VIDEO PVV – Nederland: sterkte en hou vol!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op VIDEO PVV – Nederland: sterkte en hou vol!

 1. Lucky zegt:

  Maar ondertussen lekker smijten met geld naar vreemden….
  https://tpo.nl/2020/04/02/belastinggeldwatch-sigrid-kaag-trekt-100-miljoen-euro-uit-voor-aanpak-coronavirus-in-ontwikkelingslanden/

  Belastinggeldwatch – Sigrid Kaag trekt 100 miljoen euro uit voor aanpak coronavirus in ontwikkelingslanden
  Nederland is al bereid 1 miljard euro bij te dragen aan zwakke broeders binnen de EU

  Minister van Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66) trekt 100 miljoen euro uit om de coronacrisis in arme landen te bestrijden. Ze hoopt dat de Europese Unie met een noodpakket komt voor deze landen. Ze heeft grote zorgen over de “mogelijk stille ramp” die zich door het coronavirus in arme landen voltrekt. Veel dagloners daar zijn bijvoorbeeld hun baan kwijtgeraakt door de coronacrisis en kunnen daardoor niet meer in hun dagelijkse levensbehoeften voorzien.

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   https://www.xandernieuws.net/algemeen/amerikaanse-topeconoom-eu-gebruikt-coronacrisis-voor-staatsgreep-tegen-duitsland-en-nederland/

   Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland

   De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, die al jaren het oor heeft van de grootste centrale banken en het Witte Huis, schrijft dat de coronacrisis een ‘zeer gecoördineerde linkse coup op internationaal niveau tegen de VS en Europa’ is: ‘Ze waren het er allemaal over eens dat hun doelwitten Donald Trump en Boris Johnson waren, en ook Angela Merkel en Nederland. Dit is een totale staatsgreep, waarin ze doelbewust de retoriek over dit virus gebruiken, zodat iedereen bang is om zelfs maar naar buiten te gaan.’

   Wij hebben de afgelopen jaren al vaker geschreven dat de EU de sterkste economieën van het Europese vasteland, Duitsland en Nederland, opzettelijk kapot wil maken, zodat wij op hetzelfde failliete niveau van de rest van Europa belanden. Dan zullen de Duitsers en Nederlanders net zo wanhopig en bankroet zijn als de Italianen, Spanjaarden en Fransen, en hun verzet tegen een federale Europese superstaat, die zich als ‘redder’ van deze crisis zal opwerpen, opgeven, zo is de gedachte.

   Veel mensen vonden dit te ver gaan en noemden het een complottheorie, maar nu wordt ons land door een wereldwijd bekende topeconoom dus letterlijk genoemd als het doelwit van een internationale (extreem)linkse coup. Dat Armstrong niet gelooft dat het coronavirus ook echt gevaarlijk is, maakt daarbij feitelijk niets uit. Het gaat erom dat een crisis door de Westerse globalisten wordt misbruikt om al hun plannen en doelstellingen erdoor te drukken, zoals ook wij al jaren voorspellen, en ook al in ons eerste artikel over corona schreven.

   ‘De Verenigde Naties hebben nu een 26 pagina’s tellend rapport opgesteld met een actieplan omtrent de verschillende socio-economische gevolgen van Covid-19, en de vernietiging van de wereldeconomie, die opzettelijk door links wordt uitgevoerd. De VN heeft klimaatverandering gebruikt om te proberen een wereldregering te creëren, maar daarbij stuitten ze op teveel verzet. Klimaatverandering is nu dood. Ze zijn nu overgegaan op iets dat hen in staat stelt te dreigen dat mensen onmiddellijk zullen sterven, tenzij ze al hun vrijheden opgeven.’

   ‘De agenda van klimaatverandering was bedoeld om de industrie in beslag te nemen en feitelijk te nationaliseren. Dat gaan ze nu doen door hen virtueel failliet te laten gaan, waarna de staat hen gewoon overneemt. Het plan om bedrijven te nationaliseren werd zelfs in Duitsland besproken, omdat de bedrijven (wettelijk) geen bailout mogen krijgen

   Like

 2. klaas zegt:

  Like

  • Lucky zegt:

   Ondertussen in de chinese fabriek voor chirurgische maskers….

   Hopefully the #Coronavirus crisis will be the end of globalism
   Our countries haven’t been producing things for decades and we now see that we can’t even get production of PPE or ventilators started quickly
   Meanwhile, here is a Chinese man preparing surgical masks for US doctors

   Hopelijk is de # Coronavirus-crisis het einde van het globalisme
   Onze landen produceren al tientallen jaren niets en we zien nu dat we niet eens snel de productie van PBM’s of ventilatoren kunnen starten
   Ondertussen is hier een Chinese man die chirurgische maskers maakt voor Amerikaanse artsen

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Zijn leuk en aardig deze filmpjes maar Rutte gaat in 2021 gigantisch winnen. Ooit werd hij door de Turken gered nu gaat hem de corana hype redden. De media zullen hem opnieuw in het zadel helpen wetende dat met Rutte ook links Nederland in het bed uitgenodigd zal worden. Sla de kranten open en de signalen op een denderende herverkiezing walmen je in het gezicht. Vanmorgen in de telegraaf een halve pagina groot een breed lachende Mark Rutte. Het volk krijgt de leiders die het verdient.

