wat ok talloze boeven, ordeverstoorders en ander gespuis hier in Nederland ook doen als ze ellende veroorzaken en daarna worden gepakt want dan willen ze dat anderen hierna medelijden met hen hebben, ze gaan opeens heel laf aan zelfverloochening doen, aanstelling huilen of uitfoeteren dat ze dat helemaal niet zo bedoelden!
  Ik heb in elk geval met dit soort tuig absoluut GEEN medelijden omdat ze in werkelijkheid donders goed weten wat zij doen en anderen bewust schade berokkenen, met stelen, inbreken, oplichten, chanteren, afpersen, mishandelen enz.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s