Frankrijk: politie moet tijdens de ramadan een oogje toeknijpen

Screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

Islam staat boven corona-maatregelen

In het Franse departement Calvados kregen de politieagenten tijdens de ramadan opdracht om in de door migranten gedomineerde stadswijken alleen bij misdaden tegen lijf en leden of zware zaakbeschadigingen in te grijpen. Overtredingen van het Covid-19-uitgaansverbod moeten echter niet bestraft worden.

Blick Oostenrijk

Om de min of meer bestaande rust in de islamitische wijken verder te garanderen, moeten politieagenten zich inhouden. In het stuk worden speciale bijeenkomsten betreffende het gezamenlijke “vasten breken” genoemd.

Onlusten gevreesd

Volgens de interne circulaire, die aan de krant “Le Parisienne” werd doorgespeeld, zou men anders gewelddadige onlusten vrezen. Het document is gedateerd op 24 april en werd door de directeur van de afdeling voor civiele veiligheid aan alle politie-eenheden van het departement Calvados gestuurd.

Kritiek uit politiekringen

Mochten bezorgde burgers de politie bellen, dan zou deze moeten antwoorden met “uw telefoontje wordt meegenomen” en verder geen commentaar leveren.

Ook uit de gelederen van de politie zelf kwam massieve kritiek, die de verantwoordelijken beschuldigen van een dubbele moraal – want juist onlangs zoude straffen voor het overtreden van corona-maatregelen behoorlijk zijn aangescherpt.

“Tegen de herhaalde bewering van de regering in, bevestigt dit document dat de politie bepaalde gebieden niet moet betreden”, bekritiseert Fabien Vanhemelryck, een vertegenwoordiger van de politievakbond.

Politiechef probeert de zaak uit te leggen

In een reactie op de publicatie van het document deed de Franse chef van de politie zijn best de schade te beperken. Hij riep de afdeling voor civiele veiligheid in Calvados op een verklaring te geven voor het document. Hij verzekerde de burgerbevolking dat de politie “altijd zou ingrijpen om de veiligheid en het eigendom van de bevolking te garanderen, ongeacht de omstandigheden”.

Tijdens de corona-uitgaansverboden kwam het regelmatig tot gewelddadige onlusten in Frankrijk – de politie kon de uitbraken van geweld nauwelijks de baas worden.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Frankrijk: politie moet tijdens de ramadan een oogje toeknijpen

 1. koddebeier zegt:

  Natuurlijk met 2 maten meten, mossels staan uiteraard boven de kafir wetten.
  Wat een dhimmitude kliek daar in Frankrijk of ook wel genoemd schijtlijsters !!!

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Wie weet is het juist WEL een goed idee voor de Franse politie dat ze niet gaan proberen om de ramadan te verstoren! Dan gaan die moslims juist allemaal zo dicht op elkaar zitten dat zij elkaar allemaal zullen besmetten met het coronavirus!
   En daarna moeten natuurlijk ook de hulpdiensten in Frankrijk een oogje dichtknijpen als die lui hierna allemaal doodziek worden en geen hulp van hen willen omdat ze zelfs die hulpverleners als “ongelovigen” zien! Hopelijk gaan de moslims hierna hun linkse beschermengelen nog de hel toewensen omdat die juist veel te goed en lief voor hen waren want al te goed is buurmans gek!

   Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Het is niet meer uit te leggen en niet te geloven. Dus overtredingen tijdens Corona maatregelen worden tijdens de Ramadan niet gestraft. Verspreiding virus staat dan zeker stil. Het is nu de hoogste tijd massaal boetes niet meer te betalen en aan te vechten via de rechter vanwege het bewust discrimineren door de Overheid. Wat moet ik überhaupt nog geloven inzake de maatregelen over het corona virus. Het is een grote HOAX om de bevolking onder de knie te krijgen en de meest ondemocratische maatregelen door te duwen zonder dat het volk hier nog enige invloed op heeft. Overigens ga ik er dan ook vanuit als op zondagen mensen de kerken gaan bezoeken er ook geen boetes worden uitgedeeld.

  Geliked door 3 people

 3. boorzalf zegt:

  Bier zonder alcohol,
  Is als een BH aan de waslijn.
  Het beste is er uit.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Tijdens de huidige corona-crisis dienen moslims zoveel én zo lang mogelijk bij elkaar geplaatst te worden in hun mosketen. De afstand van 1,5 mtr. dient NIET aangehouden te worden !
  De aanwezige i.c. ’s in aanpalende ziekenhuizen dienen ziekenhuizen worden tot verboden gebied voor moslims verklaard.

  Geliked door 2 people

 5. roheline1 zegt:

  Alles wordt gedaan om Corona tegen te gaan maar als het om mossels gaat dan deinzen alle overheden terug. Jij krijgt als autochtoon een boete en als het tegenzit een pak rammel van de politie maar een mossel mag zijn gang gaan. Gaat lekker in Europa! NEXIT en alle mossels eruit.
  De mossels verbreiden het virus weer als een dolle onder zich en komen de volgende dag weer op hun werk waar ze jou fijn laten delen in de Corona experience………..

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Sinds wanneer is het in zo’n wijk rustig dan?
  Calvados is wel erg lekker.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  In Calais, Noord-Frankrijk ging de Politie op de vlucht voor z.g.n. Migranten……………
  ER WAREN ER TEVEEL………….?

  In Calais waren er al dagenlang spanningen en deze kwamen tot uitbarsting toen “migranten” op de weg richting Gravelines uit de tuinen van bewoners hout gingen stelen.
  Toen de opgeroepen politie ter plekke kwam werden zij verwelkomt met een regen van Stenen door de migranten gegooid !
  MIGRANTEN ? ? ? ?
  Het Tuig was in de meerderheid tegenover de Police en die ging er vandoor……………

  https://www.lavoixdunord.fr/748012/article/2020-05-03/confinement-des-migrants-la-maire-de-calais-interpelle-les-parlementaires

  Geliked door 1 persoon

 8. vangie1206j zegt:

  Macron wat dacht je er van bij grote onlusten door dat ongedierte het leger is in te zetten en tegen ratten zeggen jullie zijn hier helemaal (meer) de baas dat is de Franse regering.
  Nog 1 bedreiging en je zal lood slikken.

  Geliked door 3 people

 9. vangie1206j zegt:

  Niet (meer)

  Like

 10. hans zegt:

  Daaraan kun je zien dat alles rondom dit gebeuren een Hoax is!
  Daarbij gebruikt word voor deze doeleinden. Ophangen die criminele volksvijandige Fascisten! Enige en niks minder!

  Geliked door 2 people

 11. Gienekehado zegt:

  In feite hebben de mohammedanen de macht al in West-Europa! De lieden die dit denken te hebben, zijn als was in de handen van mohammedaans tuig! De pliesie is schijtbang dat ze een allahtoon ook maar een haar krenken. 5 minuten later breken nml. rellen, plunderingen, branden uit!

  Geliked door 3 people

 12. Tistochwat zegt:

  Och, dit verbaast me totaal niet: de mohammedaan maakt immers overal de dienst uit?
  Het zal alleen maar erger worden. We hoeven echt niet meer te hopen dat we van de mohammedaan verlost zullen worden.

  En Geert Wilders verspilt zijn leven. Hij komt ook nooit meer vrij.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s