  Dat de gezondheidszorg onder Rutte gigantisch afgebroken werd is niet meer een issue.

  Never waist a good crisis.

  Weet je wat? We doen er nog een schepje bovenop zeggen ze onder elkaar en achter het rookgordijn van de corona worden de politieke hete hangijzers buiten de kamer om geruisloos naar binnen gerommeld.

  Geliked door 5 people

  • Daar begin ik ook voor te vrezen meneer Guus, vreemd blijft het dat de afbraak van de zorg onder Rutte niet of nauwelijks wordt benoemd.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Tijl Uylenspiegel 2 april 2020 om 23:44

    vreemd blijft het dat de afbraak van de zorg onder Rutte niet of nauwelijks wordt benoemd.

    Als je zelf kan nadenken, vind je dat totaal niet vreemd.

    Like

  • danny zegt:

   Ben bang dat je gelijk gaat krijgen Guus. Met dank aan onze zogenaamde medelanders en die fucking (s)linkse media , maar ook de telegraaf, helaas en zelfs elsevier .

   De sukkels dienen nu net de verkeerde belangen.
   Malheurs.

   Toch echt liever Wilders (ondanks lockdown, maar blijft wel bij zijn principes al jaren ), dan bende rutte.

   Voor behoud voor Nederland is er geen andere keus, lijkt me.

   Je moet wel ijzeren ballen , stalen zenuwen en doorzettingsvermogen hebben om in die haagse slangekuil te kunnen functioneren.

   Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Mijn wens is dat Rutte met zijn kabinet en hielenlikkers gigantisch op hun bek gaan en dat het domme slapende goudvissenvolk op tijd zijn herinneringsvermogen en verstand gaat terug vinden.
   Wij die dat nog hebben, moeten iets bedenken zodat dit gaat gebeuren, de goudvissen uit hun winter-corona-slaap halen.

   Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/in-4-weken-tijd-meer-nederlanders-dood-door-corona-dan-in-heel-2018-aan-griep/

  In 4 weken tijd meer Nederlanders dood door corona dan in heel 2018 door griep

  Nog steeds wordt de corona pandemie door velen vergeleken met een gewone griep. Ten onrechte, want corona heeft in precies 4 weken tijd meer Nederlanders omgebracht (1339) dan alle vormen van influenza in heel 2018 bij elkaar. Toen kwamen er namelijk direct aanwijsbaar 1207 mensen om door een influenza virus, met een geschatte oversterfte onder ouderen met 2900 mensen, vermoedelijk (maar niet zeker) door griep. De nu genomen social distancing maatregelen zijn er dus niet voor niets.

  De afgelopen 28 dagen zijn er dagelijks gemiddeld bijna 48 mensen overleden aan het coronavirus. Voor de griep bedroeg dat aantal (op basis van het langjarige gemiddelde van 2000) slechts een kleine 5 ½ per dag. Tellen we de geschatte oversterfte van 2900 ouderen in 2018 daarbij op, dan komt het gemiddelde uit op 13,4 griepdoden per dag. (1)

  Een juiste vergelijking kan echter pas worden getrokken als ook de corona cijfers over een volledig respiratoir jaar bekend zijn. Dat zal pas eind februari 2021 het geval zal zijn, omdat de eerste Nederlandse besmetting op 27 februari werd geconstateerd, en de eerste persoon op 6 maart overleed.

  Waarom de vergelijking met griep een verkeerde indruk geeft

  Corona-ontkenners wijzen er terecht op dat veruit de meeste sterfgevallen onderliggende gezondheidsproblemen hadden. Dat is echter bij een gewone griep ook altijd het geval. Door nu steeds op die onderliggende medische problemen van corona doden te wijzen wordt de valse indruk gewekt alsof het gevaar van het virus –afgezet tegen een gewone griep- uit zijn verband wordt getrokken en wordt opgeblazen. Nogmaals: ook veruit de meeste mensen die aan een vorm van griep sterven hebben onderliggende medische aandoeningen.

  Stel dat het totaal aantal coronadoden in Nederland op circa 2000 uitkomt, het jaarlijkse gemiddelde van de griep in de periode 1999-2010. Blijkt daar dan uit dat corona inderdaad niet gevaarlijker is dan de griep, zoals sommigen nog steeds beweren? Nee, want het aantal corona doden wordt fors beperkt door de social distancing en (gedeeltelijke) lockdown maatregelen. Over de hele wereld wordt aangetoond dat deze maatregelen, hoeveel economische schade ze ook aanrichten, effectief zijn in het terugdringen van het aantal besmettingen en doden.

