Migratiesaldo . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Migratiesaldo . . .

  1. stilzwijgend wordt Europa vernietigd

    Geliked door 2 people

  2. vangie1206j zegt:

    Rutte is vernietiger van Nederland en een indirecte moordenaar van de autochtone Nederlanders.

    Geliked door 3 people

    • Ivor Biggun zegt:

      Mwah, hij past gewoon in het rijtje.
      Na Fortuyn, met Balkenende, mocht de geest niet uit de fles.
      Die cijfers moesten wel gecompenseerd worden door de opvolger van Balkenende.

      Like

  3. LUCIA zegt:

    @vangie
    Door onder zijn bewind, een in allerlei landen gebruikt bekend medicijn tegen div. ziekten waar wetenschappelijk onderzoek jaren geleden reeds uitwees , dat het sterk antiviraal was, te verbieden om in te zetten, in een noodsituatie door artsen tegen corona, is een misdaad tegen de mensheid /tegen het volk en hier zou een rechtszaak van moeten komen. Dit is moord op al die oude mensen die wellicht gered hadden kunnen worden… zie ook dit bericht als staving van mijn stelling ;

    In een tehuis 80 ernstig zieke coronapatienten op hydroxychloroquin gezet 79 hersteld 1 niet.

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/80-patients-staff-members-come-coronavirus-texas-nursing-home-hydroxychloroquine-treatment-saves-1-patient/

    Geliked door 2 people

    • vangie1206j zegt:

      Het binnen halen van zoals wordt beweerd hoog opgeleide migranten die een positief opbrengst zou hebben op onze samenleving is een flagrante leugen.
      Rutte en zijn bende wisten dat de meeste analfabeten zijn en voor een behoorlijk aantal gewoon leugenaars gelijk Rutte en erger nog MISDADIGERS.
      Klein voorbeeld ze zijn allemaal hun persoonlijke papieren kwijt maar niet hun luxe IPHONE MOBIEL.
      Ook daar zou bij Rutte en zijn bende een lichtje moeten gaan branden.

      Like

      • Cathja zegt:

        @vangie1206j

        Dat lampje brandt echt wel bij Rutte hoor. Hij houdt zich alleen graag op de vlakte, want wie veel weet heeft veel te verantwoorden. En daar heeft meneer in dit geval geen zin in.

        Like

  4. Republikein zegt:

    Is beleid, en al eerder geweest, ze nemen ons in de driedubbele nelson.

    Antwoord op vraag 2 Ten aanzien van de redenen van vertrek van emigranten verwijs ik u naar een onderzoek dat in 2005 is uitgevoerd door het NIDI (Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut) naar de redenen van emigratie van personen die de intentie hadden Nederland te verlaten. Kort gezegd kwam hieruit naar voren dat het Nederlanders die van plan zijn om te emigreren niet zozeer gaat om hun eigen leefsituatie deze wordt juist redelijk positief beoordeeld maar om de kwaliteit van de samenleving; de publieke ruimte (ruimte, stilte, natuur en de overkoepelende factor die dergelijke elementen onder druk zet: de bevolkingsdichtheid). 1 Ik zie op dit moment geen aanleiding om een ander onderzoek te laten uitvoeren. Vraag 3 Deelt u de zorg dat nu ongeveer , merendeels goed opgeleide, Nederlanders met kinderen gaan emigreren, er tegelijkertijd tienduizenden mensen per jaar (uit achterstandsgebieden) uit landen als Turkije en Marokko via bijvoorbeeld gezinsvorming en gezinshereniging naar Nederland komen? Deelt u de mening dat deze ontwikkeling desastreus is voor onder meer de (kennis)economie en het betaalbaar houden van sociale voorzieningen, mede gelet op het feit dat de immigranten vaak kansarm of slecht opgeleid zijn en bovengemiddeld vaak afhankelijk van uitkeringen zijn? Antwoord op vraag 3 Nee, deze zorg deel ik niet. Vooraleerst wijs ik u op het feit dat de cijfers genoemd in het antwoord op vraag 1 niet uitsluitend betrekking hebben op Nederlanders. Onder de 120 duizend emigranten in 2005 bevonden zich slechts 39 duizend autochtone Nederlanders. Daarnaast werd de groep opgebouwd uit 44 duizend nietwesterse allochtonen (vooral Afrikanen en Aziaten) en 37 duizend westerse allochtonen (vooral EU onderdanen). Van de emigranten met een niet-westerse herkomst behoorde bijna 10 duizend tot de tweede generatie (zij zijn dus in Nederland geboren). Een analyse van de over migratie beschikbare CBS-cijfers levert het volgende beeld over de samenstelling van de groepen emigranten en immigranten. Van de emigranten is meer dan de helft (52,1%) tussen 20 en 40 jaar oud. Het aandeel van deze groep onder emigranten is bijna twee keer zo groot als hun aandeel in de bevolking. Schoolgaande kinderen (10-20 jaar) en ouderen (50+) zijn juist ondervertegenwoordigd. Het CBS beschikt niet over cijfers met betrekking tot het opleidingsniveau van migranten. De OESO (Organisatie voor Economische 1 Zie een artikel in Demos (Bulletin over Bevolking en Samenleving, uitgegeven door het NIDI) naar aanleiding van dit onderzoek: S. ter Bekke, H. van Dalen en K. Henkens, Emigratie van Nederlanders, Demos jaargang 21, april 2005, p /5

    NEE, DEZE ZORGEN TILLEN ZE NAAR VOGENDE GENERATIES, WIE DAN LEEFT WIE DAN ZORGT!

