FOTOSHOPPER Merkel . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTOSHOPPER Merkel . . .

  1. droevige mof zegt:

    In de laatste peiling heeft de CDU, de partij van Merkel, 4% gewonnen. Alle andere partijen zijn niet verbeterdt, de AfD heeft één procent verloren en staat op 9%..
    Ik heb hier slechts twee mogelijke verklaringen voor. Fake of Stockholm syndroom.
    https://www.zdf.de/nachrichten/politik/politbarometer-mehrheit-befuerwortet-lockerungen-coronavirus-100.html

    Geliked door 2 people

  2. Republikein zegt:

    Gehersenspoelde doos!

    Geliked door 1 persoon

    • Republikein zegt:

      Op dit kiekje staan naast Adolfina ook nog Theresa May en Dalia Grybauskaité.
      Dalia Grybauskaitė is een Litouwse politica die tussen 2009 en 2019 president van Litouwen was.
      Samen uitmakend/onderdeel van the chosen ones.

      Like

  3. Republikein zegt:

    Vorig jaar hebben we gekeken naar Tesla’s voorspelling dat eugenetica en de gedwongen sterilisatie van criminelen en andere vermeende ongewensten het menselijk ras op de een of andere manier zouden zuiveren tegen het jaar 2100. Vandaag hebben we meer van dat specifieke artikel dat verscheen in het tijdschrift Liberty van 9 februari 1935. Het artikel is uniek omdat het niet werd uitgevoerd als een eenvoudig interview zoals zoveel van Tesla’s andere media-optredens uit deze tijd, maar wordt gecrediteerd als “door Nikola Tesla, zoals verteld aan George Sylvester Viereck”.

    Het is niet duidelijk waar dit artikel is geschreven, maar Tesla’s vriendschappelijke relatie met Viereck doet me geloven dat het misschien niet in zijn Manhattan-hotel thuis is geweest. Interviews met Tesla op dit moment zouden meestal in het hotel plaatsvinden, maar Tesla zou soms met Viereck en zijn familie dineren in het huis van Viereck op Riverside Drive, wat betekent dat het mogelijk is dat ze het daar hebben geschreven.

    Viereck hechtte zich aan veel belangrijke mensen uit zijn tijd en hield interviews met bekende figuren als Albert Einstein, Teddy Roosevelt en zelfs Adolf Hitler. Als Duits-Amerikaanse inwoner van New York was Viereck een nogal beruchte propagandist voor het nazi-regime en werd hij in 1942 berecht en gevangen gezet omdat hij zich niet als zodanig bij de Amerikaanse regering had geregistreerd. Hij werd in 1947, enkele jaren na de dood van Tesla in 1943, vrijgelaten uit de gevangenis. Het is niet duidelijk of zij vrienden waren gebleven nadat de regering zich zorgen begon te maken over de activiteiten van Viereck aan het eind van de jaren dertig en het begin van de jaren veertig.

    Tesla had interessante theorieën over religie, wetenschap en de aard van de mensheid die we in een toekomstig bericht zullen bekijken, maar voorlopig heb ik enkele van de interessantere (en vaak accurate) voorspellingen die Tesla had voor de toekomst van de wereld getrokken.

    https://www.smithsonianmag.com/history/nikola-teslas-amazing-predictions-for-the-21st-century-26353702/

    Schoenmaker, blijf bij je leest.

    Ugh, niet goed, dan maar wat runen geworpen.

    Waarschuwing, deze beelden zijn geschikt voor 18+, vertel het niet aan uw kinderen, opdat ze dom blijven.

    Like

Plaats een reactie