  Bij een gewone griep hoeven deze strenge maatregelen niet te worden genomen, en dat komt omdat de verspreiding van influenza virussen doorgaans langzamer verloopt, en griep gemiddeld minder heftige verschijnselen heeft en veel minder sterfgevallen veroorzaakt. In extreme griepjaren gebeurt het wel dat de ziekenhuizen uit lijken te puilen met grieppatiënten, maar noodsituaties zoals nu, waarbij er in zeer korte tijd een tekort dreigt te ontstaan aan IC-plaatsen en beademingsapparatuur, komen zelden of nooit voor. De samenleving kan daarom altijd gewoon blijven doordraaien.

  Geliked door 2 people

 5. klaas zegt:

  Like

  • klaas zegt:

   Like

   • Lucky zegt:

    Kwam iets anders tegen……wat een logica!

    Islamist terrorists ask their religious leaders for fatwas allowing them gay anal sex to expand the anal cavity just enough to pack it with explosives
    Seems like they haven’t heard about dildos?
    Such a gay-suicide attack killed Saudi Arabia’s Deputy Minister of Interior in 2009

    Islamistische terroristen vragen hun religieuze leiders om fatwa’s, waardoor ze homo-anale seks hebben om de anale holte net genoeg uit te breiden om deze te vullen met explosieven
    Het lijkt erop dat ze nog nooit van dildo’s hebben gehoord?
    Een dergelijke homo-zelfmoordaanslag doodde in 2009 de vice-minister van Binnenlandse Zaken van Saudi-Arabië

    Like

   • Lucky zegt:

    Op weg naar de supermarkt in GB…

    Man in #GreatBritain gets attacked by a #NoGoZone youth gang when he tries to go to the grocery store to stock up during the #Coronavirus crisis.
    Nice-looking fellas. I’m sure they all work honest jobs and enrich British society

    Man in #GreatBritain wordt aangevallen door een #NoGoZone-jeugdbende wanneer hij tijdens de #Coronavirus-crisis probeert naar de supermarkt te gaan om zijn voorraad in te slaan.
    Leuk uitziende jongens. Ik weet zeker dat ze allemaal eerlijke banen hebben en de Britse samenleving verrijken

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   Prima actie van die inteeltmusᛋᛋlims. Doen ze ook een keer iets goeds. Nou kan in ieder geval het Coronavirus zijn nuttige werk doen in dit muᛋᛋlimarea.

   Geliked door 1 persoon

  • Prima toch, laat ze lekker de moord steken !

   Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/levensverwachting-omlaag-de-droom-dat-we-stukken-ouder-worden-is-vervlogen~a4eacf55/

  Levensverwachting omlaag: ‘De droom dat we stukken ouder worden is vervlogen’
  Het Centraal Bureau voor Statistiek en deskundigen verklaren dat de gemiddelde levensverwachting in Nederland dit jaar naar beneden moet worden bijgesteld. ,,De droom dat we allemaal stukken ouder worden is vervlogen.’’

  Socioloog van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) Tanja Traag: ,,Je zal de hogere sterfte als gevolg van corona in ieder geval terug gaan zien in een dalende levensverwachting voor dit jaar.’’ Emeritus hoogleraar sociale demografie van de Universiteit van Amsterdam Jan Latten is nog stelliger: ,,De gemiddelde levensverwachting van 65-plussers gaat nu echt naar beneden’’, zegt hij. ,,De droom dat we na onze pensionering allemaal nog stukken ouder worden is vervlogen, dat zit er niet in.’’

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik hoop dat jíj het volhoudt, Geert.
  Pas goed op jezelf!
  Heel veel sterkte.

  Geliked door 4 people

 8. Republikein zegt:

  Wie licht daar nou wakker van.

  Op aanbeveling van de nabestaanden van de ramp MH-17 heeft de voorzitter van het onderzoekersteam een lintje van verdienste gekregen, kijk, now are we talking.
  En wat dies meer zij:

  De coronacrisis treft mensen die illegaal in Nederland aan het werk zijn hard. Ze worden nauwelijks nog doorbetaald en er is geen vangnet voor ze. Hoe snel het kan gaan, zie je bijvoorbeeld bij de groep illegale Braziliaanse schoonmakers.

  Sommigen besluiten nu al terug te keren naar hun land. Het Nederlands-Braziliaanse echtpaar Adwin van Dijke en Joquebede Mesquita Siqueira, van de organisatie Company of Friends, helpt hen daarbij.

