Aangifte!

Screenshot (33)

(Door: “bozeoudeman”)

Eindelijk recht, eindelijk gerechtigheid! Vermoedelijke islam-knuffelaars kunnen weer vol tekeer gaan op hun orgeltje om alle Allah-aanbidders hiermee te bekoren. De Belastingdienst zit in de verdachtenbank. Aangifte volgt misschien tegen beroeps discriminatoire ambtenaren die zich wellicht, naar oordeel van een heuse advocaat, schuldig hebben gemaakt aan ‘knevelarij’ en beroepsmatige, ja daar komt ie weer – het fiere troeteldier van alle linkse islamknuffelaars – heuse echte onvervalste discriminatie! Zo!

Het is dan ook zeer begrijpelijk dat de Dienst en ook medewerkers door hun verontwaardigde bazen via het ministerie van Financiën als boosdoeners worden weggezet en wellicht krijgen zelfs sommige individuele ambtenaren een aangifte aan hun broek. Zo, zo dat is nog al wat. En waarover eigenlijk? Wel. Simpel. De dienst zou zo maar met name mensen met een dubbele nationaliteit, dus Turken en Marokkanen bijvoorbeeld, extra onder de loep hebben genomen voor dus extra controles.

Foei, dat mag niet, dat is discriminatie, dat is stigmatiseren van een bevolkingsgroep naar etnische achtergrond. Met name beroeps islamknuffel partijen als de SP roepen met verontwaardigd iel stemmetje foei en boe. Niet zo raar, want deze gelukkig straks – niet enkel in de EU – maar totaal verdwenen partij van hypocrieten, waar voor zover ik mij herinner, nog nooit iemand echt eens profijt van heeft gehad, moet wat doen om haar islamachterban niet geheel te zien oversteken naar de concurrent DENK.

Dus daar gaat ie dan weer: blanke bolwerken zijn verdacht, blanke buurten moeten worden omgespit, zoals in Groot Amsterdam al volop gebeurt, tot multiculturele pareltjes vol homohaters en natuurlijk ook blijkbaar aan een bepaalde groep en cultuur verwante feesten als autobranden. Dus waarom zou een Belastingdienst gespaard blijven?

Op zich zou ik niet zo fel reageren als deze islam-knuffelaars hun gekrijs voor een keer eens zouden staken en gewoon wilden toegeven dat de Dienst heel begrijpelijk heeft gehandeld bij die ‘dubbele nationaliteiten’, waarbij het toch echt een publiek geheim is dat veel Turken en Marokkanen in hun thuisland een leuk optrekje hebben dat door hen buiten hun belastingaangifte wordt gehouden.

Ook de aantallen kinderen worden niet altijd correct opgegeven en soms, jawel landverraderlijke islam-knuffelaars, wordt er wel degelijk op grote schaal fraude gepleegd door, wat een stigmatiserende stelling weer van mij, allochtonen die soms speciaal daarvoor helemaal vanuit Bulgarije (?) hierheen komen. Dat de Dienst daar bovenop zit, is voor dit soort criminelen natuurlijk nooit leuk en daarom hebben zij dombo’s als Tweede Kamerleden nodig om die Dienst af te straffen en te muilkorven.

Bovendien, zo vraag ik mij af, heeft deze partij van linkse populisten zich ooit druk gemaakt om schandalige praktijken en schendingen van burgerrechten, deels gestart en ingevoerd door de nu burgemeester van Rotterdam in zijn toenmalige functie als wethouder Sociale Zaken van Amsterdam? Iets banaals als onderbroekencontrole bij werklozen in de Bijstand. En wat te denken als het gaat om schending van burgerrechten van bijstandsgerechtigden door hen te controleren op boekhoudkundige wijze?

Is het gedwongen om de paar maanden alle financiële stukken afstaan aan gemeentelijke diensten dan niet stigmatiserend? Of gebeurt dat niet meer? Het schenden van burgerrechten van een groep door hen hierdoor min of meer als criminelen zonder recht op juridische bijstand te behandelen, is toch niet netjes te noemen. Meer dan dat zelfs; een crimineel hoeft niet zijn totale boekhouding te overleggen als er geen bewijs tegen deze persoon is en heeft altijd recht op bijstand van een advocaat.

Het onverwacht een roedel speurende BOA-ambtenaren als soort kabouterpolitie in huis krijgen die met een zekere gretigheid de wasmand naar vuile onderbroeken doorspitten, lijkt mij zeer bedreigend en zeker zwaar vernederend. Of gebeurt dit niet meer? Oh ja, sorry, daar heeft deze partij zich natuurlijk al jaren geleden tegen afgezet! Sorry, wat ben ik weer dom! Maar dan toch nog dan deze vraag: waarom dan ook geen onderzoek over wat er in die jaren heeft plaatsgevonden bij die Gemeentelijke Diensten en ook aangifte tegen personen, zoals die huidige burgemeester bijvoorbeeld met zijn onderbroeken fetisj controledrift als toenmalig wethouder?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Rotzakken, SP. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aangifte!

