VIDEO Emiel van Dijk (PVV): “Oppakken. Vastzetten. Uitzetten”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Illegalen, PVV. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Emiel van Dijk (PVV): “Oppakken. Vastzetten. Uitzetten”

 1. Gienekehado zegt:

  ‘Etnisch profileren’, kent u die uitdrukking???????? Ik had er van gehoord dat een familie gestraft was met een vette boete van 1600!! Ik hoop dat er een crowdfunding oid voor hen gestart is. Ik hoop dat bijgaand twitterbericht goed doorkomt.

  Like

 2. Steven zegt:

  Criminele marocs die winkels leeg jatten kunnen we niet vastzetten en uitzetten, maar mensen die een ijsje eten op een bankje kunnen we wel zware boetes geven.

  Like

 3. Peter zegt:

  Duidelijk ,Broekers Knol,dat is die oude pruim zeker niet,die staat dapper te zijn voor de microfoon,,maar ze hoort in een bejaardehuis,is gewoon niet van deze tijd ,en ver over de datum .
  Dat leeft gewoon niet in de realiteit, een minister die zo bezig is ,en met zachte hand en gesprek alles wil oplossen hebben we al 50 jaar mee te maken ,ondertussen stroomt het land vol met een puinzooi ,die zich kapot lacht over die onbenul .

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat ik maar niet kan begrijpen is het volgende:

  onze overheid heeft het Verdrag van Marrakesh ondertekend, zéér tegen de zin van heel velen, maar ook Marokko heeft dit verdrag ondertekend, wat inhoudt dat onderdanen die geen enkel recht op bescherming hebben, en dus illegaal ons land binnenkomen of gekomen zijn, teruggestuurd moeten kunnen worden. Marokko heeft toegezegd dat dit kan. Hoezo zegt Broekers-Knol dan steeds dat de relatie met Marokko ‘zeer moeilijk is’? Als ik het goed begrepen heb zijn er diverse Europese lidstaten die het wél lukt om ‘veilige landers’ uit te zetten.

  Mijn conclusie is daarom dat mevrouw Broekers-Knol helemaal niet ‘zo hard werkt’ om die gasten het land uit te zetten. Ze zegt dat we een eerlijk asielbeleid hebben in Nederland, maar heeft ze wel eens gehoord wat die gasten zeggen als ze hier binnenkomen en zich aanmelden? “Geen asiel, geen asiel”. En oh ja, ze zijn allemaal jonger dan 18 jaar en op 1 januari jarig.
  Je moet toch wel een beperkt verstand hebben als je niet wilt begrijpen dat wij dit beleid spuugzat zijn?

  Geliked door 2 people

  • heksenhiel zegt:

   Onze regering (DIEVEN) krijgt voor elke zgn. vluchteling en wel echte € 5.000,00 per persoon als ze worden opgevangen uitbetaald door de WERELD VLUCHTELINGEN ORGANISATIE, die ook vindt dat vluchtelingen niet bestaan maar mensen die een beter leven willen en daarom het JA RECHT hebben zich overal te vestigen. Ja natuurlijk niet om te werken want dan worden ze misschien wel moe !! Dus gewoon je hand ophouden voor alles gratis, het tuig, wegwezen !! Een vriend commies 1 bij belastingen heeft mij dit verteld, dus hoog in rangorde en weet van de hoed en de rand.

   Like

 5. Nemesis zegt:

  De enige juiste remedie !!!

  Like

 6. Rensk. zegt:

  En dan willen de Boa´s dat ze bewapend worden. En waar gaan ze dat voor gebruiken? Natuurlijk niet tegen Marokkaans straattuig, maar tegen de autochtonen waar ze de minste weerstand van verwachten. Laat die Boa´s hun bek maar eens opentrekken van welke groep ze last hebben. Maar ja het zijn niet de allerslimsten.

  Like

  • heksenhiel zegt:

   Je hebt gelijk. 4 mensen eten gebakje in tuin/parkje achter huis en 2 BOA’s schrijven direct bekeuring uit van jawel € 400,00 per persoon. Zo zie je maar weer om het geld en niet anders. Groeten

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Je geeft aan die BOA CONSTRICTORS toch geen enkele medewerking en nog minder je personalia.

    Like

 7. Republikein zegt:

  Liep ik laatst met mijn vrouw langs een etalage, zei ze, wil jij ook zo’n ruitjespak, zei ik, dat had ik al eens gedragen, 50 jaar geleden.
  Wie de geschiedenis niet kent begrijp niks van het heden, de toekomst ligt in het verschiet, maar dat zien we morgen wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s