Ziekenhuis in Californië meldt meer zelfmoorden dan corona-doden

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

In de 70.000 inwoners tellende stad Walnut Creek in het noorden van Californië hebben artsen de pers opgezocht met dramatisch nieuws. Volgens hen zouden er meer doden door zelfmoord dan door Covis-19 zijn. Daarom eisten de artsen in een interview met het persagentschap ABC7 de onmiddellijke opheffing van alle corona-beperkingen.

ongecensureerd.at

“Nog nooit zulke aantallen meegemaakt”

Er zou sprake zijn van een “unieke stijging” van het aantal zelfmoorden, aldus de artsen: “We hebben in zo´n korte tijd nog nooit zulke aantallen meegemaakt.”

Maar er zijn niet alleen doden te beklagen. In de afgelopen maand werden meer zelfmoordpogingen ondernomen dan in het verleden in een heel jaar. Ook worden er bovengemiddeld veel patiënten behandeld die zichzelf met opzet zouden hebben verwond.

Hoge prijs voor strijd tegen Covid-19

Kacey Hansen van het medisch centrum probeert de dramatische stijging van het zelfmoordcijfer te verklaren: “Sociale isolering heeft een prijs en ik weet waarom we dat gedaan hebben. Maar het heeft een hogere prijs dan ik dacht.”

Psychische gezondheidsproblemen vanwege corona-maatregelen

Ook de directeur van het “Nationaal Gezondheidsinstituut” (NIH), Francis Collins, waarschuwt voor het “duidelijke en actuele gevaar dat de verordende isolering psychische gezondheidsproblemen zoals zelfmoord aanwakkeren.”

De lockdowns waren “niet noodzakelijk om levens te redden, maar hebben tig miljoen mensen verwoestende schade toegebracht”, schreven honderden artsen in een brief aan het Witte Huis.

Einde van de corona-beperkingen in zicht

Het waren vooral jonge volwassenen die zelfmoord pleegden. Zij zouden niet hebben kunnen omgaan met de “stress, de isolering en het verlies van hun baan die de quarantaine als gevolg met zich mee kunnen brengen.”

Op 31 mei lopen de corona-beperkingen in de VS ten einde.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ziekenhuis in Californië meldt meer zelfmoorden dan corona-doden

 1. Piet Snot zegt:

  Walnut Creek is toch waar het kleine huis op de prairie stond met de familie Ingalls.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Oei dat gaat straks ook in Nederland gebeuren velen krijgen de zak, en velen zien het niet meer zitten

  Geliked door 5 people

 3. Pingback: Ziekenhuis in Californië meldt meer zelfmoorden dan corona-doden door alle corona-beperkingen | JDreport.com

 4. hannah zegt:

  met name veel ouderen zien het niet meer zitten, je lever hard gewerkt en nu opgehokt worden …. voor wie is dat nog aanvaardbaar ???

  Geliked door 5 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Ik heb al oude mensen horen klagen dat het voor hun niet meer hoeft, geen kinderen kleinkinderen op bezoek. De mensen zijn de gezellige clubjes van gym, knutselen, en een praatje met andere mensen helemaal kwijt dus door opsluiting en eenzaamheid gaan er inderdaad een hoop mensen doordraaien en is het leven niet meer de moeite waard.

   Geliked door 2 people

 5. hannah zegt:

  leven ….. maar het gaat je wel aan je lever !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Bastiaan2000 zegt:

  Dit kon je verwachten, en was dus ook bekend dat het zou gebeuren bij de verantwoordelijken. Maak de mensen kapot, doe ze pijn, zoveel pijn dat ze er een einde aan maken. Dit is bewust gedaan, zie wat we kunnen, we kunnen je breken.
  Dit maakt ook duidelijk wie onze grootste vijanden zijn, dat is de overheid en hun helpers.
  Ik zelf heb juist veel moeten werken -vitaal beroep- noemen ze dat. Dat merk ik trouwens niet in het salaris.
  Maar wij moeten ons niet uit elkaar laten drijven, iets wat ze doen, ons elkaar tot vijanden maken. Oud tegen jong, hoog- tegen laag opgeleid etc. Zo zien wij de echte vijand niet zoals eerder genoemd. En misschien zitten we echt in de eindtijd

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   Die aantallen geloof ik geen flikker van.
   Vergeet niet dat NPO onze staatsomroep is en die werkt maar wat graag mee aan deze leugen.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Als iedereen ze vrijheid weer terug gevonden heeft dan gaan ze nog heel wat totaal vergeten mensen vinden die al maanden dood in hun huis liggen.
    Uitgehongerd, uitgedroogd, compleet verwaarloosd, enz…….
    Met altijd weer dezelfde reacties op tv.
    We zagen ‘m al een tijdje niet meer, hij was nou eenmaal graag op zich zelf, we dachten al dat het een kluizenaar was, en misschien was hij wel verhuist.
    Maar eigenlijk boeit het ze voor geen meter wat er met hun buren gebeurt.
    Maar daar scoor je niet mee op tv.

    Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  “Broeders, naar de zon, naar de vrijheid’ De links-socialistische minister-president van de Duitse deelstaat Thüringen Bodo Ramelow trekt de besluit over de lockdown op 6 juni in. Wie had dat gedacht? Blijkbaar een eenzame beslissing, het linkse establishment is ontzet.
  Een politieke thriller, eigenlijk zou Merkel nu moeten proberen de beslissing terug te draaien of Ramelow te laten verwijderen. Erg spannend.
  https://www.merkur.de/welt/coronavirus-thueringen-bodo-ramelow-deutschland-beschraenkungen-beenden-lockerungen-massnahmen-abstandsgebot-maskenpflicht-zr-13773761.html

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Ben zeer benieuwd.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Was vanmiddag even over de grens, de supermarkt en de nu grote, wat je vroeger een tante Emma winkeltje noemde, ernaast bij het bezinestation, is zondags altijd open. Het was er lekker druk, niemand met maskers of andere idiotie, niemand vervelend. praatje maken met elkaar, lachende gezichten, het was alles gewoon weer normaal, behalve de plastic afscheidingen nog bij de kassa’s. Was een verademing. De Duitse politie aan de grens, zwaaide ook al vrolijk lachend. Niemand werd gecontroleerd.

   Like

 8. Pingback: Ziekenhuis in Californië meldt meer zelfmoorden dan corona-doden – WAARHEDEN

 9. Blaffertje zegt:

  Het verbaasd mij niets.
  Dit gebeurt hier ook in Nederland, alleen word het hier onder de pet gehouden.
  Al die mensen die straks op straat komen te staan en hun vaste lasten niet meer kunnen opbrengen of mensen die al gevoelig zijn voor depressies, daar vallen ongetwijfeld onnodig slachtoffers onder.

  En dan loop je weer tegen de hopeloos uitgeklede zorg aan waar de geestelijke gezondheid het ondergeschoven kindje is waar het meest op is bezuinigd, waardoor er zoveel mensen vrij rondlopen die eigenlijk beter opgenomen hadden kunnen worden in een kliniek.
  Voeg daar al die inteelt idioten bij die nu massaal hier de pot komen leegvreten en de ramp valt niet te overzien.

  Nu zal die laatst genoemde groep er niet veel last van hebben omdat zij een IQ hebben van een garnaal, maar onder die groep zitten genoeg idioten die beter voorgoed opgenomen kunnen worden in een psychiatrische kliniek omdat ze denken dat alle moorden die zij plegen door een fantasie figuur “allah” word ingefluisterd.
  Die mogen ze zeker wel eens even in hun kokosnoot gaan peuteren.

  Mensen hebben het water al aan de lippen staan omdat we al jaren worden genaaid.
  Dit kunnen we er niet ook nog bij hebben.
  Maar let op mijn woorden, het domme volk stemt volgend jaar weer vrolijk op Pinokkio “die geweldige staatsman”.

  Geliked door 2 people

 10. Julia zegt:

  Al pleegt half NL zelfmoord dat zal de politici een worst wezen. Het doel is nu echt wel duidelijk i.o.v. o.a. Bill Gates, Soros en de Bilderberg club de wereldbevolking te verminderen. Rutte en linkse elitaire kliek brengen dit inmiddels al een paar maanden ten uitvoer door genocide op ouderen te plegen. Ouderen die jaren aan onze samenleving hebben bijgedragen zijn in isolatie geplaatst, alle plezier is hen ontnomen en zijn onderhevig aan slechte ouderenzorg door o.a. gebrek aan personeel en hierdoor in eenzaamheid sterven. Ook de achterstallige en uitgestelde gezondheidszorg (ontstaan door al jaren gebrek aan genoeg capaciteit en kapot bezuinigd) zullen voor velen fataal zijn waardoor het sterftecijfer enorm zal toenemen. Kortom: De overheid is onze grootste vijand en stopt niet totdat de algehele geheime agenda is afgerond.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Ik vraag mij af wat een organisatie als CBS bezielt om er op los te liegen, wat voor voordeel valt er nou te behalen? Het enige dat bereikt wordt is ouders met kleine kinderen de stuipen op het lijf te jagen als zij blind in de lamestream media geloven

  CBS laat foto zien van baby dat huiduitslag heeft en schrijft dit toe aan het coronavirus. Foto stamt echter van jaren geleden en is van een Oekraiense baby met Coxsackievirus (Bij baby’s verloopt een coxsackievirusinfectie soms zeer ernstig, met bijvoorbeeld hersenontsteking Encefalitis, bloedvergiftiging of longontsteking)

  Wat CBS toonde

  THEY DID IT AGAIN! CBS Caught Using Photo from Ukraine in 2016 in Their ‘Panic Porn’ on Coronavirus in Children
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/cbs-caught-using-photo-ukraine-2016-panic-porn-coronavirus-children/

  Like

 12. Jan zegt:

  Het personeel probeerde de leerlingen zonder masker in de gymzaal op te sluiten door tafels voor de uitgangen te zetten. Een personeelslid werd ook betrapt toen hij de thermostaat lager zette om hen “er uit te vriezen.” Hier een van de foto’s genomen door een leerling.

  Oakdale, Californië – Middelbare scholieren van het Oakdale Joint Unified School District starten een protest tegen de maskerplicht van de staat nadat gouverneur Newsom bij een wedstrijd tussen 49ers en Rammen was gezien zonder masker op.

  “Als zij zich niet aan hun eigen regels houden die ze mij proberen op te leggen, waarom zou ik dat dan wel doen,” vertelde een student van Oakdale High School aan CBS 13.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/california-high-school-barricades-maskless-children-gym-staffer-turns-thermostat-freeze/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s