  Gisteren vertrokken veertien mensen, dankzij bemiddeling door deze organisatie, naar Brazilië. Drie minder dan gepland, omdat een moeder en haar twee kinderen inmiddels ziek zijn geworden. Vorige week vertrokken ook al zo’n vijftig Brazilianen.

  Welkom op the planet of the apes.

  Nou heb je apen en apen, in Enge
  land zeggen ze dat apes of monkeys een verschil betreffende de op mensen gelijken mensachtigen, zoals daar zijn, Soros, Rockefeller, Bush, Clinton, en wat dichter bij huis, Rutte, Merkel,… het zijn net mensen.

  Geliked door 2 people

 9. Giny zegt:

  Heel veel dingen worden uitgesteld, de scholen met de examens etc. Daarom zou de verkiezing
  ook zeker een half jaar uit moeten worden gesteld. Nu zal Rutte deze ellende zo lang
  mogelijk in zijn voordeel rekken, kijk maar naar Frankrijk Macron schiet in de peilingen ook omhoog. Als we dan in een in recessie terecht komen, wat zeker zal gebeuren en er moet weer op alles bezuinigd worden, ze zijn nu al bezig met de pensioenen, kan het tij weleens gaan keren!

  Like

 10. Jan zegt:

  De corona-test
  [video src="https://i.imgur.com/IynxIhC.mp4" /]

  Like

 11. Jan zegt:

  Lekker!!!

  Papadums (gefrituurde of gebakken Indiase cracker gemaakt van linzen-, kikkererwten-, rijst- of blackgrammeel)

  [video src="https://i.imgur.com/FtHGGET.mp4" /]

  Like

 12. Jan zegt:

  Thuis werken wil niet erg vlotten
  [video src="https://i.imgur.com/rAdHfSK.mp4" /]

  Geliked door 2 people

 13. Cathja zegt:

  Wanneer stopt mevrouw Kaag eens met het uitdelen van ONS geld? Als ik me niet vergis dragen wij elk jaar een bepaald percentage van het bnp af aan ontwikkelingssamenwerking. Dat is een fors bedrag. Omdat tot nu toe is gebleken dat alle voorgaande jaren er in die landen weinig tot niets aan ontwikkeling is gedaan, maar het geld in de verkeerde zakken is gevloeid, zie ik niet gebeuren dat deze 100 miljoen nu daadwerkelijk wordt ingezet om daar de corona te lijf te gaan, want controle is daar nooit geweest en zal er ook nu niet zijn. Geldverspilling dus.
  Mevrouw Kaag, stop eens met het verbrassen van ONS geld! Om te beginnen met geld wat je overmaakt naar de zogenaamde Palestijnen, en nu dus geen extra geld voor een virusbestrijding.
  Wij hebben in Nederland ook heel veel mensen die de hand uitsteken om een gift te ontvangen, omdat wij in de ellende zitten vanwege het ‘China-virus’.
  Dat telt zeker niet?

  Geliked door 2 people

 14. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/bejaardenhater-jort-kelder-wil-corona-lockdown-nederland-snel-opheffen-we-redden-nu-dikke-rokende-80ers/

  Bejaardenhater Jort Kelder wil corona-lockdown Nederland snel opheffen: ‘We redden nu dikke, rokende 80+’ers!’

  Als het aan Jort Kelder ligt, gaat Nederland snel de “intelligente lockdown” weer volledig opheffen, zo verkondigt de mediaschnabbelaar vandaag bij Omrop Fryslan. Het huidige beleid is er op ingericht om “80-plussers die te dik zijn en gerookt hebben” te redden, vindt Kelder. En op enig moment moet je die toch gewoon laten sterven ten faveure van economische groei.

  Volgens Kelder beschermen de maatregelen vooral een kleine groep: “We zijn 80-plussers die te dik zijn en gerookt hebben aan het redden. Dat is statistisch dus wel wat er gaande is. Op een gegeven moment moet er gewoon een belangenafweging komen: hoeveel economische schade is ons het redden van mensen die waarschijnlijk daarna binnen twee jaar waren doodgegaan waard?”

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die Kelder zelf is 55 jaar, wordt dus in september 56, hij gaat hard die kant op. Valt in een risico groep, van mij mag dit stuk asociale uitschot dus de moord steken en snel ook.
   En bij dat, hij, Jort Kelder, is niemand aan het redden, dat doen anderen.
   Iedereen wil leven ook dikke 80 jarigen die gerookt hebben. Hoe zit het overigens met een snuifje Kelder???

   Like

   • Lucky zegt:

    Inderdaad Nemesis, trouwens, volgen 2 verschillende onderzoeken sterven rokers NIET eerder aan corona.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    klopt en ook niet eerder aan andere enge aandoeningen of virussen, alleen omdat ze roken. Als dat echt waar zou zijn was meer dan de helft of meer van de bevolkingen op deze planeet al lang hiervan verdwenen !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s