 1. Piet Snot zegt:

  Ook hier gaat, Al doende leert men, weer volledig op.
  Als het keer op keer allochtonen blijken te zijn die de boel besodemieteren, dan ben je niet goed bij je hoofd als je gewoon geld blijft verstrekken.
  Dan ga je dus wat beter opletten als Ali voor ze 50ste zoon of dochter een vergoeding vraagt voor school of opvang.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Wel goed gezegd, maar daar ze tegenwoorig en ook al sinds langere tijd. niet meer leren o.a. te rekenen. zal het moeilijk opletten worden voor die, die het zouden moeten doen.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Alle toeslagen en subsidies afschaffen lijkt me het beste en de lage en midden inkomens groepen structureel een inkomensverbetering geven van pak hem beet 20 tot 25 %.

  Toeslagen en subsidies was een uitvinding van Joop Den Uyl die hiermee selectief groepen aan zich kon binden en zo electoraal succes genereerde. Het hele systeem is verrot sinds de jaren 60 vorige eeuw.

  Geliked door 1 persoon

 3. hannah zegt:

  Mijn Turkse buurman gaat elke maand 1 week de huur ophalen van zijn 2 huizen in Turkije …. hier heeft hij veel pien in de roeg ….

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Geen wonder dat ons oplossingspercentage van de criminaliteit zo laag ligt .
  Als je niet eens meer logisch na mag denken , hoef je bij een inbraak ook de bekende inbrekers niet meer onder de loep te nemen .
  Verkrachters , moordenaars , verplicht omzeilen ?

  Als je een keer wat gedaan hebt , mogen ze niet bij je terugkomen , want dat is profileren .
  Ben je zwart en/of islamitisch dan geldt er straks een contactverbod voor de politie , want dan is het etnisch profileren . Op straffe van gevangenisstraf en ontslag .
  Gefeliciteerd jongens ( het boeventuig ) , jullie hebben carte blanche !

  Krijg steeds waarschuwingen in mijn scherm , dat mijn computer gescand wordt .
  Ik zal wel heel gevaarlijk zijn , want welke gek zegt er nou nog gewoon wat ie denkt ?
  Als ik straks ineens spoorloos ben , net zoals die maffe Belg , dan hebben ze me opgehaald !

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Je anti virus programma geeft je een waarschuwing dat ze gaan scannen ???? 😀

   Like

   • Harry zegt:

    Nee Nemesis , ik krijg bericht dat er gescand is .
    Geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen , maar aangezien dat niet eerder voorgekomen is , maak ik me wel een beetje zorgen .
    Behalve hier beweeg ik me niet op het net .
    Raar he ?

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Heel raar. Bij mij doet dit alleen mijn virus scanner, die kan ik dan even op wacht zetten als ik nog bezig ben hier.

    draai die URL direct de nek om Harry !!!!

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Harry.Dan kan ik jou de hand schudden,ik waarschuw mensen al ruim 15 jaar voor een aanstaande oorlog/genocide.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Harry, er zal toch wel binnen jou bedrijf een computer deskundige rond lopen om problemen met ICT op te lossen.
   En anders zal je vast wel een adres hebben om iemand even langs te laten komen voor een onderzoek.
   Je maakt mij niet wijs dat jou bedrijf zonder computers draait.

   Like

 5. klaas zegt:

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Ik kan maar een ding zeggen het was hoog tijd dat die bende van de belastingen oftewel de bah-lasting nazi’s aangepakt werd , ik vind het hartstikke goed wat er nu gebeurd als ik zo de geluiden hier hoor lijkt het haast alsof we het over een perfect werkende instantie hebben en dat is echt niet het geval, ga maar eens op het net zoeken en kijk wat voor ellende deze mensen veroorzaken. Ik haat niet gauw een organisatie, meestal doen die mensen gewoon hun werk, zelfs al valt het voor jou niet leuk uit maar voor de belasting maak ik een grote uitzondering, daarom plaatste ik dit op TPO 04-12-2019;
  Uit dagboek van Ambtenaren in verval; Waar de bah-lasting groot in is; Verval en Schandalen!!!

  Tuurlijk zitten er ratten bij de belastingen
  je vindt ze bij laagtij aan moraal
  op veel zinkende schepen
  maar het is vooral
  oppassen voor
  de tweebenige
  Snel heeft al
  heel wat hoofdpluis
  verloren aan
  ambtenaren zeverij
  de belasting is allang
  een grens te ver..
  een brug te ver..
  het is vooral de
  ver van verloren
  verloren in waanzin
  van regels en mensen
  te stom, om ze toe te passen
  te lui, om dat goed te doen
  en
  zonder moraal om dat
  überhaupt te willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s