    Alles is tot in de puntjes verzorgd, kan rijmen en dichten zonder m’n hemd op te lichten, vinger in je hol rijmt ook niet maar dicht wel.

    Like

  5. Cathja zegt:

    Stel je hem hier serieuze vragen over, dan kletst hij er omheen. Nooit zullen we van hem een eerlijk antwoord kunnen verwachten. Ondertussen worden we van alle kanten belaagd door gespuis wat hier beslist NIETS te zoeken heeft. Tel daarbij op de dramatische corona-crisis, dan wordt het duidelijk dat we de komende jaren geen enkele reden hebben voor optimisme.

    Like

    • Cathja zegt:

      …..Met ‘hem’ bedoel ik Rutte, maar dat snappen jullie wel. Toch de reactie maar even aangevuld.

      Like

      • vangie1206j zegt:

        Ik begrijp ter aanvulling op jou schrijven dat ((HEM SATAN ALIAS RUTTE)) verheven is geworden tot staatsman en dat er een massa hersencellen achter HEM aan hobbelen.
        Zie daarom het resultaat van BV. NEDERLAND.
        PS. Goh. Piet Snot klaag ik al weer over Nederland.

        Like

    • ronjaspers zegt:

      Cathja.rutte werkt bewust mee aan de N.W.O. agenda,90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden, Daarvoor worden de soldaten van allah gebruikt (oorlog) en kill bil gates zijn vaccinatievergif (genocide)

      Like

      • Leo 1 zegt:

        Ach, die Rutte staat ook met zn rug stijf tegen de muur.
        Hij is daar neer gezet door Merkel en Macron, met om zn nek een strakke strop die aan de andere kant van het touw stevig strak gehouden word door Bea Bilderberg en cornuiten.

        Like

      • Cathja zegt:

        @ronjaspers op 11 mei om 19:44

        Ja Ron, het wordt steeds duidelijker waar onze MP voor staat. Niet voor een bloeiend en welvarend Nederland, waar het goed leven is, maar Rutte koerst aan op een gitzwarte toekomst, als er niet wordt ingegrepen.
        Soms ben ik het zo verschrikkelijk beu om al die ellende over Corona, Bill Gates, Soros, CO2, en noem maar op, te lezen en te beluisteren; je zou willen dat je een poosje nergens iets van hoefde te horen.
        Maar ik ben niet iemand die de kop in het zand steekt, want het is wat het is. Ik sta echter wel open voor positieve geluiden en ontwikkelingen. Hoe klein soms ook.

        Vanmorgen heb ik dat filmpje bekeken van die arts uit Brabant, die mensen met Corona voor 15 euro van hun ziekte afgeholpen heeft. In verscheidene landen (hij noemde er zo een paar op) werden exact dezelfde medicijnen toegepast zoals hij dat heeft gedaan, voordat ze hem op de vingers tikten en hij dit niet meer mocht doen. Onbegrijpelijk! Het lijkt wel alsof we niet gezond mogen worden als we ziek zijn…..
        Als je die arts zijn verhaal beluisterd, dan kun je alleen maar concluderen dat er gelukkig nog mensen met een zeer gezond verstand bestaan. Wereldwijd lijkt toch de afweer tegen vaccins van B.G. te groeien.
        Op dit moment moeten we het doen met de ‘vrijheden’ die we toegeworpen hebben gekregen. We zullen zien hoe lang die geldig zijn.

        Sterkte Ron!

        Geliked door 1 persoon

  6. vangie1206j zegt:

    Hersencellen moet zijn hersenlozen.

    Like

  7. boorzalf zegt:

    Mondkapje van Rutte,

    Like

  8. bozeoudeman zegt:

    You ain’t seen nothing yet!
    Ieder jaar wordt erger, straks met Bill Gates als wereldpresident met George Soros als vice president, blanken naar kampen en iedereen in het gareel. Islam de enig erkende wereldgodsdienst met zes miljard ‘gelovigen’ , op het resterend miljard wordt jacht op gemaakt om nog te chippen. Bill Gates is de messias en natuurlijk is Arnon G. zijn profeet. Waar kan ik mijn euthanasie pil halen?

    Like

Plaats een reactie