Desinformatie . . .

Door:
“JG”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Desinformatie . . .

  1. Konkie zegt:

    Dat tuig in Den Haag niet. Kunnen ze weer een aantal veehouderijen opruimen, want bange bewoners zullen wel weer gaan klagen en eisen dat Den Haaf wat aan doet

    Like

  2. #Coronavirus treft gebieden met intensieve mensenhouderij veel zwaarder…

    Like

  3. Cathja zegt:

    Dit is misleiding, oftewel NEPNIEUWS!

    Oh, wat willen ze toch graag onze boeren en telers een dolksteek in de rug geven. Staan die onbenullen er wel eens bij stil dat wij onze boeren en tuinders hard nodig hebben voor onze voedselvoorziening? Kennelijk niet, anders zouden ze wel respect tonen jegens deze harde werkers, die topkwaliteit leveren!

    Geliked door 5 people

  4. Rensk. zegt:

    Jaap van Dissel, die heeft er wel van gehoord en die zegt dat het virus niet door carnaval uit de hand is gelopen, want dat word gevierd in kleine groepjes. Dat zei hij om de mensen alvast voor te bereiden op de politieke ¨waarheid¨ dat het komt door de intensieve veehouderij. Tja de corona zal nog verder misbruikt worden voor politieke belangen.

    En ik geloof dat dus niet. Wel vind ik zoveel beesten op kleine oppervlakken gewoonweg niet kunnen. Daar zal wel wat aan gedaan moeten worden. Maar gewoon normaal met de boeren bespreken. Beter dan ook maar iets van dwangmiddelen gebruiken.

    Geliked door 1 persoon

    • Cathja zegt:

      @Rensk

      Sinds enige tijd wordt overal een ‘Corona-etiket’ opgeplakt. Bedenk maar iets en dat woord wordt er aan vastgemaakt. Het wordt zo ongeveer ons ‘handelsmerk’….
      Waar wel eens naar gekeken moet worden, is de onwenselijkheid van megastallen. Er zijn veehouders die varkens fokken, en er tienduizenden huisvesten. Als er dan ziektes uitbreken is de ellende niet te overzien!
      En…, de laatste tijd breekt er ook nogal eens brand uit in die megastallen. Dat moeten we niet willen.
      Je ziet bijvoorbeeld ook enorm grote kuiken-broederijen. Twintig-, dertig- of veertigduizend kuikens in grote stallen. Triest dat het zo gaat.
      We moeten terug naar meer normale aantallen. Laat ons land maar minder verdienen aan export van voedsel. Als we zelfvoorzienend worden hebben we bovendien de kwaliteit beter in de hand. Ik hoef geen vlees uit Argentinië en uit Bulgarije.

      Geliked door 2 people

  5. Nemesis zegt:

    In dit geval i het dus de griep die harder toeslaat daar tijdens carnaval, is logisch,

    Geliked door 1 persoon

  6. Hovawart zegt:

    Met een interne markt voor (onder andere voedselproducten) kan de regering geen prijsverhogingen doorvoeren, maar als alle etenswaren en dagelijkse benodigdheden moeten worden ingevoerd kunnen er accijnzen geheven worden, en gaan de oliedomme Ollanders het gelag betalen want het leven zal dubbel zo duur worden en het aanbod minimaal, 40 a 50% prijsverhoging op levensmiddelen en bamboekleding..de veestapel moet worden vermindert maar het volk van de Pays-Bah mag worden uitgemolken…….Leve de Europese Unie…Brrr!

    Geliked door 2 people

  7. Dr. Heinz zegt:

    Dit is zo doorzichtig, dat krijg je als er verkeerd volk, in de politiek en ambtenarij zitten!!
    Men misbruikt dat corona-crisis om wetten en veranderingen in te voeren, die niet in het landsbelang is en niet in het belang van het eigen volk!!
    Weg met dat EUSSR volk!!

    Geliked door 3 people

  8. Maar al bij al blijft het toch frappant dat elk ding er met de haren bij gesleept wordt en de hoofdmoot van de bevolking naar die onzin luistert en verder niet na wil denken dat ze met open ogen besodemieterd worden.

    Geliked door 3 people

  9. Wim zegt:

    Weer een mooi voorbeeld van het feit dat correlatie nog geen oorzakelijk verband hoeft te betekenen. Sommige mensen mogen toch eerst wel eens een cursus beginselen van statistiek en waarschijnlijkheid gaan volgen, voordat ze zulke onzin uitbraken.

    Like

Plaats een reactie