WTF!? Restaurant Hacarmel vernield door zelfde verdachte als in 2017

Screenshot (10)

(Door: Hanneloes Pen)

Het koosjere restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg in Amsterdam is vrijdagochtend opnieuw belaagd: de linkerruit werd ingeslagen en de Israëlische vlag in brand gestoken. De aangehouden verdachte is de Syriër Saleh A. (31), die in 2017 ook de ruit van het restaurant heeft vernield.

De eigenaren van het restaurant, familie Bar-on, kreeg vrijdagochtend het zoveelste telefoontje dat het restaurant was belaagd. Een man, die volgens omstanders gekleed was in groen-bruine kleuren van het leger, gooide de linkerruit van het restaurant in. Achter het raam stond de Israëlische vlag die de restauranthouders elke dag boven de deur ophangen.

Lees verder>>>
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, antisemitisme, Arabieren, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

22 reacties op WTF!? Restaurant Hacarmel vernield door zelfde verdachte als in 2017

 1. Waar de ISLAM is daar zijn problemen en antisemitisme…BAH!

  Geliked door 2 people

 2. Leon Theunisz zegt:

  Naar Palestina ermee weg weg

  Geliked door 1 persoon

 3. hannah zegt:

  En nog steeds is niet duideljk wat zijn motivatie was ……. !!!

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Deze Ali of Mohammed of Asferhan wacht totdat hij dood geschoten gaat worden én hij een z.g. martelaar zal worden met heel veel maagden, maar deze parasiet weet niet dat je in Nederland niet wordt gedood voor het vernielen van ruitje.

  Like

 5. flo zegt:

  De mislim maakt meer kapot dan je lief is….
  Maak de mislim kapot!!

  Like

 6. ttroubadour zegt:

  Had na de eerste keer 6 weken gekregen verwarde man uiteraard.Rechtspraak in NL een gospe

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Maar ze zijn blij dat Halsema hun kwam bezoeken. Nou ik had haar recht in de face gezegd: jij wilde toch zo graag dat het tegengaan van islamisering géén doelstelling mocht zijn. En plein public.Denk dat ze zich een ongeluk schrikt. Zoiets krijgt ze uiteraard nooit en face te horen van helemaal niemand. Maar dat doet de eigenaar dan weer niet. Zo heb ik hier in de flat een stel weggekregen dat jaren de flat in de greep hield. Hield dus. Iedereen zei er wat van maar niet tegen het betreffende stel. Ik woon er anderhalf jaar en zeg 1 keer in de vergadering: jullie tweeen zitten gewoonweg de halve flat te treiteren en de vorige buren hebben jullie al weggepest. Je moet ze pakken op hun eigen brutaliteit.Ze hadden nog meer uitgespookt. Hadden ze bij mij niet moeten doen want dan was er een flinke kras op hun camper gekomen en mijn naam is dan haas. Enfin. paar weken geleden gehoord dat ze nu ergens anders iets huren en het appertement hier verhuren. De nieuwe bewoner heb ik inmiddels gezien en gesproken en is in ieder geval een stuk normaler wat gedrag betreft. Gewoon even laten merken dat jij niet in te pakken bent bij dat soort mensen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tineke zegt:

  Het motief van de dader is niet bekend….
  We mogen het GVD weer niet weten.
  Kan weer onder het kopje”overige” geschoven worden he kale biljartbal!

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Het “motief’ zal mij worst-wezen, weten wij toch al jaren!! Wat ik nog veel erger vind, is dat 1 (!) zo’n inteelt-MONGOOL ons 100.000en kost!! En dat dit soort volk nog steeds LIEFDEVOL wordt onthaalt! (en ik ondertussen de zoveelste blauwe envelop met een dreigbrief hier heb liggen) Doodvallen kunnen ze daar op Het Binnenhof, CRIMINELE ZOOI!!

   Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  Video
  https://www.skoften.net/skft/742857/beveiliger-supermarkt-aangevallen-door-jeugd-die-corona-huisregels-negeert

  Beveiliger supermarkt aangevallen door jeugd die corona-huisregels negeert

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  Ach, voor die MINKUKELS op Het Binnenhof is dit slechts een incidentje in een land van 17 miljoen! Elke dag vinden in Rutte-is-Kuttelandje 2 schietpartijen plaats. In steden, soms ook al in dorpen, zijn 1000en wapens voorradig. Wedden dat er meer wapens zijn dan hooivorken?? Met de ha(r)telijke groeten aan Ankie en haar VRIENDINNEN op Het Binnenhof!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/misdaad/gemiddeld-twee-schietincidenten-per-dag-in-nederland/ar-BB13MlrK?ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 11. Claudia Millenaar zegt:

  Wat hebben we toch een gigantische bak puin geladen met dit soort pleuris figuren! Allemaal islam-gestoord, hebben geen enkele boodschap aan hoe wij hier in Nederland graag met elkaar om zouden gaan en het wordt met de dag erger en erger. Wat een grafvolk is dit toch!

  Ik wil mijn Nederland terug!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Een falende overheid, ze hadden die dwaas allang het land uit moeten trappen !!!!

  Like

 13. malsion zegt:

  Ergerlijk. Meer reclame met daartussen verscholen het bericht waar het om gaat.
  Waardeloos, Parool.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s